AMERIČANI ALI SLOVENCI NAJBOLJŠI NAROD NA SVETU?

Objavil/a vladislav stres, dne 2018-11-17 ob 13:01:07

KOMU VERJETI? Stresu, Trumpu, ali obema ali pa reči številni talenti so razpršeni po zemeljski obli in ravno zato moramo med sabo SODELOVATI in presegati PLANKE.

Ameriški predsednik D. Trump: "Smo država z največ sposobnosti, strasti in nadarjenosti na Zemlji"Vladislav Stres na sliki med predavanjem, ki je bil samo nameček visokotehnološkega obravnavanja 3D skeniranja, printanja, programov za izdelavo 3d tehnoloških modulov ipd vrhunskih slovenskih podjetnikov ter v njih zaposlenih znanstvenikov.

RTV S seveda ni bila niti prisotna, niti ni o tem poročala.

Bili smo v 15. nadstropju hotela Plazza pri Koloseju in zasedlji celotno nadstropje. Prisotnih je bilo cca 250 oseb.


VIR izjave Trumpa.
K A Z A L O

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
5
haapy yack
0
Dec 11, 2018
hoj
https://aim4truthblog.files.wordpress.com/2018/12/enemies-of-the-nation-state.jpg
boditevcvetju
#5
haapy yack
1
Nov 19, 2018
hoj
#3
To zveni bolj kot misija nemogeče ali znanstvena fantastika.
Ker smo se ujeli v lger EU je treba potwm pogledati kakšno zakonodajno moč ima Evropski parlament edino voljeno telo v EU potem se vidi, da nima nobene zakonodajne moči in olahko le predlaga od nikogar voljeni Evropski komisiji kaj naj naredi. Predlogov je zelo veliko, da člani parlamenta v večini glasujejo, ne da bi sploh vedeli, za kaj gre. Razprav praktično ni, dosledna pet minutna časovna omejitev pa omogoča, da gredo predlogi skozi postopke praktično brez nasprotovanja.
Evropski parlament nima nobenega nadzora nad porabo denarja, niti nima nobenih pristojnosti glede davkov. Monetarna politika je povsem v rokah Evropske centralna banke, ta pa je pod nadzorom istih krogov, ki so v prvi polovici dvajsetega stoletja omogočali razvoj fašizma in ki še danes predstavljajomzelo vpliven krog zasebnih bank, kakršna je naprimer Lazard Freres.
Zadaj pa se pritožite svojemu predstavniki v Evropskem parlamentu.
boditevcvetju
#4
vladislav stres
0
Nov 18, 2018
Kaj menite o tej trditvi?
____
Dostop do informacij je osnova spoštovanja človeka, drug korak spoštovanja je, da mu je omogočeno SOODLOČANJE o lastni prihodnosti.
#3
vladislav stres
0
Nov 17, 2018
Hvala zopet Srečni Janez.

Se ne čudim - OPOZARJAM - OBTOŽUJEM.
RTV S je v velikem deležu nestrokovna, klečeplazna združba, ki si počasi zatika vrv za vrat.
#2
haapy yack
0
Nov 17, 2018
hoj
Rtv ni bila prisotna? se čudite?
Poročal bodo sigurno o tem.
https://siol.net/novice/slovenija/v-ljubljani-se-je-zacelo-skrivnostno-srecanje-vplivnezev-s-celega
Evo kaj je nekoč povedal ustanovitelj te Trilateralne komisije.

Ne glede na posledice, ki jih ima kitajska revolucija, je vsekakor uspela, ne le v tem, da je uspela ustvariti bolj učinkovito in zvesto državno upravo, temveč tudi o tem, da je vzpostavila višjo raven morale in predanosti skupnemu cilju... Družbeni eksperiment na Kitajskem po Maovim vodstvom je bil eden najpomebnejših in najuspešnejših v človeški zgodovini. David Rockefeler, 1973.
Bejžno pravim.

In kaj je omenjeni napisla v svoji knjigi spominov Memoirs str. 405
'Nekateri so celo prepričani, da smo člani skrivne zarotniške združbe, ki deluje proti interesom Združenih držav. Mene in mojo družino označujejo kot 'internacionaliste' in nas obtožujejo, da se povezujemo s podobno mislečimi po vsem svetu, da bi ustvarili bolj integrirano globalno politično in gospodarsko strukturo - enoten svet, če hočete. Če je to obtožba, potem sem kriv, in ponosen sem na to.'
Bejžno pravim.
rockefelerjevazarotaintrilateralnakomisijapres
boditevcvetju

#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2018-11-17 13:01:07 (Nov 17, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
O DAROVANJU SRČNE VODE
BESEDA SATANA
TIHO DAVLJENJE SLOVENIJE - NWO
UM ČLOVEKA
SIMBOL ROKE, SVETI ROK IN SEBASTIAN
ZAUSTAVITI STEKLE PSE DESNICE / LEVICE - ODGOVOR
ČUDOVITA, UPRAVLJALSKO NERESNA DRŽAVA - SLOVENIJA
BOŽIČEK PRED 5 TISOČLETJI IN DANDANES
DEL SKRIVNOSTI MOŠKOSTI, ŽENSKOSTI IN IZGONA IZ RAJA
FAŠIZEM URADNIH VARUHOV PRED FAŠIZMOM
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

nova športna stavnica, ki je prisotna na slovenskem trgu in ponuja možnost igranja stav na največjih portalih kot so bet at home in mnoge druge. več najdete tukaj:  http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ponujamo denarna posojila: osebna posojila, poslovna posojila, hipoteke, hipotekarna posojila, hitra posojila, avto posojila, spletne kredite, študentska posojila, investicije, partnerstva in refinančne hiše. danes nas lahko kontaktirate prek:   e-naslov: 365creditunion@3mail.ie   whatsapp: +19177454546   pokličite / sms: (+19177454546)

Kategorija: Knjige

Cena: 90000000 €

ponujamo denarna posojila: osebna posojila, poslovna posojila, hipoteke, hipotekarna posojila, hitra posojila, avto posojila, spletne kredite, študentska posojila, investicije, partnerstva in refinančne hiše. danes nas lahko kontaktirate prek:   e-naslov: 365creditunion@3mail.ie   whatsapp: +19177454546   pokličite / sms: (+19177454546)

Kategorija: Storitve

Cena: 90000000 €

ponujam posojila po zelo enostavnih pogojih kateri koli osebi ali podjetju, ki potrebuje denar, ki bo lahko izplačal mesečna plačila po fiksni letni obrestni meri 3%. jaz sem na voljo zadovoljiti svoje stranke v največ 48 urah za vsako vlogo za posojilo. če vas zanima, se obrnite na mene, da bi vedeli moje pogoje in potrebne informacije, neposredno na mail: francoisemorandeau@hotmail.com

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

5885.) siddharta - hermann hesse

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 8.99 €

če želite okrepiti vaše trebušne mišice še pred poletjem, je sedaj pravi čas, da začnete s telovadbo. pri tem vam bo zagotovo v pomoč dobra vadbena klop za trebušnjake, ki jo lahko kupite pri podjetju fitnesshop.  

Kategorija: Fitness oprema in aerobika

Cena: Pokličite za ceno

7450.) setev pomladnega vetra - ivan sivec

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7585.)  v iskanju bližine - nika maj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7711.) ekspedicija ra - thor heyerdahl

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15 €

7735.) sibirski pečat - milan nikolić

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 9.99 €

potrebuje vaš malček otroški nahrbtnik? preverite ponudbo nahrbtnikov na spletni strani: https://www.hajdi.si/potepanje/nahrbtniki-in-kovcki.htmlna voljo vam je več kot 100 različnih nahrbtnikov za najmlajše, zanimivih dizajnov in različnih oblik. 

Kategorija: Nahrbtniki, torbe in kenguruji

Cena: Pokličite za ceno

potrebujete pomoč pri oblikovanju nove spletne strani ali pa bi želeli prenoviti celostno grafično podobno oziroma potrebujete samo nekoga za oblikovanje vizitk, vabil ali letakov. v kolikor vas zanima za grafično oblikovanje cenik, vas vabimo, da si ogledate več informacij na naši spletni strani: https://www.graficnooblikovanje.org/graficno-oblikovanje-cenik

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj