BESEDIČENJA IN REALNO STANJE V "HLEVIH"

Objavil/a vladislav stres, dne 2018-10-29 ob 13:54:37

Če ste kaj spregledali je spodaj kazalo parih zadnjih blogov - člankov.
Emil Milan Pintar je očitno spregledal analizo rezultatov letošnjih volitev v DZ RS, pa tudi sam jih ni preverjal, pa se je tokrat poslužil načina REKLA / KAZALA.
V blogu KADROVSKE LUKNJE SLOVENSKE POLITIKE je zapisal: »slovenskim politikom NE očitam pomanjkanja inteligence. Nasprotno, dovolj razuma moraš imeti (in volje in šarma in …), da nekako prepričaš ali nategneš tistih 200.000 volivcev, ki jih potrebuješ, da pride tvoja stranka v parlament

Lista Marjana Šarca (LMŠ) je npr. dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS.


Sam sem mu na blogu odgovoril:

Veliko pametnih in umnih si želi sprememb, a so nemočni, saj niso sistematično združevani v skupine, zoper sebe pa imajo klane, ki so ugrabili državo s katero delajo kot svinja z mehom.

Emil Milan Pintar: "Spremljajte dogajanje, organizirajte Civilno družbo. Ne zaradi svojih parcialnih interesov, temveč predvsem zaradi nacionalnih potreb po boljšem premisleku in nadzoru opozarjajte na napake in barabije... OBLAST... RAZKRIJE POKVARJENOST ČLOVEKA!"

Se strinjam. Takšen delujoč državljan pa bi moral presegati delitve med leve in desne.
To pa je tudi zate, kot te bežno poznam, še vedno operacija NEMOGOČE.
Pripadaš, si pripaden, si zapreden..?

Na nič kar je tu objavljano in na kar sem opozarjal že daleč nazaj EMP (še) nisi odgovoril.
GIBANJE ZA PRENOVO SLOVENIJE

VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018
ŠTAJERSKI UPOR ALI BO GORELA SLOVENIJA ALI PA ZMAGA MODROST?POKLON USTVARJALNOSTI MIKIJA MUSTRA


.
K A Z A L O

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
8
vladislav stres
0
Nov 12, 2018
Srečni Janez.
Kar ne ubije OJAČA.
Upam da se kdaj srečava in se pogovoriva pobližje.
#8
haapy yack
1
Nov 01, 2018
hoj
Nič ne pomaga. Vse je po nalogu gospodarjev iz Bruslja.
Počasi in sigurno uničujejo nacinalnost držav in uničujejo vse kar diši po
javnem dobru.
Čeprav se sliši iza hribov, da korporacijska suverenost počasi izginja?
Svet naj bi šel končno naprej in starinska korporacijska suverenost izgublja svojo moč.
Kmalu bomo videli ali so odkljukal tajkuna iz Ukrajine, ki naj bi kupil perutnino Ptuj?
jejtepiščanceizpivkepres
boditevcvetju
#7
Stoyan Svet
1
Oct 31, 2018
kar sem hotel povedati je, da bi mi vsi in tisti, ki so v službi nas davkoplačevalcev morali imeti ničelno toleranco do korupcije. Tako pa je v državi prijateljsko prihvatizacijsko vse mafijsko povezano od občinskih uradnikov do vladnih.
Prijatelj iz tujine mi je že pred veliko leti rekel; "Vi Slovenci nimate državnotvorne zavesti" Takrat sem se na njegovo izjavo razjezil in mu oporekal, danes mu dajem prav. Tisti, ki državnotvorno zavest imajo, ali imamo nimamo nobenih šans, da pridemo na poloitična mesta, kjer se odloča o naši skupni usodi.
Razlog temu pa je, da so vse volitve do sedaj bile na takšen, ali drugačen način zgoljufane.
Če bi se člani DVK res zavedali karme (posledic njihovih goljufivih volilnih prevar), bi se raje obesili, kot pa nadaljevali z goljufivimi volilnimi rabotami.
#6
vladislav stres
1
Oct 31, 2018
Stojan Svet: "ne obstajajo zmerne sile režima, žal obstajajo samo skorumpirane sile zato smo tam, kjer smo."

Različni smo med sabo. Ko boš to ugotovil boš naredil nujni miselni preskok. Vsak človek je v enem delu poseben, enkraten. Ta enkratnost je sicer tako ali drugače zabrisovana, podkupovana v: "Daj mi mir."

T.im. vstajniki npr. (še vedno) nismo sposobni resnega sodelovanja.
Tudi na naši strani je marsikaj kar ni tako kot bi lahko bilo.
___
rega regica. Kako naj bo integrativen člen. Če bi bil, bi imel kako pomembno funkcijo, vsaj iz ozadja. Povej več, če kaj veš o tem.
___
Emil. Sem vam odgovoril na vaši strani:
Volilni sistem je ključen za vzpostavljanje higiene kadrov. Predlagal sem ukinitev volilnih ENOT (8) tako da bi bili poslanci izvoljeni v 88. okrajih neposredno. Tak sistem je razumljiv, enostaven, v malih okrajih večinski, zaradi majhnosti VO, pa tudi omogoča decentralizacijo, ki obenem ne izpodkopava enotnosti države.
Tako bi vsak okraj dobil po enega poslanca. Odgovoril, si da se že dalj časa zavzemate za kombinirani sistem. To pa je splošni, nevsebinski odgovor, ki ni na ravni intelektualca kar ste in kar želite tudi biti.
Kombinirani Volilni sistem, proporcionalni, dvokrožni, s preferenčnim glasom..., je kot sem dodajal še zapletenejši kot je ta ki ga imamo.

Lista Marjana Šarca (LMŠ) je dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS.
VEČ TU: BESEDIČENJA IN REALNO STANJE V "HLEVIH".
__
EMP: "V politično stranko Gibanje za prenovo Slovenije je z mojimi izkušnjami težko verjeti "
To je samo Gibanje in ni politična stranka, združujejo nas vrednote ki presegajo egoistične.
__
EMP: "Ne mešaj megle v svojem neznanju."
To ni raven intelektualca, razen če imaš opraviti z debilnim.
To pa je žaljivo do mene ali tebe samega. Zato torej to dokaži:
"Ne mešaj megle v svojem neznanju."
#5
Emil
0
Oct 31, 2018
Odgovor. Ne mešaj megle v svojem neznanju.

Ad 9),Meteor: glede moje pripadnosti: imam se za zmernega levičarja, filozofsko gledano za neo-marksista. Sprejemam Marxovo analizo Kapitala, ne pa tudi njegove teorije o razrednem boju. Razredov v njegovem smislu ni več, so zgodovinski relikt, ki vodi v napačne odločitve. V komunizem kot sistem absolutne enakosti nisem verjel, odkar sem odrasel. Ljudje smo si po naravi različni in sistem absolutne enakosti je diktatura največje neenakosti.
Kar zadeva mojo pripravljenost za sodelovanje: ali nisem zapustil združene liste (tudi zato, ker je vztrajala na ohranitvi starih privilegijev in se pridružil Pučniku v upanju, da bomooblikovali moderno socialdemokracijo. Nato pa je RKC tja instalirala J.Janšo in sanj o kakršnikoli moderni slovenski državi je bilo konec. V boju za oblast sta se formirala sovražna tabora, ki sta sposobna sodelovati le v plenitvi (TEŠ 6!).
To, da na tvoje predloge in ideje nisem odgovarjal, seveda ni res. Toda ti si odgovore spregledal, kadar niso bile zapisani prav na tvoj način in prav s tvojimi besedami. Zato sem se odločil, da zapustim politiko in sem dejaven v Civilni družbi (SINTEZA-KCD).
V politično stranko Gibanje za prenovo Slovenije je z mojimi izkušnjami težko verjeti - prav zaradi zapisanega v zgornjih komentarjih. Problem pri tem ni toliko oblast - z vlado se lehko prepiramo in se - problem je tiha večina strahopezdljivcev, ki vedno znova volijo isto politično nomenklaturo, za potrebe volitev malo okranclano s kakšnim kulturnikom, športnikom ali medijcem.
Pa še predobro nam gre. Mogoče bo bolje, ko bodo ljudje razumeli, da so tuji plenilci naših bank ali podjetji (SKB, NLB, Fotona,...) še slabši in še manj dosegljivi kot domača mafija.
#4
Stoyan Svet
0
Oct 30, 2018
rega regica ne obstajajo zmerne sile režima, žal obstajajo samo skorumpirane sile zato smo tam, kjer smo
#3
rega regica
0
Oct 30, 2018
Stojane, se ne strinjam. EMP je integrativni, intelektualni potencial zmernih sil REŽIMA in zato pomemben.
#2
Stoyan Svet
1
Oct 29, 2018
kot, da bi bil EMP kaka pomembna politična figura, Gašper Ferjan je oseba okoli katerega se lahko oblikuje močna opozicija skorumpirani politiki.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2018-10-29 13:54:37 (Oct 29, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
SIMBOL ROKE, SVETI ROK IN SEBASTIAN
ZAUSTAVITI STEKLE PSE DESNICE / LEVICE - ODGOVOR
ČUDOVITA, UPRAVLJALSKO NERESNA DRŽAVA - SLOVENIJA
BOŽIČEK PRED 5 TISOČLETJI IN DANDANES
DEL SKRIVNOSTI MOŠKOSTI, ŽENSKOSTI IN IZGONA IZ RAJA
FAŠIZEM URADNIH VARUHOV PRED FAŠIZMOM
ČRNI PAPEŽ - O BOGU LJUDI, KI UKINJA CERKEV
AMERIČANI ALI SLOVENCI NAJBOLJŠI NAROD NA SVETU?
MATI - PLAŠČ DOMA IN SVETA
BESEDIČENJA IN REALNO STANJE V "HLEVIH"
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

laneno seme je dobro za zdravje, saj vsebuje velik delež vlaknin in je obogateno z omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami. uporabimo ga lahko pri različnih jedeh, najbolje pa je, da se ga zaužije pri zajtrku. več o samih lastnostnih lanenega semena: https://www.malinca.si/laneno-seme-500g.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 2 €

want to sell sony pxw-fs7 xdcam super 35 camera system used  for few months and in a great condition. full options and never faulty before.lens are 100% great and the camera is clean. the camera is in perfect condition, less usage only for a few month: only serious buyers should contact me.   package content:   body cap viewfinder eyepiece grip remote control wireless lan usb module (ifu-wlm3) for sony vpl-e200 series projectors wireless remote commander (rmt-845) wa adaptor bracket mpa-ac1 ac adapter for evi d100 ccd camera bc-u1 battery charger bp-u30 lithium-ion battery 2 x power cord usb cable cd rom with manuals limited 1-year warranty parts, 90-days labor.   contact name: henry gustavo email: h.gustavo@outlook.com gmail: henrygustavo209@gmail.com skype: enquiry-musicalstore whatsapp: +1(403) 618-3970  

Kategorija: Kompaktni digitalni fotoaparati

Cena: 5000 €

pri izbiri mobilnega operaterja je pomembno tudi pokritost njegovega omrežja. omrežje podjetja a1 je danes sigurno boljše, kot je bilo v preteklosti. za več informacij obiščite njihovo spletno stran: https://www.a1.si/omrezje/o-omrezju.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7216.) prešuštvo - darko žlebnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

6968.) vsega po dvoje - babette cole

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 19.99 €

dober kontroling je pomemben za vsako podjetje, saj pomaga določati in spremljati poslovne cilje. moje računovodstvo vam ponuja kakovosten kontroling in redno pomoč - https://www.moje-racunovodstvo.si/kontroling

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

probiotiki so prehransko dopolnilo, ki pomagajo uravnavati črevesno mikrofloro in učinkujejo tudi na prebavo. več o samih lastnostih probiotikov: https://www.malinca.si/probiotiki-v-kapsulah.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 24 €

pegasti badelj se uporablja predvsem kot dopolnilna prehrana za boljše delovanje in čiščenje jeter. uporabimo ga lahko pri izdelavi smutijev. več o njegovem pozitivnem učinku in delovanju : https://www.malinca.si/pegasti-badelj-semena-150g.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 7 €

estrihi ali storjni tlaki se uporabijo pri izravnavi tal, hkrati pa nudijo tudi požatno zaščito in poskrbijo za izolacijo zvoka. gre za zahtevna gradbena dela, zato je potrebno, da delo izvedejo strokovnjaki. več informacij: https://www.hotenjka.si/estrihi-strojni-tlaki

Kategorija: Gradbeni material

Cena: Pokličite za ceno

2250.) mitološki slovarček gričar bajt koren ud domen 1986

Kategorija: Znanost in tehnika

Cena: 9.99 €

5994.) reka mura v sloveniji - franc - franc

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

1374.) kresnikovanje - ivan mermolja

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj