BESEDIČENJA IN REALNO STANJE V "HLEVIH"

Objavil/a vladislav stres, dne 2018-10-29 ob 13:54:37

Če ste kaj spregledali je spodaj kazalo parih zadnjih blogov - člankov.
Emil Milan Pintar je očitno spregledal analizo rezultatov letošnjih volitev v DZ RS, pa tudi sam jih ni preverjal, pa se je tokrat poslužil načina REKLA / KAZALA.
V blogu KADROVSKE LUKNJE SLOVENSKE POLITIKE je zapisal: »slovenskim politikom NE očitam pomanjkanja inteligence. Nasprotno, dovolj razuma moraš imeti (in volje in šarma in …), da nekako prepričaš ali nategneš tistih 200.000 volivcev, ki jih potrebuješ, da pride tvoja stranka v parlament

Lista Marjana Šarca (LMŠ) je npr. dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS.


Sam sem mu na blogu odgovoril:

Veliko pametnih in umnih si želi sprememb, a so nemočni, saj niso sistematično združevani v skupine, zoper sebe pa imajo klane, ki so ugrabili državo s katero delajo kot svinja z mehom.

Emil Milan Pintar: "Spremljajte dogajanje, organizirajte Civilno družbo. Ne zaradi svojih parcialnih interesov, temveč predvsem zaradi nacionalnih potreb po boljšem premisleku in nadzoru opozarjajte na napake in barabije... OBLAST... RAZKRIJE POKVARJENOST ČLOVEKA!"

Se strinjam. Takšen delujoč državljan pa bi moral presegati delitve med leve in desne.
To pa je tudi zate, kot te bežno poznam, še vedno operacija NEMOGOČE.
Pripadaš, si pripaden, si zapreden..?

Na nič kar je tu objavljano in na kar sem opozarjal že daleč nazaj EMP (še) nisi odgovoril.
GIBANJE ZA PRENOVO SLOVENIJE

VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018
ŠTAJERSKI UPOR ALI BO GORELA SLOVENIJA ALI PA ZMAGA MODROST?POKLON USTVARJALNOSTI MIKIJA MUSTRA


.
K A Z A L O

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
8
vladislav stres
0
Nov 12, 2018
Srečni Janez.
Kar ne ubije OJAČA.
Upam da se kdaj srečava in se pogovoriva pobližje.
#8
haapy yack
1
Nov 01, 2018
hoj
Nič ne pomaga. Vse je po nalogu gospodarjev iz Bruslja.
Počasi in sigurno uničujejo nacinalnost držav in uničujejo vse kar diši po
javnem dobru.
Čeprav se sliši iza hribov, da korporacijska suverenost počasi izginja?
Svet naj bi šel končno naprej in starinska korporacijska suverenost izgublja svojo moč.
Kmalu bomo videli ali so odkljukal tajkuna iz Ukrajine, ki naj bi kupil perutnino Ptuj?
jejtepiščanceizpivkepres
boditevcvetju
#7
Stoyan Svet
1
Oct 31, 2018
kar sem hotel povedati je, da bi mi vsi in tisti, ki so v službi nas davkoplačevalcev morali imeti ničelno toleranco do korupcije. Tako pa je v državi prijateljsko prihvatizacijsko vse mafijsko povezano od občinskih uradnikov do vladnih.
Prijatelj iz tujine mi je že pred veliko leti rekel; "Vi Slovenci nimate državnotvorne zavesti" Takrat sem se na njegovo izjavo razjezil in mu oporekal, danes mu dajem prav. Tisti, ki državnotvorno zavest imajo, ali imamo nimamo nobenih šans, da pridemo na poloitična mesta, kjer se odloča o naši skupni usodi.
Razlog temu pa je, da so vse volitve do sedaj bile na takšen, ali drugačen način zgoljufane.
Če bi se člani DVK res zavedali karme (posledic njihovih goljufivih volilnih prevar), bi se raje obesili, kot pa nadaljevali z goljufivimi volilnimi rabotami.
#6
vladislav stres
1
Oct 31, 2018
Stojan Svet: "ne obstajajo zmerne sile režima, žal obstajajo samo skorumpirane sile zato smo tam, kjer smo."

Različni smo med sabo. Ko boš to ugotovil boš naredil nujni miselni preskok. Vsak človek je v enem delu poseben, enkraten. Ta enkratnost je sicer tako ali drugače zabrisovana, podkupovana v: "Daj mi mir."

T.im. vstajniki npr. (še vedno) nismo sposobni resnega sodelovanja.
Tudi na naši strani je marsikaj kar ni tako kot bi lahko bilo.
___
rega regica. Kako naj bo integrativen člen. Če bi bil, bi imel kako pomembno funkcijo, vsaj iz ozadja. Povej več, če kaj veš o tem.
___
Emil. Sem vam odgovoril na vaši strani:
Volilni sistem je ključen za vzpostavljanje higiene kadrov. Predlagal sem ukinitev volilnih ENOT (8) tako da bi bili poslanci izvoljeni v 88. okrajih neposredno. Tak sistem je razumljiv, enostaven, v malih okrajih večinski, zaradi majhnosti VO, pa tudi omogoča decentralizacijo, ki obenem ne izpodkopava enotnosti države.
Tako bi vsak okraj dobil po enega poslanca. Odgovoril, si da se že dalj časa zavzemate za kombinirani sistem. To pa je splošni, nevsebinski odgovor, ki ni na ravni intelektualca kar ste in kar želite tudi biti.
Kombinirani Volilni sistem, proporcionalni, dvokrožni, s preferenčnim glasom..., je kot sem dodajal še zapletenejši kot je ta ki ga imamo.

Lista Marjana Šarca (LMŠ) je dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS.
VEČ TU: BESEDIČENJA IN REALNO STANJE V "HLEVIH".
__
EMP: "V politično stranko Gibanje za prenovo Slovenije je z mojimi izkušnjami težko verjeti "
To je samo Gibanje in ni politična stranka, združujejo nas vrednote ki presegajo egoistične.
__
EMP: "Ne mešaj megle v svojem neznanju."
To ni raven intelektualca, razen če imaš opraviti z debilnim.
To pa je žaljivo do mene ali tebe samega. Zato torej to dokaži:
"Ne mešaj megle v svojem neznanju."
#5
Emil
0
Oct 31, 2018
Odgovor. Ne mešaj megle v svojem neznanju.

Ad 9),Meteor: glede moje pripadnosti: imam se za zmernega levičarja, filozofsko gledano za neo-marksista. Sprejemam Marxovo analizo Kapitala, ne pa tudi njegove teorije o razrednem boju. Razredov v njegovem smislu ni več, so zgodovinski relikt, ki vodi v napačne odločitve. V komunizem kot sistem absolutne enakosti nisem verjel, odkar sem odrasel. Ljudje smo si po naravi različni in sistem absolutne enakosti je diktatura največje neenakosti.
Kar zadeva mojo pripravljenost za sodelovanje: ali nisem zapustil združene liste (tudi zato, ker je vztrajala na ohranitvi starih privilegijev in se pridružil Pučniku v upanju, da bomooblikovali moderno socialdemokracijo. Nato pa je RKC tja instalirala J.Janšo in sanj o kakršnikoli moderni slovenski državi je bilo konec. V boju za oblast sta se formirala sovražna tabora, ki sta sposobna sodelovati le v plenitvi (TEŠ 6!).
To, da na tvoje predloge in ideje nisem odgovarjal, seveda ni res. Toda ti si odgovore spregledal, kadar niso bile zapisani prav na tvoj način in prav s tvojimi besedami. Zato sem se odločil, da zapustim politiko in sem dejaven v Civilni družbi (SINTEZA-KCD).
V politično stranko Gibanje za prenovo Slovenije je z mojimi izkušnjami težko verjeti - prav zaradi zapisanega v zgornjih komentarjih. Problem pri tem ni toliko oblast - z vlado se lehko prepiramo in se - problem je tiha večina strahopezdljivcev, ki vedno znova volijo isto politično nomenklaturo, za potrebe volitev malo okranclano s kakšnim kulturnikom, športnikom ali medijcem.
Pa še predobro nam gre. Mogoče bo bolje, ko bodo ljudje razumeli, da so tuji plenilci naših bank ali podjetji (SKB, NLB, Fotona,...) še slabši in še manj dosegljivi kot domača mafija.
#4
Stoyan Svet
0
Oct 30, 2018
rega regica ne obstajajo zmerne sile režima, žal obstajajo samo skorumpirane sile zato smo tam, kjer smo
#3
rega regica
0
Oct 30, 2018
Stojane, se ne strinjam. EMP je integrativni, intelektualni potencial zmernih sil REŽIMA in zato pomemben.
#2
Stoyan Svet
1
Oct 29, 2018
kot, da bi bil EMP kaka pomembna politična figura, Gašper Ferjan je oseba okoli katerega se lahko oblikuje močna opozicija skorumpirani politiki.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2018-10-29 13:54:37 (Oct 29, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
O DAROVANJU SRČNE VODE
BESEDA SATANA
TIHO DAVLJENJE SLOVENIJE - NWO
UM ČLOVEKA
SIMBOL ROKE, SVETI ROK IN SEBASTIAN
ZAUSTAVITI STEKLE PSE DESNICE / LEVICE - ODGOVOR
ČUDOVITA, UPRAVLJALSKO NERESNA DRŽAVA - SLOVENIJA
BOŽIČEK PRED 5 TISOČLETJI IN DANDANES
DEL SKRIVNOSTI MOŠKOSTI, ŽENSKOSTI IN IZGONA IZ RAJA
FAŠIZEM URADNIH VARUHOV PRED FAŠIZMOM
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

si želite piti boljšo vodo in si hkrati izboljšati zdravje in počutje? vitalna voda vam omogoča namreč ravno, več si lahko preberete tudi v samem članku: thttps://www.zurnal24.si/uporabno/ali-je-lahko-ionizator-vode-vasa-bliznjica-do-vecne-mladosti-324873

Kategorija: Mali gospodinjski aparati

Cena: Pokličite za ceno

478.) kako uspešno poslovati v rusiji -  aleš cantarutti. katja sever

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

4223.) kuharska knjiga - ivan ivačič

Kategorija: Zdravje

Cena: 14.99 €

4057.) kako uspešno poslovati v turčiji - matej rogelj

Kategorija: Humanistika

Cena: 19.99 €

6078.) kako uspešno poslovati na kitajskem - boštjan polajžer , nataša turk

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 19.99 €

kolekcija otroškega proizvajlca done by deer zaznamuje odličen dizajn, inovativni izdelki, ki navdušujejo različne okuse. več o samih izdelkih pa najdete v spletni trgovini hajdi.si - https://www.hajdi.si/done-by-deer.html

Kategorija: Ostala otroška oprema

Cena: Pokličite za ceno

nova športna stavnica, ki je prisotna na slovenskem trgu in ponuja možnost igranja stav na največjih portalih kot so bet at home in mnoge druge. več najdete tukaj:  http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ponujamo denarna posojila: osebna posojila, poslovna posojila, hipoteke, hipotekarna posojila, hitra posojila, avto posojila, spletne kredite, študentska posojila, investicije, partnerstva in refinančne hiše. danes nas lahko kontaktirate prek:   e-naslov: 365creditunion@3mail.ie   whatsapp: +19177454546   pokličite / sms: (+19177454546)

Kategorija: Knjige

Cena: 90000000 €

ponujamo denarna posojila: osebna posojila, poslovna posojila, hipoteke, hipotekarna posojila, hitra posojila, avto posojila, spletne kredite, študentska posojila, investicije, partnerstva in refinančne hiše. danes nas lahko kontaktirate prek:   e-naslov: 365creditunion@3mail.ie   whatsapp: +19177454546   pokličite / sms: (+19177454546)

Kategorija: Storitve

Cena: 90000000 €

ponujam posojila po zelo enostavnih pogojih kateri koli osebi ali podjetju, ki potrebuje denar, ki bo lahko izplačal mesečna plačila po fiksni letni obrestni meri 3%. jaz sem na voljo zadovoljiti svoje stranke v največ 48 urah za vsako vlogo za posojilo. če vas zanima, se obrnite na mene, da bi vedeli moje pogoje in potrebne informacije, neposredno na mail: francoisemorandeau@hotmail.com

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

5885.) siddharta - hermann hesse

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 8.99 €

če želite okrepiti vaše trebušne mišice še pred poletjem, je sedaj pravi čas, da začnete s telovadbo. pri tem vam bo zagotovo v pomoč dobra vadbena klop za trebušnjake, ki jo lahko kupite pri podjetju fitnesshop.  

Kategorija: Fitness oprema in aerobika

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj