Članek
BESEDIČENJA IN REALNO STANJE V "HLEVIH"
Objavljeno Oct 29, 2018

Če ste kaj spregledali je spodaj kazalo parih zadnjih blogov - člankov.
Emil Milan Pintar je očitno spregledal analizo rezultatov letošnjih volitev v DZ RS, pa tudi sam jih ni preverjal, pa se je tokrat poslužil načina REKLA / KAZALA.
V blogu KADROVSKE LUKNJE SLOVENSKE POLITIKE je zapisal: »slovenskim politikom NE očitam pomanjkanja inteligence. Nasprotno, dovolj razuma moraš imeti (in volje in šarma in …), da nekako prepričaš ali nategneš tistih 200.000 volivcev, ki jih potrebuješ, da pride tvoja stranka v parlament

Lista Marjana Šarca (LMŠ) je npr. dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS.


Sam sem mu na blogu odgovoril:

Veliko pametnih in umnih si želi sprememb, a so nemočni, saj niso sistematično združevani v skupine, zoper sebe pa imajo klane, ki so ugrabili državo s katero delajo kot svinja z mehom.

Emil Milan Pintar: "Spremljajte dogajanje, organizirajte Civilno družbo. Ne zaradi svojih parcialnih interesov, temveč predvsem zaradi nacionalnih potreb po boljšem premisleku in nadzoru opozarjajte na napake in barabije... OBLAST... RAZKRIJE POKVARJENOST ČLOVEKA!"

Se strinjam. Takšen delujoč državljan pa bi moral presegati delitve med leve in desne.
To pa je tudi zate, kot te bežno poznam, še vedno operacija NEMOGOČE.
Pripadaš, si pripaden, si zapreden..?

Na nič kar je tu objavljano in na kar sem opozarjal že daleč nazaj EMP (še) nisi odgovoril.
GIBANJE ZA PRENOVO SLOVENIJE





VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018




ŠTAJERSKI UPOR ALI BO GORELA SLOVENIJA ALI PA ZMAGA MODROST?



POKLON USTVARJALNOSTI MIKIJA MUSTRA


.
K A Z A L O

Srečni Janez. Kar ne ubije OJAČA. Upam da se kdaj srečava in se pogovoriva pobližje.

kar sem hotel povedati je, da bi mi vsi in tisti, ki so v službi nas davkoplačevalcev morali imeti ničelno toleranco do korupcije. Tako pa je v državi prijateljsko prihvatizacijsko vse mafijsko povezano od občinskih uradnikov do vladnih. Prijatelj iz tujine mi je že pred veliko leti rekel; "Vi Slovenci nimate državnotvorne zavesti" Takrat sem se na njegovo izjavo razjezil in mu oporekal, danes mu dajem prav. Tisti, ki državnotvorno zavest imajo, ali imamo nimamo nobenih šans, da pridemo na poloitična mesta, kjer se odloča o naši skupni usodi. Razlog temu pa je, da so vse volitve do sedaj bile na takšen, ali drugačen način zgoljufane. Če bi se člani DVK res zavedali karme (posledic njihovih goljufivih volilnih prevar), bi se raje obesili, kot pa nadaljevali z goljufivimi volilnimi rabotami.

Stojan Svet: "ne obstajajo zmerne sile režima, žal obstajajo samo skorumpirane sile zato smo tam, kjer smo." Različni smo med sabo. Ko boš to ugotovil boš naredil nujni miselni preskok. Vsak človek je v enem delu poseben, enkraten. Ta enkratnost je sicer tako ali drugače zabrisovana, podkupovana v: "Daj mi mir." T.im. vstajniki npr. (še vedno) nismo sposobni resnega sodelovanja. Tudi na naši strani je marsikaj kar ni tako kot bi lahko bilo. ___ rega regica. Kako naj bo integrativen člen. Če bi bil, bi imel kako pomembno funkcijo, vsaj iz ozadja. Povej več, če kaj veš o tem. ___ Emil. Sem vam odgovoril na vaši strani: Volilni sistem je ključen za vzpostavljanje higiene kadrov. Predlagal sem ukinitev volilnih ENOT (8) tako da bi bili poslanci izvoljeni v 88. okrajih neposredno. Tak sistem je razumljiv, enostaven, v malih okrajih večinski, zaradi majhnosti VO, pa tudi omogoča decentralizacijo, ki obenem ne izpodkopava enotnosti države. Tako bi vsak okraj dobil po enega poslanca. Odgovoril, si da se že dalj časa zavzemate za kombinirani sistem. To pa je splošni, nevsebinski odgovor, ki ni na ravni intelektualca kar ste in kar želite tudi biti. Kombinirani Volilni sistem, proporcionalni, dvokrožni, s preferenčnim glasom..., je kot sem dodajal še zapletenejši kot je ta ki ga imamo. Lista Marjana Šarca (LMŠ) je dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS. VEČ TU: BESEDIČENJA IN REALNO STANJE V "HLEVIH". __ EMP: "V politično stranko Gibanje za prenovo Slovenije je z mojimi izkušnjami težko verjeti " To je samo Gibanje in ni politična stranka, združujejo nas vrednote ki presegajo egoistične. __ EMP: "Ne mešaj megle v svojem neznanju." To ni raven intelektualca, razen če imaš opraviti z debilnim. To pa je žaljivo do mene ali tebe samega. Zato torej to dokaži: "Ne mešaj megle v svojem neznanju."

rega regica ne obstajajo zmerne sile režima, žal obstajajo samo skorumpirane sile zato smo tam, kjer smo

kot, da bi bil EMP kaka pomembna politična figura, Gašper Ferjan je oseba okoli katerega se lahko oblikuje močna opozicija skorumpirani politiki.