VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018

Objavil/a vladislav stres, dne 2018-09-20 ob 06:04:24

V Sloveniji pride na oblast skupinica političnih strank, ki zbere samo 5% glasov vseh volivcev.
Tako je bilo tudi na zadnjih volitvah. Natančneje, poslanci koalicije so skupaj z ZL,ki je »kao opozicijska«, zbrali manj kot 5 % glasov vseh volilvcev v RS. Največji uspeh koalicije vladajočih - Lista Marjana Šarca (LMŠ) je dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS.

V Sloveniji je namreč bilo ob razglasu volitev 1.714.376 VOLIVCEV.
Tudi opozicijske stranke SDS, NSi in SNS niso zbrale bistveno več kot 5% vseh glasov. O tej sramoti in VOLILNI PREVARI, ki tiči v našem Zakonu o volitvah seveda pridno molčijo. Tako eni, kot drugi. Dovolijo samo prepir za oslovo senco, za dejansko spremembo sistema volitev nimajo nobenega posluha. Zopet bodo obljubljali kombinirani volilni sistem, pa preferenčni glas, Slovenija ena volilna enota... a premika k temu da Zakon o volitvah uskladijo z Ustavo RS... Ne to pa ne bomo doživeli.

Prevara se izvaja na več načinov. Več nam je že znanih.
- Kandidati pri kandidiranju nimajo enakopravnih možnosti kandidiranja. Eni zbirajo na stotnije podpisov preko Upravnih enot, ki so popoldne večinoma zaprte… drugi pa dobijo podpis 3 poslancev kar v njihovih pisarnah ali ob kavicah.

- Eni imajo odprt medijski prostor za svoje nagovore (raje beri obljubljanje nečesa, o čemer ali nimajo pojma ali pa ne bodo mogli izvajati, saj smo država sistemskih nepravilnosti in notranje konfliktnosti), drugi so medijsko napol ali v celoti BLOKIRANI.
ipd
Oglejmo si spodnje slike. Na spletni strani Gibanja za prenovo Slovenije pa dobite celotno analizo in predstavitvene grafikone podatkov. Seveda najdete tudi povezave do virov podatkov.Če najdete kakšno računsko napako jo z veseljem popravim. Na DVK (Državne volilne komisije) spletnih straneh seveda analize volitev ne najdete niti osnovnih podatkov, ki sem jih našel DRUGJE. Kje? Kliknite PDF povezavo Gibanja za prenovo Slovenije TU.

Vsi poslanci tega DZ RS so zbrali 10,67% glasov vseh volivcev.
Za referendum proti uveljavitvi zakona referendumski predpisi zahtevajo KVORUM 20% vseh volivcev, torej 4 kratnik za izvolitev t.im. leve ali desne oblasti. Zakon, ki volivcem ni dober pade oz. se ne uveljavi samo če je cca 343.000 volivcev proti. Vemo da poslanci s svojem mandatu sproducirajo na stotine zakonov in njihovih popravkov.S popravkom 90. člena pred leti je postal neposredni nadzor nad zakonodajo s strani ljudstva povsem nemogoč.


SPODAJ JE SLIKA S TISKOVNE KONFERENCE, KI JO JE POSNEL TUDI AMATERSKI ZANESENJAK, KI NAM JE KASNEJE POSNETKE ODSTOPIL. Ostali nismo uspeli posneti vsega... Kljub vabilo poslanim več kot 100tim urednikom, novinarjem ter e naslovom medijev s strani pravnika Gašperja Ferjana (e mail lista Vilija Kovačiča) na konferenco ni prišel noben novinar.  So pač del REŽIMA, posredno ali neposredno tudi plačevani z njegove strani in delujejo skladno s prevaro, ki jo opisujem.


9 ur govorjenja o že dogovorjenem kot predstava za "RAJO".

Borut Pahor je predsednik države v neustavnem položaju.
V skladu z njegovimi načeli: miri, pozira in ne stori odločnega koraka v smer soočenja s problemom, da bi se NEPRAVILNOSTI VOLILNEGA SISTEMA razrešile.

SIMBOLIČNI PRIKAZ OBRAČUNAVANJA Z VOLIVCI /VOLI  V RS
.
DODANO 20.9.2018 ob 22 uri:
CILJ OBLASTI - RAZDROBLJENOST IN NEPREGLEDNOST INFORMACIJ
Število volilnih upravičencev v državi ni objavila Državna volilna komisija, ampak Ministrstvo za notranje zadeve. Podatek najdemo na spodnji povezavi: http://www.mnz...OBJAVA_STEVCA_VOLILNIH_
UPRAVICENCEV_2018.docx

„Na dan razpisa predčasnih volitev v Državni zbor Republike Slovenije je v Republiki Sloveniji 1.714.376 volilnih upravičencev.“
Opis volilnega sistema, ki omogoča krajo velike večine volilnih glasov, pa na tej povezavi: http://www.mju.gov.si/si/delovna_podrocj
a/volilna_in_referendumska_zakonodaja/vo
litve_v_drzavni_zbor/

Tu lahko preberemo: „Poslanci se volijo po načelu, da so v državnem zboru sorazmerno zastopani politični interesi. Mandati se delijo na dveh ravneh, in sicer v volilni enoti ter na ravni celotne države. Uveden je tudi prag za vstop v državni zbor.
V volilni enoti se mandati delijo na podlagi volilnega količnika. Število mandatov, ki jih dobi posamezna lista, se ugotovi s količnikom, ki se izračuna tako, da se skupno število glasov, oddanih za vse liste kandidatov v volilni enoti, deli s številom poslancev, ki se volijo v volilni enoti, povečanim za ena, kar se zaokroži na celo število navzgor. S tem količnikom se deli število glasov za listo. Listi pripada toliko mandatov, kolikokrat je količnik vsebovan v številu glasov za listo. Ne glede na navedeno, tiste liste oziroma istoimenske liste, ki na območju države niso dobile najmanj 4% od skupnega števila glasov, se pri delitvi mandatov ne upoštevajo.
Mandati, ki niso bili razdeljeni v volilnih enotah, se razdelijo na ravni države tako, da se listam oziroma istoimenskim listam dodeli toliko mandatov, kolikor znaša razlika med številom mandatov, ki bi jim pripadli na podlagi seštevkov glasov na ravni države, in številom mandatov, ki so jih dobile v volilnih enotah.“
KAZALO VTA

Gibanje za prenovo Slovenije

K A Z A L O

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
6
vladislav stres
0
Oct 06, 2018
Hvala
Srečni Janez:
"Evo se strinjam.
Torej se bomo prebudili in prenehali biti odvisni od vodij cerkva in od velikih inštitucij visokega šolstva, da začnejo učiti resnico?
Kakšna pošast pa je resnica?
Pravi vladarji Washingtona so nevidljivi in vladajo izza kulis je dejal - sodnik Vrhovnega sodišča Felix Frankfurter leta 1952.
In ker imajo globalist skupen načrt so to prenesli že na večino planeta."
___
Se povsem strinjam
Kdaj me pokličeš?
#6
haapy yack
1
Sep 26, 2018
#4
hoj
Nekdo je dejal, da bi bilo bolje, da se prebudimo.
Evo se strinjam.
Torej se bomo prebudili in prenehali biti odvisni od vodij cerkva in od velikih inštitucij visokega šolstva, da začnejo učiti resnico?
Kakšna pošast pa je resnica?

Pravi vladarji Washingtona so nevidljivi in vladajo iza kolis je dejal - sodnik Vrhovnega sodišča Felix Frankfurter leta 1952.
In ker imajo globalist skupen načrt so to prenesli že na večino planeta.
Pri nas tudi ni nič drugače, ker furamo globalno politiko.
kosoncezagoreizginevseleponekočpreminepres
boditevcvetju

#5
Petra
0
Sep 26, 2018
Barabe naj zamenjajo druge barabe, pravite Haapy.
To pomeni, da smo se nesposobni organizirati da kaj spremenimo.
Ne bo držalo. Ne bodite tako zagamani, pardon črnogledi.
#4
haapy yack
0
Sep 25, 2018
hoj
Same prevare.
Pricurljalo je, da je Cerarjeva vlada lagala, da je Bruselj zahteval, da je pri drugem tiru zraven tudi Madžarska.
Ljudje bi moral zahtevati, da te barabe zamenjajo druge barabe.
Drugač tako ne bo nikoli.
masonskafamilijapres
boditevcvetju
#3
Stoyan Svet
1
Sep 24, 2018
o volilnih prevarah in njenih manipulacijah opozarjam že 20 let, odkar sem bil 1997 v krajevni volilni komisiji. takrat sem dobil tudi anonimne grožnje, da v kolikor bom z opozarjanjem na volilne goljufuje nadaljeval, da me bodo ubili. Žal nam res vlada mafija, katere predstavniki bi morali vsi biti že v zaporu na Dobu.
#2
rega regica
0
Sep 24, 2018
Tu sem odkljukala 30. glas:
Da, volitve so bile volilna prevara
http://www.rtvslo.si/blog/meteor/volilna-prevara-volitve-v-dz-rs-2018/121982

VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018 :: meteor :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2018-09-20 06:04:24 (Sep 20, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
SIMBOL ROKE, SVETI ROK IN SEBASTIAN
ZAUSTAVITI STEKLE PSE DESNICE / LEVICE - ODGOVOR
ČUDOVITA, UPRAVLJALSKO NERESNA DRŽAVA - SLOVENIJA
BOŽIČEK PRED 5 TISOČLETJI IN DANDANES
DEL SKRIVNOSTI MOŠKOSTI, ŽENSKOSTI IN IZGONA IZ RAJA
FAŠIZEM URADNIH VARUHOV PRED FAŠIZMOM
ČRNI PAPEŽ - O BOGU LJUDI, KI UKINJA CERKEV
AMERIČANI ALI SLOVENCI NAJBOLJŠI NAROD NA SVETU?
MATI - PLAŠČ DOMA IN SVETA
BESEDIČENJA IN REALNO STANJE V "HLEVIH"
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

darilni boni terme so vedno lepo darilo in vsakdo jih je veselil. presenetite svoje najbližje in jim privoščite razvajanje v toplicah in wellnessu.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor ste športni navdušenec in ste se že srečali s športnimi stavami, potem se vam zagotovo splača poizkusit vašo srečo preko ene izmed največjih športnih stavnic na svetu bet365 -  https://www.sportni-portal.com/bet365

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor želite imeti nadzor in enostaven pregled nad svojimi zaposlenimi potem vam zagotovo prav pride storitev evidenca delovnega časa, ki jo nudi podjetje špica. več o tem: https://www.spica.si/oprema/programska-oprema-za-registracijo-delovnega-casa

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

plišaste igrače so ponavadi najljubši otrokove igrače, saj jih vedno prenašajo naokoli in z njimi tudi spijo. oglejte si pestro izbiri igrač: http://www.majtoj.si/igrace-za-otroke/plisaste-igrace.html

Kategorija: Ostala otroška oprema

Cena: Pokličite za ceno

laneno seme je dobro za zdravje, saj vsebuje velik delež vlaknin in je obogateno z omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami. uporabimo ga lahko pri različnih jedeh, najbolje pa je, da se ga zaužije pri zajtrku. več o samih lastnostnih lanenega semena: https://www.malinca.si/laneno-seme-500g.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 2 €

want to sell sony pxw-fs7 xdcam super 35 camera system used  for few months and in a great condition. full options and never faulty before.lens are 100% great and the camera is clean. the camera is in perfect condition, less usage only for a few month: only serious buyers should contact me.   package content:   body cap viewfinder eyepiece grip remote control wireless lan usb module (ifu-wlm3) for sony vpl-e200 series projectors wireless remote commander (rmt-845) wa adaptor bracket mpa-ac1 ac adapter for evi d100 ccd camera bc-u1 battery charger bp-u30 lithium-ion battery 2 x power cord usb cable cd rom with manuals limited 1-year warranty parts, 90-days labor.   contact name: henry gustavo email: h.gustavo@outlook.com gmail: henrygustavo209@gmail.com skype: enquiry-musicalstore whatsapp: +1(403) 618-3970  

Kategorija: Kompaktni digitalni fotoaparati

Cena: 5000 €

pri izbiri mobilnega operaterja je pomembno tudi pokritost njegovega omrežja. omrežje podjetja a1 je danes sigurno boljše, kot je bilo v preteklosti. za več informacij obiščite njihovo spletno stran: https://www.a1.si/omrezje/o-omrezju.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7216.) prešuštvo - darko žlebnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

6968.) vsega po dvoje - babette cole

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 19.99 €

dober kontroling je pomemben za vsako podjetje, saj pomaga določati in spremljati poslovne cilje. moje računovodstvo vam ponuja kakovosten kontroling in redno pomoč - https://www.moje-racunovodstvo.si/kontroling

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

probiotiki so prehransko dopolnilo, ki pomagajo uravnavati črevesno mikrofloro in učinkujejo tudi na prebavo. več o samih lastnostih probiotikov: https://www.malinca.si/probiotiki-v-kapsulah.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 24 €

pegasti badelj se uporablja predvsem kot dopolnilna prehrana za boljše delovanje in čiščenje jeter. uporabimo ga lahko pri izdelavi smutijev. več o njegovem pozitivnem učinku in delovanju : https://www.malinca.si/pegasti-badelj-semena-150g.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 7 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj