VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018

Objavil/a vladislav stres, dne 2018-09-20 ob 06:04:24

V Sloveniji pride na oblast skupinica političnih strank, ki zbere samo 5% glasov vseh volivcev.
Tako je bilo tudi na zadnjih volitvah. Natančneje, poslanci koalicije so skupaj z ZL,ki je »kao opozicijska«, zbrali manj kot 5 % glasov vseh volilvcev v RS. Največji uspeh koalicije vladajočih - Lista Marjana Šarca (LMŠ) je dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS.

V Sloveniji je namreč bilo ob razglasu volitev 1.714.376 VOLIVCEV.
Tudi opozicijske stranke SDS, NSi in SNS niso zbrale bistveno več kot 5% vseh glasov. O tej sramoti in VOLILNI PREVARI, ki tiči v našem Zakonu o volitvah seveda pridno molčijo. Tako eni, kot drugi. Dovolijo samo prepir za oslovo senco, za dejansko spremembo sistema volitev nimajo nobenega posluha. Zopet bodo obljubljali kombinirani volilni sistem, pa preferenčni glas, Slovenija ena volilna enota... a premika k temu da Zakon o volitvah uskladijo z Ustavo RS... Ne to pa ne bomo doživeli.

Prevara se izvaja na več načinov. Več nam je že znanih.
- Kandidati pri kandidiranju nimajo enakopravnih možnosti kandidiranja. Eni zbirajo na stotnije podpisov preko Upravnih enot, ki so popoldne večinoma zaprte… drugi pa dobijo podpis 3 poslancev kar v njihovih pisarnah ali ob kavicah.

- Eni imajo odprt medijski prostor za svoje nagovore (raje beri obljubljanje nečesa, o čemer ali nimajo pojma ali pa ne bodo mogli izvajati, saj smo država sistemskih nepravilnosti in notranje konfliktnosti), drugi so medijsko napol ali v celoti BLOKIRANI.
ipd
Oglejmo si spodnje slike. Na spletni strani Gibanja za prenovo Slovenije pa dobite celotno analizo in predstavitvene grafikone podatkov. Seveda najdete tudi povezave do virov podatkov.Če najdete kakšno računsko napako jo z veseljem popravim. Na DVK (Državne volilne komisije) spletnih straneh seveda analize volitev ne najdete niti osnovnih podatkov, ki sem jih našel DRUGJE. Kje? Kliknite PDF povezavo Gibanja za prenovo Slovenije TU.

Vsi poslanci tega DZ RS so zbrali 10,67% glasov vseh volivcev.
Za referendum proti uveljavitvi zakona referendumski predpisi zahtevajo KVORUM 20% vseh volivcev, torej 4 kratnik za izvolitev t.im. leve ali desne oblasti. Zakon, ki volivcem ni dober pade oz. se ne uveljavi samo če je cca 343.000 volivcev proti. Vemo da poslanci s svojem mandatu sproducirajo na stotine zakonov in njihovih popravkov.S popravkom 90. člena pred leti je postal neposredni nadzor nad zakonodajo s strani ljudstva povsem nemogoč.


SPODAJ JE SLIKA S TISKOVNE KONFERENCE, KI JO JE POSNEL TUDI AMATERSKI ZANESENJAK, KI NAM JE KASNEJE POSNETKE ODSTOPIL. Ostali nismo uspeli posneti vsega... Kljub vabilo poslanim več kot 100tim urednikom, novinarjem ter e naslovom medijev s strani pravnika Gašperja Ferjana (e mail lista Vilija Kovačiča) na konferenco ni prišel noben novinar.  So pač del REŽIMA, posredno ali neposredno tudi plačevani z njegove strani in delujejo skladno s prevaro, ki jo opisujem.


9 ur govorjenja o že dogovorjenem kot predstava za "RAJO".

Borut Pahor je predsednik države v neustavnem položaju.
V skladu z njegovimi načeli: miri, pozira in ne stori odločnega koraka v smer soočenja s problemom, da bi se NEPRAVILNOSTI VOLILNEGA SISTEMA razrešile.

SIMBOLIČNI PRIKAZ OBRAČUNAVANJA Z VOLIVCI /VOLI  V RS
.
DODANO 20.9.2018 ob 22 uri:
CILJ OBLASTI - RAZDROBLJENOST IN NEPREGLEDNOST INFORMACIJ
Število volilnih upravičencev v državi ni objavila Državna volilna komisija, ampak Ministrstvo za notranje zadeve. Podatek najdemo na spodnji povezavi: http://www.mnz...OBJAVA_STEVCA_VOLILNIH_
UPRAVICENCEV_2018.docx

„Na dan razpisa predčasnih volitev v Državni zbor Republike Slovenije je v Republiki Sloveniji 1.714.376 volilnih upravičencev.“
Opis volilnega sistema, ki omogoča krajo velike večine volilnih glasov, pa na tej povezavi: http://www.mju.gov.si/si/delovna_podrocj
a/volilna_in_referendumska_zakonodaja/vo
litve_v_drzavni_zbor/

Tu lahko preberemo: „Poslanci se volijo po načelu, da so v državnem zboru sorazmerno zastopani politični interesi. Mandati se delijo na dveh ravneh, in sicer v volilni enoti ter na ravni celotne države. Uveden je tudi prag za vstop v državni zbor.
V volilni enoti se mandati delijo na podlagi volilnega količnika. Število mandatov, ki jih dobi posamezna lista, se ugotovi s količnikom, ki se izračuna tako, da se skupno število glasov, oddanih za vse liste kandidatov v volilni enoti, deli s številom poslancev, ki se volijo v volilni enoti, povečanim za ena, kar se zaokroži na celo število navzgor. S tem količnikom se deli število glasov za listo. Listi pripada toliko mandatov, kolikokrat je količnik vsebovan v številu glasov za listo. Ne glede na navedeno, tiste liste oziroma istoimenske liste, ki na območju države niso dobile najmanj 4% od skupnega števila glasov, se pri delitvi mandatov ne upoštevajo.
Mandati, ki niso bili razdeljeni v volilnih enotah, se razdelijo na ravni države tako, da se listam oziroma istoimenskim listam dodeli toliko mandatov, kolikor znaša razlika med številom mandatov, ki bi jim pripadli na podlagi seštevkov glasov na ravni države, in številom mandatov, ki so jih dobile v volilnih enotah.“
KAZALO VTA

Gibanje za prenovo Slovenije

K A Z A L O

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
6
vladislav stres
0
Oct 06, 2018
Hvala
Srečni Janez:
"Evo se strinjam.
Torej se bomo prebudili in prenehali biti odvisni od vodij cerkva in od velikih inštitucij visokega šolstva, da začnejo učiti resnico?
Kakšna pošast pa je resnica?
Pravi vladarji Washingtona so nevidljivi in vladajo izza kulis je dejal - sodnik Vrhovnega sodišča Felix Frankfurter leta 1952.
In ker imajo globalist skupen načrt so to prenesli že na večino planeta."
___
Se povsem strinjam
Kdaj me pokličeš?
#6
haapy yack
1
Sep 26, 2018
#4
hoj
Nekdo je dejal, da bi bilo bolje, da se prebudimo.
Evo se strinjam.
Torej se bomo prebudili in prenehali biti odvisni od vodij cerkva in od velikih inštitucij visokega šolstva, da začnejo učiti resnico?
Kakšna pošast pa je resnica?

Pravi vladarji Washingtona so nevidljivi in vladajo iza kolis je dejal - sodnik Vrhovnega sodišča Felix Frankfurter leta 1952.
In ker imajo globalist skupen načrt so to prenesli že na večino planeta.
Pri nas tudi ni nič drugače, ker furamo globalno politiko.
kosoncezagoreizginevseleponekočpreminepres
boditevcvetju

#5
Petra
0
Sep 26, 2018
Barabe naj zamenjajo druge barabe, pravite Haapy.
To pomeni, da smo se nesposobni organizirati da kaj spremenimo.
Ne bo držalo. Ne bodite tako zagamani, pardon črnogledi.
#4
haapy yack
0
Sep 25, 2018
hoj
Same prevare.
Pricurljalo je, da je Cerarjeva vlada lagala, da je Bruselj zahteval, da je pri drugem tiru zraven tudi Madžarska.
Ljudje bi moral zahtevati, da te barabe zamenjajo druge barabe.
Drugač tako ne bo nikoli.
masonskafamilijapres
boditevcvetju
#3
Stoyan Svet
1
Sep 24, 2018
o volilnih prevarah in njenih manipulacijah opozarjam že 20 let, odkar sem bil 1997 v krajevni volilni komisiji. takrat sem dobil tudi anonimne grožnje, da v kolikor bom z opozarjanjem na volilne goljufuje nadaljeval, da me bodo ubili. Žal nam res vlada mafija, katere predstavniki bi morali vsi biti že v zaporu na Dobu.
#2
rega regica
0
Sep 24, 2018
Tu sem odkljukala 30. glas:
Da, volitve so bile volilna prevara
http://www.rtvslo.si/blog/meteor/volilna-prevara-volitve-v-dz-rs-2018/121982

VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018 :: meteor :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2018-09-20 06:04:24 (Sep 20, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
MATI - PLAŠČ DOMA IN SVETA
BESEDIČENJA IN REALNO STANJE V "HLEVIH"
O DUŠI
ANDREJ ŠIŠKO - NJEGOVA IN NAŠA PRAVICA
COF-SIMBOL SOJENJA IN UVELJAVLJANJA VOLJE BOGA
POKLON USTVARJALNOSTI MIKIJA MUSTRA
RAZTRGAL PAPEŽA OB PRIDIGI - SPOŠTUJ OČETA IN MATER
PASTIRSKA PALICA
VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018
PRSI ŽENSKE 2. DEL - TRNIČ
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
November 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Oglasi

ljudje se zelo radi igrajo erotične igre. le te so primerne predvsem za pare, ki si želijo popestriti svoje ljubezensko življenje.

Kategorija: Storitve

Cena: 19 €

sex shop poredni-zajcek.si je spletna erotična trgovina, kjer lahko najdete različne erotične pripomočke in igre namenjenih igri v dvoje.

Kategorija: Storitve

Cena: 30 €

prodajem stan u centru trsta, udaljen oko 1,5 km od mora. na trećem spratu, bez lifta, renoviran (nove instalacije struje, vode, gasa, odvoda i grejanje) 78 m2 plus terasa, dnevna soba sa kuhinjom, 3 mae spavaće obe i kupatilo plus odvojen wc. stan je u vlasništvu, trenutno se izdaje za 600 evra mesečno- cena 115.000 evra. +393483732978 (viber, whatsapp) +381612582885 (viber, whatsapp) drazeta.mirjana@gmail.com

Kategorija: Italija

Cena: 115000 €

prav gotovo se vsi kadilci zavedate, da kajenje, škoduje vašemu zdravju? gotovo ste že tudi večkrat poskušali opustiti to škodljivo navado vendar brez uspeha? vam terapija po metodi kvantne medicine na sistemu scio lahko pomaga pri opustitvi kajenja? pravzaprav je že 30-minutna terapija učinkovita in to ne glede na število cigaret, ki jih dnevno pokadite! kako poteka terapija? vsaj dve uri pred terapijo ne smete kaditi, saj mora sistem izmeriti frekvenco organizma brez prisotnosti nikotina. med terapijo pokadite cigareto in ogorek odložite na napravo. sistem ponovno izmeri frekvenco in jo primerja z vrednostmi pred terapijo. z uporabo zahtevnih matematičnih algoritmov sistem izračuna povprečno krivuljo in jo posreduje organizmu prek posebnih elektrod. organizem dobi občutek, kot da bi pokadili sto cigaret, kar v kali zatre željo po ponovnem kajenju. program pomaga absorbirati nikotin iz pljuč, zmanjšuje stres in čisti žrelo. na terapijo prinesite eno cigareto in škatlico, ki jih najpogosteje kadite. terapija je popolnoma neboleča in brez tveganja za pojav neželenih stranskh učinkov. p.s.: ali ste vedeli, da vsebuje cigaretni dim preko 4.000 kemičnih spojin, vključujoč preko 50 znanih kancerogenih in metaboličnih strupov? razlog več da opustite škodljivo navado.

Kategorija: Storitve

Cena: 20 €

konopljina smola cbd je naravni izvleček cvetov industrijske konoplje z 20 % deležem kanabidiola (cbd) in je proizvedena s sodobno metodo ekstrakcije s superkritičnim ogljikovim dioksidom, ki ohrani širok spekter kanabinoidov, terpenov, flavonoidov in drugih blagodejnih učinkovin konoplje. to je ekološko vzgojena industrijska konoplja slovenskih pridelovalcev. ker je v njej širok spekter biološko aktivnih molekul, se učinki medsebojno dopolnjujejo in pomagajo pri obnavljanju uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema. kanabidiol ali cbd je najbolj zastopani kanabinoid v rastlini industrijske konoplje, mogoče pa ga je najti v vršičkih vseh sort konoplje. cvetovi konoplje so ročno pobrani in naravno posušeni. v primerjavi s thc je cbd popolnoma nepsihotropna komponenta, ki učinkuje predvsem na periferno živčevje in imunski sistem,  namesto na centralno živčevje, in ne povzroča omame. znanstvene študije kažejo na potencialno terapevtsko rabo kanabidiola (cbd) pri epilepsiji, multipli sklerozi, alzheimerjevi bolezni, shizofreniji, depresiji, tesnobi, psihični nestabilnosi, rakavih obolenjih, diabetesu, vnetnih obolenjih, čezmerni teži, ščitenju živčevja, bruhanju, hepatitsu, poškodbi jeter in možganov, sepsi, alergijah in astmi. na splošno lahko rečemo, da cbd pomaga pri obnovi uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema, fiziološkega sistema, ki ima velik vpliv na delovanje možganov in je vključen v vzpostavljanju in ohranjanju zdravja ljudi.

Kategorija: Lekarna

Cena: 74 €

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 30 ml

Kategorija: Lekarna

Cena: 15 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 500 m

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

vsak podjetnik si želi povečati prodajo. enostavna rešitev za ravno to je spletno oglaševanje. pri podjetju degriz d.o.o. nudimo kvalitetne storitve oglaševanja, od adwords - google oglaševanja, facebooka poslužujemo se pa tudi novih, kreativnih načinov oglaševanja.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

poskrbite za to, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno s pomočjo podjetja, ki vam nudi vzdrževanje spletnih strani po ugodnih cenah!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

izdelava spletnih strani je dandanes zahtevno delo. podjetje degriz ima s tem dolgoletne izkušnje in ustreže vašim željam.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kvalitetna in ugodna izdelava spletne trgovine pri podjetju degriz. z izdelavo spletnih trgovin se ukvarjajo že več let. preverite celotno ponudbo na strani degriz.net!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj