VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018

Objavil/a vladislav stres, dne 2018-09-20 ob 06:04:24

V Sloveniji pride na oblast skupinica političnih strank, ki zbere samo 5% glasov vseh volivcev.
Tako je bilo tudi na zadnjih volitvah. Natančneje, poslanci koalicije so skupaj z ZL,ki je »kao opozicijska«, zbrali manj kot 5 % glasov vseh volilvcev v RS. Največji uspeh koalicije vladajočih - Lista Marjana Šarca (LMŠ) je dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS.

V Sloveniji je namreč bilo ob razglasu volitev 1.714.376 VOLIVCEV.
Tudi opozicijske stranke SDS, NSi in SNS niso zbrale bistveno več kot 5% vseh glasov. O tej sramoti in VOLILNI PREVARI, ki tiči v našem Zakonu o volitvah seveda pridno molčijo. Tako eni, kot drugi. Dovolijo samo prepir za oslovo senco, za dejansko spremembo sistema volitev nimajo nobenega posluha. Zopet bodo obljubljali kombinirani volilni sistem, pa preferenčni glas, Slovenija ena volilna enota... a premika k temu da Zakon o volitvah uskladijo z Ustavo RS... Ne to pa ne bomo doživeli.

Prevara se izvaja na več načinov. Več nam je že znanih.
- Kandidati pri kandidiranju nimajo enakopravnih možnosti kandidiranja. Eni zbirajo na stotnije podpisov preko Upravnih enot, ki so popoldne večinoma zaprte… drugi pa dobijo podpis 3 poslancev kar v njihovih pisarnah ali ob kavicah.

- Eni imajo odprt medijski prostor za svoje nagovore (raje beri obljubljanje nečesa, o čemer ali nimajo pojma ali pa ne bodo mogli izvajati, saj smo država sistemskih nepravilnosti in notranje konfliktnosti), drugi so medijsko napol ali v celoti BLOKIRANI.
ipd
Oglejmo si spodnje slike. Na spletni strani Gibanja za prenovo Slovenije pa dobite celotno analizo in predstavitvene grafikone podatkov. Seveda najdete tudi povezave do virov podatkov.Če najdete kakšno računsko napako jo z veseljem popravim. Na DVK (Državne volilne komisije) spletnih straneh seveda analize volitev ne najdete niti osnovnih podatkov, ki sem jih našel DRUGJE. Kje? Kliknite PDF povezavo Gibanja za prenovo Slovenije TU.

Vsi poslanci tega DZ RS so zbrali 10,67% glasov vseh volivcev.
Za referendum proti uveljavitvi zakona referendumski predpisi zahtevajo KVORUM 20% vseh volivcev, torej 4 kratnik za izvolitev t.im. leve ali desne oblasti. Zakon, ki volivcem ni dober pade oz. se ne uveljavi samo če je cca 343.000 volivcev proti. Vemo da poslanci s svojem mandatu sproducirajo na stotine zakonov in njihovih popravkov.S popravkom 90. člena pred leti je postal neposredni nadzor nad zakonodajo s strani ljudstva povsem nemogoč.


SPODAJ JE SLIKA S TISKOVNE KONFERENCE, KI JO JE POSNEL TUDI AMATERSKI ZANESENJAK, KI NAM JE KASNEJE POSNETKE ODSTOPIL. Ostali nismo uspeli posneti vsega... Kljub vabilo poslanim več kot 100tim urednikom, novinarjem ter e naslovom medijev s strani pravnika Gašperja Ferjana (e mail lista Vilija Kovačiča) na konferenco ni prišel noben novinar.  So pač del REŽIMA, posredno ali neposredno tudi plačevani z njegove strani in delujejo skladno s prevaro, ki jo opisujem.


9 ur govorjenja o že dogovorjenem kot predstava za "RAJO".

Borut Pahor je predsednik države v neustavnem položaju.
V skladu z njegovimi načeli: miri, pozira in ne stori odločnega koraka v smer soočenja s problemom, da bi se NEPRAVILNOSTI VOLILNEGA SISTEMA razrešile.

SIMBOLIČNI PRIKAZ OBRAČUNAVANJA Z VOLIVCI /VOLI  V RS
.
DODANO 20.9.2018 ob 22 uri:
CILJ OBLASTI - RAZDROBLJENOST IN NEPREGLEDNOST INFORMACIJ
Število volilnih upravičencev v državi ni objavila Državna volilna komisija, ampak Ministrstvo za notranje zadeve. Podatek najdemo na spodnji povezavi: http://www.mnz...OBJAVA_STEVCA_VOLILNIH_
UPRAVICENCEV_2018.docx

„Na dan razpisa predčasnih volitev v Državni zbor Republike Slovenije je v Republiki Sloveniji 1.714.376 volilnih upravičencev.“
Opis volilnega sistema, ki omogoča krajo velike večine volilnih glasov, pa na tej povezavi: http://www.mju.gov.si/si/delovna_podrocj
a/volilna_in_referendumska_zakonodaja/vo
litve_v_drzavni_zbor/

Tu lahko preberemo: „Poslanci se volijo po načelu, da so v državnem zboru sorazmerno zastopani politični interesi. Mandati se delijo na dveh ravneh, in sicer v volilni enoti ter na ravni celotne države. Uveden je tudi prag za vstop v državni zbor.
V volilni enoti se mandati delijo na podlagi volilnega količnika. Število mandatov, ki jih dobi posamezna lista, se ugotovi s količnikom, ki se izračuna tako, da se skupno število glasov, oddanih za vse liste kandidatov v volilni enoti, deli s številom poslancev, ki se volijo v volilni enoti, povečanim za ena, kar se zaokroži na celo število navzgor. S tem količnikom se deli število glasov za listo. Listi pripada toliko mandatov, kolikokrat je količnik vsebovan v številu glasov za listo. Ne glede na navedeno, tiste liste oziroma istoimenske liste, ki na območju države niso dobile najmanj 4% od skupnega števila glasov, se pri delitvi mandatov ne upoštevajo.
Mandati, ki niso bili razdeljeni v volilnih enotah, se razdelijo na ravni države tako, da se listam oziroma istoimenskim listam dodeli toliko mandatov, kolikor znaša razlika med številom mandatov, ki bi jim pripadli na podlagi seštevkov glasov na ravni države, in številom mandatov, ki so jih dobile v volilnih enotah.“
KAZALO VTA

Gibanje za prenovo Slovenije

K A Z A L O

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
6
vladislav stres
0
Oct 06, 2018
Hvala
Srečni Janez:
"Evo se strinjam.
Torej se bomo prebudili in prenehali biti odvisni od vodij cerkva in od velikih inštitucij visokega šolstva, da začnejo učiti resnico?
Kakšna pošast pa je resnica?
Pravi vladarji Washingtona so nevidljivi in vladajo izza kulis je dejal - sodnik Vrhovnega sodišča Felix Frankfurter leta 1952.
In ker imajo globalist skupen načrt so to prenesli že na večino planeta."
___
Se povsem strinjam
Kdaj me pokličeš?
#6
haapy yack
1
Sep 26, 2018
#4
hoj
Nekdo je dejal, da bi bilo bolje, da se prebudimo.
Evo se strinjam.
Torej se bomo prebudili in prenehali biti odvisni od vodij cerkva in od velikih inštitucij visokega šolstva, da začnejo učiti resnico?
Kakšna pošast pa je resnica?

Pravi vladarji Washingtona so nevidljivi in vladajo iza kolis je dejal - sodnik Vrhovnega sodišča Felix Frankfurter leta 1952.
In ker imajo globalist skupen načrt so to prenesli že na večino planeta.
Pri nas tudi ni nič drugače, ker furamo globalno politiko.
kosoncezagoreizginevseleponekočpreminepres
boditevcvetju

#5
Petra
0
Sep 26, 2018
Barabe naj zamenjajo druge barabe, pravite Haapy.
To pomeni, da smo se nesposobni organizirati da kaj spremenimo.
Ne bo držalo. Ne bodite tako zagamani, pardon črnogledi.
#4
haapy yack
0
Sep 25, 2018
hoj
Same prevare.
Pricurljalo je, da je Cerarjeva vlada lagala, da je Bruselj zahteval, da je pri drugem tiru zraven tudi Madžarska.
Ljudje bi moral zahtevati, da te barabe zamenjajo druge barabe.
Drugač tako ne bo nikoli.
masonskafamilijapres
boditevcvetju
#3
Stoyan Svet
1
Sep 24, 2018
o volilnih prevarah in njenih manipulacijah opozarjam že 20 let, odkar sem bil 1997 v krajevni volilni komisiji. takrat sem dobil tudi anonimne grožnje, da v kolikor bom z opozarjanjem na volilne goljufuje nadaljeval, da me bodo ubili. Žal nam res vlada mafija, katere predstavniki bi morali vsi biti že v zaporu na Dobu.
#2
rega regica
0
Sep 24, 2018
Tu sem odkljukala 30. glas:
Da, volitve so bile volilna prevara
http://www.rtvslo.si/blog/meteor/volilna-prevara-volitve-v-dz-rs-2018/121982

VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018 :: meteor :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2018-09-20 06:04:24 (Sep 20, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
O DUŠI, UMU IN BOGU
KONČNO RTVS PADE ALI VSTANE Z NOVIM ZAKONOM
POMLAD JE PRIŠLA - SONCE IN DREVO
O DAROVANJU SRČNE VODE
BESEDA SATANA
TIHO DAVLJENJE SLOVENIJE - NWO
UM ČLOVEKA
SIMBOL ROKE, SVETI ROK IN SEBASTIAN
ZAUSTAVITI STEKLE PSE DESNICE / LEVICE - ODGOVOR
ČUDOVITA, UPRAVLJALSKO NERESNA DRŽAVA - SLOVENIJA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
April 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Oglasi

poker je ena izmed najbolj razširjenih in priljubljenih iger s kartami. v kolikor ste navdušeni nad pokrom ga lahko sedaj tudi igračte na bet at home poker - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-poker/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

nakup actavis prometazin s codeine vijoličnim kašeljnim sirupom ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ best of actavis prometazin. smo pristni dobavitelji visoko kakovostnih actavis promethazine s codeine purple cough syrup, phenergan s prometazinskim kodeinom. imamo tudi naslednje izdelke. hydrometh w / c sirup proti kašlju, actavis prometazin s kodeinom, vijolični sirup za kašelj, sirup za kašelj tussionex, sirup za kašelj guaifenesin z / c, mgp promet w / c sirup za kašelj, hi-tech promet w / codeine sirup za kašelj, correx sirup za kašelj, hydro tussin kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ specifikacija: vsak 5 ml vsebuje: prometazin hidroklorid 6,25 mg; kodein 10 mg fosfata. alkohol 7%. indikacija: zdravilo proti kašlju dozirna oblika: sirup veljavnost: 2yrs moč 200mg zdravilo: 1622-62-44 16 oz, 32oz, 4oz kontaktirajte nas kadarkoli in oddajte naročilo. minimalna količina naročila: 10 pint ali steklenic čas dostave. -24hrs kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijev cianid tako tablete kot prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ smo pravni proizvajalci in zanesljivi dobavitelji kalijevega cianida, ki je brezbarvna kristalinična spojina. naši kalijev cianid so znani po prodajalcih nakita in mnogih drugih zaradi svoje izjemne in izjemne visoke kakovosti in čistosti tudi lastnosti kemične pozlate in brušenja. naše pridobivanje zlata, organska sinteza in kupci galvanizacije nikoli niso nikoli drugje iskali, odkar so testirali naš izdelek. kalijev cianid je na voljo v obliki praška ali valjaste tablete. je anorganska spojina s formulo kcn. ta brezbarvna kristalinična spojina, podobna sladkorju, je zelo topna v vodi. večina kcn se uporablja pri pridobivanju zlata, organski sintezi in galvanizaciji. nudimo vam tri razrede po zelo zmernih stopnjah, kcn 90%, kcn 98% in kcn 99% .kontaktirajte nas za več podrobnosti. lahko tudi sprejmemo zelo majhno količino za laboratorijsko uporabo, kot na primer 50-1000 gramov. pozdravljamo vaše naročilo. nam pišite na e-naslov: (marekpharma1@gmail.com) kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

želite piti boljšo in obogateno vedno? potem je smiselno, da preverite katere pozitivne učinke vam prinaša živa voda - https://www.aktivni.si/dobro-pocutje/ziva-voda-skrbno-varovana-skrivnost-vrhunskih-sportnikov/ živa voda nastane s procesom ionizacije, pri tem pa nam je v pomoč ionizator vode.

Kategorija: Mali gospodinjski aparati

Cena: Pokličite za ceno

radi igrate športne stave? v sloveniji vam je na voljo tudi ena izmed večjih svetovnih stavnic bet at home. preizkusite svojo srečo in ob prvi registraciji prejmete bet at home bonus - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-bonus/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7734.) evropski roman - dušan pirjevec

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 19.99 €

6692.) filozofija umetnosti - hippolyte taine

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5440.) ime rože - umberto eco

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2215.) golobje in jastrebi - grazia deledda

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1520.) kritični spisi - josip stritar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5965.) grad iz peska - iris murdoch

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7171.) črni tulipan 1 in 2 - aleksander dumas

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj