Članek
SIMBOL ŽENSKIH PRSI
Objavljeno Aug 15, 2018



Gole ženske prsi so bile nekoč osnova zdrave družabnosti. Z vse večjim prevladovanjem RKC ideologije, se ta del človeške lepote v javnosti ZAKRIJE. S tem pa se AGENDA izgona iz Raja stopnjuje. Življenje postane bolj pusto, ženske v dokajšnji meri pozabijo na svojo naravno poslanstvo ETERIČNOSTI - obvladovanje prostora s svojim srčnim "mlekom" in radostjo. Namesto prisotnost lepote, vonja, mehkobe dejanskih prsi tudi med odraslimi, postane moderno ogledovanje virtualnih.

OGLEJTE SI UPODOBITVE ŽENSKIH PRSI skozi zgodovino umetnosti. Zraven preberite kaj pišejo plačani za razlaganje umetnin. Plačani so za cenzuro, oziroma ta njihov molk in ZAVAJANJA govorijo, da so združeni v take ali drugačne lože, interesna združenja, saj ženske prsi ne prepoznavajo v oblikah številnih vaz ipd, niti ne povedo simbol česa so lahko.

Res z »Marsovci« se bomo preje sporazumevali kot za javnost začeli govoriti o vsebini starodavnih upodobitev. V današnjih časih POLNIH KIČA in neresnih pacanj v imenu umetnosti, do upodobitev preteklosti pristopamo, kot da je vse skupaj neresno. Pa ni! Umetniško neresni so časi zahodne civilizacije v katerih trenutno bivamo.

Razprava ima 47 slik. Klik na PDF.

____
dodano istega dne ob 17.10

DVOJNOST PRIČEVANJA

Stanislav Zore: "V našem narodu smo se spet pomaknili na temno stran. Lansko leto je bilo pri nas rojenih manj ljudi, kot pa jih je umrlo, in v prvem polletju letošnjega leta se ta trend nadaljuje. Stopamo v senco smrti, ne da bi se tega zares zavedali... problem začenja tukaj, pri veselju nad življenjem." Vir

A glej ga zlomka- O ženskih prsih, ki preko spoštovanja narave same rešujejo pomemben del omenjene hudega problema, pa nič.

Tema je objavljena tudi v skupini, ki jo urejam.

Nekaj tamkajšnjih komentarjev:
M. K.: "Ga ni lepšega, kot pa, ko je ženska na tebi in te božajo viseče prsi. Ženske pa ne vedo tega in si jih polnijo s silikoni."

Vladislav Stres: Na prsi bi morale biti ženske ponosne, a lože zemeljsko lepoto zakrivajo in jo "urejajo" v sebi ljube programe. Tako ali drugače.
___
A. Č.: " Fantje kaj ste bilo premalo dojeni? Prsi imajo le eno funkcijo....vse ostalo je vaša domišljija in pa seveda....užitek. In sorry o prsih res nisem še "globoko" razmišljala....nimam povečanih tam pač stojijo."

VS: odgovor: Dober zaključek osebe, ki je pozabila na eteričnost tudi po dojenju. Ljudje se ne zavedajo dovolj lastne lepote, vkolikor je posledica darovanja npr.: nasmeha - ustnice, dela - roke, obrazne gube - obraz... prsi.
Naslednja raziskava bo v kratkem o FALUSU, po slovensko KURCU.
Tudi ta je zate samo za spočetje?
___
Informacijsko kastrirani ne more ravno veliko. Prav je da to kastracijo presežemo

D. S.: " po veri je človeško telo umazan del človeka. V antiki niso imeli težave s tem, v starem Egiptu tudi ne......Kdaj so se začele težave? Z monoteizmom..........rojstvo privilegiranega ljudstva in potem krščanstva in islama. V Grčiji je bilo telo, lepo oblikovano telo ideal...........dvoličnost se začne z vero bo rekla v edinega boga."

VS: Ja po tej veri. Razprava ima 47 slik.
Je pa treba iti na blog in klikniti POVEZAVO.




K A Z A L O... UMETNOST

Ženske prsi so nekaj najlepšega ;) http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/115449/obline-ali-za-vsakega-nekaj

Med klic Moška igrača otroška pijača Kdo že je ta del telesa tako povzdignil, da se ženske z njim mučijo in ga ponujajo na ogled na vsakem koraku? Spretni trgovci s pomadami, silikoni, modrci..... Ali je nekaj četrtega vmes? Menda imajo ženske še kaj drugega ne samo joške (kako lep izraz:)!

Srečni Janez. Z ljudmi ki so energetsko spolno... komunikacijsko zavrti se lažje manipulira. Prsi so eterične in lepe, če bi se tega ženske zavedale bi bile ponosne, ponotranjene. Podobno velja za moške, ki bi lahko bili ponosni na svojo telesno stavbo in duhovnost, ki jo nosijo s seboj. Veliko "delo" so Masoni postorili da so nas odrezali od sonaravnosti. Globala lahko deluje samo tako da so posamezne enote večinsko za usmeritev, ki jih globalisti določajo. ___ Rega regica. Tematika se s časom nadgrajuje. Hvala bom pač moral dati obe razpravi skupaj. Slovenska Wikipedija je žal del splošnega širjenja nevednosti. Večinoma so preveč prazne, da bi bile resno koristne

Možic Tudi tvoj komentar je posledica tega da niste resno pogledali objavljenega. Verjamem da niti niste prebrali PDF datoteke. 47 strani analize, pa tudi trditev DA JE ŽENSKO TELO lahko proizvaja eterično energijo... Tako beremo od ženitne svetovalke: S.K.: "Dragi moški, kaj vam roji po glavi, da ne morete delati: ,,joški,,?" Nerealizirane energije so osnova ZAMBIZMA, pa to ne pomeni da ne smemo biti zvesti svoji edini ljubezni, če jo imamo..

Tema je objavljena tudi v skupini, ki jo urejam. Nekaj tamkajšnjih komentarjev: M. K.: "Ga ni lepšega, kot pa, ko je ženska na tebi in te božajo viseče prsi. Ženske pa ne vedo tega in si jih polnijo s silikoni." Vladislav Stres: Na prsi bi morale biti ženske ponosne, a lože zemeljsko lepoto zakrivajo in jo "urejajo" v sebi ljube programe. Tako ali drugače. A. Č.: " Fantje kaj ste bilo premalo dojeni?Prsi imajo le eno funkcijo....vse ostalo je vaša domišljija in pa seveda....užitek. In sorry o prsih res nisem še "globoko" razmišljala....nimam povečanih tam pač stojijo." VS: odgovor: Dober zaključek osebe, ki je pozabila na eteričnost tudi po dojenju. Ljudje se ne zavedajo dovolj lastne lepote, vkolikor je posledica darovanja npr.: nasmeha - ustnice, dela - roke, obrazne gube - obraz... prsi. Naslednja raziskava bo v kratkem o FALUSU, po slovensko KURCU. Tudi ta je zate samo za spočetje? ___ Informacijsko kastrirani ne more ravno veliko. Prav je da to kastracijo presežemo D. S.: " po veri je človeško telo umazan del človeka. V antiki niso imeli težave s tem, v starem Egiptu tudi ne......Kdaj so se začele težave? Z monoteizmom..........rojstvo privilegiranega ljudstva in potem krščanstva in islama. V Grčiji je bilo telo, lepo oblikovano telo ideal...........dvoličnost se začne z vero bo rekla v edinega boga." Ja po tej veri. Razprava ima 47 slik. Je pa treba iti na blog in klikniti POVEZAVO.