Članek
SKRIVNOST KRSTA IN JANEZ KRSTNIK
Objavljeno Jul 02, 2018

O SKRIVNOSTI KRSTA sem že pisal v blogu SKRIVNOST RAZŠIRJANJA ZAVESTI IN SKRIVNOST KRSTA objavljenem 2.5.2018, www. Tu je tudi nekaj izjemnih komentarjev haapy yack..., vrednih ogleda. Na anketno vprašasnje: SKRIVNOST VODE JE OSNOVNA SKRIVNOST ŽIVLJENJA SAMEGA, lahko odgovorite TU

Sedaj pa je pred vami drugi del, kot razširjena razprava prvega.










Kdor obvlada osnovne kode raz-umevanja in sporazumevanja ima v rokah škarje in platno "pastirja".
Prav je da končno tudi "ovce" začnemo razmnišljati o pasteh in pastirjih samih.

Janez Krstnik je bil visoki duhovnik, ki je krstil Jezusa. Kaj je počel, od kje je lahko prišel na povezavi TU.



K A Z A L O... UMETNOST

Srečni Janez. Eni so vodo ČASSTILI, ti pa o tem razmišljaš. Velika večina pa niti tega ne. In sedaj smo zvedeli da bi jo morali tudi danes častiti vkolikor hočemo trajen obstoj človeka na Zemlji. Očitno ti je jasno da ti je vse jasno. Novih spoznanj - presenečenj pač po tvoje ne bo?

škarje in platno imajo lastniki HAARP in radarskih sistemov pa stolpov za mobilno telefonijo, ki nas 24/7 šopajo z uničevalno mikrovalovno energijo. Oni so tudi lastniki večine svetovnih bank in korporacij. Molekula vode v nas se z vplivom teh frekvenc popolnoma spremeni, kar se že lepo kaže po obnašanju ljudi.

Srečni Janez. Očitno sem te precenjeval. Tvoja izjava: "To pomen, da je Krstnik imel sodoben laboratorij in v njem odkril skrivnost vode?" je povsem mimo. Človeško telo je laboratorij povezan z okoljem. No tudi vsak atom je, samo da je Človek lahko povezan zavestno mnogo bolj ustvarjano. Ni pomembno ali so imeli sodobne mikroskope... ali ne, pomembno je kaj so ODKRILI, mar ne?

Večina človeštva pije staro vodo,/znanje/če želiš piti novo vodo,te ostalo človeštvo prisili piti nazaj staro vodo.Krst je inicijacija v pitje nove vode zavedajoč se vseh posledic,ki jih to nosi s seboj.Lp :)*