NEUSTAVNOST VOLITEV V DZ RS in JANKO VEBER, 31.5.2018

Objavil/a vladislav stres, dne 2018-06-01 ob 06:42:39

Če predsednik države česa noče, v medijih tega tudi ni.  Toliko o tem kako politično šibak je. Državna volilna komisija je naredila nekaj hudih napak, a tokrat je odpor proti lutkovnemu gledališču imenovanem VOLITVE V SLOVENIJI močnejši, skupaj so stopili kompetentni, vztrajajo, sledijo mednarodne pritožbe, kazenski pregon in še kaj. Hočemo da volivci dobijo realne informacije, kandidati enake možnosti in volivci volilni sistem, ki bo omogočil upoštevanje zahtev volivcev.

Danes 31.5.2018 so Janko Veber poslanec in predsednik stranke SLOGA, Andrej Magajna (Koordinacija volilne in medijske zakonodaje – KVMZ), Jožef Jarh (Stranka Naprej Slovenija in SED), Vili Kovačič  (Davkoplačevalci se ne damo več) želeli na sestanek k Pahorju, a vrata predsednika so pred njimi ostala zaprta. Pogovoriti so se želeli glede zahteve predsedniku republike da prekliče Odlok o razpisu predčasnih državnozborskih volitev ter Odlok o razpustitvi Državnega zbora. Oba odloka je podpisal in oba podpisa lahko umakne.
Gregor Ferjan pravnik, ki je diplomiral na temo volilnih sistemov (iz Liste Bojana Požarja) je na tiskovni konferenci podprl projekt normalizacije volilne zakonodaje in predstavil svojo ustavno pobudo, ki zadeva problematiko našega volilnega sistema. Borut Pahor pa ni prišel naokrog, niti da bi naredil kakšno smejočo fotografijo. Ne tokrat gre zares in se zato skrije v mišjo luknjo.

Ne da bi se pogovoril s kompetentnimi pobudniki je samo „tvitnil" s stavkom, dvema, da za kaj takega ni pristojen.
Poglejmo ta bla - bla - bla: „"Glede vaše pobude za preklic odloka o razpisu predčasnih volitev vas  seznanjam, da mi pravni red kot predsedniku republike ne nalaga niti ne omogoča ugotavljanja kršitev volilne zakonodaje ali človekovih pravic, za kar se sicer zavzemate." Vir: 1., 2. 


https://www.youtube.com/watch?v=ytJks_iTiMA

A za zahtevami za preklic odloka o volitvah stojijo:
kompetentni pravniki, poslanec in pred časom predsednik DZ RS ter predstavniki še 9 drugih političnih strank in več civilnih združenj.  A predsednik imenovan ljubkovalno "Kralj Instagrama„  vsak pogovor na to temo odklanja. Če pogledamo v časopise, na TV in v medije na sploh, vidimo da o tem razen Voduškove Top TV, ne poroča praktično nihče. No ja drobna novička STA obstaja, novičko STA bo kot kaže povzel Dnevnik… In to bo tudi vse. 
Prvovrstna tema, ki za medije kot da ne obstaja. In če ne vemo, potem ne obstaja niti za nas. Česar ne vemo tega NI!

___
dodano 1.6.2018 ob 18.uri
Ko se javiš na razpisano delovno mesto (podobno je s poslanskim delovnim mestom) ne moreš imeti prednosti, ki si jo sam določiš pred vsemi ostalimi potencialnimi kandidati.

Obenem so volilne informacije namerno nepregledne, pa še te, ki so dosegljive so samo suhoparna imena...
Glej: Seznam list kandidatov in kandidatk po volilnih enotah in okrajih.
VOLILNI sistem in volilni postopki so skrbno premišljen način UGRABITVE DRŽAVE RS.
http://volitve.gov.si/dz2018/#/liste
Poglobi se malo v to, za naše medije, povsem nepomembno temo.


VTA MREŽA

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
5
haapy yack
1
Jun 10, 2018
hoj
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/06/06/nova-analiza-otkrila-sokantnu-istinu-poljoprivrednici/
boditevcvetju

NOVA ANALIZA OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU: Poljoprivrednici prskaju usjeve glifosatom neposredno prije že

Koliko ste puta bili u potrazi za organskom hranom dok ostali ljudi koje poznajete ne priznaju i ne žele znati o potenci
#5
Radmila Čučak
1
Jun 03, 2018
Vladimir :)

Hvala Sanji Lončar, da nas opozarja na pomembna vprašanja in stik z naravo, ki ozemlji, zdravi človeka in mu prinaša mir v dušo, če prisluhne subtilni govorici njene brezčasne in spokojne tišine
#4
vladislav stres
0
Jun 03, 2018
Hvala Radmnila za (kot vedno) poučni komentar.
#3
Radmila Čučak
6
Jun 01, 2018
Niti enega politika nisem slišala govoriti o tem, kaj bo storil, da bo v živilih manj ostankov pesticidov, da bo nebo vnovič modro, zrak pa neobremenjen s težkimi kovinami in nano delci aerosolov....

....kaj nam pomaga visoka gospodarska rast, če že vsak sedmi otrok potrebuje psihiatrično obravnavo in že v osnovni šoli jemlje zdravila?

Kaj nam bo slovenski "gospodarski čudež", če bodo že čez nekaj let stroški za obravnavo demence in kognitivnih težav otrok družbo stali več kot 6 odstotkov BDP, kar je trikrat več kot nedosegljivi zahtevani odstotek za obrambo.

In kaj lahko storimo? Kot pravi modra misel: Bodimo sprememba, ki jo želimo v svetu. Družba ne more biti v boljši formi, kot so posamezniki, ki jo sestavljajo. Zato le tole: Veselo na delo !

(Sanja Lončar: Skupaj za zdravje človeka in narave)
.....
#2
vladislav stres
0
Jun 01, 2018
Ko se javiš na razpisano delovno mesto (podobno je s poslanskim delovnim mestom) ne moreš imeti prednosti, ki si jo sam določiš pred vsemi ostalimi potencialnimi kandidati.
Tu gre za popolno namerno nepreglednost volilnih informacij, pa še te ki so dosegljive so samo suhoparna imena... Glej: Seznam list kandidatov in kandidatk po volilnih enotah in okrajih.
VOLILNI sistem in volilni postopki so skrbno premišljen način UGRABITVE DRŽAVE RS.
http://volitve.gov.si/dz2018/#/liste
Poglobi se malo v to, za naše medije, povsem nepomembno temo.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2018-06-01 06:42:39 (Jun 01, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
MEDIJSKE LAŽI ZDA IN DRUGIH DRŽAV PREKO KATERIH SE SPROŽAJO VOJNE
DAROVANJE SRČNE VODE - 2.
ČRNI PAPEŽ OBSTAJA - KDO JE NA VRHU LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA ČLOVEŠKE CIVILIZACIJE
O DUŠI, UMU IN BOGU
KONČNO RTVS PADE ALI VSTANE Z NOVIM ZAKONOM
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 13 €

7621.) skupinska slika z gospo - heinrich boll

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7108.) umiranje na rate - dachauski procesi - igor torkar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6972.) jetniški tič - kurt vonnegut ml.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

3095.) marija antoinetta - stefan zweig

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj