Članek
SKRIVNOST RAZŠIRJANJA ZAVESTI IN SKRIVNOST KRSTA
Objavljeno May 02, 2018

 


V cerkvi Janeza Krstnika v Bohinju najdemo izjemno zanimive freske, ki same zase govorijo o skrivnostih KRSTA.  
Janez Krstnik je bil visoki duhovnik, ki je krstil Jezusa.
Janez Krstnik je steber preganjanega in obglavljenega krščanstva s katerim razpolaga Rimo katoliška cerkev (RKC).
RKC danes obvladuje ključna področja definicij moralnih norm, religije in preko sledilcev tudi večino skrivnih masonskih ipd lož.
Zlorabljanje krščanskih ritualov še ni krščanstvo...

OGLEJMO SI PRVI DEL SKRIVNOSTI KRSTA, postopka razširjenja zavesti, ki se ni začel z prihodom Jezusa, ampak je bistveno starejše obredje, vezano na sam začetek naše civilizacije.





Da odgovorite na spodnje anketno vprašanje kliknite TU

Zlorabljanje krščanskih ritualov s strani Rimo KATOLIŠKE cerkve (RKC) še ni krščanstvo.
Se strinjam.
Se ne strinjam. RKC je krščanska cerkev in ne zlorablja ritualov krščanstva.
Ne vem.

Za celotno razpravo 1. dela kliknite TU


K A Z A L O... UMETNOST

Z Maretom sva imela na MMC RTV zrcalnem blogu ta pogovor: Mare: "S cerkvenimi dogmami in sploh z verstvom nisem imel kaj dosti opraviti, ker se mi je nekako zdelo, da na to temo trošim svoj razum in sem prav zaradi tega nekako slabo z tem seznanjen. Vladislav, razlog tega je ta, da sem kod 7 let star otrok,zelo lačen in sploh podhranjen,na župnikovem vrtu utrgal jabolko, župnik pa je pritekel, mi to jabolko iz rok vzel iztrgal, me prejel za uho in me vlekel do učitelja, ki mi je pred celim razredom z palico po dlaneh naložil okrog 20 udarcev, da sem dlani več dni imel krvave in okrog 2 tedna nisem mogel pisati. Čudno, dragi Vladislav, vendar sem takrat resnično prvič ugotovil, da boga ni in nisem več hotel v cerkev, da sem jo po zadnjici še od mame dobil, vendar je tudi ona nehala hoditi v cerkev. Tvoje razlage so znanstvene in temeljijo na znanstvenih dokazih in so resnične.Ravno zaradi tega se izogibam,da bi z Tabo o tem komentiral, ker me ni sram priznati, da tega preprosto nisem niti sposoben. Ravno zaradi tega sem Ti napisal svoj doživljaj, ki me je oddaljil od vere in od takrat o tem sploh več niti ne mislim. Končal sem osemlettko, Srednjo ekonomsko šolo ter diplomiral na Ekonomski fakulteti in se mi, kot vidiš, nikoli ni bilo potrebno ukvarjati z verstvi. Hvala za Tvoj cenjen odgovor!" ___ Odgovor V. S.: Tvoj zapis ima samo eno napako. Kdo pa pravi da je RIMOKATOLIŠKA cerkev KRŠČANSKA. RKC so ustanovili rimski CESARJI, torej DIKTATORJI - božji namestniki na Zemlji, ki so Jezusa in njegove podpornike ter sledilce preganjali.Jezusa se simbolno preganja in ponižuje še dandanes tako da ga imajo najraje izmučenega, ranjenega, ponižanega, v zadnjih trzljajih življenja pribitega NA KRIŽU. Rimsko cesarstvo prikrito preko večine masonskih ipd lož, kulture in religije obstaja še dandanes. Slovenija pa je kolonialen, preganjan "poganski" del tega javnosti nevidnega cesarstva. Tudi trojasnki konj je bil za Trojance "NEVIDEN", saj niso videli v duše osvobojenih nekdaj lastnih vojakov v njegovem trebuhu. Vere v presežno se ne da ubiti, kot tudi ljubezni ne, lahko se uniči samo nejeverne. Tudi pojem BOG je povsem napačno razlagan, a o tem morda kdaj drugič. Nekaj pa je bilo objavljeno tu: O BOGU IN DUŠI Menih, ki te je ponižal je bil menih Rimokatolištva. ATEIZEM - brezboštvo je veliko delo SATANA. Zato so številni praznoglavi celo tako hudo, da ne vedo niti to, da je ljubezen v lastni družini (ki jo na srečo številni med njimi gojijo) vera. Hvala da si "izčivkal" bistvo. Sedaj se lahko celo pogovarjava brez skrivalnic. Tvoja jedrnata prigoda s rabljem v RKC KUTI govori kako zelo je potrebno o tem spregovoriti in kar je vrednega odkriti. Hvala tupamaross za tvoje drugo pismo. ___ Vir: http://www.rtvslo.si/blog/vladislav-stres/skrivnost-razsirjanja-zavesti-in-skrivnost-krsta/120547

Ljudje rabijo obrede in ceremoniale. To je vse prirejeno preprosti človeški duši izpred stoletij. V današnjem času so v zaostanku se pa dela na temu, da bi kar preko spleta opravili nekaj formalnosti. Pogrebe se že lahko spremlja kar iz naslonjača doma ob pupici in papici.

Kaj si pa tokrat NAKLOBASAL Srečni Janez. Vedno te je bilo vredno prebrati, večkrat. Tokrat pa si povsem drug. Sklicuješ se na neke zapise. Pri KRSTU pa je žal treba imeti lastno izkušnjo. Zahtevna tema. Na srečo si prebiral prvi del razprave. Morda kdaj objavim še drugi del. Krst je iz časov začetka naše civilizacije. Besedo lahko bereš tudi takole - Kot RAST. KRSTA je pa drugi del. Enkrat se KRSTIMO (očitno ne vsak enako intenzivno) na začetku življenja... in drugič po njegovem fizičnem KONCU.