Članek
O BOGU IN DUŠI
Objavljeno Mar 16, 2018

Razmisleke, podprte z anketo, deloma pa tudi z vizualizacijami starodavnih umetnin, ko so ljudje še bili pristno verni, v manjši meri pa tudi z tim. transcendentnimi raziskavami, sem objavil že 1999. Glej uvodno razpravo na to temo (klik): O BOGU IN O DUŠI, O BOGU IN VERI

BOG kot temeljni pojem dojemanja vrednostne strukture nas samih in SVETA, je povsem obrnjen na glavo in za debate zato povsem neuporaben. Tako so raznorazna bevskanja v levo in desno povsem razumljiva a tudi več in manj v prazno.

Z letošnjimi raziskavami sem odkril izjemno ozadje pojma BOG... kar lahko predstavim v primeru večjega interesa.
Tu lahko vidite 3 slike razprave.


SLOVENSKO IMENE ZA BOGA JE EL


A to ni BOG iz mesa in krvi... ampak je samo temeljna lastnost SVETA.
Razprava ima 56. osnovnih strani in to brez razprave o ABELU in KAINU. Tu tako ni celovito predstavljana.

Predniki so ti preko slovenščine poklonili dostop do izjemnega znanja.

NEKATERA IMENA BOGOV IN BOŽANSTEV




Lep dan še naprej.



K A Z A L O... UMETNOST

"Vsi ljudje vse vedo." Torej nihče ne ve vsega in med sabo moramo sodelovati.

Dajana:)* NE jaz, vesolje samo je absolutna resnica in mi smo individualni samozvedni živ samozraz tega vesolja..Nekaterim je dano to absolutno resnico spoznati,če se razume,da živimo in smo živi del te vesoljne večno sedanje absolutne resnice. Malo pretežko zate?

ja seveda, Abram...a kdo ima absolutno resnico? Ti?

Dajana:)* Vsak človek ima svojo individualno resnico,ki pa ni nujno skladna z absolutno resnico.Ta je samo ena in edina- veljavna za vse..

Vladislav:)* Nekako sem preštudiral tvoj karakter.Od tu moja bojazen,da se najino razumevanje ne sklada. Zato pravim ,pelji svojo pot naprej in se ne oziraj name.Pokomentiram bom še vedno kaj pri tebi, vendar v najnežnejši obliki.. Lp :)*

Vsak človek ima svojo resnico in vsak človek ima svoje videnje Boga. Niti slučajno ni ena resnica merodajna za vse.

abram1b2 Cej : "To je moje razumevanje, ki se s tvojim ne sklada. Zato se ti ni potrebno razburjati, ti svoje pelji po svoje in se ne oziraj name." Le kako veš ali se sklada tvoje razumevanje z mojim ali se ne? Tu je objavljen ščepec razprave. Nekaj je zunanji plašč čebulne strukture, nekaj pa je njena notranjost.

Vladislav:)* Kup vpršanj,ki terjajo odgovore. Vseobsežno večno sedanje vesolje ni nihče ustvaril,ker je večno sedaj,samozadostno,samoohranitveno in samodelujoče. Zame je bog najvišji EL-Elion kar se da brez umetnosti prevesti v Elektromagnetno ionizacijo- večno sedanje vesoljno EM valovanje iz cikla v cikel,kjer je vsak konec nov začetek vsake individualne elementarne pojavnosti od osnovnega delca do galaksije. V življenju ustvarja življenjske cikle življenjska samoreprodukcija vsake vrste življenja,kjer osebek vrste nadomesti nov osebek vrste,če človek ali naravna katastrofa ne uniči vrste. Boga si je izmislil človek,ker ne razume in ni razumel enotne večno sedaj iste vesoljne samozakonitosti. To je moje razumevanje,ki se s tvojim ne sklada.Zato se ti ni potrebno razburjati,ti svoje pelji po svoje in se ne ozorj name.

vau vau vau hvala :)