CENZURIRANI GOVORI - PREDSEDNIŠKE VOLITVE 22.10.2017

Objavil/a vladislav stres, dne 2017-10-23 ob 23:53:40


V filmu

boste videli CENZURO, pritlehno, a učinkovito onemogočanje sporočanja predsedniških kandidatov javnosti na primeru kvalitetnega, nagovora AŠ-a, ki daje misliti. Ter zakaj je Slovenija v informacijski temi?
_____
V RTV STUDIU so KRAMLJALI:
MORALNI TEOLOG Ivan Štuhec, novinarka Lidija Hren, politični analitik Alen Maksuti, predsednica GZS Sonja Šmuc, pisatelj Tone Partljič.

Preko njihovih komentarjev na dan volitev so na RTV SLO izločili nastope večine predsedniških kandidatov v Cankarjevem domu, ki so v sklepnem govoru nagovarjali svoj del volilnega telesa.

Z njimi RTV SLO naredi individualne intervjuje kar pa ni isto kot osrednji nagovori.
S čem so kandidati nagovorili volivce javnost praktično ne moe videti.

REŽIJA MEDIJSKEGA PONOVNEGA POTRJEVANJA „MONARHA“ je zaenkrat na videz še uspešna.
Borut PAHOR JE NA NAJVIŠJIH POLOŽAJIH SLO ŽE 27 LET. Več v filmu.https://youtu.be/bzhDz2893QwK A Z A L O

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
Radmila Čučak
1
Oct 25, 2017
Cenzura RTV SLO 1 je potekala tudi med dnevnikom ob 19.00 uri, kjer so predstavili odzive vseh kandidatov, razen Šiška, ki smo ga imeli priložnost slišati šele nekje okoli 20.30 ure.

Šiško pravi, da bodo šli na volitve v DZ, zato upam, da bo postal poslanec in **kravatarjem** kratil mir v parlamentu.

Sicer diplomat res ni, ampak to je prednost, saj bolj kot se prostaško obnašaš, na višjem položaju si v vladi EU. (pri tem mislim na predsednika EU komisije, J.C. Junckerja, ki ga prav nič diplomatsko razveseljujejo moške riti).

Je pa Andrej Šiško izobražen in upam, da bo v govorih znal ohraniti mirno kri in povedati resnico na spoštljiv način, saj tudi lažnivci *kravatarji* zavajajo narod z izbranim besednjakom.

Analitiki so povedali, da Pahor veliko govori, pa ne pove nič (tipično za diplomate), enaka pa je tudi ministrica Maja Makovec Brenčič. Vesela sem, da je kandidatka SMC -a pristala na dnu lestvice, kljub propagandi in plakatom po vsej Sloveniji.

Andrej Šiško je dosegel izjemen rezultat, čeprav so porabili le 3000 EUR za predvolilno kampanjo in upam, da bo zdaj stranka Zedinjena Slovenija prepoznavna v političnem prostoru Slovenije in da bo prišla v parlament.

V tem primeru bom redno gledala parlamentarne seje na RTV SLO 3, ker bo zelo poučno in pestro :))
#2
vladislav stres
0
Oct 24, 2017
PREKOPIRANO iz FB skupine, kjer sem administrator in ima cca 1640 članov - Pogovori Vstajnikov.
_________________________________
NIMAMO NIKAKRŠNE PRAVE IZBIRE

Tone Umek "Pri nas težko kaj takega. Bodo že naredili , da Pahor zmaga če bosta samo dva volivca."

Odgovori Vladislava Stresa na ta in podobne komentarje:
V tem je "point". Ne bo več sklicevanja na legalnost.

Že sedaj jokajo ker na volitve ni prišlo niti pol volivcev, pa je bilo kar precej kandidatov. Odločali pa so strankarsko neopredeljeni.
Počasi jim trgamo vajeti iz rok. Če doživijo to kar je naš dejanski odnos do njih bomo lažje vse skupaj "fuknli v koš za ODPADKE".

Geslo: HIPNOZA POPUŠČA.

Enkrat pridemo, enkrat nas pa ni. Podobno letnim časom.

Trenutno je čas VOLILNE ZIME.

Odziv da voliš levo ali desno "KROTO" je res strel v "koleno"?

Takoj povemo da se tega - MANIPULACIJ z najpomembnejšim, kar kadrovanje na najvišje funkcije vsekakor je - ne gremo več.

Ostalo se zgodi na parlamentarnih volitvah.

Nato se naredi PLEBISCIT in pomete z nesnago.

Pol LETA z enim ali drugim KLOVNOM bomo pa že zdržali.

___

ČE SO VOLITVE NEUSTAVNE - ne greš volit in tako protestiraš.

Volilna udeležba pada iz leto v leto in je legitimnost že sedaj sporna zaradi manj kot 50% udeležbe volivcev.

Vse sile se napne na zahteve po ustavnosti - torej spremembi volilne zakonodaje in na nadaljnjem združevanju kadrov ter gradnji lastnih medijev.

Vedno do sedaj sem se udeleževal volitev. Par krat sem tudi kandidiral. Tokrat pa vidim priložnost ravno v tem DA NAS NE MOREJO KONTROLIRATI.

OBA KANDIDATA STA ZANIČ.

In kaj - bomo prežvekovali naprej.

VOLI !?

https://www.facebook.com/groups/252721411532356/permalink/1045967485541074/


POGOVORI VSTAJNIKOV Public Group | Facebook

Če se DRUGEGA KROGA ne udeležimo, vnaprej izbran dvojec: ŠAREC-PAHOR z 18% volilno udeležbo postane NELEGALEN. Padec RE
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2017-10-23 23:53:40 (Oct 23, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
RAZREŠEVANJE ZABLOD: LEVICE, DESNICE, PARTIJE, Zbor za Republiko 21.2.2018
SKRIVNOST SIMBOLA ZVEZD SLO ZASTAVE
KAJ STORIŠ TI ZA NAŠO SKUPNOST?
V POČASTITEV PREŠERNOVEGA DNE
DANES - PRESEGAJMO DELITVE, povezujemo se za vrednote skupnega
PODPORA SLOVENSKEMU SVETOVNEMU KONGRESU IN PROTI SELITVI SSK NA SLABŠE
O FRIGIDNOSTI IN VPRAŠANJE KAJ BO OB TEM NAREDILA NAŠA INKVIZICIJA?
"VOJNA ZA OBALO" - nekateri z vsemi sredstvi
PRANJE MOŽGAN, najbolj so pod udarom otroci
KAJ NAM PRIPOVEDUJE SLIKOPISNA PISAVA VAŠKE SITULE
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Oglasi

šola točka preloma je naziv dejavnosti posamičnega poučevanja gospodarskih predmetov visokošolske zahtevnosti. poučevanje se izvaja v obliki pouka ena na ena, mentorstva, vaj, urjenja (coaching), delavnic in inštrukcij. ob upoštevanju učnih navodil, uspeh skorajda ne more izostati! za člane poslovodstva ali organa nadzora v gospodarskih družbah, zavodih, zadrugah in društvih nudimo možnost individualnega izpopolnjevanja na področju javnega nastopanja, strateškega in taktičnega planiranja, primerjalne analize kazalnikov poslovanja, odkrivanja vrzeli in ozkih grl v organizaciji poslovanja, vključno z načrtovanjem inteligentnih, stroškovno učinkovitih it orodij. odgovore na najpogostejša vprašanja v zvezi z organizacijo poučevanja, lahko najdete na naši fb strani: https://www.facebook.com/tockapreloma. ***** pravilna rešitev = odličnost + ugodna cena + zabavno učenje x prepričaj se, ali je to mogoče = šola točka preloma - več kot inštrukcije! klikni sem in nam pošlji povpraševanje.

Kategorija: Inštrukcije - Naravoslovje

Cena: 11 €

šola točka preloma je naziv dejavnosti posamičnega poučevanja gospodarskih predmetov visokošolske zahtevnosti. poučevanje se izvaja v obliki pouka ena na ena, mentorstva, vaj, urjenja (coaching), delavnic in inštrukcij. ob upoštevanju učnih navodil, uspeh skorajda ne more izostati! vsebina poučevanja se nanaša na računske in analitične postopke pri predmetih, kot so: - poslovodno računovodstvo (tudi mikroekonomija), - finančno računovodstvo, - stroškovno računovodstvo (vklj. abc metoda razporejanja stroškov), - strateško računovodstvo, - računovodsko predračunavanje, - računovodstvo podjetnikov, - ekonomika javnih podjetij in javnih zavodov, - ekonomika projektov (vklj. finančna zgradba prijave na razpis), - upravljalna ekonomika, - ekonomika podjetja, - ekonomika in analiza poslovanja, - ekonomija (tudi za priprave na maturo) - gospodarski račun, poslovno računstvo, - poslovne finance, - analiza poslovanja (tudi notranja revizija poslovanja), - analize za podporo upravljanju, - analiza računovodskih izkazov (tudi notranje revidiranje rač. izkazov,) - podjetništvo (finančni del poslovnega načrta), - excel, zahtevnejši, s statistiko in poslovnimi financami, - bilančno-računovodske vsebine predmetov gospodarsko pravo, gospodarsko   statusno pravo, korporacijsko pravo, pravo družb. za člane poslovodstva ali organa nadzora v gospodarskih družbah, zavodih, zadrugah in društvih nudimo možnost individualnega izpopolnjevanja na področju javnega nastopanja, strateškega in taktičnega planiranja, primerjalne analize kazalnikov poslovanja, odkrivanja vrzeli in ozkih grl v organizaciji poslovanja, vključno z načrtovanjem inteligentnih, stroškovno učinkovitih it orodij. odgovore na najpogostejša vprašanja v zvezi z organizacijo poučevanja, lahko najdete na naši fb strani: https://www.facebook.com/tockapreloma. ***** pravilna rešitev = odličnost + ugodna cena + zabavno učenje x prepričaj se, ali je to mogoče = šola točka preloma - več kot inštrukcije! klikni sem in nam pošlji povpraševanje.

Kategorija: Inštrukcije - Naravoslovje

Cena: 11 €

vsebina poučevanja se nanaša na računske in analitične postopke pri predmetih, kot so: - ekonomika javnih podjetij in javnih zavodov, - ekonomika projektov (vklj. finančna zgradba prijave na razpis), - mikroekonomija, - upravljalna ekonomika, - ekonomika podjetja, - ekonomika in analiza poslovanja, - ekonomija (tudi za priprave na maturo) odgovore na najpogostejša vprašanja v zvezi z organizacijo poučevanja lahko najdeš na naši fb strani: https://www.facebook.com/tockapreloma. pravilna rešitev = odličnost + ugodna cena + zabavno učenje x prepričaj se, ali je to mogoče = šola točka preloma - več kot inštrukcije! klikni sem in pošlji povpraševanje na tockapreloma@gmail.com.

Kategorija: Inštrukcije - Naravoslovje

Cena: 11 €

vsebina poučevanja se nanaša na računske in analitične postopke pri predmetih, kot so: - poslovodno računovodstvo (tudi mikroekonomija), - finančno računovodstvo, - stroškovno računovodstvo (vklj. abc metoda razporejanja stroškov), - strateško računovodstvo, - računovodsko predračunavanje, - računovodstvo podjetnikov, - ekonomika javnih podjetij in javnih zavodov, - ekonomika projektov (vklj. finančna zgradba prijave na razpis), - upravljalna ekonomika, - ekonomika podjetja, - ekonomika in analiza poslovanja, - ekonomija (tudi za priprave na maturo) - gospodarski račun, poslovno računstvo, - poslovne finance, - analiza poslovanja (tudi notranja revizija poslovanja), - analize za podporo upravljanju, - analiza računovodskih izkazov (tudi notranje revidiranje rač. izkazov,) - podjetništvo (finančni del poslovnega načrta), - excel, zahtevnejši, s statistiko in poslovnimi financami, - bilančno-računovodske vsebine predmetov gospodarsko pravo, gospodarsko statusno pravo, korporacijsko pravo, pravo družb. odgovore na najpogostejša vprašanja v zvezi z organizacijo poučevanja lahko najdeš na naši fb strani: https://www.facebook.com/tockapreloma. klikni sem in pošlji povpraševanje na tockapreloma@gmail.com.      

Kategorija: Inštrukcije - Naravoslovje

Cena: 11 €

7700.) uspešen zakon

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 9 €

7699.) gobarjeva kuhinja

Kategorija: Kulinarika

Cena: 9 €

7698.) lažni neron

Kategorija: Leposlovje

Cena: 5.99 €

7697.) san michele

Kategorija: Leposlovje

Cena: 6.99 €

7696.) življenje s sladkorno boleznijo

Kategorija: Zdravje

Cena: 12.99 €

7695.) kuhalnica , zdravje in šale

Kategorija: Kulinarika

Cena: 9 €

7694.) dolina meseca

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9 €

7469.) svet znanosti

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj