PERNAR O PRIVIDU POŠTENOSTI – VLADAJOČIM KRIMINALCEM IZ HDZja

Objavil/a vladislav stres, dne 2017-03-14 ob 23:14:51

Spodnje ni dobesedni prevod, tudi zaradi časovnih omejitev torej iz naslova nujnosti hitenja, a nudi povedno tudi v pisni obliki. To vrstno poročanje bi morali narediti PLAČANI mediji npr. Javna RTV S, ki samo iz naslova obveznih RTV S PISPEVKOV prejme cca 90 milijonov EURov letno.

Govor poslanca, ki ga v Sloveniji ne premoremo.


Ivan Pernar: Priče, nekdanji člani HDZ, so pred časom izjavljale: Kesam se ker sem za HDZ pridobival (beri kradel) denar iz državne blagajne za potrebe stranke. Odgovorni v HDZ so bili obsojeni. Toda kaj se je zgodilo. Vrhovno sodišče je sodbo RAZVELJAVILO. Tako HDZ ju ni bilo potrebno vrniti iz proračuna izplenjenega denarja. Na drugi srani imamo lačne otroke v šolah ki ste ga jim s krajo odvzeli od ust vi poslanci. Nato je prišlo do ponovnega sojenja. In kaj se je zgodilo s PRIČAMI? Kljub javnim izjavam, ki so jih pred časom dajale se kar naenkrat NIČESAR NE SPOMNIJO, ne priznajo več krivde. Javno kesanje preko medijev i skrušenost je zamenjala amnezija. Kako je možno da so vse priče zamenjale stališča, ob tem da ni bilo PRITISKOV na njih? Niso se sami spomnili da menjajo pričanje. Nekdo jim je to SUGERIRAL. lahko predpostavimo tudi kdo je ta pritisk NAREDIL. Predpostavljam, da ste jim grozili, da bi bil HDZ in Sanader osvobojen. Zakaj vam to govorim. Vprašal sem glavnega državnega odvetnika (predsednika odvetniške zbornice) in ga vprašal zakaj se proti meni vodijo politične gonje, zakaj se mi sodi zaradi grafitov… in mi reče. Ivan moj, Sanader ne bo nikoli obsojen.
Zakaj to počnete. Zakaj ste sojenje sploh omogočili?
S sojenjem HDZju ste dajete mladim in vsem, ki to gledajo PRIVID DA SE KRIMINAL KAZNUJE, PRIVID DA OBSTAJA PRAVNA DRŽAVA, PRIVID DA BO PRAVICI ZADOŠČENO. Toda, vse to je bila LAŽ.

Vi v HDZju ne boste nikoli obsojeni, ker ste vi tisti, ki kontrolirate SODIŠČA, vplivate na PRIČE in pokradenega ne boste nikoli vrnili.
Psa MEDOTA ste obsodili. A vi, ki ste milijon krat bolj krivi, ne boste obsojeni.
Kaj je vrhunec CINIZMA. Vi ki ste vse to delali, delate montirano otožnico priti meni, izbrisali ste mi poslansko IMUNITETO in mi sodite zaradi pisanja GRAFITOV. V tem sojenju proti meni, priče policisti prav gotovo ne bodo menjali pričanj. In vi nam tu v parlamentu licemerno govorite da je treba PRIČE ZAŠČITITI, da se kriminal kaznoval. Morda pa mislite da morajo biti policisti zaščiteni proti meni. To zaščito bi morali dati do pred kratkim članom vaše stranke, ki so pričali proti vas v HDZju.

Vsi, ki odidejo iz HDZ vedo kaj jih čaka, ker ste OKRUTNI proti vsem, ki se oddaljijo od vas. Apeliram na vašo vest da vi sami javno pozovete priče, ki so pričale proti vam, da jim rečete, ko ste meni. Pernar le zakaj se braniš z imuniteto. Pernar zahtevaj pristani na sojenje.

Pozivam vas. Naredite javni poziv in sporočite: Ne menjajte pričanj, ne govorite da se ne spomnite, stranka ne zahteva od vas do ščitite in prikrivate dejstva. Stranka želi vrniti 24 milijonov kun (cca dobre 3 milijone eur pridobljenih preko Finmedije), ki so bile ukradene iz državnega proračuna. ta denar ste vsesali v svojo KRIMINALNO ZDRUŽBO. To je za mene zločin proti državi in narodu.

Kar je najhuje vi ste tisti, ki nam že leta delite lekcije o domoljublju, o Hrvaški in držite roko na področju srca prsi, molčite ko se daje minuta molka za branilce, a s svojimi dejanji, ki ste jih naredili proti naši državi pravzaprav hodite preko njihovih TRUPEL.

Dame in gospodje. Pokažite da ljubite našo državo na način, da zaščitite te priče vašega sojenja, a ne da pod vašim pritiskom zamenjajo ploščo, da kar naenkrat ni nihče več kriv, nihče več se nič ne spomni.


K AZ A L O

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
1
haapy yack
1
Mar 16, 2017
hoj
Ja. Zmerom bolj smo v času v katerem bodo nekateri imeli drugi ne. Tisti drugi so v načrtu depopulacije.
Še bolj natačno.
"Elita" ima genijalni načrt za istrebitev človeštva, in vse to pod masko dempokracije in humanosti, ki se je že na veliko začel uveljavljati. Na čelu dogoročnega projekta so ,,skrivne" združbe, v glavnem kot politične in ekonomske narave, kot so Bilderberg skupina ali Trilateralne komisije.
HDZ in podobne nategurovske stranke pač delajo v to smer. Pokradi kar se da in plen nekam na varno. Denar ne smrdi. Tak škorci se dobro zavedajo, ko pride čas bodo morali imeti kaj pod palcem drugač so zapisani fizičnemu izbrisu.
Družba je prežeta z zlom preko politične korupcije, majnstrem medijske konsolidacije in nategov, GMO, strupenih bakterij, geoinženiringa, militarizilaciji policije, lažni terorizem, lažni napadi, lažne države in njihovi simboli, Agenda št. 21, transhumanizem in človško čipiranje,zastrupljeno
hrano, vodo, zrak in vse kar nas obkroža; presodno je razumevanje, da je absolutno vse povezano s ciljem pobijanja in žrtvovanja človeških bitij.
širokoodprteočipres
čaobao
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2017-03-14 23:14:51 (Mar 14, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE 2.
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
MEDIJSKE LAŽI ZDA IN DRUGIH DRŽAV PREKO KATERIH SE SPROŽAJO VOJNE
DAROVANJE SRČNE VODE - 2.
ČRNI PAPEŽ OBSTAJA - KDO JE NA VRHU LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA ČLOVEŠKE CIVILIZACIJE
O DUŠI, UMU IN BOGU
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj