Članek
PERNAR O PRIVIDU POŠTENOSTI – VLADAJOČIM KRIMINALCEM IZ HDZja
Objavljeno Mar 14, 2017

Spodnje ni dobesedni prevod, tudi zaradi časovnih omejitev torej iz naslova nujnosti hitenja, a nudi povedno tudi v pisni obliki. To vrstno poročanje bi morali narediti PLAČANI mediji npr. Javna RTV S, ki samo iz naslova obveznih RTV S PISPEVKOV prejme cca 90 milijonov EURov letno.

Govor poslanca, ki ga v Sloveniji ne premoremo.


Ivan Pernar: Priče, nekdanji člani HDZ, so pred časom izjavljale: Kesam se ker sem za HDZ pridobival (beri kradel) denar iz državne blagajne za potrebe stranke. Odgovorni v HDZ so bili obsojeni. Toda kaj se je zgodilo. Vrhovno sodišče je sodbo RAZVELJAVILO. Tako HDZ ju ni bilo potrebno vrniti iz proračuna izplenjenega denarja. Na drugi srani imamo lačne otroke v šolah ki ste ga jim s krajo odvzeli od ust vi poslanci. Nato je prišlo do ponovnega sojenja. In kaj se je zgodilo s PRIČAMI? Kljub javnim izjavam, ki so jih pred časom dajale se kar naenkrat NIČESAR NE SPOMNIJO, ne priznajo več krivde. Javno kesanje preko medijev i skrušenost je zamenjala amnezija. Kako je možno da so vse priče zamenjale stališča, ob tem da ni bilo PRITISKOV na njih? Niso se sami spomnili da menjajo pričanje. Nekdo jim je to SUGERIRAL. lahko predpostavimo tudi kdo je ta pritisk NAREDIL. Predpostavljam, da ste jim grozili, da bi bil HDZ in Sanader osvobojen. Zakaj vam to govorim. Vprašal sem glavnega državnega odvetnika (predsednika odvetniške zbornice) in ga vprašal zakaj se proti meni vodijo politične gonje, zakaj se mi sodi zaradi grafitov… in mi reče. Ivan moj, Sanader ne bo nikoli obsojen.
Zakaj to počnete. Zakaj ste sojenje sploh omogočili?
S sojenjem HDZju ste dajete mladim in vsem, ki to gledajo PRIVID DA SE KRIMINAL KAZNUJE, PRIVID DA OBSTAJA PRAVNA DRŽAVA, PRIVID DA BO PRAVICI ZADOŠČENO. Toda, vse to je bila LAŽ.

Vi v HDZju ne boste nikoli obsojeni, ker ste vi tisti, ki kontrolirate SODIŠČA, vplivate na PRIČE in pokradenega ne boste nikoli vrnili.
Psa MEDOTA ste obsodili. A vi, ki ste milijon krat bolj krivi, ne boste obsojeni.
Kaj je vrhunec CINIZMA. Vi ki ste vse to delali, delate montirano otožnico priti meni, izbrisali ste mi poslansko IMUNITETO in mi sodite zaradi pisanja GRAFITOV. V tem sojenju proti meni, priče policisti prav gotovo ne bodo menjali pričanj. In vi nam tu v parlamentu licemerno govorite da je treba PRIČE ZAŠČITITI, da se kriminal kaznoval. Morda pa mislite da morajo biti policisti zaščiteni proti meni. To zaščito bi morali dati do pred kratkim članom vaše stranke, ki so pričali proti vas v HDZju.

Vsi, ki odidejo iz HDZ vedo kaj jih čaka, ker ste OKRUTNI proti vsem, ki se oddaljijo od vas. Apeliram na vašo vest da vi sami javno pozovete priče, ki so pričale proti vam, da jim rečete, ko ste meni. Pernar le zakaj se braniš z imuniteto. Pernar zahtevaj pristani na sojenje.

Pozivam vas. Naredite javni poziv in sporočite: Ne menjajte pričanj, ne govorite da se ne spomnite, stranka ne zahteva od vas do ščitite in prikrivate dejstva. Stranka želi vrniti 24 milijonov kun (cca dobre 3 milijone eur pridobljenih preko Finmedije), ki so bile ukradene iz državnega proračuna. ta denar ste vsesali v svojo KRIMINALNO ZDRUŽBO. To je za mene zločin proti državi in narodu.

Kar je najhuje vi ste tisti, ki nam že leta delite lekcije o domoljublju, o Hrvaški in držite roko na področju srca prsi, molčite ko se daje minuta molka za branilce, a s svojimi dejanji, ki ste jih naredili proti naši državi pravzaprav hodite preko njihovih TRUPEL.

Dame in gospodje. Pokažite da ljubite našo državo na način, da zaščitite te priče vašega sojenja, a ne da pod vašim pritiskom zamenjajo ploščo, da kar naenkrat ni nihče več kriv, nihče več se nič ne spomni.


K AZ A L O