O BOGU IN O DREVESU ŽIVLJENJA

Objavil/a vladislav stres, dne 2017-02-27 ob 13:45:36

Pred davnimi časi so bila DREVESA lahko tudi OGROMNA.
In za čuda okameneli ostanki so se ohranili do današnjih dni.


Še bolj zanimivo je da nas akademiki, ki o tem smejo govoriti prepričujejo z večimi lažmi:
- da je Zemlja nastala iz žareče gmote (pa je iz ledu / vode, več tudi kodeks Voynich)
- da so ostanki velikih okamenelih dreves magmatskega izvora

Prijetno branje (klik)
VELIKANSKO DREVO, PADEC "LUNE" IN PADEC ATLANIDE (pdf)NAMESTO ZAKLJUČKA
Civilizacijske osnovne mišljenjske, religiozne, ideološke kode so povsem napačne.


K A Z A L O... UMETNOST, Vladislav Stres

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
44
Zim Zelen
1
Mar 13, 2017
Res je je nenavadno, da so dinozavri poveličevani, mogočna drevesa pa zamolčana v splošni izobrazbi (tudi praproti in drugo rastlinje, preteklega časa)
#44
vladislav stres
0
Mar 07, 2017
INFORMACIJE SO MOČ, če jih zvemo in smiselno vgradimo v mišljenski proces

haapy yack
Hvala za odgovor.
Pripomnjam da Biblija stare zaveze... ni najstarejši tekst. Tisi ki preberemo slikopisne pisave kaj najdemo tudi kaj starejšega.
Npr. sumerski pečatniki.
So zgovorni.
Ja voda se počasi porablja. In preje ko to ugotovimo bolje bo.


Prepričljiv si v opisu sedanje situacije. kar sicer ni del bloga.

Lepo si povedal: "Prav zdaj v Jemnu potek genocid in vsi gledajo stran. Med tem časom pa je Saudska Arabija skupaj z ZDA pokradla 63% nafte, ki se pretaka pod površino Jemna. Jemen je imel več nafte kot Saudska Arabija. Seveda je popušil."

Jemen ne bi propadal kot propada, če bi se tovrstne informacije razširile že pred leti.
#43
haapy yack
1
Mar 07, 2017
hoj
Pojava človečkov opičjega porekla datirajo nekako 25 miljonov let nazaj?
Če vse te silne miljone preskočmo pa pridemo do - Homo sapiensa, praktično iz niodkod? Po splošni teoriji evolucije je to popolnoma nemogoče. Nastanek Zemlje? Led, voda? Drevesa,Sonce. Pa prideš do pustega in kamnitega sveta brez življenja? To škraba 1% global? Pa še ta procent je manjši na kakih 33oo ljudi/škorcev, da bo čez kakih 4000 let planet spet pust in kamnit svet. Seveda globala pa nekje drugje v vesolju mešala drek?
Č se pelješ mim kakšneka kamnoloma vodiš samo skalo na vrhu pa kakšne 30 cm ali mal več, pa plast/preprogo zemlje/vsedlin iz katerih poganjajo drevesa. Pa smo spet tam, kaj je bilo prej drevo ali seme?
Po Bibliji, ki pravjo, da je zmišljena se je nek v Mezopotaniji začel z vzgojo vinske trte? Sadike pa so v Hofrju kupli? Jabka, hruške, fige, orehi, pistacije, olive, mandljni vse to prihaj iz Bližnjega vzhoda. Torej je Stara zaveza za nekaj tisoč let prehitela naše "srokovnjake". "Znanost" škraba, da se je vse začel z divjimi travami? Ja semena divje trave pa so kupil v Lidlu? Dobr Biblija in "znanost" sta si v tem edina kje je nastal prvi sadovnjak v hribih Mezapotanije. Hebrejski tekst/original v Knjigi Geneza je tako znanstveni kot teološki tekst, v njem najdemo precizen opis procesa kultiviranja zelišč. Znanost škraba, da se je vse začel iz divjih trav, pa preko divjih žitaric, ki je privedlo do razvoja grmičevaj z sadeži in drevesa.
To je tudi dobro opisan v prvi knjigi Geneze. Znanstveniki pa so zblojen zaradi tako velike ga števila ostalih rastlinskih vrst kot so proso, riž, pir, med užitnimi žitaricami; lan, kot vir vlaken in jedilnih olj...
OZN. preko OZN misli globala 1% zavladat planetu. Antarktika? Je tam vhod v notranji svet? Naj bo pa kaj potem. Kakšna civilizacija živi v središču zemlj? Upam, da niso blesav in naivni kot so bila severno ameriška plemena, ki jih je zjebal beli človek. Upam, da imajo dobro obrambo in da bo beli človek popušil v poizkusu vdora v notranji svet. Če bo sam pokradel, če je kaj vrednega in uporabnega?
Prav zdaj v Jemnu potek genocid in vsi gledajo stra. Med tem časom pa je Saudska Arabija skupaj z ZDA pokradla 63% nafte, ki se pretaka pod površino Jemna. Jemn je imel več nafte kot Saudska Arabija. Seveda je popušil.
innevidnarokasejespetvmešalapres
čaobao

#42
vladislav stres
0
Mar 07, 2017
Andrej vse kar si zapisal je točno to - PRIKRIVANJE.
Če hočemo obvladati elektriko potrebujemo poznati tako + kot -,
če hočemo razumeti elektro plašč Zemlje, pa moram poznati tako Arktiko kot Antarktiko.
Lovorov venec je simbol občudovanja zmagovalca samega in s tem dokončne zmage. Babilonske lože se pripravljajo na vdor skozi odprtine na Arktiki v prostore votle Zemlje.
K temu nas pripravljajo tudi "preroki" a la David Icke, ki razglaša da med nami živijo ljudje kuščarji. Povezanost in sodelovanje ga ne zanimata, ampak označuje. Kasneje bo s prsom pokazal na Thule, pa še to seveda na napačni del. Saj sta tudi v Zemlji dve obliki bivanja ljudi.
Filmov si še nisem ogledal. Vesel i bil tvojega mnenja glede trditev v blogu.
_________________
abram1b2 Cej
Končno po številnih komentarjih govoriš o temi bloga.
Praviš : "Drevesa so bila več kot 10X večja kot so danes, tudi favna je bila večja. Nujno je potrebno odgovoriti- zakaj?"
Preberi pesem bloga govori o drugi LUNI in o kasnejšem padcu le te na Zemljo. Ta druga luna je zmanjšala gravitacijo. Drevesa a priori ne potrebujejo prsti, dovolj je da so pritrjena na tla, ki so lahko brez prsi in da imajo na dosegu koreninskega sistema VODO.
Drevesa so materializirala (sončni žarki + voda) tudi minerale.
#41
Andrej
1
Mar 06, 2017

Listening to the universe with Pino Sciola
https://www.youtube.com/watch?v=mXdr1AvySlA

SCIOLA OLTRE LA PIETRA - Franco Fais (sub.Eng)
https://www.youtube.com/watch?v=lkq33RNZpL4&t=560s

SCIOLA OLTRE LA PIETRA - Franco Fais (sub.Eng) - YouTube

In questo documentario il regista Franco Fais racconta le pietre sonore dell'artista Pinuccio Sciola attraverso immagini
#40
Andrej
0
Mar 06, 2017
Paradise Found
https://www.youtube.com/watch?v=CoYIgYf3Nr0

Flat Earth & Paradise Found - YouTube

Flat Earth Paradise Found. Center of the flat earth plane. SuperLumiTV@gmail.com
#39
Andrej
0
Mar 06, 2017

http://www.paralympic.org/sites/default/files/images/20120206/120118095741528_logo2.mainpicture_612.jpg
#38
Andrej
0
Mar 06, 2017
Vladislav, na znaku od združenih narodov je 33 plolj 32+1, ni označene Antartike, okoli je lovorjev venec. Kaj naj bi to pomenilo?
Ježeš marička, da nam raji tudi sedaj nekaj zakrivajo, kar je znano že od davnih časov.
Nam navadnim popotnikom ni dovoljeno brez posebnih dovoljenj tavat po teh prostranstvih. Še z dovoljenji te ne pustijo samostojno izven začrtanih okvirjev. Antartika, Artika, morda ...Atlantida,...
Original predstavitev posnetka, ima naslov "ni dreves na ravni zemlji". Kaj meniš o tem naslovu prispevka, na katerega se veže tvoja predstavitev?

#37
abram1b2 Cej
1
Mar 06, 2017
Vladislav:)**
Nauči se ,če se da,dopuščati drugačno videnje od tvojega. Drevesa so bila več kot 10X večja kot so danes,tudi favna je bila večja. Nujno je potrebno odgovoriti- zakaj?? Zato, ker višje razvite oblike flore in favne rabijo potrebno bio maso-živo prst ,/plankton v morjih itd. /za svoj obstoj in naselitev.Naselitev Zemlje je potekala v večjih fazah. ,da se je izpostavilo življenjsko ravnovesje. Zemlja je po meni gostiteljica življenja in človeka. Darwin in njegove teorije so zame največja zmota. Življenjska doba favne in flore je v začetni fazi naselitve občutno daljša od današnjih. Npr Kiti ,morski psi so še iz tiste dobe in njihova življenjska doba je še danes pri nekaterih vrstah okoli 500 let.Najstarejše danes še živeče drevo je menda staro okoli 7000 let,kar pa je malček nasproti prvotnim drevesnim velikanom.:)*. Je to v okviru teme?
#36
vladislav stres
0
Mar 06, 2017
JEJŽEŠ
Andrej: "pred 500 leti so odkrili staro civilizacijo (Indijance v Ameriki)"
To so samo javno povedali, za to civilizacijo so vedeli že zdavnaj saj so med sabo prebivalci kontinentov komunicirali morda prebereš zgodovinsko knjigo Popul Vuh).
____

Andrej Bajt : "Kompas, kaže Sever in Jug, na enem od teh dveh mest, bi lahko bila na primer Atlantida."
Atlantida je poimenovanje ki si ga je IZMISLIL PLATON, pred tem je bila to dežela DOMUZ, kar je za Platona isto kot Mezopotamija.
Če boš kliknil dobiš članek s slikami svetega atlantidskega otoka in blata okoli.
http://stres.a.gape.org/clanki/MISTERIJI/Razkrita_skrivnost_Atlantide_marec_2011_r_MISTERIJI.pdf
_____
abram1b2 Cej: "Še enkrat, nisem tu, da bi ocenjeval in sodil. Če me že prosiš za moje mnenje preberi moj komentar 28# Toliko o samoljubju."

Prepričan sem bil da boš sposobni diskutirati o povedanem. Torej ali so bila pred časom pred zadnjo poledenitvijo bistveno večja, CCA 10 kratnik NAJVEČJIH DANES? ipd
Ali so zgornje trditve logične in možne?
Ali je prevod prve srani kodeksa Voynich zanimiv v trditvi da je Zemlja nastala iz vode in ali astronomi pravijo da v medzvezdnem prostoru nastaja izključno VODA (led)?
ipd
Ti pa pišeš: "Neandretalec- povprečna življenjska doba 33-35 le,t povprečna višina cca 165 cmm možganska prostornina 800-1200ml"
Kar je sicer narobe saj je bil Neandertalec Človeku GOSPODAR, močnejši pa tudi prostornino možgan je imel 1,600 cm3, kar je več celo od današnjega človeka.
A razprava o Neandertalcu nima skorajda nobene zveze z blogom, ki razpravlja o velikanskih drevesih...


Lep dan
Vladislav
#35
Andrej Slovenija
0
Mar 06, 2017
Kompas, kaže Sever in Jug, na enem od teh dveh mest, bi lahko bila naprimer Atlantida.

V kolikor stojimo z kompasom na J tečaju. V katero smer kaže kompas proti severu?
#34
Andrej
0
Mar 06, 2017
pred 500 leti so odkrili staro civilizacijo (Indijance v Ameriki). Kje so takrat iskali izgubljeno Atlantido?
Atlantida, obstaja sedaj. Nahaja se izven nam znanih kart.
#33
haapy yack
0
Mar 06, 2017
hoj
Ja. Prebiramo. Tristo čuda ni od kuda.
Evo tukaj še ena izmed mnogih.
http://webtribune.rs/dokaz-evo-gde-je-i-kako-unistena-atlantida/
stotinrvariantkaterajepravapres
čaobao
#32
abram1b2 Cej
0
Mar 05, 2017
vladislav
Povedal sem svoje mnenje.Nisem tu zato,da bi ocenjeval pisce blogov. Vsak ima lahko svoje mnenja in ga lahko tudi zrazi,ali pa ne. Še enkrat, nisem tu,da bi ocenjeval in sodil. Če me že prosiš za moje mnenje preberi moj komentar 28# Toliko o samoljubju.
#31
vladislav stres
0
Mar 05, 2017
Kot rečeno spodaj:
"Današnji Atlantidski otok, kot ostanek pradavne izjemno visoke razvite civilizacije, pa je mnogo novejšega datuma. "

haapy yack
in abram1b2 Cej

Skratka oba vztrajata da razprave o tem ne bosta PREBRALA.
Sicer pa niti bloga nista dobro pogledala.

Kakšno samoljublje.
#30
haapy yack
0
Mar 05, 2017
hoj
Amapka te stare naslikave nobenga danes ne bodo rešile niti kje naj bi bila kaka celina, otok, pod morjem ali pa pod tridestmetrsko plastnjo naplavin in nanosov. Ljudje imao danes hud problem, ki nas bo vse stal glave.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/03/04/zabranjeni-film-natjecatelj-kako-funkcionira-danasnji-bankarski-sustav/
bankativisizavratomintefentakdarsenjejzljubipres
čaobao

Zabranjeni film 'Natjecatelj': Kako funkcionira današnji bankarski sustav | Novi Svjetski Po

Jeste li gledali španjolski film “El Concursante” (Natjecatelj)? Vjerojatno ne, jer su ga rijetki otkupili i preveli, i
#29
abram1b2 Cej
0
Mar 04, 2017
haapy yack
Danes minus 28000 minus 7000 let je normalno,da je risbe risal začetnik civilizacije Atlantide-neandertalec,Neandertalec je samo eden od ciklov človeštva. Neandertalec začne civilizacijski val se preobrazi v homo sapiensa ta nato v homo dei vrh . Nato se začne pad nazaj na homo sapiensa in zopet na nivo neandertalca,--- začetek-sredina-vrh-sredina- dno civilizacijskega vala 4x7000 let in nov začetek novega vala. Vse to sem že opisal podrobneje v enem izmed spisev.
Neandretalec- povprečna življenjska doba 33-35 let vpovprećna višina cca 165cmm možganska prostornina 800-1200ml= Dno
Homo sapiens 2x sredina povprečna življenjska doba 70 let povprečna,višina 175-180cm ,možganska prostornina -od 1200-1600ml
Homo dei Civilizacijski VRH =Povprečna višina cca 2 metra,življenjska doba cca. 120 let in možganska prostornina 1600-2000ml.
Zakaj? Zato ker so naše ciklične psihofizične danosti odvisne od 4 ciklov EM valovanja galaksije. Vse to se bo pokazalo za resnici slej ko prej.
Zakaj? V naših genih so sledi neandrtalcev in homo dei-ljudi bogov civilizacijskih vrhov.Neandrtalci ne izumirajo,ampak se preobražajo v homo sapiensa, kot se danes homo sapiens že preobraža v homo dei. Civilizacijski vrh bo kmalu zopet tu. Mi ničesra novega ne odkrivamo... mi vedno samo ponovno odkrivamo že davno odkrito in poznato..
#28
haapy yack
0
Mar 04, 2017
hoj
Arheološka ekipa pod vodstvom profesorja Alberta Broglia, docenta paleontologije na univerzi v italijanski Ferrari, je severno od Verone v jami Fumane v pogorju Lessini odkrila najstarejše do sedaj znane poslikave. Datacija z metodo radioaktivnega ogljika je pokazala starost 35 000 let, kar jih postavlja v dobo, ko sta živela še neandertalec in kromanjonec. Slike predstavljajo žival z dolgim vratom (predvidevajo, da gre za podlasico), zelo čudno žival s petimi šapami in človeško figuro, ki nosi masko z rogovi, kar je strokovnjake napeljalo na misel, da gre za vrača. Dr. Alessandra Astes, direktorica naravoslovnega muzeja iz Verone, je navdušena, saj kažejo upodobitve na dokaj visoko kulturno raven avtorja, katerikoli rasi je že pripadal.
Res pa je da je radiaktivni ogljik nezanesljiv pri ugotavljanju starosti predmetov... Torej je trav ob avtocestah, ki vsebuje ogljik iz ispustov avtomobilov stara na desettisoče let.
neadertaleckromonjanecpres
čaobao
#27
abram1b2 Cej
0
Mar 04, 2017
Vladisla:)*
Sam se ne strinjam s takšnimi datumi in s trditvijo,da je Atlandida bila otok Sam trdim,da je Atlandita trajala 28000 let in jo pojmujem kot zadnji civilizacijski val pred našim .Paton je pisal cca 11500 let potem ko se je zadnji civilizacijski val pred sedanjim že končal Civilizacijski vrh Atlantide je bil pred skoraj 28000 leti. Sumerci so pisali o bogovih,ki so bivali na Zemlji. Torej po dejanjskem vrhu Atlantov 16 -17000 let za njim po t.i. teološki civilizacijski zapuščini Atlantov. Civilizacijski val ima 4 dobe po 7000 let- 14000 let dviga in 14000 let pada.Vsak lahko izračuna kdaj se je o čemu pisalo in kdaj kako živelo.Človeštvo ima teološki sistem hrambe izgubljenih znanj in ciklov,kjer verska sporočila ohranjajo znanje skozi čas t.i. teme.
#26
vladislav stres
0
Mar 04, 2017
haapy yack : "Sumerija pa naj bi datirala kakih 4.000 let p.n.š."
To ne more biti res.
Prebivalci visoko razvitih kultur so poznali abstrakcijo in to na višjem nivoju kot danes. Sumerija je bila do Akkadske kulture eno in isto kot ostale, saj so bile zlite v en kulturno sporočilni verski lonec.
Tako tudi Cucutenska ob Črnem morju ali Vinca pri nas ali pa Catal Huyuck v Anatoliji...
Idoli božjih porodnic pa tudi nekatere jame z abstraktnimi poslikavami so datirani tudi do 40.000 let p.n.št.
Današnji Atlantidski otok, kot ostanek pradavne izjemno visoke razvite civilizacije pa je mnogo novejšega datuma. Tako kot tudi sam plaho ugotavljaš, cca 1.300 p.n.št.
Če boš kliknil dobiš članek s slikami svetega atlantidskega otoka in blata okoli.
http://stres.a.gape.org/clanki/MISTERIJI/Razkrita_skrivnost_Atlantide_marec_2011_r_MISTERIJI.pdf
#25
Pokaži več komentarjev
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2017-02-27 13:45:36 (Feb 27, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE 2.
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
MEDIJSKE LAŽI ZDA IN DRUGIH DRŽAV PREKO KATERIH SE SPROŽAJO VOJNE
DAROVANJE SRČNE VODE - 2.
ČRNI PAPEŽ OBSTAJA - KDO JE NA VRHU LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA ČLOVEŠKE CIVILIZACIJE
O DUŠI, UMU IN BOGU
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj