Članek
IZSTOP SLOVENIJE ALI PREOBLIKOVANJE EU
Objavljeno Jun 24, 2016

 EU skupnost mora biti boljša ali pa je ne sme biti.  Glasujte TU.

Tako je strukturirana tudi EU. Možgane se spere samo vladarju, ki mora imeti diktatorska pooblastila.
In lutkovno gledališče ima lahko zopet predstave za "narod" - beri OVCE.

V blogu SODBA PAPEŽU IN OSTALI KAMARILI je bilo zastavljeno javno vprašanje:
EU je v bistvu DIKTATORSKA TVORBA, ki jo je nujno spremeniti ali pa iz nje IZSTOPITI. 90% jih je temu pritrdilo od 45tih, ki so anketo izpolnili.


Vedeti je treba, da je podaljšana roka Vatikana - EU naredila strahovit pritisk na Angleže, preko vseh por, tako cerkvenih kot politično PROPAGANDNIH.
Kako so zdržali vse te pritiske. IZJEMNO.

Se še spomnite kako je oče očetov - tokrat Frančišek je zavaroval dolgoletnega ključnega igralca pri pranju denarja mednarodnih razsežnosti - Clod Junkerja, saj mu je grozilo, da bo kot predsednik EU KOMISIJE (kar je v bistvu predsednik EU vlade) zaradi nove sestave EU parlamenta, odstavljen.

Clod Junker, večdesetletni zaščitnik davčne oaze Lichenstein (kot finančnik in kasneje še kot predsednik države) je bil namreč ogrožen. UKIP v Angliji in nova moč v Italiji - gibanje in stranka Mirine Le Pen sta hoteli njegovo "glavo", da je razrešen, pa ne samo to - da se ga začne preganjati zaradi svoje kriminalne preteklosti. Finančna meduza je tako mogočna da je pri tem sodelovala celo nemška obveščevalna služba. ki je od nekdanjega uslužbenca Liechtensteinske banke LGT za pet milijonov evrov kupila seznam računov 1400 strank te banke... Tam kjer pa je denar in to v desetinah MILIJARD EUR ov pa ni šale. Niti za šefe teh omrežij ne. Takoj pošljejo v ogenj svoje hlapce da pogasijo "ogenj" in zmanjšajo pomen posameznih dejstev, jih zrelativizirajo in prikrijejo. Poglejte si spodnjega VELEMOJSTRA.


PAPEŽ FRANČIŠEK V EU PARLAMENTU V STRASBOURGU 25.11.2014, dva dni kasneje je bilo v EU parlamentu glasovanje glede nezaupnice Clod Junkerju. Junkerju poslanci mandata NISO ODVZELI.



Iz Slovenije so glede na analitske raziskave strokovnjaka Jamesa S. Henryja (direktor družbe Sag Harbor Group in član mreže raziskovalcev svetovne industrije davčnih oaz) državljani Slovenije v tujino oziroma v davčne oaze prenesli med 50 in 75 milijardami evrov. Torej bi nas moralo to resno ZANIMATI. Nenadzorovanega denarja dejanske slovenske ELITE in s tem tudi orodja raznoraznih divjih privatizacij, korupcije in KRAJ je namreč strahovito veliko.

Nas je EU kamarila pri iskanju denarja izropane države PODPRLA?
Zanimivo mar ne!?
Odgovor je NE.

EU skupnost mora biti boljša ali pa je ne sme biti.
Boljša v čem?
To je ZVEZA SAMOSTOJNIH DRŽAV, če je nad državna tvorba, ki se ne meni za voljo državljanov je TUJEK.
In neizvoljeni komisarji, ki odločajo o vsem je naddržavna tvorba, ki jo oblikujejo interesne skupine, ki delajo povsem mimo državljanov držav EU. EURO je odpovedal na vsej črti, Inflacija je strahovita, države skupnosti pa so vse ZADOLŽENE do vratu. EU odločevalci dopuščajo in pomagajo elitam držav v skupnosti da se norčujejo iz lastnih državljanov. Nič čudnega če pa je bil šef te elite (Junker) več kot desetletja glavni skrivač denarja v (naj)večji davčni oazi Lichentein.

Zato čestitka ANGLIJI, da je izstopila iz tega perverzno zapletenega zbirokratiziranega, vse bolj škodljivega gnezda EU.

To bo dalo spodbudo vsem ostalim da bodo začeli iskati v zgornji smeri smiselne povezanosti. Se še spomnite projekta AIRBUS. Da to je bil večinoma DOBER PROJEKT, pri katerem so sodelovale številne evropske države, tudi Slovenija. AIRBUS je seveda doživel več onemogočanj, podjetje je sicer veliko ampak "stalno ima tehnološke zaplete" saj ne sme preveč ogrožati konkurence...
In tu se je tudi končalo. Tovrstnih primarnih skupnih projektov ni bilo več... Samo še neumnosti kot je oni glede iskanje "hiksovega bozona" v CERNU...

52 odstotkov volivcev je v Angliji glasovalo za izstop, 48 pa za obstanek v Uniji. Razlika v glasovih je 1,4 milijona.

Zahtevati moramo spremembo Lizbonske pogodbe, ki je v bistvu nadomestilo Ustave EU, na način: MULTIKULTURA JE MOŽNA ŠELE KO JE KULTURA.
avtor Vladislav Stres

Dolgoročno partnerstvo je možno šele ko oba, ki sta del ekipe sodelovanja ravnata drug z drugim spoštljivo, iskreno in vsebinsko zavezniško.



 
MAGIJA V RKC CERKVI NA OTOKU RAPA NUI


ČLOVEK ORODJE SLEPEGA IZPOLNJEVANJA TUJE VOLJE?


ČLOVEK ORODJE SLEPEGA IZPOLNJEVANJA TUJE VOLJE?

V KAJ VERUJEJO OBAMA PAPEŽ IN OSTALA ELITA TEGA SVETA?

AVE EMONA IN NOVI SVETOVNI RED



K A Z A L O