Članek
MARKO JAZBEC V ODSTREL- KADRE IMAMO, LE SLABE JE TREBA ZAMENJATI
Objavljeno Jun 22, 2016

Kdo je človek, ki upravlja z 15 milijardami skupnega premoženja državljanov Slovenije?
Je pošten ali zvijačen, izjemno sposoben ali nesposoben, strokoven ali blefer ali dela za koristi ali velikokrat očitno proti interesom državljanov RS?
Kdo je MARKO JAZBEC, predsednik uprave Slovenskega državnega Holdinga?
 GLASUJETE LAHKO TU



TAKO SE TO DELA - ČESTITKE V KOPER
O izjemnem podjetju in njihovi infrastrukturno, zaposlitveno... pomembni dejavnosti ter visoki, daleč nadpovprečni dobičkonosnosti odločajo osebe, ki svojih visokih ciljev gospodarnosti... razvoja niso bili sposobni dokazati NIKJER. Bi pa radi trenirali na Luki Koper. Predsednik uprave SDH Marko Jazbec skrbi za približno 15 milijard evrov vredno slovensko premoženje. In ta Jazbec zavaja, laže in včasih podarja podjetja tajkunskim združbam.

Idealne okoliščine, da se brezdušni hlapci sodobnih mafijskih omrežij v ozadju ODSTAVIJO.

Po teh potezah bomo sodili vas odločevalce, tako tiste, ki ste v poziciji kot opoziciji.

Predsednik uprave Luke Koper Dragomir Matić:
"Družba posluje odlično in rezultati govorijo sami po sebi - ne glede na to, kaj določeni pristojni želijo prikazati v javnosti... Ob vsem tem se lahko samo vprašamo, v kakšni državi živimo...
Minister za infrastrukturo Peter Gašperšič je po njegovih besedah odgovoren za nezadostno reševanje težav, s katerimi se sooča Luka Koper. Na ta način se onemogoča normalno delo in razvoj podjetja... Očitno nimamo vsi enakih interesov. Nekateri se borimo za to, da podjetje raste, nekateri pa se očitno trudijo, da se krivulja obrne navzdol... Zahtevamo prevzem odgovornosti za vse, kar so in niso naredili tam, kjer so postavljeni... Za vse omenjene gospode se čudim, da so danes na svojih delovnih mestih... dejavnosti ministrstva za infrastrukturo vodijo v preprečevanje nadaljnjega razvoja Luke, kot so težave z izgradnjo novega vhoda na krožišču Bertoki in težave z elektrifikacijo na železniški ranžirni skupini… Gre za zavestno manipuliranje, zavajanje in laži, ki povzročajo škodo družbi."

Postopke sov Luki Koper sprožili pred Agencijo za trg vrednostnih papirjev ter Uradom za varovanje tajnih podatkov, na Okrožno tožilstvo RS pa bodo posredovali dokumentacijo, ki po njihovem kaže na napeljevanje h kaznivemu dejanju neenakomernega obveščanja delničarjev.

Svet delavcev Luke Koper bo 22.6.2016 z zborom delavcev pred upravno stavbo družbe opozoril na oviranje razvoja pristanišča. Zaposlene bodo seznanili z aktualnimi razmerami ter poskusi destabilizacije družbe in ogrožanja delovnih mest. Luka zaposluje 1.000 delavcev. Draga in bogata luška oprema pa omogoča milijardne transportne posle.
Vir
____
"Delavski direktor in član uprave Luke Koper Stojan Čepar je izjave predsednika uprave Slovenskega državnega holdinga (SDH) Marka Jazbeca na petkovi seji komisije za nadzor javnih financ DZ glede previsoko planiranih stroških dela v Luki Koper v obdobju 2016-2020 označil za zavajanje in laži.
Jazbec je operiral s podatki iz dokumenta NLB namenjenega delniškemu trgu, kjer naj bi se čudežno zamenjale številke tako, da so se v stolpcu stroški dela znašli podatki iz stolpca amortizacija – amortizacija bo v Luki Koper, skladno z močnim investicijskim ciklom v porastu. S tem je člane komisije, Državni zbor in vso slovensko javnost hotel še enkrat prepričati, da so se zaposleni vgradili v petletni plan z neupravičeno rastjo plač, kar absolutno ni res,”
Vir

Končno RTVS odpira prave teme:
23. 6., bo ob 20.00 na TV Slovenija Tarča: Luka Koper, novo vladno lomastenje


25 LET PO "OSAMOSVOJITVI" - SMO DOBILI DRŽAVO HLAPCEV

Dva komentarja pod člankom:
VSTAJA | včeraj ob 23:33
Ni več kaj komentirati in izgubljati dragoceni čas. Namere so popolnoma jasne. Kar je bilo oropanega je bilo, ostalo je še nekaj takšnih, ki so primerni za zadnji poseg politike in države, da si omasti brke. Luka je prva na udaru. Organizirati se je treba. Na Sindikate ni za računati, ker so prodane riti s polno floskulami, ki jih poslušamo non stop. Oni so popolnoma neplodni. In tako bo tudi sedaj. Potrebno se je organizirati in zagroziti s pravo vstajo. Samo odločen upor nas bo rešil. Kako ga pa izpeljati, vejo delavci sami. Od nas zunaj imajo sigurno podporo.

DUTB LEGALNA MAFIJA
Kako tipi kot Jazbec, Babič in taki lahko menjavajo stolčke v državnih podjetjih…, enega uničijo oropajo in takoj že imajo službo v drugem državnem podjetju...kdo se tukaj igra norca? Zakaj se ta bagra ne pobere enkrat stran...


primorsko in slovensko javnost obveščamo, da se je dne 21. 6. 2016 ustanovila civilna fronta »VSTALA PRIMORSKA - VSTANI SLOVENIJA« z namenom upreti se dokončnemu uničenju slovenskega gospodarstva. Fronto tvori več enako mislečih organizacij in iniciativ Primorske ter širše regije.

Sprememba kandidata Jürgena SORGENFREJA za Rajka REŠKA ne spremeni naše odločnosti, da do menjave sedanjih nadzornikov nikakor ne sme priti. Sprožili bomo vrsto aktivnosti za dokončno preprečitev menjave.

Sprožilec ustanovitve fronte je napovedana menjava nadzornikov v Luki Koper, ki nedvomno vodi v prodajo podjetja. To bi bil eden zadnjih žebljev v krsto primorskega gospodarstva.

V kratkem sledi več informacij o novoustanovljeni fronti in nadaljnjih aktivnostih.

Organizacijski odbor fronte

»VSTALA PRIMORSKA - VSTANI SLOVENIJA«

Hkrati vas pozivamo, da se 28.6. ob 17:00 pridružite protestu proti razkosanju in privatizaciji Luke in drugih primorskih podjetij. Protest bo v Kopru!

Puntarji, gibanje za aktivno državljanstvo


OBLAST V RS ne sme PROSTO razpolagati s skupno lastnino, preko izmišljij imenovane SDH ali DUBT ipd. O skupnem premoženju odloča lahko samo celotna skupnost posredno ali neposredno. Skupna lastnina je nerazdelna lastnina vsakega državljana RS, Vlada za prodajanje le tega nima nobenega pooblastila državljanov.
PODPIŠI PETICIJO, ki se bo v kratkem vložila na ustavno Sodišče kot del izpodbijanja veljavnosti Zakona o lastninjenju ipd.

USTAVNA POBUDA ​ZA POVRNITEV NAŠE UKRADENE DRUŽBENE LASTNINE
PODPIŠI Z NAMI



SLOVENIJA V GOSPODARSKI VOJNI


K A Z A L O