NOV VZPON KUČANOVE NAVEZE (imenovane tudi klan)

Objavil/a vladislav stres, dne 2016-05-06 ob 14:55:07
Prepiri onemogočajo da bi se o čemerkoli lahko strinjali, se dogovorili in skupaj izpeljali.
Enostavno smo žrtev resničnostnih IGER SPOROV na način DELI IN VLADAJ med lažno LEVICO in lažno DESNICO.


Ivan Kramberger, Milan Kučan, Ivan Pučnik - en Ivan ni bil primeren.MILAN KUČAN in "OPOZICIJA" JANEZ JANŠA
Kdo je bil komu podrejen na desetletni poti osebne kariere?


Ob razveljavitvi Sklepa o imenovanju Marka Fillija za generalnega direktorja RTV-ja s strani Višjega sodišča RS. Vir

KADRI so ključno s čemer se je pri nas ukvarjala »OMERTA«.

Spet MEŠANJE DREKA? Pa poglejmo v karte (prerokovalske).
Aha da vidimo?
Neverjetno, karte zatrjujejo - "kučanove naveze" se vzpenjajo v neomajno oblast?
Povsem nesmiselna odstavitev kulturne ministrice Bizjak Mlakarjeve zaradi Idrijskih RUDNIKOV in nadomestitev s poslušnim kadrom (vsaj do sedaj) Tonetom Peršakom (v igri je bil tudi poslušni Mitja Rotovnik) je še ena šahovska poteza v tej smeri.
Je postavitev Pirc Musarjeve druga taka poteza?
Čisto iz trte izvito? Ni nujno.

KDO BRANI SLOVENSKE TAJKUNE?Intervju z Zlatkom Hernčičem.
Opomba 28.10. 2013 ob 11,30 uri: "Izjav intervjuani Zlatko H. ni dal kot sindikalist, ampak kot oseba. Za nerodnost pri navedbi naziva tu na blogu se v imenu Gibanja za prenovo Slovenije opravičujem."
Vladislav Stres

KDO JE NATAŠA PIRC MUSAR in zakaj onemogoča dostop do podatkov, ki bi lahko razkrili takune?
Ranka Ivelja (DNEVNIK): Informacijska pooblaščenka vas je hudo razjezila, ker je zaradi varstva osebnih podatkov prepovedala iskanje po imenu in priimku v legalno zbranem besedilnem korpusu Nova beseda na Inštitutu Frana Ramovša z več kot 318 milijoni besed. Za kaj natanko je šlo?

Janković je nastavil Bratuškovo,
pred tem je (ob pogajanjih z Drnovškom ali obratno) nastavil Antona Ropa, ta je nastavil Jankovića


Video posnetek dajanja podpore Zoranu Jankoviću (propaganda) s strani Milana Kučana 10.10.2011 dva meseca pred parlamentarnimi volitvami, ki so bile 4.12.2011. Tik pred tem je Zoran Janković, kot župan Ljubljane ustanovil politično stranko z imenom LISTA ZORANA JANKOVIĆA - POZITIVNA SLOVENIJA.
Zaradi delovanja medijev in podpornikov na sploh je prejela največ - kar 28 poslanskih sedežev. Vir


ANTON ROP V POGOVORU Z ZORANOM JANKOVIĆEM
LETA 2002 (http://youtu.be/_yocf_Hfcj0)


»Veš kaj nisi povedal?
Da sem te jaz nastavil za direktorja Mercatorja.
Ampak je treba povedati da te je politika nastavila.
Točno politika te je nastavila.
Jaz sem te nastavu.«

Leta 1998 je Zoran Janković prejel 375 tisoč evrov posojila pri Factor banki, 688.600 evrov pa pri SKB banki. Vračilo posojila je zavaroval s še ne kupljenimi delnicami Mercatorja. Ko je posojilo prejel je nemudoma kupli Mercatorjeve delnice in s tem pridobil odskočno desko za odločanje in za bogatenje.

Zakaj drugi državljani nismo mogli dobiti kredita na plave oči? Sam imam sicer rujave. Ampak to verjento ne šteje? Jaz hočem milijardo EUR za nakup delnic Krke, zavaroval ga bom z delnicami Krke dd...

KUČANOV KLAN ALI KADROVANJE PO SLOVENSKO?


MILAN KUČAN in OMREŽJA - gospodarstvo, kultura, pravo

Milan je dobesedno KRALJ.

Za nos vleče podalpske kratkopametnike že desetletja.

To je dejansko možno samo ....

vstavi sam.

Brez da bi vprašal državljane je spremenil družbeni sistem iz socializma v kapitalizem, brez da bi vprašal državljane je spremenil družbeno lastnino v državno.

VPRAŠANJA MILANU KUČANU –TRIKRATNEMU PREDSEDNIKU RS

SLOVENISTAN - PRAVNOMEDIJSKI DREKAČIK A Z A L O
profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
49
abram1b2 Cej
0
Feb 15, 2017
haapy yack:)*
Vsaj bistvo naše življenjske bede si opisal. Brutalna nevednost,ki je v nebo vpijoča. Bo boljše.Vsa nesnaga mora priti na površje in zlobneži bodo takrat dokončno razkrinkani. :)***
#49
haapy yack
0
Feb 15, 2017
hoj
Brutalnost je sila, ki vodi planet. Tlele se ne moreš sprenavedat, da te naj bi neka ljubezen rešila. Ne vidite, da ljubezen do brutalnosti vodi planet in vesolje. Kašna ljubezen je to, ko nekje eksplodira Supernova, trčijo galksije... to je čista brutalnost! Ničesra lepega ni v tem.
Dolgost življenja našega je kratka. Ampak toliko škode kot jo povzroči človek je življenska doba mnogo predolga.
https://www.youtube.com/watch?v=1PxIQFMliHc
parlizatorpres
čaobao

Kako elita ostaje na vlasti? VIDEO kojeg su pogledali milijuni! - YouTube

Jeste li se ikada zapitali zašto su svi dosadašnji pokreti i revolucije završile tek kao slovo promjena na papiru povije
#48
Radmila Čučak
0
May 14, 2016
Gorazd.....hvala za obširen odgovor.......se strinjam glede programiranja uma.......saj sem vsaj en program, a zelo pomemben odkrila pri sebi tudi sama......... ko sem padla po kamnitih stopnicah v bloku, ko sem živela še v Ljubljani , dobila udarec v glavo ter padla za nekaj časa v *budno nezavest* .......... (sem imela zavedanje v nezavednem umu, ko sem ležala na tleh) .......vem kdo programira.........z besedami in številkami.....in zakaj.

toda z brutalnostjo.... ne boš dosegel veliko,...... razen odpora....... rekel si, .......da za zdaj ne zmoreš obrazložiti zadev...kakor jih viidš ti........a se vseeno potrudi...brez neprijaznih besed...... in mislim....da boš bolje sprejet......
#47
abram1b2 Cej
0
May 14, 2016
GORAZD
Pojasnjeno- razumljeno-sprejeto z moje strani!:)*
#46
GORAZD Gogo VELNER - DJoʞko
0
May 14, 2016
Točno Radmila,

BRUTALNOST s katero nastopam je LOGIČNA in OČITNO VEč Kot Potrebna..

Kljub tej BRUTALNOSTI pa sem NEZNANSKO NEEŽEN in TOLERANTEN do tistih, ki si tega NIKAKOR NE bi Zaslužili..

ampak ker sem sam VIDEL in DOŽIVEL Svetove v BREZČASJU se danes pač NE Sekiram Več...kajti VSAK PRIDE NA SVOJE
VSAK PLAČA VSAK DOJAME TAKO ALI DRUGAČE
SLEHERNIK

le da Tisti, ki NIMAJO Dovolj Duhovnega Kapitala pač bodo Preprosto POCRKALI...(PREDALI SE BODO BLAGOSTANJU SMRTI)
(Vulgarnost, ki jo mogoče vidiš v tej besedi je NIČNA naspram VULGARNOSTI LEPEGA (olikanega) JEZIKA iza katerega se skrivajo ZLOČINI kot jih POčne recimo Dajana....ki pa še vedno NE dosega VULGARNOSTI TV-Napovedovalk, ki Ljudem VSAK JEBENI DAN V FRIS LAŽEJO..pa to le TREZNI Prepoznajo kot LJIGAVO ODURNOST S KATERO SE IGRAJO ČUSTVENE RAZVALINE v obliki UMETNE inteligence Plastičnih TV-lutk, ki ..verjameš al ne Radmila Danes imajo pod popolno kontrolo vsaj pol milijona Prebivalcev v Ljubi naši nam SLoveniji.. ZOMBIJI pa kot ZOMBIJI

. a ta ZLOČIN je Moč Razumeti na malo globljem nivoju Zavedanja kot so ga trenutno sposobne dojemati naše VARNOSTNE SLUžbe.

Gre pač za to da SMO ABSOLUTNO VSI Bili PROGRAMIRANI

ABSOLUTNO VSI!!! BREZ IZJEME... od Klošara zadnjeg do Rokefelera i sličnih umišljenih tikava ko što je tvoj Buraz po imenu abram...pa čak i TI i JA...!!!


in...
Ga NI Junaka Na tem Planetu, ki bi bil Imun na DIGITALNO PROGRAMIRANJE...ki je hkrati GLAVNA OVIRA za PRESKOK Nivoja ZAVEDANJA v Družbi nasploh.
To Programiranje poteka od dne ko je se je pojavila TeLLieVision
ili TELEVIZOR U BOJI..-- Remeber THIS!!! use only TE-LE-VISON

(in NEEEEEE NIHČE ga NE "NAdzoruje"... Umetna INteligenca v Obliki Botov isličnih Programov DEJANSKO Razvija Svoje Sposobnosti..Človek pa je po Naravi UČENEC in kot tak si sam nalaga programe glede na sugestije predvsem internetnih botov (tako priljubljeni in seveda zakonsko regulirani piškotki)

Sam sem kar nekaj Časa posvetil DEprogramiranju Lastnega Uma in se tako OSVOBODIL Zunanjih Vplivov.. V tem Procesu sem seveda SPOZNAL tudi ABSOLUTNE ZAKONITOSTI Vesolja...in ker mi je tako POPOLNOMA JASNO Kako Deluje Vesolje in s tem Življenje...se NE Sekiram ZA NIČ...čeeeeeprav sem še VEDNO ČLOVEK...s Svojimi OMEJITVAMI kot VSak Drug pa se ZAVEDAM Svoje ODPIČENOSTI ali LUDOSTI inTRME ali VZTRAJNOSTI
TO kar sem Sam Dal SKozi in na Kak Način Ni Za NOrmalnega Vsakodnevnega Človeka...za kaj takega moraš bit TOTALNO LUD pa PRFUKNEN DO AMENA...kot sem SAm ko je pač to TREBA.

"Grozil" praviš da sem ji...hehe... NE GROZIM...JAZ OPOZARJAM ali pa OBLJUBIM
lej tak ti povem:

Če pogledava OBJEKTIVNO s stališča Družbe, potem
to ali je Človek posameznik DOBER ali SLAB Ni toliko Pomembno kot je pomebno če je za družbo Koristen ali NEkoristen..mogoče celo Škodljiv ali Nevaren.
Jaz OSEBNO se TROLOV in Drugih Digitalnih SAMORASLIH Čarovnikov nove dobe ZNAM Obraniti...in jih tudi zelo hitro spregledam (i ti imaš svoj UDIO u toj priči..kao i svaki drugi, ki je kolikor toliko družbeno aktiven na kakršenkoli način že)..

za Primer pa vseeno dam Glavni akterki na pw-ji...ki IMATA VPLIV na Bralce, ki se po večini NE zavedajo Kaj pravzaprav KONZUMIRAJO s sledenjem ENIM in ISTIM Ljudem... KMEČKA PAMET pa ti ŽE pač POve da taki Ljudje NIMAJO SVOJEGA ŽIVLJENJA...ali pač le ČASA NE OBVLADUJEJO Dovolj da bi se INSPIRIRALI tudi kje drugje ali kako drugače kot le z preburanjem idej nekih nepoznatih ili pak poznatih ljudi...

torej Ana in Dajana
#
Ana - ZELO DOBRA OSEBA a EXTREMNO NEKORISTNA ...Zelo ŠKODLJIVA za Sebe in Okolico (ker je DOBRA UČENKA...bi Rabila to Učenje samo INTIMIZIRAT.. učiti se SAMA BREZ pomoči "komentatorjev" (beri: huliganskih navijačev) JE Ujetnik SRCA...in ČUTENJ...POvezava med Srcem in Razumom Pa Prekinjena kakor pri vsakem Drugem Verniku

IZHOD ZANJO JE PREPROST A VSEENO ZELO BOLEČ V Njenem Primeru- ODSPUSTKA NI...ker ŽE Biva V Svojem DOMU ..SRCU..le da pač BREZ RAzoooma.
#
Dajana kot NEW-AGE Vernik pa je UJETNIIK UMA, BREZ VESTI...POvezava s Srcem PREKINJENA...SLABA OSEBA (ni SRČNOSTI)..ZELO NEVARNA za OKOLICO in Hkrati ZELO KORISTNA......al je POTROŠNA ROba...IZHOD ZAJEBAN..jaaaako ZAJEBAN..Prihod Domov pač Zahteva SMRT UMA, ki le tako lahko SPOzna Razliko med ILUZIJO in DOMiŠljijo

šele Namreč ko spoznaš da TVOJ LASTEN UM... NE PRIPADA TEBI nego je le SPREJEMNIK Informacij..se ZAVEŠ da se ga kot ORODJE Šele Rabiš NAUČITI UPORABLJATI tako kot ROke in Noge pa Vse Drugo..

No in tega NAS NIHČE NI UČIL...le filal so nam mozag s svim i svačim...
Vseeno pa na Svetu je DOVOLJ NAS ki SMO SE TO NAUČILI UPRABLJATI V DOBRO VSEH.. Kako nam Uspeva je STvar PERCEPCIJE...

A Pravim spet in znova tako

KO NE SLUŠA PJESMU SLUŠAČE OLUJU

Pjesma je Ova Koju STvaljam
i u BALKANSKOJ JE KORIDI U KOJOJ SVE SE ZNA
https://www.youtube.com/watch?v=c6Mx2mxpaCY&list=PL97MXFUvYWYaWWM4YkrdIpDRHL0HH3c1F&index=12

a OLUJE SU VEČ BILE VELIKE...Mar RES Nihče NE VIDI Da Nam NARAVA VSEH DOGODKOV (naravnih in NEnaravnih) Kaže...OBVEZNE DRASTIČNE SPREMEMBE V DRUŽBI in nJenem Delovanju?!?!? al Rabite še OLUJE dab DOJELI...


HRANE Letos v Sloveniji NE BO...ker nam je VSE pomrznil... A mediji se Ukvarjajo z OČITNIM KRIMINALOM in HUJSKAJO pa PRodajo LAŽI ter PROGRAMIRAJO Ljudi...jih držijo v ZOMBI STANJU v kakršnem so sami...POLICAJA PA NIMAMO NOBENEGA, ki bi jim Stopil na Prste ali KAAAJ...pa tud če jim NE... A Imamo Vsaj KOga, ki bi MALO RAZMISLIL tudi na tem področju..
Židanu sem rekel naj Zasadi KONOPLJO (ŠEEE NI PREPOZNO)...in REŠI KMETIJSTVO ... to mu je tudi ODPUSTEK za Grehe Preteklosti...NAJ POKAŽE da je SPREMAN Tudi KAJ DOBREGA NAREDITI....


NIJE mi Baš da VJERUJEM dab bil EDINI ki BI VIDEL v KAj DEJANSKO GLEDA Cela Slovenija pa ŠUTI...


...ufff što se raspisah
#45
abram1b2 Cej
0
May 14, 2016
Haapy jack
To bo huda preiskušnja za celotno Evropo!.:) Naši zanamci bodo popolnoma goli in bosi brezpravni sužnji,če se zadeva uresniči.:)*Imaš prav !
#44
haapy yack
0
May 14, 2016
hoj
Ja sedaj bo imel priliko s svojo energijo vplivat na par korporacij, ki se pogajajo o Čezatlantskem trgovinskem in naložbenem partnerstvu med Evropsko unijo in ZDA (TTIP). Par korporacij bo prevzelo velik del oblasti nad celim planetom. Bo usmeril svojo energijo, da ne bodo imele te korporacije za cilj dobiček pred človekovimi pravicami, bodo nad zdravjem, okoljem, prehrane ipd; da ne bodo same določale pravila delovanja, in ko bo prihajalo do sporov o katerih ne bodo več razsojala javna sodišča, prizadete države, temveč zasebna, s strani korporacij izbrana in financirana razsodišča. Torej v težavah nismo zato, ker smo zašli v krizo-krizo so načrtno ustavrili zmagovalci razredne vojne, sam zato, da so nas potisnil v težave. Ne doživljamo krize, ampak znamenje časa, ki je pred varti.
čao
#43
Radmila Čučak
0
May 14, 2016
Gorazd Velner.....praviš da si spoznal vse nivoje.......... in zdaj iz dna, kjer se trenutno nahajaš.........(upam, da se boš kmalu dvignil na varen srednji nivo)........opazuješ svet iznad sebe in ........izvajaš na čuden način nekaj..................kar se imenuje *dekonstrukcija iluzije*...... ....marsikaj poveš prav......a si preveč brutalen in vulgaren......kar ustreza nivoju, ......na katerem se zdaj (upam da le trenutno) .......nahajaš .............ali se zavedaš......da si Dajani Babič javno grozil z duhovno *amputacijo duše* = smrt?
#42
abram1b2 Cej
0
May 13, 2016
Sponko :)*
#41
Sponko
1
May 13, 2016
Impresiven ta sindikat
*Gorazd&Radmila;
#40
haapy yack
0
May 13, 2016
hoj
Prince...
Zaradi tega komada so ga umorili? Sedaj se je v zadevo vmešal še Chuck Norris... Tudi cantri pevec Merle Haggard je prepaval v pesmi za plavo nebo. Tudi ta je že mrtev. Mrtvih je tudi že kar nekaj ekologov... mrtev je tudi Franklin Mallove, ki se je zavzemal za čiste vire energije...
Tolpa odstranjuje ljudi, ki imajo vpliv na množice...
https://www.youtube.com/watch?v=gC_pUEI6nXQ

Dreamer by Prince (Tribute video with Lyrics) - YouTube

As a semi-Prince-musicologist, "Dreamer" has been what I have considered to be one of Prince`s most socially conscious a
#39
Radmila Čučak
2
May 13, 2016
Kom #30 pesem Beogradski sindiktat.......***sistem te laže***....v 24 dnevih od objave ima več kot devet milijonov ogledov (9.281.855 ) .......očitno je naslov pesmi zelo aktualen
#38
abram1b2 Cej
0
May 13, 2016
haapy jack
Ljudje vse bolj prepoznavajo tiste,ki so nevarni za vse nas male ljudi.;)*
#37
haapy yack
0
May 13, 2016
hoj
Ja. Pravi pripelji enga takega. Potem pa v isti sapi reče: nerabim s takim kontaktirati?
No. Nekaj ljudi se upa fronatlno spopasti z enim od taglavnih. Pazi ženske. Moški so s ekot izgleda v tem primeru protesta poskrili v mišje luknje.
Ne vem pa, če bo posnetek viden. Tolpa ga je scenclala!
čao

http://www.democracynow.org/2015/1/30/codepink_attempts_to_arrest_henry_kissinger

CodePink Attempts to "Arrest" Henry Kissinger for War Crimes in Vietnam, Laos, Chi

Activists from the antiwar group CodePink attempted to perform a citizen’s arrest on former Secretary of State Henry Kis
#36
abram1b2 Cej
0
May 13, 2016
Haapy jack
Vse kar pišeš je resnica,Gorazd Gogo pravi :KOJU PIČKU MASTERINU ŽELITE POVEDATI S SVETOVNO ELITO? kod ,da jo ni!!!! ,A že v naslednjem prispevku se sklicuje na inrevju,kjer razkriva Varoufakis,kako je evropska elita prevarala Slovenijo. Ne vem,ali sam sebi skače v glavo s tem.To je čisti nesmise-,ki ga ne spregleda sam..
#35
haapy yack
0
May 13, 2016
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=QBMdV-ea544
#34
GORAZD Gogo VELNER - DJoʞko
0
May 13, 2016
NE Rabim z njimi kontaktirat ker me NEEE Zanimajo..v bistvu pa so itak ZGODOVINA..so ŽE MRTVI s svojimi agendami vred... VI ..VSI Tisti, ki jih še sploh kje kakorkoli omenjate njim dajte še tisto nekaj malo moči s katero obvladujejo predvsem NEGATIVCE
...NEKDO SE ZELO ZELO NORČUJE IZ VSE SLOVENIJE pa Tega Tudi NIHČE DO SEDAJ Ni POGRUNTAL..kljub temu da imamo toliko nekih Duhovno_pametnih pa Razgledanih Strokovnjakov za to in ono...a SLEPOTA IN GLUPOST Vejete iz SLEHERNIKA, ki zase Trdi da WHATFUCKING EVER ŽE O Svetu Dejansko VE...potem imaš še tiste presvetle glave, ki si drznejo govoriti o DUhovnosti čeprav se je Dotaknili niso...pa o svetovih o katerih so samo slišali da so nekje nekaj govorili...pa znajo vse povedat...i pametovat...nasilni so pripravljeni biti le da bi obranili svoje ILUZIJE

Človek, ki NI Priprvaljen na ZNANJE in GA slučajno DObi....je v veliki NEVARNOSTI da izgubi SEBE....TO se DOgaja tudi Večjim ..takim kot je
David Icke...ki je VMes POstal NJIHOV IGRALEC pa tega ŠE SAM NE VE

Tukaj na PW-ju imaš kar nekaj takih slovenskh ickeov...ki BLUZIJO o superiornosti tistih ki je NIKO;LI NISO IMELI...v BIstvu so "zgoraj" NAJBOLJ ZABITI PRIMERKI LJUDSKE VRSTE, KI SE ZNAJDEJO SAMO PRI IZKORIŠČANJU SISTEMA.

TUKAJ SO BOLJŠI OD VEČINE...ZNAJO Izkoristit Sistem ki je bil do zdaj na voljo... a ta sistem se je ZRUŠIL SMA VASE... Zato so sedaj POPOLNOMA IZGUBLJENI saj ni Več Sistemskih Rešitev...INteligenca pa pri njih nikoli ni igrala nobene vloge..niti Razgledanost ali ZNanje kot tako...

#33
haapy yack
0
May 13, 2016
hoj
Tukaj imaš imena in priimke tipov, satanistov. Lahko z njimi kontaktiraš preko spleta. Ti bodo razložili zadeve. Lahko katere od teh tudi potem tudi aretiraš. Seveda te sitem laže, najmanj 3500 let. Prebral pa sem tudi knjigo ,,Največja prevara'' Davida Icka, pa še kakšno.
https://www.youtube.com/watch?v=hx0A2gA3HJM
čao
#32
GORAZD Gogo VELNER - DJoʞko
1
May 13, 2016
https://www.youtube.com/watch?v=hkSzmPnzF-o

Beogradski sindikat - Sistem te laže - YouTube

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as
#31
GORAZD Gogo VELNER - DJoʞko
0
May 13, 2016
đeko

REMEMBER THIS:

LAŽ POSTANE SMRTNI GREH ČE JO PONOVIŠ VEČ KOT 2x

...glede tvojega komentarja#26 pa tako


KDO to NI pripravljen na kompromis???

KDO je Ta DOTIČNA "elita" a SI ti KOGA od NJIH OSBENO Vprašal kAKROLI o ČEMERKOLI...?? a Ti je KDO od njih Prišel KAJ od tega POVEDAT...?? A Si to PREBRAL...al KOJU PIČKU MATERINU ŽELITE POVEDATI S TO SVETOVNO ELITO..ki da vas tako zelo nadzoruje pa straši in vam pripravlja to in ono...
Če ga Mate ga POšljite K meni..pa da ga Pitam...u OČI ...da ga PITAM AJ DA GA VIDIM JUNAKA ELITAŠA KOJI MISLI DA TO JE..?!?!?

SLOMIČU MU ILUZIJU KO DA JE OD STAKLA!!!

DO YOU GET IT MAJMUNI...?!?!? Ta Vaša Svetovna Elitya se Trenutno v Resnici Bavi s tem KAKO s Čimmanj Bolečine in posledic zgladit svoje stare grehe.... Tista napadena Odvetnica je ŽE POKAZATELJ tega Trenda tudi PRi nas... POčelo je POČELO... Elitaši bodo kmalu postali Migranti...tudi NA Balkanu...ker počasi sami grunatjo kako su BEZ IKAKVE Moči ko ostanejo sami...kakor so sami ostali Ameri in Izraelci...ki zdaj moledujejo in prosijo pa se uvlaču u guzicu mnogima kako bi im bilo oprošteno....aaaali to če jaaaaako mora da PLATE...puno če to KOŠTAT Njih....JAKO PUNO...
NEHAJTE JIM DAJAT MOČ S SVOJIMI KONSTRUKTI V GLAVI in NEGATIVNIM SAMOMORILSKIM RAZMIŠLJANJEM... VEDNO V VLOGI ŽRTVE....(To je PRIMARNA Obrambna Misel Slehernega Živega Bitja...zato NIČ ni narobe s tem...je pa NEVARNO... VSAK JE SEBI NAJVEČJA NEVARNOST... VEDNO)


zatem praviš : "Bodočnost, ki nam je določena je nemogoče menjati... seveda se s takim zaključkon ni za strinjati, ali to se bo neizbežno zgodilo, če se ljudje na planetu ne zbudijo""

?????? veliko kontradiktornosti v tem stavku..

ZBUJENI k Dejstvom POPOLNEGA PROPADA Celotnih Narodov in Načina Življenja smo ŽE....
ŽE DOlgo ...

Večina VAS pa še Vedno NI ZBUJENA k DEJSTVU da si BODOČNOST DOLOČAMO SAMI s Svojimi MISELNIMI PROJEKCIJAMI in kolikokrat ŠE...moram dodati tisti video o SPiritualnih VALUTAH da zaštekate...kako SMO SOKREATORI VSEGA ::ABSOLUTNO VSEGA KAR SE DOGAJA


in NIKAKOR NE SUŽNJI (slave -po Angleško (ANGL:JEzik je AI LANGUAGE 4 AI BRAIN)


SMO PA SLOVANI...kar pomeni da smo NEUNIČLJIVI in VEČNI


...zato tudi...đeko.... OVi Pamfleti iz 2 rata...KDO je koga in kako ter zakaj so enakovredni tistim babjim čenčam o tem da so slišale kako baba slišala..što je čula zato jer je žaba prdnula...


NAJDITE STVARI KI NAS DELAJO POSEBNE, IZJEMNE, NEPOGREŠLJIVE; NAJBOLJŠE... ker VSE to tudi Zares IMAMO...

A POvprečen Slovenec bo še vedno Iskal raje DRUGJE kot DOMA in Mislil da so kje drugje v ČEMERKOLI BOLJŠI...DO YOU GET IT ..?!?!

SAMOPONIŽAVANJE Slovencev je kot tradicionalno narodni Športhttps://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

Beogradski sindikat - Balada disidenta (Б. синдикат - Балада дисидента) - YouTube

beogradski sindikat uzivo u dva jelena 01.04.2012. bs bi cenio da ne reaploudujete ovaj spot, hvala unapred beogradskisi
#30
Pokaži več komentarjev
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2016-05-06 14:55:07 (May 06, 2016)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE 2.
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
MEDIJSKE LAŽI ZDA IN DRUGIH DRŽAV PREKO KATERIH SE SPROŽAJO VOJNE
DAROVANJE SRČNE VODE - 2.
ČRNI PAPEŽ OBSTAJA - KDO JE NA VRHU LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA ČLOVEŠKE CIVILIZACIJE
O DUŠI, UMU IN BOGU
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj