Članek
FAŠIZEM DVIGA GLAVO IN VZPOSTAVLJANJE NWO
Objavljeno Mar 23, 2016


PDF verzija slik
















Slike vključujejo podatke iz 1.11.2015. Blog in slike so s portala izginile, pa jih sedaj ponovno objavljam.


Ter dodajam video posnetek pogovora z maršalom nekdanje Sovjetske zveze, ki se trudi z ANTIFAŠIZMOM in oddaljitvijo sveta od FAŠIZMA. Sodeluje s številnimi veteranskimi organizacijami po svetu in širi idejo miru ter sožitja. Plemenito! Ampak ali glede tega razpolaga z oprijemljivimi zgodovinskimi dejstvi? Zgodovina, če pogledamo samo 100 let nazaj in več, je namreč PRIREJENA do absurda. Zaradi slabega poznavanja konkretnega terena se druži z kar nekaj profašisti.


17.03.2016 Vroči stol - General Mihail Moiseyev




Angela Merkel pred kongresniki ZDA, Capitol Hill, Washingtom, oktober 2013, ZDA

V Kongresni dvorani v ZDA so v samem središču govorniškega dogajanja in na stenah nad glavami upodobljeni FAŠISTIČNI SIMBOLI sekirice sredi butarice porezanih palic.
Simbol ob govorniški mizi govori o gloriji simbola samega, saj je ovit z lovorovimi listi, je v samem zlatu, Sekirica je po rimskem (Liktorskem) vzoru na zgornjem delu butarice, saj odločevalec - sekirica ločuje med PATRICIJI izbranci in večino, ki je spodaj nižje = PLEBEJCI, katerim lahko odločevalec kadarkoli odreže glavo.
Glede na položaj sekirice lahko domnevamo ,da simbol za elito opredeljuje cca 1/10 prebivalstva.

Z Fašizmom je tako kot z VIRUSI. Stalno so prisotni in ne more se jih IZTREBITI. 
Če si odporen, se zanj ne zmeniš, saj je šibak, če pa si del povezan z DEKADENCO, NORČEVANJEM iz vsega kar obstoji, potem pa hitro ZBOLIŠ.


IZGINUTJE FAŠISTIČNIH KIPOV PREDSEDNIŠKE PALAČE Boruta Pahorja

KREATORJI NWO - KREATORJI KATASTROFE

NOVA REVOLUCIJA - PRIKLJUČITE SE ALI BEŽITE

Primakni svoj košček boja proti temu novodobnemu tiranstvu – beri FAŠIZMU.

Peticija USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV
je še vedno živa KLIK v glavi in na peticijo


Dodano 23.3.2016
Poslanec SDS Žan Mahničverjetno po navodilih nadrejenih sodeluje v hibridni vojni proti Sloveniji, kot glasnici MIRU.
Vse kar se pri nas godi v zvezi z ZDA in Vatikanom.. je za pristaše SDS dobro, torej tudi zanj in v medije tlačijo zunanje politična proameriška stališča, med drugim tudi ta, da je treba praktično vse kar je državnega PRODATI. Zato je tudi logično, da se na trditve, da se v Sloveniji izvaja neustavno lastninjenje skupnega premoženja ne odzovejo, da se ne odzovejo glede pobud, da je treba volilno zakonodajo spremeniti v enostavnejšo in ukiniti VOLILNE ENOTE. Poslance se npr. izvoli po enostavnem volilnem sistemu v volilnih okrajih (88tih) in tako strakokrati izgubijo ključni nadzor nad volitvami. Tako postane jasno, da za njih volilni sistem ni protiustaven, za Ustavno sodišče namreč ni usklajen z Ustavo RS, a Mahnič ve več.
Skratka hvala MAHNIČU da nam je odkril to kar dela on sam.

Dejstva ga ne zanimajo.
V Sloveniji še zdaleč nismo proruski, saj nočemo menjati ene zunanje oblasti za drugo. Hočemo biti samostojni in obenem PARTNERJI s sosedi in širše.
Nikakor pa ne prenesemo posledic destabilizacij: Libije, Iraka, Afganistana, Egipta, Ukrajine, Sirije… in vseh držav v katerih je zadnje čase NATO z vodilno ZDA interveniral. Posledice so popoln razpad nacionalnih ekonomij, veliko žrtev ter revščina kot je še ni bilo. Posledica je tudi BEŽANJE prebivalcev izven svojih rodnih krajev kar je destabiliziralo celotno EVROPO in ogrozilo varnost le te. ČISTA ZLOBA.

Žan Mahnič zatrjuje: " “V slovenskih medijih je mogoče zaslediti veliko proruskih in protiameriških stališč – predvsem v primeru krize v Siriji in Iraku in krize v Ukrajini. Danes smo dobili potrditev, da so tu aktivne ruske obveščevalne službe in da targetirajo tudi nekatere slovenske novinarje, ki jim ob tem asistirajo… Bodo slovenski prostor prevzele rusofilske novice?"

Vsak, ki pisne je potencialni špijon ali pa je z njimi povezan.
Če se načrtuje visok obisk (Putina je Pahor povabil v RS) je logično da pride nekaj oseb, ki zagotavljajo varnost. Ko je prišel papež, ali Clinton jih je bilo par sto. Pa ni nihče govoril na tak hibridni način.

Nova24tv: "Mahnič je še izpostavil, da je v prihodnosti, pred obiskom ruskega predsednika Putina v Sloveniji, mogoče pričakovati, da se bo na tržišču pojavil nek nov spletni medij, na katerem bodo objavljene večinoma ruske novice v slovenskem jeziku, “ki bodo služile predvsem propagandi in temu, da bo ruska stran skušala vnesti neko prorusko mnenje v slovenski medijski prostor.¸.. Rusija v zadnjem času stoji za ustanavljanjem protifašističnih gibanj z namenom destabilizacije Evropske unije in Zveze Nato, kar pa je tudi eden od modelov hibridnega vojskovanja.”

Številni in kaže, da tudi Rusija, si enostavno prizadevajo za MIR. Torej za razvoj gospodarstva in sodelovanja, ne pa za nadaljnji obstoj in vzpon vojaške industrije takšne kot je. Vojaški proračun ZDA je večji od vseh proračunov drugih držav skupaj, njena PROPAGANDNA ter vojaška posredovanja po svetu so dokazala popolno bedo prehitrega agresivnega pristopa do reševanj problemov.

To Mahniču ne gre v možgane, očitno ga nepristranska dejstva ne zanimajo, bolj ga zanima to kar dela HIBRIDNA VOJNA na način, da svoje zlo očita napadenemu.

Prosim veleposlanika ZDA, da se o tem izjasni v duhu miru in sožitja. Konfliktov velesil na naših tleh ne bomo trpeli, obratno smo v vlogi, da se strasti tako enih kot drugih pomirijo in da gremo skupaj po prijateljski poti. ZDA namreč ni to kar si mislimo, saj je v ozadju veliko delavnosti, poštenosti številnih prebivalcev te raznolike in širne, tudi marsikje naravno lepe države. Mi, ki jo opazujemo od daleč, vidimo samo zunanjost, ki jo predstavlja samopašna vojaška industrija, ki je ušla ZDA z vajeti. To pa je problem, ki ga moramo reševati skupaj, je pa tudi zahteven notranji problem združenih držav Amerike, ki so v marsičem vredne spoštovanja. Brez njih namreč ne bi bilo takega vzpona informacijskih tehnologij, živeli pa bi marsikje v razmerah srednjega veka.

Od vojaške industrije in satelitskih takšnih in drugačnih Ciaških služb pa smo dobesedno ogroženi, a ne samo od njih. Saj vemo - vse tajne službe nimajo več klasičnega mesta v sodobnem svetu. Imamo pravico do poštenih nepristranskih informacij in vi /mi pa dolžnost, da jih nudite /mo.
Ob tem pa HIBRIDNO VOJSKOVANJE kot amoralno, navijaško početje ODPADE.

Vir citatov in navedb izjav Žan Mahniča: Nova24tv.si



Vladislav Stres

Izjave poslanca Žana Mahniča je poleg
Nova24tv.si povzel tudi Politikis
in Reporter

Žan je rojen 1990 leta, študira na FDV in to obramboslovje, pa je že poslanec.
O življenju tako ne ve praktično nič Vir.

je predsednik Odbora za obrambo
in član Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb.

POPOLNI KADROVSKI DILETANTIZEM DZ RS
JE GROŽNJA OBSTANKA DRŽAVE SLOVENIJE.