Članek
SLOVENIJA JE ZGODOVINSKO OKRNJENA
Objavljeno Aug 02, 2015


Častilci rimskega imperija, Habsburške monarhije in v LOŽE povzdignjeni še vedno izvajajo AGENDO o nadčloveku, skratka cilj uničiti "barbare" bo živa dokler bo živa KALDEJSKA CERKEV
.
Po stari zavezi BOG prekolne Kaldejsko svečenico, Kaldejsko vojsko... a še danes rovarijo. (Iz 47,1: "Stopi dol in sedi v prah, devica, hči babilonska! Sedi na tla, brez prestola, hči kaldejska!") Vir

Danes še vedno poteka skriti boj za udejanjenje ciljev rimskega in kasneje nemškega oziroma avstroogrskega cesarstva proti t.im. barbarom med katere štejejo tudi naše izročilo ter kulturo. Tega niti ne vemo, vedo pa LUPUS – volkovi, torej fašistično programirani v svoj edini prav, ki agende nekdanjih cesarstev še vedno oživljajo, si delijo pomembnosti, priznanja, kariere in se sploh imajo "dobro".

Tudi EU je premočno impregnirana s tovrstnimi prikritimi cilji (več) in je zato namesto splošnega raznovrstnega sodelujočega razvoja postala gospodarsko – kulturna in ideološka topilnica narodov.

Preko povojne trgovine s slovenskim ozemljem je bil Sloveniji odvzet Oglej - središče nekdaj mogočnega in od Rima versko neodvisnega Oglejskega patriarhata, ki je bil ukinjen šele v 18 stoletju. To je Leta storil oglejski patriarhat je leta 1751 ukinil Papež Benedikt 14. ter ustanovil goriško in videmsko nadškofijo VIR 1., 2.

Oglej je sedaj v Italiji in imenovan Aqileia, na drugi strani je Slovenija izgubila kraj Svatne v današnji Avstriji, ki se sedaj imenuje Schlatten. Tako Italija kot Avstrija sta sodelovali v vojnah kot okupator, Slovenija pa je kljub temu, da je bila preko boja svojih državljanov na strani zaveznikov, preko trgovine z ozemlji ta ozemlja izgubljala.

OGLEJSKI patriarhat – OGLEJ in Salzburški patriarhat (juvav) v 9. stoletju.
Pred tem je obstajal samo Oglejski patriarhat.
Vir slike

SVATNE - oz GOSPA SVETA, danes ZOLLFELD in na drugi strani OGLEJ – AQULEIA
http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/08/02/u125805-308689_diapozitiv1_blogshow.jpg
Po II. svetovni vojni smo v miru izgubili oboje, ozemlja so kljub vojnemu porazu dobili napadalci.

Svatne so znane po Vojvodskem prestolu in knežjem stebriču. Svatne imenujejo tudi Sveško polje, nato je bilo preimenovano v Gosposvetsko polje oz. Gospa Sveta (Avstrijjci pa so ga preimenovali v Zollfeld in Schlatten in Maria Saal). Po Avstrijski državni pogodbi bi Avstrijci morali ohraniti slovenska poimenovanja mest, vsaj na dvojezični način.
Več AVSTRIJSKA DRŽAVNA POGODBA/ADP, zahteve po notifikaciji. Te za manjšine izjemno pomembne pogodbe, naša oblast ni sposobna niti posebej priznati. No manjšin v smislu dnevnega govorjenja in rabe slovenščine nevindisch jezika praktično ni več.
Kako čudno?


Vojvodski prestol je sestavljen iz dveh prestolov, ta, ki je obrnjen na vzhod je večji in starejšega datuma, kot tisti, ki gleda na zahod. Če bi vedeli, da je del Vojvodskega prestola v bistvu prestol Eneja in da je Knežji kamen dejansko stebrič, ki simbolizira osišče Svaten kjer so naši predniki svatovali, tako med sabo, kot z Nebom in Zemljo, potem bi vedeli, da je izjemnega kulturnega pomena.... Prestol Eneja po katerem nas Skandinavci še vedno imenujejo Eneti, sega v obdobje cca 1.000 p. n. št. imenovan je bil tudi DON.


http://www.rtvslo.si/_up/photos/2014/04/20/u125805-244474_jezusovo_vstajenje_thumb.jpghttp://www.rtvslo.si/_up/photos/2014/03/26/u125805-242670_diapozitiv1_thumb.jpg
Dva primerka upodobitve knežjega stebriča Klikni na predstavitev izjemnih ozadij - KNEŽJI STEBRIČ


Kaj je bil Oglej – nekdanja svečenška prestolnica severnega dela današnje Italije, današnje Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Nemčije…?

Z razpadom Etrurije se je središče starodavne vere iz Ostie v neposredni bližini Rima preselilo v severni del Italijanskega škornja, v Oglej.
Oglej je postalo središče izvorne krščanske vere, ki kot rečeno sega daleč nazaj v predjezusovo obdobje.

Skratka izgubili smo dva zgodovinsko izjemno pomembna centra. In s tem svoje KLEŠČE - MOČ. Bomo zmogli preživeti in dejansko celo delovati? Seveda ne samo zase, Pomirjujoče in sodelujoče za vse okrog nas, saj zahodna civilizacija potrošništva potrebuje izhod, ki ga lahko ponudi tudi Slovenija, preko dobrosrčnosti, delavnosti, iskrenosti in osvetlitvijo, razkritjem "podganjega mesta" - delovanja LOŽ, ki so večinoma povsem iztirile,
Ne vse -velika večina.

http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/08/02/u125805-308688_diapozitiv2_blogshow.jpg


http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/08/02/u125805-308687_diapozitiv3_thumb.jpg

RAK SLOVENCEV


KARniolci, KARantanci

KAR
o pomeni ČRNO.



K A Z A L O