VATA VIRUS IN STRUP ATEIZMA

Objavil/a vladislav stres, dne 2014-11-08 ob 21:46:09
ATEIZEM je ANTITEIZEM. Trditve, da duhovnost obstoji na energetski ravni ATESTI zavračajo. 
S tem ateizem omogoča da se VATA VIRUS širi.
V Vatikanu posamezniku samo dokažejo, da energija duhovnosti obstoji in se dotaknejo njegove DUŠE (energije JAZA) pa mu spodsekajo noge. Vsi oblastniki so tako prikrito ali manj prikrito verni, zaradi nevednosti državljanov pa so do njih (PRIKRITO) prezirljivi (vedo pač nekaj kar sodržavljani ne vedo). .


S tem dobimo stanje v kakršnem smo. VATA VIRUS svobodno neokrnjeno deluje na način programiranja, hipnotiziranja, magije, izganjanje duhov… saj je obdan z nevednimi, omejenimi in samovšečnimi ATEISTI. Tako »virusa« ne ogroža DRUGAČNA DUHOVNOST, saj vse drugačno iznakažejo »ATEISTI«, niti ni ustreznih "LEVKOCITOV", ki bi napadle bolezenske duhovne prakse v družbi do nivoja, da prepoznan "VIRUS" postne koristen »ENCIM«. Tudi t.m. virusi lahko postanejo koristni, če obrnejo polarizacijo svojega delovanja (npr.: namesto za ložo – partnersko za ljudi in naravno na sploh).

Vsi napadi na vatikansko RAZUZDANKO kot jo imenuje Biblija, so tako neučinkoviti. Namesto prenove v SVETVID, se tako še naprej pogrezamo v blato strahu in obračunavanj, ne da bi vedeli kaj sploh storiti. Torej ATEISTI večinoma nevede omogočajo katastrofalno stanje nejevere v obče vrednote v katerem smo (predvsem prebivalci zahodne civiizacije).
Znanja VATIKANA, LOŽ in MUZEJEV, morajo postati SKUPNO DOBRO ČLOVEŠTVA.

Kot veste 10 tisočletja ATEIZMA v tej obliki popolnega zavračanja energij duhovnosti, ni bilo. To je sodobni izum v katerega zapeljani, slepi bedaki zelo radi sodelujejo, saj s tem izpadejo pametni. Z veseljem se igrajo igro Boga Duhovnosti - SVETA NI! Po smrti telesa ni NIČESAR! In se v svoji igri pameti počutijo nadvse dobro.

Združenju slovenskih ATEISTOV sem napisal članek O BOGU IN VERI, objavljen je v knjigi Ateistični zbornik kjer sem jih prijazno opozoril da NADJAZ obstaja, ampak doživel sem razlago lastnega članka s strani urednika na način uvoda v članek s katerim je članek mnenjsko CENZURIRAL.

Trditve, da je pomen Papeža in njegovih LOŽ prenapihnjen je so možne samo zato ker se o tem ne več praktično NIČ.

V zadnjem delu objavljam mnenje običajnega ATEISTA. Sami si ustvarite svoje mnenje.
Edino kar rečem je, da se na tem področju odvija protinapad na vsako količkaj verodostojno informacijo. Tema duhovnosti in DUŠE morata biti zaukazano izbrisani. Tako se težko kaj zve z branjem, več se zve z neposrednim vpogledom v umetnine in s konkretnim doživetjem.


Za ta simbolni medicinski VOZEL je značilno, da se malo VERE in malo NEJEVERE združi na način, da se vse skupaj zategne v nerazrešljiv (gordijski) klobčič.
Za izdelavo "vozla" potrebuješ vnete častilce enega pogleda na probleme (levičarje) in vnete častilce enega pogleda na probleme (desničarje). Prek tega zategovanja »VOZLOV« se naredi družbo duhovne pasivnosti in izničenja. Nato pa oslabljene "barbare""civiziraš".
ENAKA SPOROČILA ŽE TISOČJETJA, A O TEM NI NOBENE RAZPRAVE.
Zaradi cenzure seveda. In ravno cenzura govori o strahoviti moči vatikanskih LOŽ.
Njihovo duhovno znanje je tem bolj učinkovito, čim manj je učinkovito duhovno znanje vseh ostalih – BARBAROV.

andrej-hribar ODGOVOR NA BLOG VATIKANSKA MLINSKA KOLESA UNIČIJO SVOBODO DUŠE
6.112014

Marsikateremu, ki je bolj odprtega duha (beri glave), je jasno,da je krščanska vera nič kaj drugega kot lep šopek legend povzetih po še starejših verstvih in raznih pripovedk,basni iz še starejših mitologij ljudstev, ki so že zdavnaj izumrla in jih je bilo tako brez problema mogoče kopirati.

Kar se tiče te nesmrtnosti duše v katero tako rada poudarja cerkev in v njeno odrešenje, je vse skupaj en hudičev larifari. Tisto čemur cerkev enači s človeško dušo,bi sam poimenoval možgani,samozavedanje sebe ,torej svojo vest, ki je neodtujljiv del človeka,a žal pri večini prekleto lahko zmanipuliran. In v tem prednjači ravno institucija o kateri je govora. Sicer pa kar se Vatikana tiče. Mislim, da se je njegov padec začel že veliko prej, z znano papeževo bulo, dogmo ali kakorkoli se že vzame (ne vem več kateri papež) koncem 19. stoletja, o njegovi nezmotljivosti. S tem, ko se je praktično postavil ob bok svojega boga, je dosegel ravno nasprotni učinek in s tem dejanjem razkril vso nemoč ob prodirajočem razvoju znanosti in medicine, ki je na laž postavila vse tedaj veljavne in tolikokrat se spreminjajoče cerkvene dogme in resnice.

Šele v zadnjem času smo priča moralnemu in materialnemu fiasku (banka Ambrossiana,ter seveda Mariborska nadškofija), ki ga cerkev doživlja in, ki bo postajal iz dneva v dan večji,saj so ljudje vedno bolj obveščeni in so prenehali sprejemati stvari kot samoumevne, ker naj bi tako rekel " bog".Torej so končno začeli razmišljati s svojo "dušo" in ne z glavo vaškega župnika ali nekega pajaca v krilu, ki naj bi celo stvar vodil izza okopov starodavnega večnega mesta. Veš .Pravijo, da Rim ni bil pozidan v enem dnevu in tudi propadel ni v enem, ampak če vzamemo vse napredne stare civilizacije (s poudarkom na napredne), ki so žal izumrle, in jih primerjamo s reakcionarnim in mračnjaškim delovanjem cerkve, ki je vse kar je bilo v prid človeštvu, že vnaprej obsodila kot delo hudiča, ki je zopet njihov zmazek, ne dvomim, da bo njen zaton in padec precej hitrejši in za nekatere prekleto bolj boleč, kot pa propad katerekoli druge vere, mitologije ali pa pač civilizacije. Bo pa nedvomno pustila svoj brutalni pečat za poznejše rodove, ki se bodo smejali naši človeški naivnosti. Sam se že sedaj."

Vladislav. Duša ne obstaja. Duša sama, kot taka so zame moji možgani in moja vest, ki mi omogoča, da se demonizmu in čaščenju nekega višjega bitja samo smejim. Vem, da blog cilja na razne lože tipa prostozidarjev, Opus Deia, Rosenkreuzarjev in še in še bi lahko našteval. Verjemi mi, da če ne bi bilo Dana Browna in njegove Da Vincijeve šifre,Izgubljenega simbola,Angelov in demonov in ostalih knjig, ki jih je izdal v navezi z Richardom Leighom, tako uspešno komercialno spopulariziral po celem svetu, tudi tako obsežne gonje proti omenjenim institucijam in demoniziranja le teh ne bi bilo.
Že večkrat sem v svojih komentarjih na to temo zapisal, da se mi vse skupaj zdi preprosto smešno,da lahko knjiga ali film, brez neposrednih in podkrepljenih dokazov, tako zdemonizira neko skupino, ki je v bistvu samo skup "mehkih lul", ki se zbirajo z namenom, da bi poveličevali svoje nekdanje seksualne podvige in obujali spomine na svojo burno in prostaško mladost. Še več. Če se vsaj potrudiš in vidiš še drugo plat zgodbe, se stvar popolnoma obrne. Ne bom zdaj nakladal v kakšen namen je bila ustanovljana masonska loža in čemu še dan današnji služi, ampak cela stvar je šla na roke ravno katoliški cerkvi, ki je to demonizacijo še dodatno podpihovala. Spomnimo se samo Templarjev in njihove demonizacije in cela stvar postane neverjetno podobna današnji. Lahkovernost in naivnost gresta pač še kako v promet.
Na celi stvari je bore malo ali prekleto nič in je sopojav, torej konkurenca katoliški cerkvi, ki pač v vsem vidi svoje demone in nasprotnike.

Žal se v mitologijo in verovanja starih ljudstev res nisem pretirano poglabljal,vendar sem prebral in premislil mnogo stvari kar se tiče prostozidarstva,Opus Deia, Kongregacije za doktrino vere ( inkvizicije) ter Vatikana kot celotne institucije in cela stvar se mi zdi do skrajnosti prenapihnjena, ravno s strani omenjenih avtorjev,ki sta po mojem mnenju,za dobro prodajo knjig celotno stvar zavila v tančico skrivnosti,ki je pri nekaterih zbudila nezaupanje in kakor sam praviš ,malodane zdemonizirala omenjene akterje. Kar se cerkve tiče,sami vemo,da je zrasla na krvi njenih vernikov in se bo v zgodovino zapisala kot brutalna institucija, ki ne pozna usmiljenja, ki ga ravno ta cerkev pridiga. Nekoliko nepravično pa so bili označeni masoni, ki so v svoji kali v bistvu pripomogli k napredku znanosti in umetnosti, kljub svojim nekoliko neobičajnim obredom in iniciacijam.

Skratka ljudje tem institucijam pripisujejo prevelik pomen in moč, ki pa nimata neposrednega učinka na njihovo življenje in se v bistvu tiče samo aktivnih članov ali bivših,ki so ravno zaradi izključitve iz teh organizacij, začeli širiti zlonamerne "

VATIKANSKA MLINSKA KOLESA UNIČIJO SVOBODO DUŠE
.


KAJ SE DOGAJA ALENKI BRATUŠEK, pred kratkim še predsednici vlade?


K A Z A L O
profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
24
haapy yack
0
Nov 21, 2016
hoj
Če se zamisliš kako kača preživlaj svoje življenja te strese. Posebno slovenske kače so tik pred izumrtjem. Nič bolje se ne piše ameriškim klopotačam...
Ko bo človek fental vse kače bo moral najti nov simbol, ki bo govoril o človekovi krivi poti. Ampak naš bivši južn bratje bi dejali, imamo mi prekih posla.
čao
#24
vladislav stres
0
Nov 30, 2014
ravno / krivo
kača je simbol krive poti;
kača je tud naša podzavest ipd.
Jo je treba vzgojiti.
#23
Luka
0
Nov 15, 2014
ful zanimiva tema, sam kdo ali kaj je to v resnici kača na sliki?
#22
Dajana Babič
1
Nov 11, 2014
Posebej ta simbolika je izjemno zanimiva. :)
#21
Dajana Babič
1
Nov 11, 2014
Tole je zelo dobro napisano, a težko prebavljivo kot blog, saj je izredno zahtevno branje. O tem bi lahko imel predavanje. Vsako sliko bi moral posebej razložiti.

Jaz o cerkvi imam neko svoje mnenje, nekaj sem tudi brala, vem, da so iluminati povezani z njimi, tako kot so bile vedno elite v zgodovini povezane... Vem, da je to izredno močna institucija, ki bo v bližni prihodnosti razpadla in bodo vse njene skrivnosti bodo prišle ven. Pod Rimom je na tone in tone skritih kosti in zakladov.

In Slovenija mora zahtevati zlato, ki ga je dala Vatikanu, nazaj.
#20
Stoyan Svet
1
Nov 11, 2014
preveč vsega za en komantar.
Mogoče bom na to temo napisal kakšen članek,
sicer pa je branja, ki sem jih spisal na to temo veliko na pozitivkah pod mojim psevdonimom stojči.
#19
Zlobni
0
Nov 11, 2014
Z leti tudi jaz vidim bližajočo se luknjo, vse povsod, na dnu vodnjaka pa modro nebo :-(
#18
vladislav stres
0
Nov 11, 2014
Bolj kot nevarni vodnjak me skrbi, če ni to "ZAJČJA LUKNJA"
Tudi v MATRIKI se jo omenja, tako se Neo zbudi.
#17
Azra .
0
Nov 10, 2014
Ha,ha,ha Zlobni in to same vernice.
#16
Zlobni
1
Nov 10, 2014
( po Arielu)

NEVARNI VODNJAK

V dolenjski vasici je imel župnik z vsemi vaškimi ženskami skrit dogovor - ko se mu bodo želele izpovedati o prešuštvu, bodo rekle samo, da jim je spodrsnilo pri vodnjaku.
Čez kakšno leto ga zamenja novi župnik. Ko na spoved pride prva ženska in spregovori o tem, kako ji je pri vodnjaku spodrsnilo, jo duhovnik zaskrbljeno vpraša:
"Ali ste se kaj poškodovali?"
"Nisem,"se nasmehne gospa, "vse je v redu."
Potem na spoved pride še vse polno žena, ki so vse enkrat ali večkrat zgrmele pri vodnjaku.
Župnik se odloči, da bo nemudoma ukrepal glede nevarnega vodnjaka, in se napoti k županu. Ta je seznanjen s skritim geslom, zato ga popade smeh:
"Dragi pater, nič ne skrbite, vodnjak ni noben problem."
Župnik reče smrtno resno:
"No, vi se kar hecajte, a vaša žena je tam že trikrat padla." :-(
#15
Ernest Skrjanec
2
Nov 10, 2014
Star pregovor pravi vse poti vodijo v Rim.
Da je toliko zavajanja ali prikrivanja resnice z strani Cerkve je določenim klikam pač v interesu.
#14
vladislav stres
0
Nov 10, 2014
Ovratnik župnika je črn z belim kvadratkom, papežev pa obratno.
En je zavezan molku, drugi pa "sv. Petru".
Napaka je v komentarju
#13
P. J.
0
Nov 09, 2014
Oprostite moji nevednosti, toda zgoraj vendar piše, da zavezo molku predstavlja beli del ovratnika. Je napaka na sliki, ali v zadnjem komentarju?
#12
vladislav stres
0
Nov 09, 2014
Ta ovratnik župnikov...ima v sredini ČRN KVADRATEK kar je zaveza molku, se pa s saturnovim obročem ne izkučuje..
SATURN je SAT URAN /Satan).
#11
P. J.
0
Nov 09, 2014
Ste že kdaj naleteli na kako pričevanje o tem, da bel ovratnik simbolizira pravzaprav saturnov obroč? Saturn je planet, ki simbolizira tudi oratorij. K temu bi napeljevalo tudi poimenovanje Sobote (saturnov dan, ki ima v hebrejščini, kakor tudi germanščini enak koren...). Zgolj pomislek. ;-)

P.S.: Res ne najdete povezave mod mojim predhodnim komentarjem in zastavljeno temo?

P.P.S.: Nekaj osnov o delovanju lož je sicer tudi na teh straneh predstavljeno.

http://www.publishwall.si/prostozidarstvo
#10
vladislav stres
0
Nov 09, 2014
Prav nic ne govorite o vsebini bloga. Nepošteno.
Zato bom vaš spodni komentar zbrisal.
#9
Komentar izbrisal vladislav stres
vladislav stres
0
Nov 09, 2014
xx: Zapisali ste"Ste v stikih s kom, ki je dovolj reden obiskovalec teh lož, da more podati verodostojen opis dogajanja na le-teh? "

A se hecate? Kdor spregovori je tako ali drugače OB/glavljen?
LOŽe govorijo po svojih delih in delovanjih.
Zato so dobro prepoznavne, tudi ta, pa kljub neprodušnosti kaj izkaplja na plano.
Tudi izza tajkunov stojijo LOŽE. Kako pa mislite da lahko npr FORD Knox potiska z nekimi številjkami papir in ga daje kot kredit državi.
Tako so lastniki te tiskarne postali lastniki velikega dela ZDA.
Kako pa mislite da SLO tajkun brez premoženja dobi milijonsko posojilo s katerim kupi podjetje, ki nato odplačuje sebe samo, vi pa ne morete brez garancij dobiti niti 100 EUR bančnega posojila?
In tu nisem zaradi ZASLIŠEVANJA, poskusite po svoje dodelati temo bloga

Hvala.
#7
P. J.
0
Nov 09, 2014
Torej potemtakem niste prisostvovali nobeni vatikanski loži? Ste v stikih s kom, ki je dovolj reden obiskovalec teh lož, da more podati verodostojen opis dogajanja na le-teh?
#6
vladislav stres
0
Nov 09, 2014
Kot pesnik sem razvil empatijo in preko tega VIZUALIZACIJO UMETNOSTI, vpogled v umetnine, berem tako sumerske pečatnike kotsikstinsko kapelo ali pa kipe Avgusta Rodena.
Zanimivo je da ne morem priti NITI v DSP, kar je sicer razumljivo, je pa čudno, saj mi je priporočilo podpisalo celo par AKADEMIKOV SAZU.
Torej ravno obratno. Ker nisem član nobene LOŽE sem iz jihove strani IZBRISAN, v bistvu tako neobstajam ne za člane lož ne za (informacijsko nevedne)
http://stres.a.gape.org/vs/recenzije.htm
#5
Pokaži več komentarjev
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2014-11-08 21:46:09 (Nov 08, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
MEDIJSKE LAŽI ZDA IN DRUGIH DRŽAV PREKO KATERIH SE SPROŽAJO VOJNE
DAROVANJE SRČNE VODE - 2.
ČRNI PAPEŽ OBSTAJA - KDO JE NA VRHU LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA ČLOVEŠKE CIVILIZACIJE
O DUŠI, UMU IN BOGU
KONČNO RTVS PADE ALI VSTANE Z NOVIM ZAKONOM
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

  dober dan,   tu se prijavite za vse vrste posojil, ne glede na vaše finančno stanje, naše posojilo se giblje od 2.000 do 1.000.000 evrov, poskus pa vas bo prepričal. naš edini cilj je pomagati ljudem, zato nam pišite preko e-pošte na hopkinsonloan@outlook.com in izpolnite spodnje informacije.   polno ime: znesek posojila: trajanje posojila:   hvala.  

Kategorija: Ostalo

Cena: 10 €

6917.) juliette justine - marki de sade imam še ostale knjige te zbirke

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5124.) kaj je mojemu otroku - sabine pauki andrea kisch

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 18.99 €

4453.) pot v hlapčevstvo - hayek friderich august

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

2067.) trije prašički

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj