Poziv ustavnemu sodniku Accettu naj odstopi!

Objavil/a Vili Kovačič, dne 2019-10-14 ob 23:39:44

Matej Accetto Ustavno sodniški rekorder v laganju, se je ponovno ujel, Bojan Požar pa ga je razkril.

V Cerarar-Brglezovi korespondenci se je ponudil za tihega – spečega krta, ki bo delal zanj. Sodniškim kolegom je lagal, da Cerarja komaj pozna, čeprav je bil soavtor njegovega programa pred volitvami 2014. Ko sem zaradi videza nepristranskosti zahteval njegovo samo-izločitev pri odločanju na US o referendumu in o volitvah 2018 - Januarja in septembra, je 2 x prelomil prisego, naplahtal kolege sodnike in vso slovensko javnost.

Zdaj in v preteklosti je vse zahteve po izločitvi iz odločanja vztrajno zavračal. SRAMOTA! Skrajni čas je, da se posuje s pepelom in se iz sodišča izloči sam. S tem bo Ustavnemu sodišču povrnil avtoriteto in zaupanje o nepristranskosti.


Sicer pa gre za Cerarjevo iznajdbo - KORUPCIJO NA ETIČNI POGON. Tudi na Ustavnem sodišču bodo morali sodniki spoštovati pravila o nepristranskosti kot nekoč, ne pa le ubogati svoje vplivne kolege !


Accettu priporočam, da vsak dan 10 krat ponovi prisego, ki jo je dal v DZ in jo je očitno pozabil. Zmoli naj po en očenaš obžalovanja. Na sploh pa naj odstopi, s čemer bo Ustavnemu sodišču vsaj deloma vrnil ugled. Postopek odstavitve ustavnih sodnikov ni lahek, je pa nujen.

Vsekakor pa je nujno, da se o tem izjasni njegov predlagatelj - predsednik republike ! 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
5
Rado K.
0
Nov 14, 2019
Izživljanje nad Kanglerjem?
He, he. Izživljajo se delodajalci nad poštarji, ipd.
Kangler, dolgoletni poslanec, nekdanji župan. Človek s širokim socialnim omrežjem. Dobro situiran! Kangler je del družbene elite. Takšni ljudje po definiciji ne morejo biti pregaNJANI.
#5
APMMB2
0
Oct 26, 2019
Glej, glej, pojavil se je Rado. Ne Radonjić, da ne bo pomote.
Ta siromak hodi naokoli, pa nične vidi in nič ne razume.
Predpostavljam, da si je ogledal sejo parlamentarne komisije, ki proučuje izživljanje policije, tožilstva in sodstva nad Francem Kanglerjem, ko je ta kot prvi zasliševanec izpovedal in dokumentirano pojasnill vse svinjarije, ki jih je počela policija , tožilstvo in sodstvo zoper njega.
Seveda je potrebno takoj pojasniti, da se zoper njega niso spozabili vsi policaji, vsi tožilci in vse sodnice( predstavljajo namreč krepko večino v sodstvu).
Spozabili so se posamezniki, le delček njih, pa vendar so omadeževani vsi.
Srž komisije je , da razišče okoljnosti in na pranger postavi le tiste, ki so počeli svinjarije, ki ne sodijo v demokratično družbo, ki si pritzadeva, da bi bila pravna.
Kdorkoli je gledal prenos je moral biti prizadet, saj je neverjetno, da se to lahko dogaja v središču Evrope, v Evropski državi,ki nam je domovina.
Takšne svinjarije bi se naj dogajele v kakšni zanikrni afriški državi, ali banana državi srednje Amerike. Žal se to dogaa v Sloveniji.
Skrajni čas je, da se takšne lumparije razkrinkajo in storilce ožigosa in izloči .
Zanimivo in hkrati škandalozno je, da se temu upirajo tako policisti, kot tožilci in sodniki. Iščejo rešilne bilke , ki bi jim rešile čast in jih ohranile na oblasti.
Pred vsem škandalozno je to, da so se v ta voz korupcije in svinjarij vpregli ustavni sodniki.
Namesto, da bi bili gonilna sila pri čiščenju Avgijevega hkeva, so se pokorno pridružili lopovom, barabam, krimnilacem, ki ugonabjajo državo in jo potapljajo.
Kaj ja to? Je to strah, ali pa dejsjvo, da so sami pokvarjeni lopovi?
Večina jih je bila na položaj ustavnih sodnikov postavljena. Se pravi da so prišli do laskavega položaja, ker so naši in ne ker si to zslužijo z znanjem in krepostmi, ki so za takšen laskavi položaj potrebni.
Ko so po vezah tak položaj dobili, so se nanj prilepili, ot nadležni klopi in ščitijo lopppve, ki so se dokazano prekršili zoper zakone in moralo, misleč, da s tem ščitij tudi lastne riti. To je podlo, to je ogabno, to je nedopustno za tako ugledne položaje, ki jih zasedajo samo zato, ker so Naši.
Drugi vzrok, ki tudi ni povesm izključen pa je lahko ta, da so nekateri del mafije, ki ugonablja Slovenijo in krade, ter ropa, in kot nam je razodel sodnik Radonjić, celo ubija in to na ulici.
Mar je to mogoče? Velika verjetnost je, da je!!
In kdo na vse to gleda in nič ne vidi, je slep? Je zaslepljen?Kot Rado.
Verjetno kar obje, saj sicer bi reagiral, saj kradejo tudi njega. Ker je pohleven bedček, mu ne preti kugla v glavo, tako kot dr. Jamniku, preti pa mu beraška palica, saj so roparji nepopustljivi in ropajo ter bodo ropali, dokler ne bo Sloveiija postal izropana, tako kot afriške kolonije.
#4
Janez Mihevc
0
Oct 22, 2019
Rado K. Žgajnarjeva sodi v zapor. Za mnogo let! Njena beseda ne šteje nič ... več!!!!
#3
Rado K.
0
Oct 18, 2019
He, he, Vili. Imaš novo temo. Boš zdaj ratal specialist za US?
https://www.dnevnik.si/1042911235/kronika/tozilka-zgajnarjeva-raztrgala-radonjicevo-sodbo
Kaj pa tole? Žgajnarjeva je razsula Radonjića.
#2
APMMB2
0
Oct 16, 2019
Acettu in sedaj še Knezu preti odstop.
Oba sta se prekršila. Prvi je lagal in laž je nedopustna za sodnika, še bolj pa za ustabnega sodika. Knez pa ga ščiti. Torej ščiti človeka, ki laže, lažnivca. Lažnivec sicer ni nič vreden, ča je pa povrhu še ustavni sodnik ki je z lažj dosegel ta zavidljivi položaj, potem pa je to zavržno dejanje, ki ga mora stati položaja.
Če ne bo sam odstopil, bo vse kar sledi še hujše za njega in za kompanijo , ki se ji reče Ustavno sodišče.
Žal je takšno stanje nastalo zato, ker so se ureničile napovedi tovarišice Murgelj, ko je pred časom zapretla in napovedala: ko bomo imeli večino na Ustavnem sodišču se pazite.
Prav gotovo je na svetu Pravica in je tudi šiba in zanesljivo bo ta zapela. Bolje za Acetta in Kneza je, da se umakneta sama, kot pa da jih dobita po riti.
#1
Vili Kovačič
Vili Kovačič
Objavil/a 2019-10-14 23:39:44 (Oct 14, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
USTAVNA POBUDA! Napredek je sprva vedno nezaželen, dokler ga ne osvoji večina. Vedno pa ga začne manjšina ali posameznik.
Slovo od strokovnjaka, ministra za energetiko v osamosvojitveni vladi
Enakopravni v molku - Kolektorska demokracija !
Čas je, da se tudi ustavni sodniki v Sloveniji zavedo, da nad njimi ni samo modro nebo, ampak vladavina prava!
OD OLIGAHIJE DO DEMOKRACIJE - ODPRTE VOLILNE LISTE
Zid bo padel tudi v Sloveniji! Izjava ob vložitvi kazenske ovadbe: razgaljanje nedelovanja institucij je nujno!
Bojan Kontič, Srečko Meh, Milan Medved, Andreja Katič bi morali sedeti poleg Uroša Rotnika v zaporu.
Tiskovna konferenca proti nedotakljivim pred Ustavnim sodiščem v torek 12.11. ob 11 uri
EKSKLUZIVNO: KAZENSKA OVADBA proti ustavnemu sodniku dr. Mateju Accettu zaradi najmanj 22 kršitev načela nepristranosti ...
Zloraba prava in zloraba nogometa. Za najvplivnejšega pravnika leta v Sloveniji glasujejo nogometni navijači.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
November 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Oglasi

pozdravljeni sem gospa teodora andreea, podjetnica nafte, ki ponuja posojila v obsegu [5000 € -1.000.000 €] posameznikom in podjetja v finančnih težavah z obrestno mero 2%. brez jamstva in hipoteke. za razliko od nekaterih podjetij sem specializirana samo za posojila podjetja, osebna posojila, refinancirajte svoje dejavnost, posojilo za nepremičnine, kar pomeni, da svojim strankam izkažem spoštovanje, vljudnost in storitev, ki si jih zaslužijo. kot posojilodajalec pooblaščen in odobren, s skoraj desetletjem izkušenj. po intervjuju z enim od mojih finančnih svetovalcev smo se odločili, da bomo dali posojila za pomoč posameznikom, ki moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 25000 €

        pozdravljeni sem poseben belgijski državljan, mednarodne finance v banki izkoristim vaš e-poštni naslov, da vas obvestim, da odobrim posojila fizičnim osebam z obrestno mero 2% v obdobju po vaši izbiri. od 5.000 € do 9000.000 € se vračilo začne 2 meseca po nakazilo na vaš bančni račun se izvede z mesečnim plačilom. če želite, se obrnite na mene po e-pošti za več informacij. moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com najlepša hvala .

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 65000 €

    zlasti sem francoz in finančni direktor upravljanja nepremičnin, gospodarski akter. med posamezniki dajem posojila po nizkih obrestnih merah. ste bančna prepoved, za poplačilo starega dolga potrebujete denar, banka vam je prepovedana in nimate naklonjenosti bank, ali bolje, da imate projekt in potrebujete financiranje, slab kredit ali potrebujete denar za plačilo računov, sredstva za naložbe v podjetja. če potrebujete posojilo, se obrnite na mene, če želite izvedeti več o mojih pogojih. zapuščam vas   moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com   p.s: naslednikom le posojam, da mi jih povrnejo. opomba: ni resno in šaljivci se vzdržijo

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 500000 €

posamezni francoski, švicarski, belgijski, kanadski, za finančne težave, ki ste jih končno imeli, ste potrebovali denarna posojila med posamezniki izstopite iz zastoja, ki ga banke izzovejo, tako da zavrnete datoteke za izdajo kreditnih vlog. posameznik vam lahko dam posojilo potrebnega zneska in z zelo dostopnimi pogoji, ki vam bo olajšalo življenje. tu so področja, na katerih vam lahko pomagam: * finančni * hipotekarno posojilo * naložbeno posojilo * konsolidacijski dolg * kreditna linija moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 20000 €

      pozdravljeni iščete posojilo za oživitev svojih dejavnosti ali za realizacijo projekta ali za nakup stanovanja, a žal banka vas postavi pod pogojem, da me ne morete skrbeti, jaz sem zasebnik posojila, ki segajo od 5.000 € do 2.500.000 € vsem ljudem, ki lahko spoštujejo drugje, obrestna mera znaša 2% na leto. denar potrebujete iz drugih razlogov; ne oklevajte, da me kontaktirate za več informacij. moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 16000 €

bi radi imeli rjuhe v takih barvah, ki se ujemajo s prevlekami za odeje in vzglavnike? kupite jih lahko pri https://minu.si/collections/rjuhe. še lažje pa je, če pri njih naročite kar celotno posteljnino. preverite njihovo ponudbo.  

Kategorija: Spanje

Cena: Pokličite za ceno

če vas zanima, kje lahko prespite v okolici bohinjskega jezera, je najbolje, da preberete ta članek: camping bohinj - https://www.altitude-activities.com/all-you-need-to-know-about-camping-bohinj.  

Kategorija: Počitnice

Cena: Pokličite za ceno

iphone, running ios 13. earpods with lightning connector. lightning to usb cable. 5w usb power adapter. documentation.   contact name: henry gustavo email: h.gustavo@outlook.com gmail: henrygustavo209@gmail.com skype: enquiry-musicalstore whatsapp: +1(825) 994-3253    

Kategorija: IP telefoni

Cena: 1000 €

potrebujete novo odejo za vašo posteljo? na minu: https://minu.si/collections/odeje so vam na voljo različne prešite odeje, rjuhe in moderne posteljnine. preverite njihovo ponudbo še danes.  

Kategorija: Spanje

Cena: Pokličite za ceno

6582.) matematičnestrture ii

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3845.) hrepenenje ostane

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5645.) kravica katra

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj