PRIMER MAGAJNA: ZAHTEVA ZA PREISKAVO o PREISKAVI

Objavil/a Vili Kovačič, dne 2017-03-18 ob 09:40:51

PRIMER MAGAJNA:

ZAHTEVA ZA PREISKAVO o PREISKAVI 

ZLORABA POLICIJE IN PRAVOSODJA V POLITIČNE NAMENE


Izmišljena pedofiska afera proti neposlušnemu poslancu Andreju Magajni dobiva EPILOG. Je grozljiv primer ZLORABE policije in sodstva v politične namene zaradi neposlušnega glasovanja ob sprejemanju zakona o RTVSLO leta 2009.  

Politično maščevanje stranke SD in LDS bivšemu poslancu je tako končno postalo bumerang za odgovorne , ki so bili tedaj na funkcijah. To so : Branko Japelj, Katarina Kresal in šef policije Janko Goršek, pa tudi politični veljaki-nasledniki v stranki SD.Vsi ti so  v sozvočju z vodilnimi mediji gladko dopuščali izvedbo tega vele-konstrukta.  

Več o tem  in o poteku tega konstrukta boste izvedeli v sredo 22.03.2017 ob 11 h na TISKOVNI KONFERENCI. Zadevo bo predstavil ANDREJ MAGAJNA  v prostorih Svetovnega slovenskega kongresa (SSK) Cankarjeva 1/IV.

Politični akterji in policija so se tako zapletli, da so se ujeli v lastno zanko zaradi katere bi morale -  prosto po ministru GORANU KLEMENČIČU, LETETI GLAVE daleč, daleč naokoli.

Primer pa dokazuje, kako podlih dejanj so si sposobni izmisliti ljudje, ki bi morali ščititi RESNICO IN PRAVICO. S pomočjo medijev so organizirali takozvane »POTEMKINOVE« hišne preiskave – za TV reality show. POPTV pa je za potrebe javnega mnenja lansirala vest o 20 – v resnici neopravljenih, fingiranih hišnih preiskavah.

ANDREJ MAGAJNA je po 7 letih torture ZMAGAL. Dokončno in pravnomočno je OPROŠČEN VSAKE KRIVDE.  Zahteval bo PREISKAVO O PREISKAVI in ustanovitev PREISKOVALNE KOMISIJE DRŽAVNEGA ZBORA. In seveda odškodnino. Uničili so mu zakon, politično kariero in normalne vire preživljanja.   

 

VPRAŠANJE, ki bi ga MORALI z vso ostrino ZASTAVITI MEDIJI – tudi sami sebi: KJE SO MEJE IN KDAJ BO TEGA KONEC. ALI BO KDO ODSTOPIL ALI BO KDO ODGOVARJAL in KOMU ! SLOVENIJA ZLORABLJENA DEŽELA !  

Vili Kovačič, državljan K.

 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
79
Analysenkontroller
0
pred 10 urami
Achtung!
Bliža se 5. april in aktivnosti v zadevi Jamnik se ponovno vrstijo.
Da ne pozabimo:
1. Tožilka je na zadnji obravnavi vložila nov dokazni predlog. Nekaj "cvetk" smo že analizirali, tokrat gremo dalje. Zahteva dodatna pojasnila, NE PA ZAHTEVA SLIK DELCEV. Do zadnje obravnave TOŽILKA NI PREDSTAVILA NITI ENEGA KOMPLETA SPEKTER-SLIKA. niti enega.
2. Sodnica je tožilkin dokazni predlog dala v branje Sabljiču. Dokazni predlog se nanaša IZKLJUČNO na GSR-e. Sabljič NI IZVEDENEC KEMIJSKE STROKE. Na eni od obravnav je dobesedno rekel, da se s kontaminacijo ni NIKOLI ukvarjal.
3. In kaj Sabljič napiše v odgovor na sodničin dopis?
Mnogo neumnosti, vsekakor pa je strah vzbujajoča (zaradi evidentne totalne nesposobnosti-zarukanosti Sabliča) naslednja:

" Če povzamem moj zaključek: Glede na vsa že podana dejstva zaključujem, z verjetnostjo, ki meji že na gotovost, da takšna kontaminacija rok in las obtoženega, kot navaja obtoženi, iz jakne po enem letu po streljanju, praktično ni mogoča...."

Torej Sabljič NIČ ne ve o kontaminaciji, ve pa, skoraj Z GOTOVOSTJO, da GSR-ji iz bunde NE MOREJO PRITI NA ROKE. Vsi zaslišani, tudi Estera na zadnjem zaslišanju, pa so izjavili drugače.

Sabljičeva gotovost v svoje znanje izhaja iz 40 letnih izkušenj. Torej tudi iz časov, ko je UDBA določila, kateri fizikalni zakon velja in kateri ne in kdaj ja in kdaj ne. Selektivno seveda. MAR SMO PRIČA DANES NEČEMU PODOBNEMU?

Sodnica mag, Koleta bo, če bo dovolila ponovno zaslišanje Sabljiča, morala verjetno poslušati marsikaj. Trenutno ji svetujemo, da naštudira verjetnostni račun.
#79
Analitik
0
pred 17 urami
Stojan Petrič , eden največjih slovenskih tajkunov, nosilec aktivnosti FORUMA 21 in Kučanovega klana, lastnik časopisov z največjo naklado Slovenske novice in DELO, se pripravlja na predčasne volitve v jeseni.
Že nekaj mesecev izvaja obsežno čiščenje novinarskih ekip obeh časopisov . Odslavlja tudi najvidnejša imena slovenskega novinarstva, dolgoletne znane novinarje, ker jim strokovnost in neodvisnost narekujeta objektivno obveščanje tudi o pomembnih temah današnjega dne.

Po odslovitvi urednika Jančiča z DELA, je ta teden odslovil Jadrana Vatovca s Slovenskih novic. To se je zgodilo ta teden, po poročanju Vatovca o pravnomočnosti sodbe, ki je Andreja Magajno, takratnega parlamentarca, razbremenila podtaknjenega kaznivega dejanja pedofilije.

Tajkunski mogotec Petrič in njegov Kučanov klan se počuti še vedno zaščitenega in repetira naprej po vseh svojih novinarjih, ki bi lahko z objavljanjem resničnih dejstev ogrozili ponoven uspeh mafijske paradržave na predčasnih volitvah.

Kaj pravijo sodelavci novinarji ? Kaj pravi novinarsko društvo ? Kaj pravi njihov sindikat ?

A TEMPERATURA SE DVIGA !

https://spletnicasopis.eu/2017/03/25/priprave-na-volitve-odpustili-novinarja-vatovca/

Priprave na volitve: Odpustili novinarja Vatovca - Novice o politiki in medijih

Petrič, ki je član programskega sveta foruma 21 Milana Kučana, najbrž kadrovsko preureja Delo in Slovenske novice pred v
#78
Analitik
0
pred 19 urami
Dežurni Rado K. je prečitan in NI VREDEN OD NIKOGAR IN NIKOLI VEČ PRAV NOBENEGA KOMENTARJA !!!
#77
Rado K.
0
pred 2 dnevi
Sodni proces je morda res odkril nezakonitosti,
a nobenega dvoma ni, da smo ga ujeli z roko v malhi. Pred očmi vse Slovenije.
#76
Analitik
0
pred 2 dnevi
Danes v topnews Vodušek razgali svoje novinarsko razkritje, katerega posledica je bila sodni proces proti njemu, ki je razkril protizakonitosti.

http://www.topnews.si/2017/03/24/pravnomocno-obsojeni-kriminalci-v-upravah-drzavnih-podjetij/

......Nadaljevanje zgodbe je več ali manj znano, saj se je odvijal po scenariju v stilu stare Udbe. Gorazd Korošec, danes pomočnik uprave za strateške zadeve v Uniorju, leta 2012 še predsednik uprave in Vinko Stiplovšek, direktor podjetja Rhydcon leta 2012 in še danes 2017, sta me z zvijačo povabila v odvetniško pisarno k tretjemu poštenjaku odvetniku Gregoroviču, odvetniku družbe Unior in zaupniku Gorazda Korošca, ki ima eno “fino” stranko za oglaševanje na Info TV.
Ne kriv, ne dolžen, sem se tako znašel v rokah mafije, ki se je potem skesano samoovadila na tožilstvu, mene pa ovadila, češ, da jih izsiljujem in jim v zameno za resno policijsko in tožilsko obdelavo ponudila mojo glavo. Danes pa ti isti pravnomočno obsojeni “poštenjaki” mirno sprehajajo po Slovenjegraškem sodišču in nastopajo kot priče v primeru sojenja novinarju, ki je kriv samo zato, ker je videl dokumente, za katere sta mu omenjena sveto zagotavljala, da so pokriti – “nič spornega”, kot bi dejal Korošcev odvetnik Jožko Gregorovič.
#75
sledilec
0
pred 2 dnevi
Da se ne boš sam sebe knokautiral z doktrino - smrtnega - udarca.
#74
Rado K.
0
pred 2 dnevi
He, he, Sledilec, duhovito!
#73
sledilec
0
pred 2 dnevi
Rado K.:

...." sem namreč nosilec precej visoke stopnje pasu, v kategoriji borilnih veščin. Glej tu: http://rado.blog.siol.net/2008/03/16/karate-doktrina-smrtnega-udarca/"..Si bil pri Petku prisoten, ali si to organiziral?


.
#72
Rado K.
0
pred 2 dnevi
Miro Petek naj se ne pritožuje,
Cerarju je uspelo prav zisto, kar je tudi cilj Petkove SDS, Slovenijo spremeniti v zatohlo katoliško vas.
#71
Analitik
0
pred 2 dnevi
Miro Petek danes na portalu NOVA24TV :
"Cerarju, sicer ustavnemu pravniku in pridigarju morale in vrednot, je uspelo, da je državo spremenil v fevd vladajoče politike in omrežij, hkrati pa dopustil, da politične nasprotnike preganjajo kot v časih najhujšega totalitarizma. V slovensko politično zgodovino se ne bo vpisal z zlatimi črkami. Samo ustavno sodišče še ostaja tisti korektor, ki mu velikokrat uspeva preprečiti eklatantne zlorabe oblasti, kot je bilo tudi v primeru poslanca SDS Andreja Širclja, ki so mu kriminalisti posegli v zasebnost in sredi parlamenta zasegli računalnik in njegovo osebno komunikacijo ter ga hoteli kriminalizirati. Ustavno sodišče je to namero spregledalo, ker pa je policija očitno že pred tem vedela za odločitev ustavnih sodnikov, so zoper Širclja nekaj dni pred objavo odločitve ustavnega sodišča kljub vsemu spisali ovadbo, ki je seveda nezakonita in bo najmanj na zadnji in najvišji sodni instanci doma ali v Strasbourgu padla. Enako, kot se je razsul konstrukt zoper nekdanjega poslanca Andreja Magajno. "

In spet je tu Policija, na njenem čelu pa danes Fank, jutri pa Japelj , s svojimi paradržavnimi mediji, v policijski državi Slovenijapolis.

Človek ne more verjeti. 70.let opevano borčevstvo Slovencev ni sposobno niti v enem primeru res masovno, jasno in glasno stopiti v zaščito Slovenije in slovenskega naroda in spodnesti to mafijsko diktaturo !!!
NE BORCI, ZAJCI SMO, ČE BOMO TO ŠE MIRNO PRENAŠALI !!!
#70
Analitik
0
pred 3 dnevi
POŽAR danes :

http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View=novica&novicaID=22715&type=tags

Zlorabe, napake, debakli se vrstijo, on pa dela kariero. To je Japelj, prvi kriminalist države. - po

Slovenska javnost pozna vsaj štiri velike in medijsko odmevne afere, kjer je očitno zelo globoko vpletena tudi policija.
#69
sledilec
0
pred 3 dnevi
Groza, ali se bo kdo premaknil in kaj naredil? Čas bi bil!
#68
Analitik
1
pred 3 dnevi
"Za svoje delo v policiji je prejel več pisnih pohval za dosežene uspehe pri delu ..."

ZANIMIVO bi bilo raziskati celotno časovnico karierne poti Branka Japlja in odmevnih pravosodnih primerov !

Branko Japelj je leta 1991 postal v. d. namestnika komandirja Policijske postaje Ribnica. To je bila nagrada za ......za kateri odmevni primer ?

Tako je, sledilec! Vsi indici kažejo, da je postala Ribnica center organizacije poteka umora in suporta profesionalnemu morilcu za umor dr Jamnika ter za diskreditacijo in likvidacijo izbranega nadomestnega morilca, dr Noviča.
Tam se je torej pekla tista kokoš, ki jo je serviral Robert Bartol iz Ribnice !?!

In uspešni izvedbi "velikega državnega projekta" je kmalu sledila temu ustrezna nagrada ! Mag. Branko Japelj je 1. marca 2015, komaj dva meseca po umoru dr. Jamnika, prevzel funkcijo direktorja Uprave kriminalistične policije ! Da bo preiskovalni postopek tekel pravilno in skladno z direktivo !

ZANIMIVO, ZANIMIVO , vsa kri dr. Jamnika, ki je tekla v potoku in naj ne bi
onesnažila morilca, prihaja na dan skozi policijski vodni top !
#67
sledilec
1
pred 3 dnevi
"BRANKO JAPELJ
Po uspešno zaključenem šolanju (Kadetska šola za miličnike) leta 1985 je začel delati kot pripravnik na Postaji milice Logatec, že naslednje leto nadaljeval kot vodja patrulje na Postaji prometne policije Ljubljana, leta 1991 pa postal v. d. namestnika komandirja Policijske postaje Ribnica."


Če je bil šef Policijske postaje Ribnica je lahko sodeloval ali pa bil točno seznanjen tudi pri "piščancu v pečici"....


Groza, sama korupcija in kriminal!
#66
Iva P. Ž.
1
pred 3 dnevi
BRANKO JAPELJ
Po uspešno zaključenem šolanju (Kadetska šola za miličnike) leta 1985 je začel delati kot pripravnik na Postaji milice Logatec, že naslednje leto nadaljeval kot vodja patrulje na Postaji prometne policije Ljubljana, leta 1991 pa postal v. d. namestnika komandirja Policijske postaje Ribnica.

Za svoje delo v policiji je prejel več pisnih pohval za dosežene uspehe pri delu ...

Mag. Branko Japelj je funkcijo direktorja Uprave kriminalistične policije prevzel 1. marca 2015.

Požar: Po nekaterih informacijah naj bi že maja ali pa malo kasneje, ko naj bi se iz znanih zasebnih razlogov s funkcije generalnega direktorja slovenske policije umaknil Marjan Fank (tako se vsaj govori), le-tega zamenjal prav Branko Japelj.
Če bo temu res tako, potem bo krog največjih slovenskih policijsko-političnih afer tudi kadrovsko zapakiran, na vrhu pa bo (o)stal Branko Japelj.
Če ga prej pred sodišče, kot napoveduje, ne postavi vsaj Andrej Magajna!

Vili Kovačič (#62): Primer Magajna je začetek konca sesutega pravosodja. Klic po odgovornosti nedotakljivih policajev in sodnikov vedno večji.

GREMO Andrej!!!
#65
Iva P. Ž.
1
pred 3 dnevi
Preiskava se je začela ŠELE 19 mesecev po obvestilu iz Luksemburga, da je nekdo v hiši preko spleta skušal na računalnik presneti sliko dekleta v hlačah in z golimi prsmi.

Prav takrat so v DZ sprejemali pomemben zakon o RTV, MEDIJI pa so 4 VEJA OBLASTI ! Ker je bil pomemben vsak poslanski glas, je bilo treba diskreditirati Magajno, ki je bil del koalicije, vendar PROTI!

KRIMINALIST je (po čigavem navodilu?!) POTVORIL sporočilo in NAPISAL, da je bila slika NAMEŠČENA na računalnik, ČEPRAV PRENOSA NI BILO !

Preiskave so izvedli na več naslovih, da bi zameglili TARČO - neposlušnega poslanca. Postopek proti Magajni je javno - medijsko tekel. Zgodila se je DISKREDITACIJA in politična LIKVIDACIJA, tudi v poduk drugim! Znane UDBOVSKE METODE!

Šef JAPELJ vsekakor pozna OZADJE (naročnike). Danes postaja kandidat za nadomestitev Fanka (sic!)

http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View=novica&novicaID=22715&type=tags

Bizarno
Zlorabe, napake, debakli se vrstijo, on pa dela kariero. To je JJAPELJ, prvi kriminalist države.

Gre za vodilnega kriminalista iz zakulisja tako odmevnih afer, kot so dosje Magajna, afera Baričevič ali primer Dejana Orniga, kmalu pa naj bi postal celo generalni direktor policije, namesto Marjana Fanka.

Zlorabe, napake, debakli se vrstijo, on pa dela kariero. To je Japelj, prvi kriminalist države. - po

Slovenska javnost pozna vsaj štiri velike in medijsko odmevne afere, kjer je očitno zelo globoko vpletena tudi policija.
#64
sledilec
1
pred 3 dnevi
Janez Janša:

"Hm, ali ste že našli računalnik od Magajne? Morilca Janka Jamnika? Morilce iz Hude jame? Jankovićeve ovadbe? Banksterje za 5 milijard?"

policija_si @policija_si
#63
Vili Kovačič
1
pred 3 dnevi
Primer Magajna je začetek konca sesutega pravosodja. Klic po odgovornosti nedotakljivih policajev in sodnikov vedno večji.
#62
Analitik
0
pred 4 dnevi
Pravosodni umor novinarja Voduška :

http://www.topnews.si/2017/03/21/dokumenti-prisluskovanje-lazi-in-videotrakovi/

Še enkrat Pravosodni umor politika Magajne. Magajna je v nekem intervjuju povedal, da se mu je po preiskavi opravičil predsednik Pahor, takratni predsednik SD , katere član parlamentarne skupine je bil Magajna, da ni sodeloval pri njegovem discipliniranju.

http://reporter.si/clanek/slovenija/po-krivem-preganjani-magajna-s-preiskavo-nad-policijo-502788

Tako, člani Organizacije, ki ima v oblasti pravosodje in organe pregona , s pravosodnimi umori disciplinira politike ( Janša, Magajna,......), novinarje in novinarske hiše, neposlušne znanstvenike ( Jamnika , Noviča,...), .......

Dokumenti, prisluškovanje, laži in videotrakovi – Top news

Neverjetna lahkotnost, s katero Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu že drugič v tem mesecu dopušča, da skrajno problematičn
#61
slovenec
1
pred 4 dnevi
Ali pa kot v svojem twittu pravi Janez Janša :

"Ko se kriminalistični funkcionarji obnašajo kot kriminalci. Nekaznovano."
#60
Pokaži več komentarjev
Vili Kovačič
Vili Kovačič
Objavil/a 2017-03-18 09:40:51 (Mar 18, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
O TEŠ6 , DRUGEM TIRU, KRIVOSODJU in "demokratični" POLICIJSKI DRŽAVI
PRIMER MAGAJNA: ZAHTEVA ZA PREISKAVO o PREISKAVI
MORILEC NI ODKORAKAL KRVAV – ALI RES ?
PODIVJANA UDBA JE UŠLA IZ VAJETI SVOJIH ŠEFOV, SLOVENSKO SODSTVO in FORENZIKI PREVZEMAJO NALOGO ...
KROKODILJE SOLZE VELIKEGA MANIPULATORJA Marcela Štefančiča
NOVA ZGODBA O PODTAKNJENEM MORILCU
TONE KRKOVIČ: NAJBOLJŠI GLASBENIK MED GENERALI IN NAJBOJŠI GENERAL MED GLASBENIKI
TROJANSKI KONJI LEVICE USTANAVLJAJO ANTIMIGRANTSKO STRANKO NA DESNICI
UMOR dr. JANKA JAMNIKA - UMOR BREZ KRVI!
PROCES PROTI dr. MILKU NOVIČU SE NADALJUJE
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2017
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

pozdravljeni ste v iskanju prêt za bodisi povečati svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banka zahteva, da pogoji, kjer ste incapbles skrbi, sem posameznik sem odobril posojila v razponu od 5.000 € do 2.500.000 € ima vse osebe, ki bodo sposobne izpolnjevati svoje tudi obrestna mera je 2% na leto. ali boste potrebovali denar iz drugih razlogov; hesietz ne kontaktirajte me za več informacij. moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 45000 €

evropa credit financiranje je skupina \ 's francosko investitor z d \' znatnega kapitala .torej smo pripravljeni, da vam odobri posojilo med 5000€ in 450.000€, vendar 2% d \ 'interes \' s an.vous lahko povrne na 25 let maximum.nous so pripravljeni zadovoljiti naše stranke v 72 urah po prejemu vaše prijave oblikovan.  imate prosto izbiro \ vzpostaviti svoje mesečna plačila s svojo institution.je da lokalne in mednarodne posojil za ljudi po vsem svetu. za vse zainteresirane osebe (ne resni ljudje \ 's vzdrži). pripravljen sem, da izpolnjujejo svoje stranke v 72 urah po prejemu vaše prijave formulée.veuillez zagotovi informacije spodaj: moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 25000 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea žena naftnega izvora afero, ki zagotavlja posojila v razponu [5000 € 1.000.000 €] posameznikom in podjetja v težavah po obrestni meri v višini 2%. brez garancij hipoteko. za razliko od nekaterih podjetij, sem samo specializirano spletnih poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje vaš dejavnost, nepremičninski posojila, kar pomeni, da dam strankam spoštovanje, vljudnost in storitve, ki jih zaslužijo. kot posojilodajalca ki jih odobri, s skoraj desetletje izkušenj. po pogovoru z enim od svojih finančnih svetovalcev, smo se odločili, da zagotavlja posojila za pomoč posameznikom, ki moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 15000 €

  želite, da bi dobili kredit za slepe ulice, ki povzroči, da banke, ki jih zavrnitve vaše vloge datotek kredit kompletu želijo koriščenja kredit za izvedbo projekta, bo vaš dejavnosti; gradijo svoje hiše najem hiše ali stanovanje; nakup house itd kreditne - prihranek - vzajemna ima veliko kapitalsko subvencijo v višini: 5000 € ... 10000 ... € 7.500.000 € za vse osebe, za katere so potrebni finančna ali particulers želi, da se posojilo v najkrajšem možnem času. ant oceno obrestna mera je vključen kot entre2% moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 30000 €

sem francoski zasebni in finančni direktor upravljanja premoženja, gospodarski akter. i daje posojila med posamezniki na nizko obrestno mero. vi so prepovedani bančništvo, boste potrebovali denar za odplačilo starega dolga, ti si zaljubljen prepoveduje banko in nimate korist bank, ali pa bolje imeti projekt in potrebujejo financiranje, slabo kreditno ali potrebujejo denar za plačilo računov, denarja za naložbe na poslovanje. torej, če potrebujete posojilo ne oklevajte v stik z mano za več informacij o mojem smislu. sem pustil   moj email: teodoraandreea4@gmail.com   p.s: posodim samo za ljudi naslednikov mi povrne. opomba: ni resno in šaljivci vzdržati

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 20000 €

na spletni strani porabi manj, si lahko z "modulom" ogrevanje naredite informativni izračun in preverite možne prihranke in rentabilnost za toplotno zaščito vaše stavbe. morebiten prehod na drug energent ali zamenjavo sistemov za ogrevanje. naredite si izračun zdaj!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

5104.) azbuka za neposlušne

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 9.99 €

7527.) v sibirski tajgi

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 19 €

7513.) edinstven

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

7512.) oglaševanje v a-duru

Kategorija: Umetnost in kultura

Cena: 14.99 €

5213.)   odkrivanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

prezračevanje hiše je pomembno za boljše počutje in tudi zdravje. za to so pomembni kvalitetni prezračevalni sistemi, ki vam jih nudijo pri ponudniku inštalacije štrus. več preverite na njihovi spletni strani!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj