PRIMER MAGAJNA: ZAHTEVA ZA PREISKAVO o PREISKAVI

Objavil/a Vili Kovačič, dne 2017-03-18 ob 09:40:51

PRIMER MAGAJNA:

ZAHTEVA ZA PREISKAVO o PREISKAVI 

ZLORABA POLICIJE IN PRAVOSODJA V POLITIČNE NAMENE


Izmišljena pedofiska afera proti neposlušnemu poslancu Andreju Magajni dobiva EPILOG. Je grozljiv primer ZLORABE policije in sodstva v politične namene zaradi neposlušnega glasovanja ob sprejemanju zakona o RTVSLO leta 2009.  

Politično maščevanje stranke SD in LDS bivšemu poslancu je tako končno postalo bumerang za odgovorne , ki so bili tedaj na funkcijah. To so : Branko Japelj, Katarina Kresal in šef policije Janko Goršek, pa tudi politični veljaki-nasledniki v stranki SD.Vsi ti so  v sozvočju z vodilnimi mediji gladko dopuščali izvedbo tega vele-konstrukta.  

Več o tem  in o poteku tega konstrukta boste izvedeli v sredo 22.03.2017 ob 11 h na TISKOVNI KONFERENCI. Zadevo bo predstavil ANDREJ MAGAJNA  v prostorih Svetovnega slovenskega kongresa (SSK) Cankarjeva 1/IV.

Politični akterji in policija so se tako zapletli, da so se ujeli v lastno zanko zaradi katere bi morale -  prosto po ministru GORANU KLEMENČIČU, LETETI GLAVE daleč, daleč naokoli.

Primer pa dokazuje, kako podlih dejanj so si sposobni izmisliti ljudje, ki bi morali ščititi RESNICO IN PRAVICO. S pomočjo medijev so organizirali takozvane »POTEMKINOVE« hišne preiskave – za TV reality show. POPTV pa je za potrebe javnega mnenja lansirala vest o 20 – v resnici neopravljenih, fingiranih hišnih preiskavah.

ANDREJ MAGAJNA je po 7 letih torture ZMAGAL. Dokončno in pravnomočno je OPROŠČEN VSAKE KRIVDE.  Zahteval bo PREISKAVO O PREISKAVI in ustanovitev PREISKOVALNE KOMISIJE DRŽAVNEGA ZBORA. In seveda odškodnino. Uničili so mu zakon, politično kariero in normalne vire preživljanja.   

 

VPRAŠANJE, ki bi ga MORALI z vso ostrino ZASTAVITI MEDIJI – tudi sami sebi: KJE SO MEJE IN KDAJ BO TEGA KONEC. ALI BO KDO ODSTOPIL ALI BO KDO ODGOVARJAL in KOMU ! SLOVENIJA ZLORABLJENA DEŽELA !  

Vili Kovačič, državljan K.

 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
106
Komentar izbrisal uporabnik
Analitik
0
Apr 04, 2017
Tako, Mitja, bi moral nastopiti vsak državljan in razgrniti dejstva, ki jih pozna ! In pravosodje bi moralo resnico in tega državljana po ustavi zaščititi !

Slovenija nujno potrebuje razgrinjanje vseh zadev, ki se javnosti zavijajo v meglo neresnice , potvorbe, laži in so kot take celo osnova za take ali druge umore oseb, ki po službeni ali državljansko etični dolžnosti razgrinjajo resnična dejstva !

#105
Mitja Lom
0
Mar 31, 2017
Ekskluzivno: ozadje afere Baričevič je predsednika vlade pripeljalo celo do vpitja po telefonu na višjo državno tožilko Dragico Kotnik


Da boste vedeli, kaj se je z Dragico Kotnik dogajalo že v letih 2010 in 2011:


-----------
Vrnimo se za leto dni nazaj. Nekaj tednov po tragični smrti zdravnika Saša Baričeviča in skrivnostnem dogajanju na Oražnovi ulici 11 je minister za pravosodje Aleš Zalar (spet) zahteval odhod generalne državne tožilke Barbare Brezigar. Vlada naj bi prvo tožilko v državi razrešila zaradi njenega domnevno nezakonitega vplivanja na kriminalista Antona Šoštariča, pripadnika specializiranega oddelka, ki je preiskoval afero Baričevič in sum storitve kaznivega dejanja policistov. Brezigarjeva naj bi kriminalistu Šoštariču nezakonito dajala navodila in se tako vmešavala v predkazenski postopek, ki ga je takrat vodila tedanja šefinja specializiranega oddelka na vrhovnem državnem tožilstvu, višja državna tožilka Branka Zobec Hrastar.

Za osvežitev spomina: po njenem odstopu je vodenje specializiranega oddelka in preiskavo afere Baričevič prevzela višja državna tožilka Dragica Kotnik.

Spor med Zalarjem in Brezigarjevo je pripeljal tudi do famoznega sestanka pri predsedniku vlade Borutu Pahorju, kjer so se 19. marca 2010 (petek) usedli Pahor, Zalar, Brezigarjeva, Branka Zobec Hrastar in šefinja Pahorjevega kabineta Simona Dimic. Na sestanku je nastal razvpiti magnetogram, katerega javna objava in zahteva po razrešitvi Barbare Brezigar je privedla do groženj stranke LDS, da bo zapustila vladno koalicijo.

Naši viri trdijo, da je bilo pravosodnemu ministru Zalarju obljubljeno, da bo Pahor razrešil Barbaro Brezigar, višji državni tožilki Branki Zobec Hrastar pa so nekateri novinarji časnika Dnevnik in Delo namignili, da bo v tem primeru postala osebnost tedna na Valu 2020, pozneje pa verjetno osebnost leta, morda celo Delova osebnost leta in Janina Slovenka leta. To naj bi pripovedovala tudi tožilka Jožica Boljte Brus.
Na sestanku med Pahorjem, Zalarjem, Brezigarjevo, Branko Zobec Hrastar in Simono Dimic so sklenili, da magnetogram označijo s stopnjo tajnosti "zaupno", toda v ponedeljek zjutraj je minister Zalar začel predsednika vlade Pahorja po medijih pozivati, naj umakne stopnjo zaupnosti ob soglasju vseh vpletenih. Zalar in Branka Zobec Hrastar sta soglasje dala takoj, tako tudi Pahor in Simona Dimic, Barbara Brezigar pa pogojno, češ, potrebno je vprašati višjo državno tožilko Dragico Kotnik, ki vodi preiskavo Baričevič, če se lahko objavi celoten stenogram, saj je bilo govora tudi o konkretnem prekazenskem postopku. Javno razkritje teh dejstev pa bi pomenilo kaznivo dejanje.

Ker je predsednica LDS in ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal zagrozila z odhodom liberalnih demokratov iz vlade (vodstvo LDS glede tega sicer ni bilo enotnega mnenja), če Pahor magnetograma ne objavi in posledično razreši generalne državne tožilke Barbare Brezigar, je Pahor šel v akcijo.

Višja državna tožilka Dragica Kotnik je v četrtek, 8. aprila, dobila klic od takratne namestnice šefinje kabineta predsednika vlade Jadranke Gustinčič (po padcu Simone Dimic je postala šefinja kabineta), naj pogleda elektronsko pošto. Kotnikova, ki naj bi ravno takrat s tremi kriminalisti razpravljala o primeru SCT in podjetjih predsednika uprave SCT Ivana Zidarja v tujini, je videla Pahorjev "mejl". Premier jo je poklical na sedež vlade, da pogleda magnetogram. Kotnikova je prišla na vlado, magnetogram pa ji je v posebni sobi razgrnil Pahorjev svetovalec za nacionalno varnost Darko Lubi, pred leti šef kabineta nekdanjega ministra za obrambo Antona Grizolda. Kotnikovi so postregli s kavo, Lubi pa se je šalil, da kavo itak časti Pahor iz lastnega žepa. Kotnikova je na vlado prišla tudi v petek dopoldne (9. aprila) in nadaljevala z branjem magnetograma, nato pa se vrnila v pisarno, da bi spisala odločbo, katerih delov magnetograma se ne sme javno objaviti.

Zdaj pa pozor. Premier Pahor je Kotnikovo še isti dan, okoli 18. ure zvečer, poklical po telefonu (po naših informacijah je telefonirala Dimičeva in dala slušalko Pahorju) ter začel tožilko nadirati, zakaj ne da dovoljenja za objavo magnetograma, zakaj še ni odločbe, kaj mečka toliko časa, zabrusil pa ji je tudi, da bo ona, tožilka Kotnikova, kriva, ker bo vlada padla.
Spomnimo še enkrat, Kresalova in Zalar sta Pahorja izsiljevala z objavo magnetograma in grozila z odhodom LDS iz vladne koalicije.

Predsednik vlade Pahor je Kotnikovi očital, da je nesposobna, počasna in da na tožilstvu nič ne delajo. Nato je Pahor jezno odložil telefonsko slušalko, poklical še Barbaro Brezigar in se pritožil čez Kotnikovo. Neposredni telefonski klic predsednika vlade višji državni tožilki, vključno z vsebino in tonom pogovora, je po mnenju pravnikov, s katerimi smo se pogovarjali, vsaj na meji zakonitosti.
Šokirana Kotnikova naj bi pozneje po telefonu poklicala številne prijatelje, med njimi tudi nekega sodnika v Kopru, in jim zaupala pogovor s predsednikom vlade. Mimogrede, Pahor in Kotnikova se poznata še iz študentskih časov, ko je Kotnikova stanovala v študentskih domovih v ljubljanski Rožni dolini, kjer se je Pahor skoraj leto dni "švercal" pri neki svoji prijateljici.

Predsednik vlade je bil očitno prepričan, da bo višja državna tožilka Kotnikova na njegovo vprašanje, naj magnetogram objavi ali ne, odgovorila samo z da ali ne, tožilka pa je spisala odločbo, dolgo nekaj tipkanih strani, kjer je podrobno obrazložila vsako besedico in vsak stavek, ki morajo po njenem strokovnem mnenju, zaradi interesov predkazenskega postopka, ostati prikriti, kar narekuje 15. člena zakona o tajnih podatkih.

Tožilka Dragica Kotnik je predsedniku vlade svojo spisano odločbo poslala še isti petek zvečer, okoli 22. ure po elektronski pošti, ker se je blazno mudilo, Pahor pa je magnetogram javno objavil takoj naslednji dan (sobota, 10. april), vendar so nekateri deli, ki jih je označila Kotnikova, ostali prikriti. Ker je predsednik vlade preklical stopnjo zaupnosti magnetograma, je Katarina Kresal v nedeljo (11. aprila) sporočila, da LDS ostaja v vladni koaliciji.

Nekateri mediji, ki naj bi poročali pod vplivom ministra za pravosodje Aleša Zalarja (zanimivo, Zalar in višja državna tožilka Branka Zobec Hrastar sta se pri magnetogramu očitno požvižgala na zakon o tajnih podatkih ter interese predkazenskega postopka), so od informacijske pooblaščenke Nataše Pirc Musar uradno zahtevali, naj dovoli objavo celotnega magnetograma. Jezni Zalar je višji državni tožilki Kotnikovi med drugim celo očital, da je njena odločitev, ki pod krinko tajnosti in varovanja podatkov iz predkazenskega postopka prekriva domnevno nezakonito ravnanje Barbare Brezigar, zelo hudo kaznivo dejanje. Na koncu je tudi Urad informacijske pooblaščenke dal prav Kotnikovi in zavrnil objavo celotnega magnetograma, sklicujoč se na zakon o tajnih podatkih. Namestnica informacijske pooblaščenke Kristina Šumah Kotnik pa naj bi takrat pripomnila, da tako dobre obrazložitve in ugotovitev, kot jo je spisala višja državna tožilka Dragica Kotnik, še ni videla ...

Vsi podatki, navedeni v tem članku (telefonski pogovori, elektronska pošta, prihodi tožilke Kotnikove na sedež vlade na Gregorčičevi ulico in omenjene tožilske odločbe) so tudi uradno dokumentirani.
#104
sledilec
0
Mar 30, 2017
http://siol.net/novice/slovenija/jadranka-sovdat-majhen-odstotek-uspesnih-ustavnih-pritozb-kaze-na-kakovost-dela-rednih-sodisc-438522

Kakovost? Ali temu res lahko rečemo kakovost? Kdo ne ve vsega ali noče vedeti vsega in kdo se koga boji?
#103
slovenec
0
Mar 30, 2017
Rado K.! Zadnje kar napišem, zame si mrzu in PIKA!

Lahko se zabavaš, da bi tebe enkrat doletelo tako gorje preden zmrzneš do konca! Da te ni sram zabavat se na račun nesreče drugega.
#102
Rado K.
0
Mar 30, 2017
Mitja,
včeraj sem poslušal tvoj intervju v povezavi in se zabaval.
Jasen si in prepričljiv sogovornik. Veselje te je poslušati. Zelo dobro slediš tistemu kar poveš. Ko te je novinarski kolega (Anglež?) natančneje spraševal o grožnjah, ki jih dobivaš, si se vendarle umaknil in zapolnil praznino s floskulami. Ničesar konkretnega nisi povedal o domnevnih grožnjah, ki naj bi jih dobival.
A vendarle, spoštovani Mitja, se nimaš v oblasti. Pač pa te ima v oblasti tvoja eksplozivna nrav. Tvoja čúd, dela s tabo, kar jo je volja. Tvoje preživetje ni odvisno od tebe, ampak od tvoje čúdi.

- "Kučanova banda" Izraz s katerim rad opletaš, ne pove ničesar o stvari sami. Psovka je izraz zgolj tvojih čustev. In čustva so gotovo avdentična. Ni pa nujno nujna resničnost povedanega.

- "Udbovcu Radotu K". Zopet psovka. Zopet izraz čustev. Nobene povezave na spisek od Lajovica, niti na prirejen spisek v režiji Brejca in Janše nisi dal povezave. Kje so dokazi, ali vsaj indici o mojem udbovstvu, spoštovani Mitja? Ni, ni!

- "Ker pa s svojimi LAŽMI zavaja druge bralce"
Laž mi boš težko dokazal Mitja. Jaz bi najprej moral vedeti resnico in potem bi moral zavestno govoriti zoper moje védenje. A to ne gre Mitja, kajti jaz zelo malo vem o stvari sami, ampak se le odzivam na nelogičnosti v komentarjih. In teh je mnogo. /ne le pri tebi/. Torej si tudi tu "mrzel" Mitja.

- "Ne obstaja nobeno Kaznivo dejanje PREDAJE PODATKOV"
Odlično Mitja! Tega se lahko le veseliš, torej se bosta pred sodiščem s Kotnikovo zlahka oprala. Ni vzroka za jezo.

- "Ampak laž je nesmrtna duša Komunistov"
Aja? Le kako veš, da je to res? Očitno je to citat od nekoga. Citati pa lahko držijo, ali pa ne držijo. Zato ta citat v povezavi z mano nima nobene formalno logične povezave.

- "Komunist Rado"???
Še ena trditev v katero si se zaplezal Mitja. In za katero nimaš nobenih dokazov.

"Pokveke Radota"
Tudi tu nimaš prav, poglej sliko. Prav čeden fant sem.

Ne trudi se z odgovorom Mitja, še bolj se boš zapletel. V logiki ne moreš biti niti moj vajenec. /vem, da imaš dober instinkt in da znaš presoditi od kod izvira resnična nevarnost/.
#101
Zim Zelen
0
Mar 30, 2017
Sicer nisem opazil nerodnega izražanja R.K.
Poročanje enega od medijev se mi dozdeva korektno.

https://www.dnevnik.si/1042767289/kronika/1042767289

Suspendirano tožilko iz afere Baričevič odpeljali policisti: Dragica Kotnik se počuti kot zmagovalka

Policisti so suspendirano tožilko Dragico Kotnik, ki je preganjala policista iz afere Baričevič, danes pričakali v Kopru
#100
Mitja Lom
1
Mar 30, 2017
Vztrajam na načelnem stališču da "Vsevednemu" Udbovcu Radotu K. nima smisla odgovarjati,

Ker pa s svojimi LAŽMI zavaja druge bralce, bom drugim bralcem tega foruma razložil TIPIČNO LAŽ TE UDBOVSKE POKVEKE RADOTA K:

Rado K. je namreč spodaj pod Vpisom številka 91 dobesedno zapisal:

------------
Rado K:

Zadeva je čisto transparentna. Tožilka (Kotnikova, op. M. L.) je obdolžena kaznivega dejanja predaje podatkov. Vprašanje je, ali je kriva ali ne.
------------------

V tem stavku se je Rado K zlagal najmanj trikrat:

1) Ne obstaja nobeno Kaznivo dejanje PREDAJE PODATKOV, zato Kotnikova niti teoretično ne more biti Obtožena kaznivega dejanja Predaje Podatkov. Razen če je Debil od Radota K. mislil da je Kotnikova obtožena "Izdaje" (posredovanja) podatkov. Kar PA Kotnikova NI Obtožena.

2) Če je "strokovnjak" Rado K. že tako prepričan da je Kotnikova OBTOŽENA PREDAJE PODATKOV, bi lahko omenil katerih podatkov: Receptov za juho, Koordinat vesoljskega Centra, Registrske tablice osebnega vozila.... Debilu od Udbovca Rado K pač ni treba vedeti, da je po Kazenskem zakoniku kaznivo le Izdajanje Varovanih osebnih podatkov in tajnih podatkov. Ne enega, ne drugega Kotnikova ni Obtožena.

3) Strogo Pravno-formalno gledano Kotnikova sploh ni OBTOŽENA, saj proti njej nikoli ni bila vročena OBTOŽNICA.

Ampak laž je nesmrtna duša Komunistov kot je Rado K.

LPM


#99
Iva P. Ž.
1
Mar 30, 2017
Slovenija je na točki PRELOMA, ko bi morali ne le aktivni državljani (civilna družba), ampak tudi intelektualci (javne osebnosti) JAVNO spregovoriti

PROTI vse bolj militantnemu delovanju (obnašanju) vladajočih (kontinuitete) v represivnih organih in pravosodju!
#98
Rado K.
0
Mar 29, 2017
Primer Ivinega pisanja je tipičen primer,
šablonske obravnave teme.

Iva je odprla debato o aretaciji Kotnikove, zdaj pa namesto razprave o njeni krivdi (ali nekrivdi) v svojo vrečo frustracij meče, udbomafijo, sodno korupcijo, medije ki naj bi bili dominantni (kaj je hotela s tem povedati?), Slovenijo, ki menda ni Slovenija, ampak je Slovenistan.
Negativizem brez primere. Jaz osebno sem tudi kritičen do vlade, birokracije, ali še koga, a Slovenije ne bi mogel nikoli tako slabšalno obravnavati.
Slovenija rad te imam. Slovenija, ponosen sem nate!
#97
slovenec
0
Mar 29, 2017
In ti demokrat Zim Zelem... enkrat si zelen, drugič rdeč in enkrat črn... Demokrat pa nisi, resnicoljuben tudi ne!
#96
Iva P. Ž.
0
Mar 29, 2017
http://www.topnews.si/2017/03/29/video-mitja-lomovsek-o-dragici-kotnik-in-aferi-bulmastifi/
#95
Zim Zelen
0
Mar 29, 2017
*slovenec - mičkeni zlobnež.
Iz katere dobe si pa ti prišel, med demokratične razpravljavce? :o
#94
Iva P. Ž.
1
Mar 29, 2017
ZADEVA Baričevič je tipičen primer, v katerem je redna policija naredila vse, da se smrt zdravnika ni preiskovala!

ZAKAJ so policisti in kriminalisti preiskovalnemu sodniku s kraja poročali, "da so lastni psi zgrizli svojega lastnika in da zato tu ni nobenega storilca", NITI OMENILI pa NISO evidentnih okoliščin za dokaz o tem, da je v času dogodka tam zagotovo bila vsaj še ena oseba???

ZADEVA umor Janka Jamnika je tipičen primer, v katerem je NPU naredila vse, da se NE BI razkrilo pravega morilca in naročnikov! ZAKAJ???
Kako daleč z zavajanjem in zavlačevanjem bo šla tožilka Žgajnarjeva, ki se zaveda, da nič ne tvega, saj je zaščitena s strani paradržave, dokler dela po navodilih vpletene mafije?

Medtem ko Žgajnarjeva zavaja in je resnica ne zanima, pa je Kotnikova skušala priti resnici do dna, ZATO so jo razni organi (ki jih plačujemo davkoplačevalci) onemogočali na vse mogoče načine!

SLOVENISTAN, prodano pravosodje in dominantni mediji!
#93
slovenec
0
Mar 29, 2017
Ma bo kdo temu bebastemu Radotu dal po glavi ali ne!

Kje je policija, da ga za zmeraj da za zapahe, kar je preveč je le preveč.

Kako si upa in kdo mu daje nalogo - bednež od bedneža!

Ljudje, čas je, da se kaj ukrene! Zadosti!
#92
Rado K.
0
Mar 29, 2017
Iva spet bluzi.
Zadeva je čisto transparentna. Tožilka je obdolžena kaznivega dejanja predaje podatkov. Vprašanje je, ali je kriva ali ne. Pokojni Baričevič nima prav nič s tem.

Udbomafija?
Ali je predajala podatke, ali jih ni? Ne zamegljevat bistva? Udbomafija, Črna roka, Vatikanska tajna služba, KGB, Cia, nimajo nič pri tem.
#91
Iva P. Ž.
2
Mar 29, 2017
Zanimivo je, da se je kot tožilka sprva z zadevo Baričevič ukvarjala razvpita B. Z. Hrastar, znana iz afere Patria. Ko je zapustila tožilske vrste, je primer prevzela Dragica Kotnik, ki je OPAZILA LUKNJE v preiskavi!

V SLO nastradajo tisti, ki hočejo priti resnici do dna!

Ne le afera Baričevič, tudi afera Patria, rop stoletja v NLB in ponovno oviranje Logarjeve preiskovalne komisije ter montirani proces proti dr. Noviču za umor J. Jamnika, imajo POLITIČNO OZADJE!

Gre za prikrito (zločinsko) dejavnost paradržave (udbomafije), ki obvladuje vse podsisteme.
Pravosodje je temelj za razvoj, je imunski sistem države, mediji pa bi morali razkrivati svinjarije. Dejansko oboji ščitijo oblast! Slovenistan!
REVOLT!
#90
Iva P. Ž.
1
Mar 29, 2017

"Zadeva Baričevič je tipičen primer, v katerem je redna policija naredila vse, da se smrt zdravnika ne preiskuje ...
... Sprašujem se, zakaj so (policisti in kriminalisti) preiskovalnemu sodniku s kraja poročali, "da so lastni psi zgrizli svojega lastnika in da zato tu ni nobenega storilca", niti omenili pa mu niso evidentnih okoliščin za dokaz o tem, da je v času dogodka tam zagotovo bila vsaj še ena oseba ... (vir: Siol.net)"

Tako je dejala Dragica Kotnik, višja državna tožilka, ki je zaradi uradne preiskave zadeve Baričevič, ki jo je vodila, bila (zadeva je včeraj zastarala) v nezakonitem suspenzu in to že od leta 2013!

No, danes pa je sledilo nadaljevanje. Komu le je napoti D. Kotnik?!
#89
Rado K.
0
Mar 29, 2017
Nč bat za Kotnikovo. Krivdo ji bodo morali dokazati. Če ji bodo dokazali, je kriva in naj sedi. Če ji ne bodo dokazali, bo na prostosti.
Ni razloga za vznemirjanje.
#88
Analitik
1
Mar 29, 2017
Kotnikova, tožilka, ki je vodila zadevo Baričevič, danes pred odhodom v službo aretirana !!!

http://nova24tv.si/slovenija/skandal-policija-aretirala-dragico-kotnik-le-dan-po-preteku-suspenza-afera-baricevic-spet-dobila-zobe/

"Kotnikova je s svojim delom dregnila v ljudi, ki uživajo v Sloveniji popolno imuniteto. Dejala je, da je to posebno opazno v primerih mednarodnih trgovcev s prepovedanimi drogami. “Ko se je pojavilo ime sina znanega župana, policija njegove vloge ni hotela niti preveriti, prav tako ne sodišče. To je seveda mogoče zato, ker policijo vodijo strukture, ki jih je namestila politika. Ta neformalno obvladuje Slovenijo, ker tožilstvo ni neodvisen organ in ker sodstvo ni neodvisno in strokovno,” je še dejala Kotnikova."

SLOVENIJA, ČAS JE ZA VSTAJO NARODA !!!
NAŠO DRŽAVO VODI PARADRŽAVNA MAFIJA, vključno z BALKANSKO NARKO MAFIJO !
V NJENIH ROKAH JE minister Klemenčič, Policija, Tožilstvo in sodišča !
V njenih so vsi , od Pahorja in Cerarja navzdol !
NE JESENI, VOLITVE TAKOJ !!!
#87
Pokaži več komentarjev
Vili Kovačič
Vili Kovačič
Objavil/a 2017-03-18 09:40:51 (Mar 18, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Odvzem prostor Svetovnega Slovenskega Kongresa na Cankarjevi 1
Proti okupaciji Celice po balkansko: v okupirani Ljubljani manjka očitno samo še žica, da se bomo prebudili in uprli.
Nujni poziv k zaščiti in ohranitvi Hostla Celica. Zasebni interes je v stanju poteptati in uničiti delo več generacij
Čas je za spremembe ustave - predlog najnujnejših ustavnih sprememb
USTAVNOPRAVNI GOLJUF MIRO CERAR je IZGUBIL NA VRHOVNEM SODIŠČU. 166.000 volivcem sporočam da smo ZMAGALI. Ces(r)ar je NAG.
Ustanavlja se Odbor 2017
Poziv: ustanavljamo Odbor 2017
Kdo so ljudje, ki nam delijo pravico?
POZIVAMO NA ZDRAVSTVENI REFERENDUM - PODPRITE GA S PODPISI !!!
LJUDJE PODPRITE ZDRAVSTVENI REFERENDUM S PODPISI !
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2018
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

7576.) krvni delež

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

vas zanima kaj prinaša nov zakon gdpr? če bi želeli izvedeti kako bo to vplivalo na vaše poslovanje, vas vabimo, da se prijavite na gdpr seminar.

Kategorija: Tečaji in delavnice

Cena: Pokličite za ceno

3611.) ščebetv vojni

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

0195.) julij cezar

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 9.99 €

1030.) komedijant hermelin

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 9.99 €

180.) dnevnik partizana ii, iii  cena je za kos

Kategorija: Družboslovje

Cena: 9.99 €

5955.) brassoo breme

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

potrebujete najem tiskalnika, pa ne veste kje ga dobiti? brez skrbi, obiščite podjetje anderwald, kjer si lahko najamete tiskalnik proizvajalca kyocera.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

barvni laserski multifunkcijski tiskalnik priznanega proizvajalca kyocera. obiščite spletno stran podjetja anderwald in si poglejte ponudbo tiskalnikov!

Kategorija: Storitve

Cena: 499 €

fotokoprini stroj je naprava, ki jo potrebujejo fizične osebe in tudi podjetja. če bi radi imeli kvalitetno kopirno napravo, potem obiščite spletno stran podjetja anderwald, ki vam nudi kopirne stroje proizvajalcev konica minolta in kyocera.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

servis tiskalnikov anderwald je opravljen hitro in kvalitetno. obiščite njihovo spletno stran in poglejte ponudbo za servis.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

odličen laserski tiskalnik kyocera ali konica minolta lahko dobite pri podjetju anderwald v ljubljani. preverite veliko izbiro laserskih tiskalnikov po ugodni ceni.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj