PODIVJANA UDBA JE UŠLA IZ VAJETI SVOJIH ŠEFOV, SLOVENSKO SODSTVO in FORENZIKI PREVZEMAJO NALOGO ...

Objavil/a Vili Kovačič, dne 2017-02-22 ob 21:44:57

PODIVJANA UDBA JE UŠLA IZ VAJETI SVOJIH ŠEFOV, SLOVENSKO SODSTVO in FORENZIKA PREVZEMATA NALOGO PRODUCIRANJA NADOMESTNIH MORILCEV

Kako reševalka svoje hčere postane detomorilka !

Še en primer hudodelstva, ki obvladuje slovensko kazensko sodstvo in forenzično stroko. Pri tem je nujno, da  izpostavimo nekatera imena in zahtevamo javno objavo imen sodnikov v senatih, ki so glasovali za sprevržene sodbe brez dokazov. Tudi za nazaj !!! Vse pa se začne s forenziki !

Forenzik, na katerega mnenje se opira kriva OBSODBA Dragice Jalševac  iz Loga pri Brezovici (za umor lastne hčerke leta 2003), je nihče drug kot večkrat odlikovani Janez Golja, v delokrogu katerega je delal  tudi znani  samozvani »praktični« forenzik Franc Sablič. Slednji je bil v zadevi Novič (umor dr. Janka Jamnika) 3x strokovno povsem dezavuiran, nazadnje celo s strani  svoje sodelavke iz nacionalnega forenzičnega laboratorija Ester Ceket. Da o uničujočih domačih in tujih forenzikih– dr. Maštruko, dr. Čeh ter nazadnje 3 krat predloženo mnenje forenzikov iz Munchna, niti ne govorimo.

Sabličev nadrejeni, Janez Golja ni nič bolj kredibilen od Sabliča, je enak ali še večji kaliber. V svojem  značilnem slogu  je  UDELEŽEN V ZADEVI KRIVE OBSODBE zoper gospo Dragico JALŠEVAC iz LOGA pri Brezovici. Od leta 1990 je Golja  vodja, sedaj pa direktor centra za forenzične preiskave. Za svoje ZVESTO DELO je prejel bronasti, srebrni in zlati znak zaslug za VARNOST in KIPEC ORGANOV ZA NOTRANJE ZADEVE. Zelo verjetno je bil odlikovan tudi zaradi vloge v procesu za umor ljudskega tribuna Ivana Krambergerja.  Kljub temu v Sloveniji velja, da je neodvisen ! 

V zadevi krive obsodbe gospe Dragice Jalševac  je - resnici na ljubo, Janez Golja sicer SAM PREDLAGAL svojo IZLOČITEV in podprl PREDLOG obrambe za NOVEGA IZVEDENCA. A očitno je to storil zgolj kot lepotni vložek zato, da si zavaruje hrbet. Torej je v trenutku slabosti celo podvomil vase. Za ljudi, ki nikoli ne dvomijo, je to super dosežek. Kljub temu je bila  sodnica Mateja Luževec NEOMAJNA. Ni upoštevala niti njegovega predloga, da se v zadevo vključi  nekdo drug - alternativni izvedenec.

Tako je SLOVENSKA FORENZIKA, s pomočjo sodnice Mateje Luževec postala neprebojna -  odbila je vse predloge obrambe za alternativno izvedeništvo, kajti domače – državno,  je povsem kompromitirano in kontaminirano. S sodniško pomočjo vseh rednih in izrednih sodišč (to je Ustavnega sodišča  in ESČP) je s to zgodbo slovensko pravosodje nedvomno doseglo nov krivosodni OLIMP.

Sicer pa je sodna kalvarija Dragice Jalševac sledeča: »NEODVISNO« okrožno sodišče v Ljubljani je z asistenco VSEH slovenskih sodnih instanc - od OKROŽNEGA (2006) do VRHOVNEGA SODIŠČA (2009) ter končno z ovržbo obravnave s strani Ustavnega sodišča in ESČP,  NADALJEVALO satanovo delo - in potrdilo absurdno in izmišljeno obtožbo.

Pri tem se je opiralo izključno na obremenilno mnenje Janeza Golije. Rezultat sojenja je: nedolžna gospa je dobila milostni strel v noge – 12 let zapora, dejanski morilec, mlajši moški, verjetno v sorodstveni ali drugi povezavi s policisti in/ali kriminalisti, pa se svobodno sprehaja po državi. Gospa je 6,5 let že odsedela, zdaj je k sreči že na svobodi. Predsednik senata na vrhovnem sodišču v tej zadevi je bil nihče drug kot Branko Masleša. 

Za ilustracijo katastrofalne uporabe stroke v tem primeru pa še podatek. Preiskovalci so zavrnili pregled klicev na mobitel pokojne hčere Uršule Javševac, kar bi razširilo krog osumljencev z in to z abotnim zgovorom, da bi bilo to NEPIETETNO DEJANJE do umorjene žrtve. Nadalje obtoženka in odvetnik izvidov policijske preiskave nikoli nista prejela, sledove morilcčevih stopal v snegu pa so kriminalisti preiskovali šele 3 dni po dogodku, potem ko jih je sonce skoraj docela stopilo. MIslim, da je že to dovolj za OBNOVO POSTOPKA. 

Kljub temu, da novi predsednik Vrhovnega sodišča poudarja KAKOVOST, je treba vedeti in izpostaviti, da se kakovost konča z namerno opuščenimi  dejanji - ZAČENŠI PRI FORENZIKIH IN POLICIJI, ki usodno, čeprav mnogokrat krivo, odločajo kdo je storilec. Njihova neverodostojnost in pristranost ni samo posledica šlamparije in neznanja, pač pa namernega ignoriranja dejstev. In zakaj to počnejo !? Ali so psihopati ali kaj drugega. 

Podivjana UDBA je očitno svojim šefom povsem ušla iz vajeti. Primeri Ivana Krambergerja, Martina Uhernika, dr. Milka Noviča, Dragice Jalševac in ne nazadnje primer dobesednega divjanja na strelskem pohodu udbovca Darka Gregoriča  v Izolski bolnišnici, so zgolj aktualna ilustracija te podivjanosti. Vse te zgodbe povedo, da SODNA OBLAST ŠČITI STORILCE, NE PA ŽRTVE. V izolskem primeru je bila namreč preiskava v hiši storilca na zahtevo preiskovalnega sodnika ustavljena še predno se je začela. Sodniki pa so v vseh teh primerih odigrali vlogo odvračanja  in preusmeritve suma na drugo osebo, nedolžno žrtev.

Nekateri slovenski sodniki, ki sicer sodijo v imenu ljudstva, so očitno sklenili pakt s SATANOM. V sodelovanju s policijo in NPU forenziki skoraj serijsko potrjujejo nedokazane in absurdne hipoteze ter uslužno producirajo nadomestne morilce. Za to delo so bogato nagrajeni z napredovanji, čeprav so vredni pomilovanja in zaničevanja, namesto da dobivajo odlikovanja, kot Janez Golja. Ampak tudi tega bo enkrat vendarle konec.

V svetem pismu je zapisano: ZADNJI BODO PRVI in PRVI BODO ZADNJI ! Sodniki in forenziki niste in ne boste izjema ! Seveda pa je predpogoj, da se to zgodi, da državljani prenehamo skrbeti samo za svoje lastne riti in nas prične zanimati usoda vseh nas - potencialnih morilcev, katerih imena in priimke tako lahkotno in brez pomislekov, dolačajo drugi. 

Vili Kovačič, državljan K.

Pripis: Janez Golja je forenzik s TRADICIJO in »poreklom« - pri  UMORU Ivana Krambergerja je bil leta 1992  odločilni forenzik, ki je potrdil, da je Peter Rotar »morilec«, čeprav je danes jasno, da ni bil on. Franc Sablič pa je očitno »praktični« forenzik na vpoklic kar se je pokazalo v procesu proti dr. Milku Noviču. Sodnemu pokritju farsi sojenja Dragici Jalševac pa je botroval nihče drug kot sodnik s pištolo v žepu - vrhovni sodnik in predsednik senata Branko Masleša. Vloga ostalih članov senata ni znana, vendar moramo zahtevati razkritje glasovanj po imenih. Tudi za nazaj. Na koncu so vedno posamezniki tisti, ki odločajo. Kolektivna krivda iz časov nacizma in komunizma leta 2017 ni več sprejemljiva.  

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
43
Komentar izbrisal uporabnik
zemljan
0
Mar 05, 2017
Tile pajaci se ne zavedajo kako ceno bodo plačali, ko jih gor potegne, kar smilijo se mi.
#42
007 Blond, sem Blond
0
Mar 02, 2017
Res je, Vili,
Jebeš zdravje, čuvaj Darkota.
#41
Vili Kovačič
0
Mar 02, 2017
Ob tako namensko izvajani preiskavi - to je stran od resničnega storilca, storilcu ni bilo treba biti odličen.

Meni je celo nek resen (ugleden) agent rekel, da sta se Jamnik in Novič dogovorila kje se srečata - da sta bila na zvezi. Tako daleč sega fantazija zvodnikov !

Se pa strinjam, da so se režiserji scenarija sami ujeli v časovno past.
#40
Parrapazzo
0
Mar 02, 2017
Vsi, ki sledite zadevi Novič, se skoncentrirajte(mo) na dve stvari:
1. Zakaj naj bi Novič po 19:32 letel ko zmešan pred Via Bono?
2. Kako naj bi prišel iz območja Varnosti na Koprski, ki je v isti črti dlje od njegovega stanovanja kot Via Bona, v 4 minurtah (v hrib), če pa so natrenirani NPU-jevci v športni opravi, po hribu navzdol, potrebovali do Via Bone (500 m krajša razdalja) 6 minut?.
V tem grmu tiči zajček....
#39
Zim Zelen
0
Mar 02, 2017
*sovražnik naroda
Lepo, da se strinjava, da je storilec odlično pospravil za seboj.
Dodajam še, po do sedanjih prerokovanjih, da so morebitne preostale sledi, pospravili neki tretji "neznani" osebki. Ljubitelj kriminalk, morda?

*********************************
*SLOVENEC
#36 - kot praviš niso povedali.

Zaman bi torej vestno sledil g.Vilija blogom, prispevkom/ člankom/ komentarjem.
#38
SLOVENEC
0
Mar 02, 2017
Popravek na #31:

" Gospa Žgajnarica je vprašala (ne gospoa Koleta... ta je malo bolj profesionalka...)":...
#37
SLOVENEC
0
Mar 02, 2017
Zim Zelen, če bi od začetka spremljal Vilijev blog, bi vedel vse o preiskavi dr. Noviča. Preiskali, prebrskali in vzeli so vzorce v stanovanju, v čevljih, na obleki, celo pesa so postrigli. Vzeli so vzorce v avtomobilu, s katerim je klatil naokoli naslednji dan po umoru. Nikjer nič, le da tega ne povedo.
Mislim, da je nekdo na eni izmed obravnav zahteval, da se pokaže neka slika, s katero so NUP-jevci izsiljevali priznanje. Je baje izginila, nikoli ni obstajala, vsaj tako pravijo.

In sedaj se pojavi neki super novinar v Delu, da bi ga Bog štrafal....in zelo pametna Žgajnarica, ki ima trde dokaze (le kje, v črticah, v elektroniki...)
#36
sovražnik naroda
0
Mar 02, 2017
Zimzelen. Novič je doktor znanosti, zato je kar verjetno da je pismen in razgledan :) Naročnikov atentata in morilcev, ki so profesionalno izvedli atentat policiji in sodnemu sistemu NI DOVOLJENO iskati. Sodni postopek to lepo dokazuje. Edino orožje dr. Noviča je njegova pismenost in razgledanost. Sicer bi že bil obsojen.
#35
Zim Zelen
0
Mar 02, 2017
O preiskavi Noviča v resnici ne vemo veliko. Pod nos nam tiščijo neko jakno, ki je doživljala onesnaženja na strelišču. Niso ga slekli, pogledali hlače čevlje, garderobo pri hišni preiskavi.
Možno je, da so pregledali vse, našli pa nič. Kaj pa zdaj?
Sicer pa kdor je prebral vsaj dve kriminalki je poskušal uničiti vse predmete v zvezi z zločinom.

Novič je razgledan in pismen.
#34
Mitja Lom
0
Mar 02, 2017
Ha, ha, ha.... torej sodnica Koleta meče ven ljudi iz sodne dvorane... a sem nekje jaz to že slišal ?.... Vili in Iva pripravita denar za odvetnike, mene namreč Koleta tudi toži za razžalitev.....
#33
nekajvem
0
Mar 02, 2017

Retweeted :


"če bi strelec na NOVIČA streljal iz bližine"?! Kaj je @STA_novice, ali se vam od vseh laži že malo meša?"

Vse v stilu belih črtic in elektronskih cigaret.... Pa še zelo ugledne vzornike imajo, ki jin drago plačujemo!


#32
SLOVENEC
0
Mar 02, 2017
Še to:

Gospa Koleta je včeraj pred sodiščem vprašala gospo Žurman, če je novinarka. Mislim, da bi ji gospa Iva morala odgovoriti: Ali ste vi mogoče tožilka?
#31
SLOVENEC
0
Mar 02, 2017
Smili se mi hčerka dr. Jamnika in otroci dr. Noviča! Kako si umazan komunistični novinar upa napisati tak naslov IN ISTOČASNO NIČ NAREDITI, DA SE NAJDE PRAVEGA STORILCA ALI STORILCE!

Gospod novinar naj se poveže z NPU, s gospo Žgajnar in gospodoma Sabljičem in Majheničem ter naj skupaj nekaj naredijo, ne pa da živijo v oblakih s pisanjem pravljic za zastraševanje ljudi. Slovenskim državljanom so to dolžni!

Bog jih bo kaznoval!
#30
Iva P. Ž.
1
Mar 02, 2017
Naslova člankov o včerajšnjem sojenju:
Reporter: Nemški izvedenec na Novičevi jakni ni našel krvi
Delo: Morilec ni odkorakal krvav

V čem se razlikujeta naslova v Reporterju (tudi Demokraciji) in naslov v DELU??? Naslov mora povedati bistvo dogodka, v našem primeru preverjeno ugotovitev inštituta oz. izvedenca glede krvne kontaminacije Novičeve jakne!

Prvi naslov pove ugotovitev izvedenca - na jakni ni krvi (na bližnjem avtu je namreč bila).

Drugi naslov je TRDITEV, da morilec ni odkorakal krvav! Kdo to pravi???
Izvedenec je dejal da NI NUJNO, da je bil krvav (kar je mnenje izvedenca obrambe Maštruke),to pa še NE pomeni, da ni bil !

Novinar Jure Predanič (Delo) je v naslovu povzel tožilko (ena stranka v postopku), ni ji pa postavil vprašanja ali je možno, da je bil morilec krvav? (razdalje med pištolo in žrtvijo namreč ni možno natančno določiti zaradi medicinske oskrbe rane)

No, VIDEO posnetek kaže osebo (2 min. po strelih), ki se preoblači v bližini storjenega dogodka (strelov)!
Seveda ta oseba ni dr. Milko Novič in osebo je odpeljal Fiat Punto, še preden je prvo prispeli T.H. telefoniral - obvestil ustrezne organe. Zakaj T.H. ni takoj telefoniral organom, niti ni najprej ustavil avta in osvetlil prostora, kjer je Jamnik negibno ležal, ampak je najprej parkiral, nato še nekaj opazoval in tudi premikal (?), šele nato ...
Ta vprašanja ostajajo odprta, kot kaže pravosodja to ne sme zanimati. ZAKAJ???
#29
SLOVENEC
1
Mar 02, 2017
Dr.Jamnik se v grobu obrača ob takih slovenskih strokovnjakih: policiji, NPU; tožilstvu in znanstvenikom, NOVINARJEM, ki bi morali sodelovati v iskanju pravega morilca ter mu s tem pomagati, da počiva v miru.
#28
Parrapazzo
1
Mar 02, 2017
Morilec ni odkorakal krvav. Odpeljal se je s FIAT PUNTO. Pred tem pa je okrvavljeno obleko slekel. Ta film ste verjetno gledali.
#27
nekajvem
1
Mar 02, 2017
Za pomoč Sabliču današnji naslov novice gospoda novinarja Jureta Predaniča iz Dela:


"Morilec ni odkorakal krvav
Izvedenec za analizo krvnih sledi ni dal natančnih odgovorov, če je obtožni umoril Janka Jamnika."


Katastrofa od novinarja in od časopisa, ki je nekoč veljal.
#26
nekajvem
1
Mar 02, 2017
Jure Predanič novinar Dela je bil prisoten pri umoru dr.Jamnika. Od tam je odkorakal brez krvnih sledi. Ali mu Sabljič lahko kako pomaga? Je nujno, ker je morilec odkorakal brez njih!
#25
Parrapazzo
1
Mar 02, 2017
Pozdravljeni,
Sabljič je menda dobil v poslušanje magnetogram zadnjega zaslišanja Estere na sodišču. Ker se sama verjetno že najmanj od 22.12.2014 nista še popolnoma nič in o ničemer pogovarjala. Južni veter mi nese saharski pesek v oči.
Namesto tega naj Estera obleče neki DUNKELBLAU jopič in gre s Sabljičem, Majheničem, Kokom in ja, KOCIPROM, na neko varno področje izstreliti dva šusa 7,65 S&B, pod kotom 30 stopinj. S seboj naj imajo komplet za pobiranje GSR-jev. Vreme naj bo slično tistemu 16.12.2014. Se pravi, predvsem brez vetra. Po izstreljenih dveh 7,65, naj se umakne stran od kontaminirane cone, kjer naj ji tehnik iz Prešernove "potapka" roke, glavo, rokave, oprsje (nravstvena policija na nadzira možno spolno nadlegovanje), predvsem hrbet. Ker so plačani, da delajo najmanj 8 ur na dan, naj te vzorce potem analizirajo z ESM-EDX. Nad rezultati BODO PRESENEČENI, predvsem Sabljič. Garantiram. Zaradi višje stopnje zaupanja javnosti v dobljene rezultate, naj kot neodvisnega civilnega strokovnjaka povabijo k izvedbi eksperimenta gospoda Čeha iz IJS. Verjamem, da bi se eksperimenta z veseljem udeležil, v imenu znanosti ZASTONJ.
Torej, bomo še naprej bluzili o številu zob v konjske gobcu, ali jih končno gremo prešteti?
#24
Pokaži več komentarjev
Vili Kovačič
Vili Kovačič
Objavil/a 2017-02-22 21:44:57 (Feb 22, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Kot neposredni oškodovanec zaradi pristranskosti sodnika Mateja Acceta v zadevi 2TIR, bom vložil tožbo proti Accettu in US.
Poziv ustavnemu sodniku Accettu naj odstopi!
Bernard Brščič podpira predlog volilne zakonodaje, po kateri bo Slovenski narod začel izgubljati svojo suverenost!
Protidomovinsko razmišljanje predsednika DOM
Trije predlogi za pravnika leta!
PROTESTNO in OPOZORILNO pismo OVSE, Evropskemu svetu, Beneški KOMISIJI in GRECU.
Država v kateri so barabe in kriminalci bolj glasni in cenjeni od poštenih ljudi je obsojena na propad.
Janković uvaja izredne razmere -  kmetom na njihovi zemlji, grozi s policijo. In spet za njim stojijo skorumpirani sodniki!
Sojenje Jankoviću zaradi volilne goljufije v Ljubljani
Vseslovenski protest Rešimo Slovenijo - Država v kateri so barabe bolj glasne od poštenih ljudi je obsojena na propad!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj