UMOR dr. JANKA JAMNIKA - UMOR BREZ KRVI!

Objavil/a Vili Kovačič, dne 2017-02-01 ob 20:25:48

Rezultati analize krvi iz Munchna, ki se nanašajo na jakno dr. MILKA NOVIČA, KAŽEJO DA NA NJEJ NI NOBENIH KRVNIH SLEDOV. Za to dejstvo smo potrebovali 2 leti raziskave in pripora dr. Milka Noviča.   In manj kot dva meseca je preteklo od tedaj, ko je SAMOZVANI »praktik«, ki se požvižga na teorijo,in  »forenzik«  NPU  FRANC SABLIČ na sodišču zatrjeval, da se je Novič okrvavljenih  rok naslanjal na streho avtomobila, da je streljal v čepečem položaju in da ni bil uporabljen dušilec.  Vse te zadeve so bile že  večkrat ovržene, vendar sodnica kljub temu ni pripravljena upoštevati argumentov in se obotavlja končati obravnavo.

Očitno gre za zavlačevanje brez primere, pravzaprav pa za pridobivanje na času.  Vzrok zavlačevanja je, da NPU in Tožilstvo NIMATA IZHODNE STRATEGIJE za moment ko  se bo narod začel spraševati o tem, kar se večina publike v sodni dvorani sprašuje že od samega začetka - ZAKAJ po čigavem NAROČILU  je šla PREISKAVA TEGA PRIMERA V POPOLNOMA NAPAČNO SMER.

Poročilo o krvnih sledovih, ki jih tudi v Munchnu niso našli, je sicer dolgo 11 strani in če računamo povprečje po katerem vsaka stran stane cca 1.000 evrov pomeni to skupaj 11.000 evrov.  Seveda pa je treba zraven prišteti še stroške novega pričanja strokovnjaka iz MUNCHNA 1 marca letos.

Sicer pa danes sodnica iz poročila ni prebrala niti temeljne ugotovitve, ki pa je zelo pomembna, da  namreč krvnih sledov ni. Zakaj sodnica tega ni storila, čeprav bi  to morala storiti, ni jasno. Ljudje smo tako odšli domov z dolgim nosom. Zato v priponki prilagam tozadevno stran iz poročila.  Očitno je UMOR s strelnim orožjem BREZ KRVI popolnoma nov pojav za slovensko sodstvo ali pa morda povsem običajna, omembe nevredna zadeva.

Čeprav je obravnava odprta za je javnost, je širša javnost praktično IZKLJUČENA. Fotografiranje in snemanje  je sodnica zavrnila. Sodni bogovi so še naprej nedotakljivi. Ministra Klemenčiča VELIKI ŠOV na TV SLO s Slavkom Bobovnikom o odpiranju sodnih obravnav za javnost, tako ostaja zgolj navaden BLEF.       

Zaključek:  Za rezultat , ki je v dokaznem pogledu z uporabo zdravega razuma, dosegljiv v 1 mesecu je dokazni postopek po rezultatih sodeč obstal  na absolutni ničli. Ali za to – za prazen nič plačujemo policijo, tožilstvo in sodišča. Do kdaj  še in ZAKAJ. Ponavljam: ZAKAJ po čigavem NAROČILU  je šla PREISKAVA TEGA PRIMERA V POPOLNOMA NAPAČNO SMER. Vsekakor prvovrstno vprašanje za SLO raziskovalne novinarje, ki se "zanesejo" na režimsko STA , namesto da bi mislili s svojo glavo in sami prihajali na sodno obravnavo  !!!

NAMESTO mojega komentarja bom zaključil s primerom,  ki ga odlično komentira TONI CETINSKI - znani pevec iz Hrvaške !!!


Komentar leti na MEDIJE. Bistvo sporočila pa je tole: ko te obtožijo, grmijo vsi MEDIJSKI TOPOVI, ko te oprostijo te praktično NE OPAZIJO. Oziroma v originalu:
Kad netko nekoga blati i optužuje (slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke, a kad nekoga oslobode svih optužbi, onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke!
Moj zaključak je da ste potplačena i neprofesionalna stoka! ( čast iznimkama )
PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA ĆE I PO VAS STIĆI.
No zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi. Ne znam što se čeka sa tom LUSTRACIJOM ali ona je nužna zbog budućnosti svih naših poštenih i krivooptuženih građana. Pa da onda vidim te velike uredničke genijalce koga će prije od svojih mecena staviti na naslovnice i na stup srama. 
Dao Bog da vas voda odnjela će se pjevati a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno!

SREČNO DO 1. MARCA.  Vili Kovačič, državljan K. 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
21
Komentar izbrisal uporabnik
Društvo CZPNN
1
Feb 04, 2017
Kot bivši uslužbenec v Zaporih v Ljubljani in sedaj upokojenec Ministrstva za pravososje Repiblike Slovenije, se spominajm mnogih npoštenih in prirejenih sojenj. Naši sodnjki pa so za taka sojenja pravi mojstri oziroma ekspeti.
#20
Iva P. Ž.
1
Feb 03, 2017
Dejstvo: Vsi tipi streliva, ki imajo inicialko tipa Sinoksid (danes so v večini) producirajo GSR-je z enako sestavo, to je z elementi Pb (svinec), Sb (antimon) in Ba (barij).
Karakteristični GSR delci morajo biti OKROGLI s sestavo Pb-Sb-Ba. Zaradi slučajnosti tvorbe GSR-jev dobimo tudi delce z binarnimi kombinacijami in delce, ki vsebujejo le eno komponento.

Pri umoru dr. Jamnika pa se pojavljajo GSR delci s sestavo Pb, Sb, Ba in Sn (kositer). Od kod kositer?
Kositer vsebujejo le nekdanje S&B&P inicialke (kapice), TODA v teh inicialkah ni bilo goriva antimona (Sb)!
Sellier-Bellot firma je kasneje opustila inicialke tega tipa in je prešla na modernejše sinoksidne, ki so stabilnejše in predvsem enostavnejše za masovno proizvodnjo.

Komentator Metamorfoza je postavil preiskovalcem umora vprašanje:

Katera letnica je odtisnjena na čauri, ki so jo našli na mestu zločina?
Glej no glej, mogoče pa je ta čaura stara in izvira iz kakega še vedno neizpraznjenega udbovskega bunkerja. Poglej no poglej. Če k temu dodamo še pištoli Crvena zastava (mislim da letnik 80), pa smo že v vrstah nekdanjih UDBO-JLA plačancev. Glej no glej....

Analitik (#18) se sprašuje podobno:
Kako je mogoče, da so analize vzorca, ki naj bi bil odvzet iz tega tulca z oznako S&B , pokazale karakteristične elemente PB, Ba Sb, Sn ? V teh inicialkah namreč ni bilo Sb.

Dr. Čeh (kemik z IJS, izvedenec obrambe) je pred enim letom na sojenju dejal, da sestava GSR delcev na Novičevi jakni ne ustreza sestavi delcev v tulcu!

P.S. Ali poročilo NFL sploh izpolnjuje standarde mednarodnega združenja forenzičnih laboratorijev Scientific working group, saj kot kaže
- ne vsebuje fotografij delcev, ki kažejo njihovo morfologijo
- ne vsebuje analize GSR delcev, GSR spekter vseh karakterističnih delcev ni priložen, čeprav jih v ta namen izdela avtomatski aparat, kot ga imajo na NFL in
kazati mora ne le prisotne delce (ter njihovo število), ampak tudi odsotne delce (ter njihovo število).
#19
Analitik
1
Feb 02, 2017
Prosim poznavalce streliv za razlago neskladnosti dobljenega tulca z oznako S&B in elementno sestavo delcev, ki naj bi bili iz tega tulca, a mu po strokovnih informacijah ne pripadajo.

1) Na mestu umora je bil naslednji dan najden eden od dveh strelnih tulcev . Tulec ima oznako S&B, kar izhaja iz poročila iz Munchna. Drugih oznak ni zapisanih.

2) Vzorec delcev iz materiala tega tulca je po poročilu iz Munchna odvzel NFL laboratorij iz Slovenije, ta isti vzorec pa sta analizirala oba laboratorija. Laboratorij iz Munchna je ugotovil, da so vodilni kemijski elementi - karakteristični elementi : Pb, Ba, Sb in Sn .
Zapisal je še, da je analiza skladna z analizo slovenskega NFL.

3) Za strelivo S&B, ki je starejše, stroka navaja to elementno sestavo :
Karakteristični elementi: Pb, Ba, Ca, Si, Sn
Lahko v manjši meri prisotni tudi : Cu, Fe, S, Zn, Cl, K
Sb (antimona) v takih strelivih ni. Ni niti v inicialki goriva, niti kot sled !

Za strelivo SINOXID, v glavnem v rabi danes, stroka navaja to elementno sestavo :
Karakteristični elementi: Pb, Sb, Ba
Lahko prisotni tudi : Si, Ca, Al, Cu, Sn kot sled,


VPRAŠANJE za poznavalce streliv :

Kako je mogoče, da so analize vzorca, ki naj bi bil odvzet iz tega tulca z oznako S&B , pokazale karakteristične elemente PB, Ba Sb, Sn ?
Ti so namreč značilni za strelivo SINOXID in sicer PB, Ba in Sb kot karakteristični elementi in Sn kot možno prisoten v majhni meri.#18
Vili Kovačič
1
Feb 02, 2017
Jaz mislim, da bo zelo hud kraval, če bo sodba temeljila na ignoranci dejstev, ki jih mi tukaj izpostavljamo. Ne gre samo za Milka Noviča, ampak za nas vse. NIČ VEČ NE BO TAKO KOT JE BILO ! ! !
#17
kemičar
0
Feb 02, 2017
Zagovor diplomskega dela Mateje Bartol
V petek, 27. marca 2009, bo ob 10. 45 uri v sejni sobi na dekanatu Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, Ljubljana, Aškerčeva 9, Mateja Bartol, zagovarjala diplomsko delo z naslovom:

Reakcije metilfosfonatov z organotitanovimi fluoridi

To je ena Mateja Bartol, diplomantka kemije, je povedal ata google...
ni nujno, da je kaj povezana. ali pač???
#16
Iva P. Ž.
0
Feb 02, 2017
ZZ : Očitno pa so ostali nekateri centri še nepoškodovani, saj so se trudili z oživljanjem (# 13)

Zdravnik je ženi (ob prihodu) takoj povedal, da ni možnosti preživetja.
#15
Mitja Lom
0
Feb 02, 2017
Kdo je Mateja Bartol? Kaj ima ona opraviti s primerom Novič? Je jasno v kakšni povezavi sta Robert Bartol (pisec SMS o piščancih) in Mateja Bartol? Sta mož in žena, brat in sestra? Kdo ve kaj več o Mateji Bartol, ki jo omenja avtor tukajšnjega zapisa pod številko 8? Prosim za informacije,
#14
Zim Zelen
0
Feb 02, 2017
*Iva P. Ž - #9
Ta razlaga o dveh strelih mi zveni razumno, fizikalno je neoporečna.

Očitno pa so ostali nekateri centri še nepoškodovani, saj so se trudili z oživljanjem.
#13
Iva P. Ž.
1
Feb 02, 2017
Zgodba o Bratuši razkriva Slovenijo in kontinuiteto starih udbomafijskih elit!

Kdo je Podbregar?
Nekdanji načelnik generalštaba SLO vojske, kasneje direktor Sove, nato celo član uprave Aerodroma Ljubljana in predsednik propadle LDS, danes pa kar dekan fakultete v Kranju! Strokovnjak za vse!
Z Ropom sta lagala o dogovorih JJ s Sanaderjem o mejnih incidentih v Piranskem zalivu. Oba sta bila kasneje nagrajena, Rop s funkcijo v EU, Podbregar pa, kot sem že opisala.

Bratuša - Sova - ponarejeno spričevalo - prisluškovanje koga in po čigavem navodilu?
Proti nekdanjemu predsedniku parlamentarne komisije za nadzor teh služb Černaču je Bratuša vložil odškodninsko tožbo, ker naj bi Černač razkril njegovo ime. Okrožno sodišče v Kopru je Bratuši sprva v celoti zavrnilo tožbeno zahtevo, a se je Bratuša pritožil.

Višje sodišče v Kopru je nato isto tožbo vrnilo v odločanje isti(!) okrožni sodnici Tatjani Pavlovec, ki je nato na podlagi istih(!) dokazov spisala diametralno nasprotno(!) sodbo, kot jo je napisala sprva, ter razsodila, da je Zvonko Černač dolžan plačati Bojanu Bratuši odškodnino v višini 5.000 evrov, skupaj z zakonskimi zamudnimi obrestmi.
Černač se je nato pritožil, a je Višje sodišče v Kopru Černačevo pritožbo zavrnilo in potrdilo sodbo okrožnega sodišča. Halooo?!

Koga ščitijo sodišča, po čigavih napotkih delajo?

Bo Žgajnarjeva brezglavo nadaljevala z obtožbo proti Noviču ali bo obtožnico še pravočasno umaknila, saj resnica vse bolj štrli iz konstrukta, v katerega je bila pahnjena - prisiljena?

In še v razmislek Žgajnarjevi:
Robert Bartol je večjemu številu neznancev z NAKLJUČNO(!) ZAPISANIMI ŠTEVILKAMI pošiljal SMS (kot kaže mu je bilo dolgčas) in

NEVERJETNO, edino Novičevo številko je zadel v polno! Kdo mu je prišepnil? Isti tič(i) kot Farkašu??!
#12
Analitik
1
Feb 02, 2017
Še enkrat, celoten odstavek !

"Povezava Websa s Sovo je po vsej verjetnosti potekala prek nekdanjega uslužbenca Sove Bojana Bratuše, ki je skoraj deset let sedel na enem od vodilnih mest v Sovi. V zadnjih letih pred izbruhom afere je bil Bratuša šef oddelka prisluha etra in fizičnega priklopa, kar pomeni tehniko, ki s pomočjo računalniškega programa lahko razvozla zapletene signale mobilne telefonije. Bratuša je s Sove odšel, ko so ugotovili neveljavnost njegovega dokazila o izobrazbi. »Na visokem položaju Sove je bil zaposlen samo z osnovno šolo,« piše Petek v omenjeni knjigi in nadaljuje: »Bratuša je po tem razkritju sam zapustil Sovo. V aferi Sova pa je bil kar pomemben igralec, kajti vladna delovna skupina je nanj naletela pri podjetju Webs, ponarejenem spričevalu, bil je tudi voznik kombiniranega vozila, v katerem je bila prisluškovalna naprava za mobilne telefone, bil je eden tistih, ki so imeli dostop do konspirativke na Malem trgu. Očitno nadvse pomembna oseba, ki so jo nekateri spravili v Sovo s ponarejenimi dokumenti, vloga ter botri Bratuše pa še niso povsem pojasnjeni,« piše Petek v knjigi in dodaja, da je Bratušo »mogoče videti tudi na eni od fotografij uslužbencev Sove, ko so proslavljali odhod enega od kolegov v pokoj (tistega, ki je dobil uro za pregrešno ceno, seveda iz črnega fonda), ob bučni zabavi pa so si na kape narisali peterokrake zvezde«.
Zaradi ugotovljenih nepravilnosti je stekel tudi kazenski postopek zoper Iztoka Podbregarja in Bojana Bratušo, a je Okrajno sodišče v Ljubljani izdalo zavrnilno sodbo, potem ko je maja 2013 od pregona brez obrazložitve odstopil okrožni državni tožilec Matej Peterca, leta 2014 pa so ustavili še odškodninski postopek, ki je tekel prek državnega pravobranilstva proti obema omenjenima za približno 61.000 evrov. Iztok Podbregar je od oktobra lani dekan Fakultete za organizacijske vede v Kranju, ki deluje pod okriljem Univerze v Mariboru."
#11
Analitik
0
Feb 02, 2017
Danes v Demokraciji :

"Bratuša je s Sove odšel, ko so ugotovili neveljavnost njegovega dokazila o izobrazbi. »Na visokem položaju Sove je bil zaposlen samo z osnovno šolo,« piše Petek v omenjeni knjigi in nadaljuje: »Bratuša je po tem razkritju sam zapustil Sovo. V aferi Sova pa je bil kar pomemben igralec, kajti vladna delovna skupina je nanj naletela pri podjetju Webs, ponarejenem spričevalu, bil je tudi voznik kombiniranega vozila, v katerem je bila prisluškovalna naprava za mobilne telefone, bil je eden tistih, ki so imeli dostop do konspirativke na Malem trgu. Očitno nadvse pomembna oseba, ki so jo nekateri spravili v Sovo s ponarejenimi dokumenti, vloga ter botri Bratuše pa še niso povsem pojasnjeni,« piše Petek v knjigi in dodaja, da je Bratušo »mogoče videti tudi na eni od fotografij uslužbencev Sove, ko so proslavljali odhod enega od kolegov v pokoj (tistega, ki je dobil uro za pregrešno ceno, seveda iz črnega fonda), ob bučni zabavi pa so si na kape narisali peterokrake zvezde«.

http://www.demokracija.si/fokus/v-reviji-demokracija-razkrivamo-praprotnikovo-skovikanje-v-aferi-sova.html

#10
Iva P. Ž.
1
Feb 02, 2017
Stoprasic :
Zimzelen,
Če kugla zadene udbovčka v glavo, jo prebije ali ne, ni krvi. Ne naprej, ne nazaj.

Krogla je zadela dr. Jamnika, pištola pa je prišla iz ..., katerega predala (bunkerja)???
Treba je vedeti, da lahko profesionalci sami izdelajo naboje - dodajo manjšo količino smodniškega polnila in tako zmanjšajo hitrost krogle (izstopnih ran ni) in zvok strela (ne rabi dušilca), pa tudi blisk je manjši.

Od kod kri in celo delci možganovine na Opel Merivi?
Morilec se je skrival med Mercedes A in Opel M (4,5 m od Jamnikovega BMV), zunanja luč nad tistim delom nadstreška restavracije takrat začuda ni svetila (!), 2x je ustrelil iz neposredne bližine v levo stran glave Jamnika (nad ušesom).
Po takojšnjem drugem strelu je nastal v glavi udarni val, pod pritiskom so brizgnile kapljice krvi iz prve vstopne rane. Kri (kapljice) je najdena na Oplu M, našli so celo nekaj možganovine. Patolog Zupan je decembra to potrdil, ko je odgovoril na vprašanje Noviča o krvi in možganovini - da je v glavi nastala nekakšna eksplozija(!), ki je poškodovala celo teme Jamnikove glave.

Na Novičevi jakni ni nobenih krvnih sledi, so pa te zelo verjetno bile na obleki morilca, ki ga kaže VIDEO posnetek, ko prihaja s kraja zločina le kakšni 2 min. po strelih. Zakaj se preoblači na pločniku, skrit za stebrom, in sklonjen čaka na Fiat P,, ki ga odpelje proti ... Koprski???
https://www.youtube.com/watch?v=bwjNPuawASg

viabona - YouTube

Kapa? Jakna? NE! Slači si hlače !
#9
novinec
0
Feb 02, 2017
Kdo je gospa Mateja Bartol, ki je podpisana na zipisnikih nekaterih zaslišanj?
#8
Raziskovalec objav
0
Feb 02, 2017
LJUBLJANA – Strelski napad na direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika, ki je danes po treh dneh izgubil bitko za življenje, je zavit v tančice skrivnosti. Poročali smo že, da njegova družina meni, da je bila na delu mafija, zdaj pa naj bi vse več sledi kazalo, da je res tako.
Kot so poročali v oddaji Danes na Planet TV, naj bi sledi vodile do kemika Gregorja Vidmarja, ki je v ljubljanskem Novem Polju in na posestvu nad Litijo hranil ogromne količine snovi, s katerimi bi lahko izdelal strelivo.
Vidmar izdeloval eksploziv za mafijo?
Čeprav so policisti vse do zdaj zatrjevali, da je šlo v primeru Jamnika za uboj, zdaj kaže, da je šlo za umor, ta pa naj bi bil povezan prav z odkritjem Vidmarjevih skladišč. Ta naj bi bil, tako je poročal Planet TV, tesni prijatelj Kemijskega inštituta. Po poročanju televizije naj bi sledi policijo vodile celo v Italijo. Vidmar naj bi izdeloval eksploziv za italijansko mafijo, Jamnikov inštitut pa naj bi mu pomagal priskrbeti surovine. Poškodbe, ki jih je dobil Jamnik, naj bi kazale na to, da je šlo za izurjenega strelca in da je šlo za naročeni umor – očitno iz tujine.
V dneh pred napadom naj bi bili Jamniku s smrtjo že grozili, družini pa naj bi zaupal želje glede svojega pogreba, je še poročal Planet TV.

Objavljeno 19.12.2014
#7
Vili Kovačič
1
Feb 02, 2017
Špricala je kamor bo TOŽILKA DOLOČILA oz Franc Sablič iz NPU.
#6
Stoprasic
1
Feb 02, 2017
Zimzelen,
Če kugla zadene udbovčka v glavo, jo prebije ali ne, ni krvi. Ne naprej, ne nazaj. Ker je glava udbovčka le rezervar za vodko
#5
Zim Zelen
0
Feb 02, 2017
Ali je špricala nazaj v smeri strelca?
#4
Mitja Lom
1
Feb 02, 2017
Po prebranem je jasno da je Milko Novič zagotovo ubil Jamnika - z žvečilcem !!!! Ne bodimo presenečeni če bo Žgajnerjeva spremenila obtožnico in za morilsko orodje navdli žvečilni gumi, ki je bil v Miliokotovi jakni. UDBA je zmožna vsega.
#3
Vili Kovačič
1
Feb 02, 2017
Kri je špricala po avtomobilih in odtekala v kanal ! To je bilo izpostavljeno ob zaslišanju prič. Ne vem kam je poniknila krogla! Celo Sablič je zatrdil, da je bil napadalec okrvavljen !
#2
Pokaži več komentarjev
Vili Kovačič
Vili Kovačič
Objavil/a 2017-02-01 20:25:48 (Feb 01, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
SMRTNI GREHI VOLILNEGA SISTEMA SO PRILOŽNOST ZA VSTOP V NOVO DEMOKRACIJO
Volilni spor v Ljubljani se vrača na Upravno sodišče
P A R A L E L E 55 LET POZNEJE
POZIV USTAVNEMU SODIŠČU IN SPOROČILO PREDSEDNIKU VLADE (zakaj bom na praznik plebiscita izobesil zastavo na pol droga)
Odvzem prostor Svetovnega Slovenskega Kongresa na Cankarjevi 1
Proti okupaciji Celice po balkansko: v okupirani Ljubljani manjka očitno samo še žica, da se bomo prebudili in uprli.
Nujni poziv k zaščiti in ohranitvi Hostla Celica. Zasebni interes je v stanju poteptati in uničiti delo več generacij
Čas je za spremembe ustave - predlog najnujnejših ustavnih sprememb
USTAVNOPRAVNI GOLJUF MIRO CERAR je IZGUBIL NA VRHOVNEM SODIŠČU. 166.000 volivcem sporočam da smo ZMAGALI. Ces(r)ar je NAG.
Ustanavlja se Odbor 2017
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 13 €

7621.) skupinska slika z gospo - heinrich boll

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7108.) umiranje na rate - dachauski procesi - igor torkar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6972.) jetniški tič - kurt vonnegut ml.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

3095.) marija antoinetta - stefan zweig

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj