Članek
Udba v novodobni preobleki demokracije
Objavljeno Apr 29, 2016

Po noveli Zakona o državnem tožilstvu je uveden CIVILNI FINANČNI ODDELEK na Specializiranem državnem tožilstvu, kamor sodi tudi Posebni oddelek (a propos, res je poseben, vam povem iz izkušenj), ki je pristojen za  osebe s pooblastili, to  pa so policisti, vojaški policisti, uslužbenci OVS in Sove.

Po novem imajo pooblastila za FINANČNO PREISKAVO PO ZAKONU, česar pa naš dragi zakon dotlej ne pozna, ker prej so takšni postopki bili uvedeni ali na predlog ali po uradni dolžnosti. Od kdaj je g. Zakon tisti, ki pričenja postopke, pa mi ni poznano.

Vsem zaposlenim v omenjenih službah z VELJAVNIMI pooblastili, polagam na srce, ko greste na poročno potovanje na Mauricius, shranite račun, ker se boste znašli v postopku,ko  vam bo delodajalec (MNZ, MORS, etc...) očital, da si tega niste mogli privoščiti, glede na vašo plačo (kastni sistem, pa to), in vam s temi razlogi celo odpovedal delovno razmerje.

Prav tako ponižno prijavite davek na poročna darila s podrobnim opisom razmerij med darovalcem in obdarovancem, in plačajte odmerjeni davek. Morda boste tako zaprli pot novodobni Udbovski združbi, ki na tožilstvu kombinira po lastni volji policiste in pravobranilce v neke mix skupine, ki vas nato preganjajo skladno z lastnimi interesi.