Članek
Ali veste, katera solata je najnevarnejša za vaš želodec?
Objavljeno Jun 27, 2017



Nutricisti so si enotni: obstaja solata, ki tako razdraži želodec, da je na seznamu prepovedanih živil, zato nikar ne tvegajte in je ne jejte. Poškodbe so lahko trajne.

Zveni precej alarmantno in tudi je. Kar so nutricisti opozarjali že dlje časa, so znanstveniki tudi uradno potrdili. Solata v kateri so kumare in paradižnik resno škoduje zdravju.

Gre namreč za to, da so kumare in paradižnik v popolnem nasprotju glede fermentacijskih ciklov. To pomeni, da se praktično onemogoči presnova sladkorja in škroba. V trebuhu nastajajo krči, bolečine in napihnjenost, v skrajni fazi lahko pride tudi do zatekanja notranjih organov in tudi trajnih poškodb sluznice.

Če ste na to kombinacijo živil še posebej občutljivi, si zapomnite, da vam lahko že samo ena žlica, kjer se mešata sokova paradižnika in kumar, poškodujeta sluznico skoraj za teden dni. Zato to kombinacijo črtajte iz svojega jedilnika.
... ...

Preberite več na Vemkajjem.si ...

T

resne ponudbe 72h Strinjam se, da vam pomaga pri kolicini, ki sega od 5.000 € do 10.000.000€ E-pošta: tmarjan24@gmail.com finance omrežja hvala

Pri nas nikoli ne jemo takšne solate,ker nikomur ne paše.