Članek
Poznate dober računovodski servis?
Objavljeno Jun 21, 2016

Pred nekaj leti sem žal ostal brez službe, doma pa dva otroka, ki ju je potrebno nahraniti, kar seveda pomeni, da sem bil popolnoma obupan. Ker pa sem iznajdljiv fant, sem kaj kmalu dobil noro dobro idejo in odprl svoje podjetje, kar posledično pomeni, da sem potreboval odličen računovodski servis Ljubljana oziroma računovodstvo Ljubljana.

Še danes sem hvaležen prijatelju za priporočilo podjetja Moje računovodstvo Ljubljana, saj so resnično vrhunski in pravi strokovnjaki na tem področju. Najti pravi  računovodski servis Ljubljana je zame predstavljal pravi izziv, saj sem se zavedal, da moram najti najboljšega za primeren denar, saj bo od te storitve odvisno tudi moje podjetje. Na prvem mestu pa sem želel najti računovodski servis Ljubljana, ki bo korekten, pošten in ki bo vse delo za moje podjetje opravljal več kot natančno.

Vsekakor me je prepričal računovodski servis Ljubljana že zgolj na podlagi tega, da so mi ponudili tri-mesečno brezplačno svetovanje in pomoč.

Poleg tega so mi ponudili tudi brezplačno optimiziranje birokracije, kar pa je bi zame zagotovo velik plus, saj sem bil v samem štartu posla in denarja ravno ni bilo veliko. Kot sem omenil, sem še danes vesel za vrhunsko priporočilo in računovodski servis Ljubljana me zagotovo še ni razočaral in so z mano od samega začetka ter vem, da bodo še dolgo. Tako, da dragi moji ne oklevajte, če imate dobro idejo, odprite svoje podjetje, poiščite najboljši računovodski servis Ljubljana in naj se vaša samostojna uspešna pot začne, saj si jo več kot zaslužite.