Za spermije gre!

Objavil/a Tone Plešnik, dne 2016-11-22 ob 17:49:57

Zadanimo udarec izrojeni levici, marksistično feminističnim lobijem, homo-lezbičnim-bi-trans-queer seksualnim aktivistom ter pristašem lobija za razširjanje smrti nerojenih otrok!

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
Branko Gaber
0
Nov 24, 2016
Prosim, predlagam da ko napišete prispevek, čimveč informacij podate že v samo objavo, sicer vas ne bomo mogli izpostaviti na naslovnici.

Dodajam v komentar:
Prekinimo prekinitev nosečnosti - za spermije gre!

Dragi sodržavljani,

kot se boste zagotovo strinjali, živimo v dobi izobilja in vsesplošne blaginje. V svetovnem okviru je leto 2016 zaznamovala popolna odsotnost konfliktov, ki bi na kakršenkoli način vplivali na življenje v našem delu sveta, mednarodna znanstvena skupnost pa je ravno letos neizpodbitno dokazala, da je globalno segrevanje mit in po dolgih letih negotovosti smo si končno lahko oddahnili, saj nam očitno ne grozijo nikakršne naravne katastrofe. V slovenskem okviru so stvari še nekoliko bolj rožnate, saj je naše gospodarstvo trenutno v samem svetovnem vrhu, posledično pa je več kot dovolj služb za mlade, starejši pa veselo zapravljajo zaslužene pokojnine. Brezposelnost je na rekordno nizki ravni in tridesetletniki, ki še vedno živijo pri starših, so fenomen, ki ga danes praktično ni več mogoče zaslediti. Kot država smo lahko najbolj ponosni na to, da pri nas niti en otrok ni lačen, trpinčen ali zlorabljan. Pravzaprav je edini pereč problem, ki ogroža naš obstoj na tem planetu to, da je ljudi odločno premalo. Zato v Koaliciji za spermije gre! z gorečim navdušenjem pozdravljamo oživitev prizadevanj za preprečevanje umorov nedolžnih nerojenih otrok, ki jih je na naša tla ponesel veter iz bolj razsvetljenih družb, kot je trenutno naša.

Od resnične razsvetljenosti nas namreč loči le sramoten 55. člen ustave, ki pravi: »Odločanje o umoru svojih otrok je svobodno. Država zagotavlja možnosti za uresničevanje te svoboščine in ustvarja razmere, ki omogočajo brezsramnim Satanovim priležnicam, da se odločajo za smrti svojih otrok.« V sodobni družbi seveda ni prostora za satanistične prakse, kar abortus nedvomno je, zato smo ponosni na naše kolege in kolegice iz Zavoda Božji otroci, ki pred Ginekološko kliniko v Ljubljani noseče ženske in dekleta opominjajo na to, da je smisel življenja sleherne ženske to, da je nosilka maternice in da v trenutku, ko se v njej ugnezdi oplojeno jajčece, njeno telo ne pripada več njenemu očetu ali možu, ampak rastočemu zarodku in nam, ki govorimo v njegovem imenu. Ponosni smo tudi na naše somišljenike iz Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre! in na vsa njihova prizadevanja za prekinitev prekinitve nosečnosti.

Predvsem pa smo ponosni na to, da se je v boj za pravice nerojenih otrok spustila tudi naša najvišja inštanca - nacionalna televizija, ki je pod vodstvom Vide Petrovčič v oddaji Tarča obravnavala splav in se spraševala, kdaj se začne življenje. Naša duhovna voditeljica in odločna borka za človekove pravice nerojenih otrok, gospa Angelca Likovič, je v oddaji z močjo svojih prepričanj zlahka pometala z logičnimi argumenti morilcev otrok. Žal si je gospa Angelca s svojo pogumno izjavo, da bi tudi posiljene ženske morale roditi, nakopala gnev izrojene in neuke javnosti. Kasneje se je v javnem pismu, v katerem je dostojanstveno odgovarjala na očitke nesramnežev pojasnila, da je »na srečo takih primerov pri nas malo, jaz ne poznam nobenega.« Gospa Angelca ima prav. Takih primerov je pri nas zelo malo, predvsem zato, ker je spočetje ob posilstvu malodane nemogoče. Tako zatrjujejo številni strokovnjaki, vidne javne osebe in seveda politiki, ki se zavzemajo za prepoved splava tudi v primeru posilstva. Zvezni sodnik in nekdanji profesor na oddelku za politologijo na Univerzi v Arkansasu (ZDA) James Leon Holmes, je tako pred časom dejal, da je spočetje ob posilstvu približno tako redek pojav kot sneg v Miamiju. Seveda pa je že to, da gospa Angelca ne ve za noben takšen primer, zadosten dokaz za to, da pri nas posiljenih nosečnic ni, saj bi se vsaka taka nesrečnica v svojem obupu najprej obrnila po nasvet ravno k njej.

Žal moramo vsem zgoraj omenjenim kolegom in somišljenikom sporočiti, da so se v svoji želji po ugajanju mainstream javnosti in nabiranju političnih točk povsem pomehkužili in pri svojih prizadevanjih za zajezitev pravic žensk pozabili na vlogo, ki jo pri načrtovanju družine igra moški. Ker Civilna iniciativa za družino in pravice otrok ter Koalicija za otroke gre! vseskozi poudarjata pomen matere in očeta, se nam zdi to nedopustno in predvsem nemoralno. Moški je namreč tisti, ki priskrbi seme, ki nato vzklije v telesu nositeljice maternice. To seme mu je bilo dano od Boga z enim samim namenom: spočetjem novega življenja. Izliv semenske tekočine se zato nikakor ne sme in ne more zgoditi brez namena oploditve jajčeca, zato se človeško življenje ne začne šele z oploditvijo jajčeca, ampak že z namenom moškega, da oplodi jajčece.

Marksistično feministični lobiji, homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti ter pristaši lobija za razširjanje smrti nerojenih otrok in izrojena levica se že desetletja na vso moč trudijo javnosti zapreti oči pred to sveto resnico in moške zreducirati na tretjerazredne državljane, kar je vse del dolgoročnega načrta poženščenja in postopnega iztrebljenja moške vrste. To se ne sme zgoditi! Zato se člani Koalicije za spermije gre! zavzemamo za zakonsko prepoved vsakega izliva semenske tekočine v nereproduktivne namene. Odločeni smo, da bomo nadaljevali misijo, ki jo je leta 2012 začela ameriška državna senatorka Constance Johnson, ki je predlagala amandma k predlogu zakona države Oklahoma o tem, kdaj se začne človeško življenje. Vsak izliv semenske tekočine, ki se zgodi izven nožnice, bi tako postal zločin proti nerojenemu otroku.

V pričakovanju spremembe sramotnega 55. člena ustave svoje podpornike pozivamo k temu, da skupaj z nami širijo resnico o tem, kdaj se življenje v resnici začne – z izlivom semena. Prosimo vas, da se nam pridružite pri podajanju našega sporočila vsem zavednim Slovencem, ki verjamejo v nedotakljivost življenja z akcijami, ki se bodo odvijale pred durmi ustanov, v katerih se po naših informacijah odvija izlivanje semenske tekočine v nereproduktivne namene (župnišča, samostani, študentski domovi, hoteli, konvencije ljubiteljev znanstvene fantastike, itd.). Na miroljubnih, a izrazito pasivno agresivnih protestih, bomo predvajali skladbo Every Sperm is Sacred svetovno znane evangelistične skupine Monty Python. Naši strokovni sodelavci so pripravili skrbno izdelano celostno grafično podobo akcije z logotipom, na katerem je upodobljena maskota Koalicije za spermije gre! - križani spermij Janezek.

Pozivamo vas torej k podpisu peticije:Spodaj podpisani pozivamo slovensko vlado in poslance državnega zbora, da nemudoma sprožijo postopek za spremembo ustave, s katerim bo za vselej izbrisan sramotni 55. člen ustave. Namesto njega naj ustava vsebuje naslednje člene:

- Popolna prepoved splava, tudi v primeru posilstva ali če je ogroženo življenje matere, saj v trenutku, ko ženska postane noseča, njeno telo pripada zarodku in nam, ki govorimo v njegovem imenu. Edino dovoljeno izjemo bi predstavljale nosečnosti, ki so posledica kopulacij, pri katerih imata oba ali eden od udeležencev manj kot 98% čistih slovenskih genov. V spornih primerih bi o zakonitosti splava odločal genetski test ali preizkušena metoda s priimki, ki se končajo na –ić.

- Popolna prepoved vsakršnega izliva semenske tekočine v nereproduktivne namene.

- Obvezna uvedba pouka o izdelavi orgonskih topov v program vseh osnovnih šol, kot del prizadevanj v boju proti skrivnem načrtu poženščenja moških s kemičnimi sredstvi s strani korporacij in feminističnih lobijev.
#1
Tone Plešnik
Tone Plešnik
Objavil/a 2016-11-22 17:49:57 (Nov 22, 2016)
Prekinimo prekinitev nosečnosti - za spermije gre! - Pravapeticija.com

Dragi sodržavljani,

ZADNJE OBJAVE
Za spermije gre!
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

6481.) sandokan - emilio salgari

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6888.) velika tekaška knjiga - herbert steffny

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

696.) alica v čudežni deželi - lewis carroll

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4616.) the new manual of kung fu - peter p. tang

Kategorija: Znanost in tehnika

Cena: 15 €

4520.) beli lovec črno srce - peter viertel

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

4110. hiša zgubljenih src 1 in 2 cena je za kos

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

3927.) alfa pauna – tomo rebolj ta knjiga je za jasno

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3562.) english ? yes , please

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 10.99 €

7621.) živali v prispodobah 1 in  2 . - janez keber

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7371.) sedma devica - victoria holt ,  knjiga je kot nova imam se ostale knjige te avtorice

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3094.) korenine grunta - ivan sivec

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

2348.) med resničnostjo in snom - antologija srbske poezije xx.st.

Kategorija: Družboslovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj