Članek
Primer telefonskega nagovora Lokalno in vse Slovensko, ter e-mail predstavitev vse Slovensko
Objavljeno Jan 12, 2015

Telefonska predstavitev - Vse Slovensko

Dober dan,

Gorazd Bohinc pri telefonu iz Podjetja PublishWall, kličem.

Rad bi govoril z osebo ki je pri vas odgovorna za marketing oz. Internet.

Smo tehnološko STARTUP podjetje, ki gradi II. Generacijo spletnih strani.

Na kratko to pomeni, da boste s spletno stranjo na PUBLISHWALL-u dobili povečan obisk za NEKAJKRAT glede na vašo .SI spletno stran.

Spletne strani na PUBLISHWALL-u deluje v mreži! To pomeni, da je vaša stran povezana s stranmi interesnih skupnosti in vaše objave, prospekte, oglase pošilja v PUBLISHWALL, FB, TW, pa tudi v  forume in bloge.

Če povem primer iz bližnje preteklosti, s PUBLISHWALL-om dobite svojo tiskarno v kateri tiskate letake, prospekte, obvestila in jih pošiljate v nabiralnike in jih pošiljate v nabiralnike. To PUBLISH WALL dela v elektronski obliki.

POMEMBNO: TISKARNA je odprta 24/7/365.

Pridobite elektronski medij za drobiž!

Prosim vas za mail v katerem bi vam rad poslal ponudbo.

Oglejte si ponudbo in se slišiva jutri. KDAJ lahko pokličem?

Hvala za vaš čas in se slišiva jutri.

 

Telefonska predstavitev - Lokalno

Dober dan,

Gorazd Bohinc pri telefonu iz Podjetja PublishWall, kličem.

Rad bi govoril z osebo ki je pri vas odgovorna za marketing oz. Spletno stran.

Smo tehnološko STARTUP podjetje, in gradimo internetno infrastukturno mrežo za celotno Slovenijo.  II. Generacijo spletnih strani.

Če poenostavim, to pomeni, da je vaša stran povezana s stranmi lokalnih in interesnih skupnosti in vaše letake, prospekte pošiljate v PUBLISHWALL, FB, TW, pa tudi na forume in bloge. Poveže vašo lokalno skupnost v eno omrežje, kjer ima vsak uporabnik svojo spletno stran, ki je povezana z vsemi ostalimi spletnimi stranmi v občini in kjer se vse dogajanje zbira na glavni spletni strani občine. Od ŽUPANA navzdol in OBČANA navzgor!

Prosim vas za mail v katerem bi vam rad poslal ponudbo.

Oglejte si ponudbo in se slišiva jutri. KDAJ lahko pokličem?

Hvala za vaš čas in se slišiva jutri.

E poštna predstavitev - Vse Slovensko

Na podlagi najinega sestanka vam pošiljam kratko predstavitev naših spletnih strani II. 

Spletna stran PublishWall deluje v mreži. To pomeni, da je vaša spletna stran povezana s celo Slovenijo. Kaj to pomeni? Na PublishWallu podjetje dobite svojo spletno stran (kot je prikazano v prilogi na primeru). Nanjo lahko samostojno nalagate obvestila, oglase, različne akcije, lahko ustvarja dogodke, ... na zelo enostaven način, kot pri Facebooku. Vse to se potem avtomatsko prenese na FB in TW profil ter se pojavi v Googlu. 

Če se navežem konkretno bi s spletno stranjo na PublishWallu bi pridobili:

- Povečan ogled spletne strani ter posledično večjo seznanjenost z dosežki, ponudbo (le tistimi, ki jih izberete).

- S spletno stranjo na Publish Wallu pa se prepoznavnost razširi, saj oglase VIDIJO VSI (pojavljate se v mediju in si gradite image). Ne glede na to, ali nekdo podjetje pozna ali ne, se objave prikazujejo na ZIDU, oglasi pa se pojavljajo kot banner oglas ob strani.

- Imamo tudi NAJBOLJ obiskano blog sceno v Sloveniji. In vsakdo, ki bo prišel na spletno stran PublishWalla s takšnim ali drugačnim namenom, bo opazil vašo objavo v bennerjih. Lahko si bo ogledal tudi spletno stran kjer bodo prikazani vsi dogodki, akcije, oglasi, članki, ... Tukaj pride nato tudi povezava do vaše matične spletne strani.

Obstoječa spletna stran je torej stran, ki predstavlja podjetje.Na njej so urniki, dogodki, ponudba, ... spletna stran PublishWall pa skrbi, da je vse to opaženo in predstavljeno ljudem, torej potencialnim uporabnikom vašega prodajnega programa. Je vaš oglasnik, ki ga lahko sami kreirate in je vaša tiskarna oglasov v elektronski obliki.

Glede na to, da imate pestro ponudbo in veliko referenc, menim, da imate ogromno gradiva, ki ga lahko z objavami uporabite za predstavitev strankam in vam omogoča še boljšo promocijo.

Sami gradimo na čim večji razpoznavnosti same spletne strani PublishWall. Začeli smo z različnimi promocijami in predstavitvami. Iz dneva v dan se gledanost in priljubljenost povečuje in samo vprašanje časa je, kdaj bo postala tako priljubljena kot je priljubljen FB.

Pošiljam vam še bljižnico do uspešnega Slovenskega podjetja, ki je že eno leto prisoten na naši strani: http://www.publishwall.si/Lumar

Hvala in Lep pozdrav,

Gorazd Bohinc