Članek
TA PREKLEMANI CELULIT!
Objavljeno Sep 21, 2014

Ženske smo nečimrne in težimo k perfektnosti. In tisti celulit, ki se nam nabira na stegnih, nas neznansko moti. Upa katera reči, da jo ne?

Na trgu je ogromno krem, ki obljubljajo čudeže. Ene so drage, druge poceni. A za vsako se sliši glas, da če ne telovadiš, pač ne pomaga! Telovadba in pravilna prehrana naj bi bile edino zdravilo za celulit.

No, v Sloveniji se je sicer že lansko leto povsem uradno prodajala krema proti celulitu, ki obljublja čudež in čudež tudi naredi. Zakaj pravim: uradno? Ker se je začela uradna prodaja v Nemčiji, in Slovenija ima pravico prodajat/uvažat izdelke iz EU. Od 13.septembra letos pa je podjetje uradno odprlo svoja vrata tudi v Sloveniji! Tako da imamo končno tudi Slovenke "pri roki" to neverjetno kremo, ki s svojimi organskimi - naravnimi sestavinami spodbudi telo, da se začne celulit postopoma topiti! In ja, telovadba ni potrebna! Če je vaš celulit samo površinski, bodo vaše noge zgledale gladkejše v samo 9. minutah po nanosu te kreme! Izginilo bo 47% celulita! Seveda se v vsakem primeru priporoča vsaj nekajmesečna uporaba, da bi bili rezultati trajni.


Če pa je vaš celulit globlji, bo potrebno najmanj 2 meseca uporabe, da bi prišlo do 72% zmanjšanja celulita... in seveda nadaljnja uporaba kreme za trajne rezultate.

Krema se nanaša v tankem sloju, zato ena zadošča za dvomesečo uporabo, če jo nanašate zjutraj in zvečer. Cena kreme je 119,00 €. Se vam zdi preveč za nekaj kar resnično deluje in dokazuje, da se lahko čudeži uresničijo?

Če jo katera želi, naj me klikne na privat! Pa ne pozabite deliti te objave, morda pa to kremo potrebuje ravno katera od vaših prijateljic!