Članek
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
Objavljeno Dec 06, 2018
Sandi Čurin zelo dobro pozna problematiko trgovine z ljudmi, zelo dobro pozna tudi marakeško deklaracijo, ki je še kaj več kot trgovina z ljudmi, pri njej gre za zamenjavo EU ljudi z muslimani in korupcijo globalnih razsežnosti.
S tem, ko nezakoniti migrant brivec Ahmad Shami (verjetno terorist Al Nusre) mimo vseh zakonov in ustave še vedno biva v Sloveniji to pomeni, da država Slovenija krši lastno zakonodajo in že izvaja marakeško deklaracijo. Koliko "Shamijev" v Sloveniji skriva naša nova vlada bomo pa kmalu lahko videli. Dolenjski mediji poročajo, da nezakonite migrante iz meje kar z avtobusi vozijo v Ljubljano.
Vsi ti nezakoniti migranti, ki v Bosni čakajo, da pridejo v Slovenijo izgledajo kot dobro natrenirani vojaki mi je povedal prijatelj, ki jih je videl v Bihaču pred kakimi 14. dnevi.
Če bi Sandi Čurin podpisal marakeško deklaracijo bi se podelal na vse kar je delal do zdaj, podelal bi se na svojo družino in na vse državljane Slovenije.
Sandi Čurin je avtor večjega števila strokovnih prispevkov s področja preprečevanja in boja proti trgovini z ljudmi, nezakonitih migracij in korupcije. Občasno je gostujoči predavatelj na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru, redno izvaja usposabljanja za javne uslužbence in je aktivno udeležen v javnih nastopih, komentarjih ter razpravah s svojega delovnega področja.

Cerar je izjavil, da si je zaradi podpisa mara-keša oddahnil, mogoče so se oddahnili njegovi žepi, če bi bil jaz na njegovem mestu bi me hudo skrbelo za lastno zdravje. ;)

Pa jo je podpisal, kot kaže. Nekdo jo je. Cmero in serpentinšek sploh nista imela jajc, da bi šla sama dol.