Članek
NATO Beli Žrebec, bela smrt
Objavljeno Mar 27, 2018

Današnji dan 27. marca se je lepo začel. Izza oblakov je posijalo sonce in temperatura se je lepo začela dvigati do 11°C. Popoldne okoli 15 ure pa se je kar naenkrat začelo bliskati in grmeti. V trenutku je temperatura padla na 6° in začel je padati sneg. Zapadlo ga je toliko, da je pobelilo strehe in tla. V parih urah je temperatura padla za dest stopinj.

Takoj ko se je začelo bliskati in grmeti sem pogledal na vremensko satelitsko karto, da vidim od kje prihajajo strele in ja, kot po navadi so vse strele prihajale nad nas iz ameriške letalske baze Aviano, ki je 70km oddaljeno od slovenske meje. Nekaj strel je na isto mesto udarilo tudi v Istri. Kot po navadi so nasuli oblake z nano aluminijevim oksidom in še kakimi drugimi kovinskimi delci. Žal je bilo snega na tleh premalo za kako analizo.

NATO vojaška vaja Beli žrebec pod nadzorom ameriških usmerjevalcev združenega ognja nam je dal nekaj vetra. Kot običajno poplave, ki pa še niso končane. V aprilu napovedujejo poletne temperature in vse te gore snega naj bi se na hitro stopile. Škoda, da ne morem pripeti fotografij, da bi se lažje videlo kako so ameriški usmerjevalci združenega ognja med Belim Žrebcem usmerjali oblake in fronte.

Na hrvaškem konkretno v in okolici Osjeka je zavladala prava panika ko so med NATO vajo Beli žrebec prebivalci po padavinah opazili vsepovsod bele sledi na travnikih, ulicah in strehah. Poginilo je 70 golobov in zastrupilo se je nekaj psov. Kemična analiza je pokazala, da je šlo za "kuhinjsko sol."

Znano je, da NATO in tudi korporacijska komercialna letala ohlajajo ozračje s kuhinjsko soljo, ki jo trosijo na višinah 9000 metrov kjer je tudi do -50°C. Sol je krasen nukleus katerega se oprimejo ledeni kristalčki in padajo na tla bodisi kot toča, sneg, ali hladen dež.    https://www.vecernji.hr/vijesti/osijek-otrov-sol-psi-trovanje-1233919  

Za teoretike zarot pa še podatek; Američani so od 1961 do 1971 nad Vietnamom, Laosom in Kambodžo z letali napršili 75 milijonov litrov različnih herbicidov predvsem herbicid Agent Orange. http://www.history.com/topics/vietnam-war/agent-orange 

Končno tudi v ARSO tabelah v vzorcih deževnice lahko vidiš več kot tisočkratno povečanje kovin kot aluminij, stroncij, barij, litij, kadmij itd

Še enkrat; Zakaj pa misliš, da je vlada Mira Cerarja izdala predlog vladne uredbe, ki dovoljuje za več kot tisočkratno prekoračenje onesnaženja tal prav s temi istimi kovinami s katerimi NATO letalske cisterne boeing 747 pršijo oblake?

Stoyan Svet