Članek
Vse volitve so farsa zmagovalci v naprej znani
Objavljeno Nov 05, 2016

O Soroševih volilnih mašinah za prirejanje rezultatov je tu že bilo govora in tudi to, da se te mašine za volitve uporabljajo vsepovsod po svetu. 

https://www.youtube.com/watch?v=8ezmpqwVEnM 

Zdaj pa je prišla iz ZDA ven še ena velika volilna goljufija računalniško matematično zaokroževanje volilnih glasov, ki določenemu kandidatu že v napej omogoča zmago.

Gre za računalniške volilne programe, ki delijo volilne glasove na manjše dele in jih decimalno preurejajo v korist določenega kandidata.

Killary Clinton je tako že določena zmaga za predsednico ZDA z 42% proti Trumpovim 40%  in to kljub temu, da ji je bilo dokazano, da je bila finacirana iz istega Saudsko arabskega vira kot ISIS.  

Ali ima take volilne računalniške programe tudi naša državna volilna komisija pa prepuščam vsakemu od vas. Ampak ali še koga preseneča, da v državni zbor prihajajo najbolj skorumpirani kandidati? 

Izkazuje se, da vse volitve po svetu postajajo vsebolj samo farsa. Svetovne korporacije na vrhove držav spravljajo najbolj pokvarjene in skorumpirane ljudi, pa še vsi morajo biti pripadniki LGBT. 

https://www.youtube.com/watch?v=Fob-AGgZn44&feature=youtu.be 

Stoyan Svet