Zahtevamo referendum o nameščanju azilantov

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2016-02-25 ob 14:50:13

Po medmrežju že teče peticija o razpisu referenduma o nameščanju tistih muslimanskih migrantov, ki so jih zavrnili v Nemčiji. Prosim te, če se strinjaš podpiši in širi to peticijo;

Skorumpirani tovarišijski oblastniki pogosto se skrivate za izrazoma Slovenija in država. Že velikokrat sem povedal in napisal, da vi niste niti država, niti Slovenija, ste zgolj klientelistični skorumpiranci lobijev, ki ste si prisvojili oblast.

Slovenija smo mi vsi njeni državljani, vi pa ste naši uslužbenci in bi morali delati za naše skupno dobro. 

V 25 letih smo lahko videli, da ste delali predvsem za vaše lastne žepe in za vašo žlahto, posledica česar je 75 milijard evrov na privatnih računih naših državljanov na eksotičnih otočjih, ki živijo v Sloveniji in enormni dolg, ki na vsakega državljana znaša že več kot 25 000 €. 

Zanimivo azilna zakonodaja Nemčije je zavrnila muslimanske ekonomske emigrante, naša azilna zakonodaja pa je prav te iz Nemčije zavrnjene azilante dolžna sprejeti.

Po EU zakonodaji bi lahko z določenim plačilom vse migrante zavrnili, vendar je cilj nameščanja muslimanskih migrantov pri nas ustvarjanje kaosa za preusmerjanja pozornosti državljanov s kraje našega skupnega premoženja. 

Tovariš Brglez dolžni ste pojasniti zakaj naša azilna zakonodaja dopušča nekaj, kar azilna zakonodaja Nemčije ne?

Dolžni ste tudi pojasniti, zakaj niste spremenili azilne zakonodaje tako, da bi azilantom, ki so bili iz Nemčije zaradi prekrškov zavrnjeni preprečili prosto sprehajanje po Sloveniji. 

Oblastne Sorošove lutke se glede teh iz Nemčije zvarnjenih migrantov sklicujete na naše razumevanje, humanost in sočutje, ni vas pa bilo nikjer, ko smo člani civilnih združenj dali veliko pobud za zaščito naših ranljivih skupin državljanov. Vse te naše pobude so končale v koših za smeti, o vašem sočutju, razumevanju in humanosti vas naših oblastnih predstavnikov, ki ste to bili dolžni že po ustavi, saj ta v drugem členu navaja, da smo socialna država pa ni bilo ne duha ne sluha.

Kdor želi naj si ogleda video v angleščini v katerem ISIS daje navodila džihadistom za posilstva; 

https://www.youtube.com/watch?v=RWIcVFilfYw 

Naši učitelji že tako imajo veliko težav z našimi mulci, kako pa izgleda to z muslimanskimi mulci v EU konkretno v Švedskih šolah si pa oglejte v sledečem videu; https://www.youtube.com/watch?v=S4HIEy-OIcQ 

Zato dragi oblastni predstaviki vas civilna druženja pozivamo k takojšnjemu razpisu referenduma z enostavnim vprašanjem; "Ali podpirate namestitev muslimanskih migrantov pri nas?" 

Vas zanima kakšen bo dogovor? Več kot 90% jih bo obkrožilo; NE

Stoyan Svet 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Komentar izbrisal Stoyan Svet
Stoyan Svet
0
Feb 29, 2016
ljudje, ki pišejo žaljive komentarje na PW me sploh ne zanimajo.
Obstajajo pravila internetnega kometiranja katerega vidva z greg zupanom tu na PW kljub opozorilom kar naprej kršita.
Eno od pravil je naj se komentiranje nanaša na vsebino članka in ne na avtorja članka.
Tebi, ali komurkoli ni nihče dolžan dajati karšnekoli podatke, na google jih kot kdorokoli lahko najdeš sam.
V bodoče bo vsak avtor člankov lahko izbiral, katere komentaterje bo blokiral.
#47
Komentar izbrisal Stoyan Svet
Stoyan Svet
0
Feb 29, 2016
igor igorovski vsakoletne in napovedane nato vaje na počku iz nam neznanih razlogov tokrat v februarju ni bilo, žled so napovedali američani sicer pa z nespoštljivimi komentatorji se ne pogovarjam pa tudi njihove komentarje brišem, kmalu pa če se ne boš dostojno obnašal na moje članke ne boš mogel več komentirati,
isto se bo zgodilo z gregom zupanom,
#45
Komentar izbrisal Stoyan Svet
Radmila Čučak
0
Feb 29, 2016
Magnifikat, Marijina Hvalnica (Luka 1: 52-32) : 52 Mogočne je vrgel s prestolov in povišal je nizke. 53 Lačne je napolnil z dobrotami
in bogate je odpustil prazne.
#43
Radmila Čučak
0
Feb 29, 2016
https://www.youtube.com/watch?v=0Naofh9kyT8

Melinda Dumitrescu - Magnificat - Music from Medjugorje - YouTube

Melinda Dumitrescu - Magnificat - Music from Medjugorje
#42
vanjo trentelj
0
Feb 29, 2016
Veliko nasilja, trpljenja se bo dogajalo na naših ulicah in domovih. Hudi časi se obetajo slovenskemu narodu. Ali bomo zmogli preživeti?
#41
Radmila Čučak
0
Feb 29, 2016
g.Stoyan, saj vem, enkrat sem brala neke sufijske knjige in sem bila presenečena, koliko ljubezni je v njih. Oni Boga vidijo kot Vrhovnega Ljubimca vseh ljubimcev, kar tudi BOG je- t.j. LJUBEZEN, ki se daje. največja ljubezenska zgodba vseh časov je Ljubezen Boga do ljudi, …vse nam je dal, …čisto vse. Sufijske knjige so prava milina, le da žal nisem prebrala več kot eno ali dve. So mehke in ljubeče in te ovijejo v vato ljubezni.
Veseli me, da imate prijatelje v Izraelu. Potem veste, da ortodoksni Izraelci distancirajo od Zionistov in ko so demonstracije, nosijo napise: mi nismo Zionisti. To sem videla na lastne oči v videih. Vsi narodi, vse religije smo za mir, ateisti prav tako, a vojna je pred vrati. kako je mogoče, da 1% ljudi na tem planetu odloča o usodi 99% ljudi?
Ne morem pa reči pavšalno, dol z vlado. Vlada ni neka gorgona, kolektivno skupinsko telo. Meni so določeni ljudje v vladi všeč, kolikor slišim kaj govorijo na TV. Izpostavila bi zlasti g. Janka Vebra, poslanca SD, ki ga najbolj cenim, pa tudi g. Miro Cerar mi je všeč. Kritizirajo ga, da je podlegel lobijem, a meni se zdi po TV prijazna in dobronamerna oseba. To dokazuje incident, ko ga je nekdo poklical in se mu predstavil kot predsednik Hrvaške vlade. G. Cerar mu je naivno nasedel, kar dokazuje, da v osnovi zaupljiva oseba, zlati všeč mi je bil njegov prijazen pozdrav...Bog Jaz ne verjamem, da bi se g. Cerar potem ko ni več pred kamerami spremenil v neko drugačno temačno osebnost. Všeč mi je tudi Luka Mesec, kadar govori o zasužnjeni in žrtvovani Grčiji, delavskih pravicah in se bori za večje pravice malih ljudi.
Všeč mi je tudi g. Grims, za katerega sem včeraj prebrala, da je zelo prizadet, ker je nekdo objavil sliko njega in njegovih treh otrok v povezavi z nekim zloglasnim nacistom. Da je prizadet pomeni, da še vedno ima čustva, da ni transhumanistično čudo srednjega spola z Zika možganožderom v okamenelih možganih. Kdor mu je to naredil, ne pozna meja dobrega okusa, ne dostojnosti, še manj kulture dialoga. Jaz ne delim naše politike na leve in desne, temveč po tem, kaj govorijo in delajo. Cerar je obljubil veliko drugačnega, toda a če čudite, da je podlegel lobijem? Po tem , kar sem jaz včeraj v praksi doživela na tem zidu, se ne čudim ničemur več. Gorgona Meduza hobotnica je neusmiljena, izruvali so ji srce, ponorela je pijana vlačuga Babilona. Predolgo je jezdila na črnem biku….uveli so njeni sokovi, zato je izgubila razsodnost…….ne veveč kaj dela…..Padel je, padel je Veliki Babilon, pojejo angeli, veselite se krotki, majhni in zatirani, prihaja tisti, ki bo s prestola vrgel mogočne in ki bo povzdignil neubogljene sirote....
#40
Stoyan Svet
1
Feb 29, 2016
lp gospa Radmila Cucak, imam kar precej prijateljev v Izraelu, pred petimi leti sem bil v Tel Avivu na konferenci o notranjem miru in v Jeruzalemu in niti eden od njih si ne želi vojne s Palestinci, oni so vsi za mir.

Imam tudi kar nekaj prijateljev, ki so muslimani, nekaj njih iz Bosne, Libanona, Malezije in Indije, kadar sem tam v New Delhiju vedno bivam v hotelu katerega lastniki so muslimani.
Tudi oni so vsi za mir, tudi oni si ne želijo nobene vojne.

Vojne si želijo samo banksterji gangsterji in korporacije, ki si želijo prisvojiti in podrediti cel svet, zato pripravljajo tretjo svetovno vojno.

Tudi vsi naši oblastniki so samo njihove lutke, izdajalci slovenskega naroda in ostalih državljanov in davkoplačevalcev, kar se itak lepo vidi po njihovih dejanjih.
lp
#39
Radmila Čučak
1
Feb 28, 2016
g. Stoyan Svet https://www.youtube.com/watch?v=2iwolpiFCPU

Kave EL Hashem / Hope in God (First Version)~Tehilim/Psalm 27:13 - YouTube

Shalom Aleychem! Behold! My first video shoot in Israel and B"H, one of many more videos to come! It was sooo much FUN..
#38
abram1b2 Cej
0
Feb 26, 2016
Stoyan
Dodal sem ga zato,ker ne trobi v isti rog kot večina.Nobenega drugega namena nisem imel. Popravek-To je Sveto pisemska parola.
#37
Stoyan Svet
1
Feb 26, 2016
lp Abram ne vem zakaj si objavil komentar iz e-dnevnika,
če se z njim ne strinjaš.
Ta socialistična parola, da smo vsi krivi in vsi nedolžni ni in ne bo držala.
Sam nimam absolutno nobenega vpliva na oblastne mafijaše,
ker vem, da so vse volitve bile zgoljufane,
na položaje pa so bili izvoljeni v naprej določeni kandidati.
Nimam nič proti, če se ti ali kdorkoli glede tega počuti krivega,
jaz se niti malo ne.
Tudi to kar trdiš, da bi bil jaz isti, kot ti oblastniki ne bo držalo.
Ker če bi, bi že bil v kaki parlamentarni stranki na kakem položaju,
tako pa me klientelistični koruptivneži nikoli niso zanimali,
ker se zavedam, da je notranji mir vreden več kot vse zunanje bogastvo.
S takim političnim pogledom kot ga imaš ti,
se res ne da nič storiti,
ampak pozitivne spremembe se kar naprej dogajajo
in dogajale se bodo še naprej.
Vse se da, kjer je volja tam je tudi pot pravi že star pregovor.
In to z zaupanjem vase za skupno dobro drži tudi za spreminjanje samega sebe.
lp
#36
abram1b2 Cej
2
Feb 26, 2016
Stoyan
Lepo piše,da to ni moja izkušnja.Kot opažam so redki tule,ki niso nikograšnje trobilo.Ker vem kaj zmore celotno človeštvo in zakaj je takšno kot je,se ne jezim na nikogar,ker vem,da smo vsi krivi in hkrati vsi nedolžni.Kdorkoli bo prišel na oblast,bo isti kot so vsi oblastniki danes.Tudi ti bi bil isti in vsak,ki danes kritizira kogar koli na oblasti.Sam nisem nobena izjema,jaz se tega lepo in enostavno zavedam.Ljudje se ne spreminjamo sami,ker ne vemo kako in zakaj smo vesoljno soodvisni.
#35
Stoyan Svet
2
Feb 26, 2016
dragi Abram Cej ,
prvo kot prvo, to niso begunci,
to so ekonomski migranti brez dokumentov
če bi res bili begunci bi ostali v Nemčiji,
kjer so jim prav zaradi tega ker to niso zavrnili azil.
Drugo, kot drugo;
Slovenci nismo ksenofobni narod,
to je lažno zavajanje oblastnih trobil,
Slovenci smo odprti, prijazni in pripravljeni pomagati,
glede na vse negativne izkušnje in dejstva iz Švedske, Nemčije in Francije, pa sta strah in zaskrbljenost javnosti več kot upravičena.

#34
abram1b2 Cej
1
Feb 26, 2016
Z vstopm v EU smo Slovenci izgubili pregovorno- veliko srce-

Tridnevna izkušnja prostovoljke v Srbiji
Resnično mislim, da bo beguncem bolje v Srbiji kot v Sloveniji glede azila. Resnično, resnično pa si želim, da bi Slovenija imela več Srbije v sebi (skupnost, razumevanje beguncev, domač in tovariški odnos do njih, begunci se prosto gibajo, vse je stvar dogovora/pregovarjanja, na medije samo zamahnejo z roko, ker poznajo realnost, oni imajo begunce že celo zgodovino, sproščenost in počasnost, flegma odnos do medijev, zejbancija, druženje in klepet, predvsem pa odprta pomoč drug drugemu) in veliko manj Avstrije (nadzor, toga pravila, omejenost in zadušljivost, pomanjkanje pristnosti, pretirana disciplina, itd.). Res mi je žal, ker čutim, da od zahoda pobiramo tiste najslabše stvari. Predvsem pa si resnično želim, da bi Slovenija imela veliko manj Slovenije v sebi (ksenofobija, zaprtost do tujcev, potrošništvo, nasedanje vsaki medijski objavi, prestrašenost, nedostopnost..). Resnično me skrbi, da v Sloveniji izginja vsaka sled skupnosti, ki je bila krasna prednost in vrednota Balkana in Jugoslavije. Original zapis,ki ni moj in je v celoti na Ednevniku.
#33
vladislav stres
1
Feb 26, 2016
Poglej čez planke, tako kot to dela tudi Stoyan Svet, pa še kdo, spodaj berem npr. Rastko Plohla, ki tudi zna pogledati iznad PLANK.

in boš ugotovil da so odgovorni tako odrasli PREBEŽNIKI kot odrasli Slovenci, predvsem pa naša oblast da zadevo razreši. Ampak samo debili lahko spregledajo odgovornost odraslih PREBEŽNIKOV, da skupaj iščemo in najdemo poti v sožitje.
#32
Stoyan Svet
1
Feb 26, 2016
Lp Radmila, seveda vam nič ne zamerim, če ste o kemičnem zapraševanju neba pisali tukaj, ker kar na nekaj člankih o tem sem zaprl komentiranje prav zaradi takih modelov kot je Greg Zupan, ki namesto, da bi komentiral vsebino članka etiketira avtorja za rasista, nacista in podobne etikete.
Tega seveda ne bomo dopuščali in ob nadaljevanju blatenja avtorjev bo Gregu Zupanu onemogočen dostop do Publish Walla.
Sam sem vesel vsakega komentarja, ki dopolnjuje vsebino članka, ali opozori na napako.
lp
#31
Radmila Čučak
0
Feb 26, 2016
spoštovani g. Grega Zupan na zadnji strani knjige Dangerous Imagination, Silent Assimilation piše belo na črnem, da je Harald Kautz Vella fizik in geolog. Ali si upate temu oporekati, temu kar je javno dostopen publiciran podatek? Toda če ste že odločili, da blatite priznanega znanstvenika Haralda Vella (kako pa vi veste, kdo koga pozna v akademskih krogih? Ali ste morda vi akademik?), potem to kar očitate drugim, sami izvajate, kar je daleč od pozitivnih čustev, o katerih drugim pridigate v spodnjem prispevku. Ker pa očitno ne bova soglašala glede strokovnosti Harald Velle, vas lepo pozdravljam.
#30
Greg Zupan
1
Feb 26, 2016
Spoštovana, meni samo ena stvar ni jasna, da strokovnjaka,, kot je, nihče iz akademskih krogov ne pozna.

In potem sem jaz nepoučen. Je hudič, ko verniku božanstvo uničiš.
#29
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2016-02-25 14:50:13 (Feb 25, 2016)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
NATO potresi z minsko eksplozivnimi sredstvi
Največji slovenski teroristi
Ne mara-keš-ki deklaraciji
Bližajo se županske volitve
False flag lažni strelski napadi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2019
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

2661.) kriv - jason pinter

Kategorija: Šport

Cena: 25 €

4691.) nomadi brez oaze  -  boris pahor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5885.) vidna tema - izpoved o depresiji - william styron

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 12.99 €

6455.) oj, hišica očetova - cilka dimec žerdin

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

6983.) luč fantastike - terry pratchett

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

https://www.naravni.si/blog/filtri-za-vodo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

dober dan,   ste v kakšni finančni krizi? ali vam je banka zavrnila posojilo? ali potrebujete posojilo? ne skrbite več, ker je podjetje, ki je tu, da vam pomaga, daje posojila tako posameznikom kot podjetjem od 2000 evrov in več, obrestna mera je dostopna. če vas zanima, se lahko s svojimi prošnjami obrnete na hopkinsonloan@outlook.com.   hvala.  

Kategorija: Storitve

Cena: 10 €

v kolikor igrate igre na srečo, spremljate športi in radi tudi stavite, imate sedaj možnost, da ob registraciji na spletni strani: https://www.betsonhand.com/sl/william-hill/william-hill-bonus/ prejmete tudi william hill bonus.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kakšna znaša pokritost lte 4g omrežja pri enem izmed večjih operaterjev v sloveniji. na njihovi spletni strani si lahko ogledate zemljevid: https://www.a1.si/omrezje/hitrost-interneta-4g-lte

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

https://www.naravni.si/tehnologija/filtri-za-vodo.html

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor razmišljate o nakupu kvalitetnega mobilnega telefona in zanj ne želite odšteti celega premoženja, je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy a7. zmogljiv telefon po ugodni ceni, ki vas bo zagotovo navdušil. več lahko najdete in preberete na naslovu: https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-a7-zlata

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

računalnik all in one envy velja za premium izdelek hp.  z top procesorjem in ločeno grafično kartico, nudi hitro in zmogljivo delovanje.  primeren tudi za zahtevne igerce!     

Kategorija: All-in-one računalniki

Cena: 1499 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj