Članek
NATO sodoben Auschwitz
Objavljeno Feb 01, 2016

Praznujemo drugo obletnico žleda, ki nam jo je povzročil NATO s kemičnim zapraševanjem našega neba. Vremenska teorija zarote, ki so jo glede tega zagovarjale naše oblastne lutke in vsi mediji se je z uradnimi dokumenti, ki so pricurljali iz Pentagona sesula v prah. (Povezava ob desni strani zgoraj)

Slovenska kokoška se vsebolj spreminja v NATO-v poligon za vremenska in drugih vrst vojskovanj.

Sicer lastnikom NATOa ni všeč, da slovenski davkoplačevalci vsak mesec za NATO-v ekocid in genocid  nad nami plačujemo samo 34 milijonov evrov.

Če nas bodo res izločili iz te zločinske organizacije jim bomo slovensko ljudstvo iz dna srca hvaležni. Koliko koristi imamo od njih se je lepo videlo ob tej migrantski krizi, ko so naši vojaki in policisti na južni meji gagali, medtem so pa na Počku nad Postojno združene NATOsile z ameriško podporo nabijale s havbicami cele dneve in celo ponoči.

Torej od danes ponedeljka, 1., do četrtka, 4. februarja, bo na osrednjem vadišču Slovenske vojske Postojna ponovno usposabljanje usmerjevalcev združenega ognja iz enot Slovenske vojske in slušateljev ter inštruktorjev šole zračnih sil ZDA AGOS (Air Ground Operations School), ki ima sedež v Zvezni republiki Nemčiji.

Kot po navadi lahko danes že pričakujemo takojšnje znižanje temperatur pod ledišče in ponoven poizkus žledenja, ki je iz Pentagona za Postojno bil napovedan že lani.

Kot po navadi se bo koncentracija kovinskih mikro delcev v padavinah vsak dan do četrtka, ali petka povečevala.

Sledilo bo bodisi žledenje, če pa to ne bo iz kakršnih koli razlogov uspelo pa vsaj ponovne poplave, če jim bo z mobilnimi radarji ponovno uspelo nad nami skupaj zgrmaditi gore oblakov.

Povsem možno je, da bodo ponovno poizkusili tu nekje sprožiti tudi kak potres, ali dva. 

Kdor ima merilec, ki kaže koliko mikrodelcev je v deževnici mu toplo priporočam, da teh pet dni zbira deževnico in meri prisotnost mikro delcev. Deževnico je potrebno zbirati par metrov stran od sten hiš in kak meter in pol od tal. 

Iz tabel agencije ARSO smo lani jasno lahko videli, da se je prisotnost kovinskih nano delcev v padavinah ob vsaki NATO vaji drastično povečala za od 10 do 50x. 

Jasno smo tudi lahko videli, da se ob preletih NATO letal nebo hitro pooblači točno iz in v smeri v katere letijo ta letala. NATO letala naj bi ob teh vajah letela na višini okoli 4000m, ampak še vedno se je dogajalo, da so v nizkih preletih nad postojno prebijali zvočni zid.

En poizkus žledenja letos smo že doživeli, vendar jim ni uspel. To se je zgodilo preko novega leta, ko se je nenadoma temperatura spustila pod ladišče in je padal umeten sneg.

Kako so to izvedli si oglej na tem video posnetku avionu cisterni, ki povzroča rolaste oblake, ki jih zadnje čase lahko veliko vidimo na našem nebu iz smeri Italije preko Kopra, ali pa vipavske doline https://www.youtube.com/watch?v=qXNf_g7aqaQ in na satelitskem vremenskem posnetku.

Te črte, ki se na posnetku jasno vlečejo od Skandinavije preko Nemčije do Slovenije spuščajo avio cisterne, kot recimo B52, ki ima kapaciteto kar 80 ton.   https://www.youtube.com/watch?v=JhN92x8129M  

Stoyan Svet