Moje darilo tebi

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2015-12-30 ob 18:53:07

Naj se ti najprej zahvalim za branje mojih člankov, ki v nekaterih primerih presega 30 000 bralcev. Še posebej se ti zahvaljujem, če tudi ti ozaveščaš ljudi, širiš pozitivne informacije in deluješ za naše skupno dobro. 

Pri stvarniku se je pritožila tema, da jo sonce stalno preganja. Stvarnik je vzel pritožbo na znanje in oba povabil na zagovor. Sonce je prišlo, teme pa ni bilo od nikoder. Naj nadaljujem z odlomkom iz Čandogja Upanišade, ki je star že par tisoč let; "Obstaja luč, ki sije nad vsemi stvarmi na zemlji nad vsemi nami, nad nebesi, nad najvišjimi in še višjimi nebesi.
To je luč, ki sije v naših srcih."

Vsi, ki se trudimo za naše skupno dobro se tej notranji luči v sebi približujemo, lahko jo v sebi začutimo kot mir, radost in ljubezen, lahko jo po določenem času stalnega usmerjanja pozornosti vase v sebi celo vidimo z zaprtimi očmi v popolni temi. 

Vsi ostali so princi teme: To so tiste osebe, ki so se v svojem življenju trudile in se še samo za njihovo lastno dobro in za pogubo vseh nas ostalih. Kdo so to jih lahko vsak dan vidite na prvih straneh domačih in tujih medijev.

Ni zaman Jezus pred par tisočletji izjavil, da je široka cesta, ki vodi v pogubo in ozka je pot, ki vodi v življenje. Ni omenil smrti, ker smrti dejansko ni. Energija, ki nas živi je neuničljiva, samo spreminja svoja "agregatna stanja". Vsi smo v onostranstvu že bili in tja se bomo po tej zemeljski izkušnji tudi vrnili. Na koncu vsakemu ostane eno samo vprašanje; "Si izpolnil smisel svojega življenja? Kaj si storil za skupno dobro ljudi med katerimi si živel?" Odgovor zase veš le ti sam(a). Sam zase lahko rečem JA SEM, se pa zavedam, da bi lahko storil še veliko več za naše skupno dobro in s tem tudi zase. 

Zdaj, ko smo dolgo časa imeli lepo vreme smo vsak dan lahko videli, kako nas s težkimi kovinami in strupenimi kemikalijami zaprašujejo NATO-va letala, izjema je bila le na gospodov dan ob nedeljah in mednarodnih praznikih. Tudi NATO piloti so takrat prosti. Da to niso teorije zarote, ampak praksa zarote so pokazale meritve ARSO, ker so ob vsakih vojaških vajah ob obilnem zapraševanju NATO letal bile presežene vsebine kovin kot aluminij, stroncij, barij kadmij itd več sto procentov. Torej ta zapraševanja so genocid in ekocid nad nami. To na agenciji ARSO dobro vejo, ampak se sprenevedajo. To dobro vejo tudi naši vladni predstavniki, katerim je do nas ljudstva toliko kot do lanskega snega. Naj mimogrede omenim, da američani napovedujejo v februarju ponovitev žledne katastrofe v Postojni in bližnji okolici.

Ok. zdaj pa k mojemu darilu tebi, ki bereš moje članke. Končno imamo recept za odstranitev težkih kovin iz naših organizmov. Čeprav svetovne farmacevtske korporacije, proizvajajo zdravila, ki zdravju bolj škodujejo, kot koristijo, so še vedno za naše zdravje najkoristnejša tista sredstva, ki so jih uporabljali za zdravljenje že pred stoletji; to pa so; soda bikarbona, jodova tinktura, vodikov peroksid magnezijev klorid in C vitamin. 

Za odstranjevanje in izločanje težkih kovin strogo sledi tem navodilom;

Zjutraj pol ure pred zajtrkom spij dva do tri dcl tople slane vode, najboljši je solni cvet iz naših solin. (pol do ena čajna žlička soli)  Po obilnem zajtrku takoj spij dva dcl tople vode v katero kapneš prvi dan eno, če ni reakcij pa vsak naslednji dan po dve kapljici jodove tinkture. Ob večji telesni masi pa lahko celo 3 kapljice. Uporabljaj jodovo tinkturo za notranjo uporabo. Vsak dan obvezno uživaj tudi dodatni C vitamin (čiščenje žil), magnezijev klorid in selen, ki je tudi v brazilskih oreščkih.

Več o jodovi tinkturi in zdravljenju z njo na nasldnji povezavi; https://docs.google.com/document/d/1-9z2LTtCnj5U-kczMZ7mdY63ugV50QHxyGWuKM3x8HA/edit

V naslednjem letu ti želim obilo zdravja, notranjega miru in obilo dela za naše skupno dobro. To je to, kar bo še bolj osmislilo tvoje življenje in ti prineslo obilo zadovoljstva in veselja.

Stoyan Svet  

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
0
Feb 25, 2016
http://www.stopthecrime.net/toxicsky/Interview with Dr. Deagle on Geo-engineering.pdf
#8
Ana Kos
0
Dec 31, 2015
Lepa misel, Stoyan. :) Sicer pa morda vse preveč ocenjujemo in primerjamo, v resnici je toliko stvari čisto zase, čisto svojih.

Če utegneš, poglej tele misli ("pravila" sem obarvala rdeče), meni se zdijo nekako univerzalne:

http://www.publishwall.si/solzemlje/post/160311/stirideset-pravil-ljubezni

Sicer pa: vse dobro tebi!

Štirideset pravil ljubezni

Literarno delo turške avtorice me je izredno pritegnilo, posebej zato, ker se v delu prepletata sodobna zgodba vestne am
#7
Stoyan Svet
1
Dec 31, 2015
draga Ana ja to življenje je učilnica in največ se naučimo skozi svoje napake in izkušnje, ki običajni izvirajo iz teme naše nevednosti.
Iz tiste nevednosti, ki ne ve, da se največje bogastvo nahaja znotraj nas samih.
Všeč mi je misel guru Nanaka, ki je v Indiji živel pred približno 500 leti.
Ena njegova misel se glasi;
"Vsi cesarji sveta z vsem njihovim bogastvom
ne odtehtajo ene same mravlje,
ki je napolnjena z božansko milostjo."
Res božanska milost je naše največje bogastvo,
zato jo tudi tebi želim v novem letu obilo.
lp
#6
Stoyan Svet
0
Dec 31, 2015
draga Klavdija vsak po svoje sprejema svetlobo in temo in tako je tudi prav.
Želim ti zdravo in uspešno novo leto. lp
#5
Ana Kos
1
Dec 31, 2015
Vse dobro, Stoyan.
Potrebni sta obe, svetloba in tema :)
Si pa želimo svetlobe v srcu! Ampak če ni tudi kdaj teme, svetlobe sploh ne poznamo ...

Zanimiv recept za odstranjevanje težkih kovin. Ampak stvari, ki jih omenjaš, so iz laboratorija, kajne. Malo nezaupljiva sem do stvari iz laboratorija :)

Vse dobro ti želim!
#4
Klavdija Hiti
0
Dec 31, 2015
Svetloba je en K vredna, saj če je preveč svetlobe se nam blešči in nas oslepi. Od vse te svetlobe so ljudje slepi. Raje imam temo. Vsi jo sovražijo, ampak šele ko čutimo, ko stvar otipamo, vemo kakšna je v resnici. Jaz sem raje v temi, vendar vidim resnico z rokami ali pa v medli svetlobi, ki mi kaže obrise stvari, ki so okoli mene.
#3
Stoyan Svet
0
Dec 31, 2015
hvala Romano tudi tebi vse naj, naj v Novem Letu, veliko tistega notranjega miru iz katerega izhajata ljubezen in svoboda.
#2
Romano Rajkov
1
Dec 30, 2015
Ljudje smo na točki evolucije Stoyan, ki bo kmalu pometla s protislovnimi glasovi in pristopi. Ljudje bodo bolj izostreno dojemali pomen in namen svojega bivanja ter način, kako se to dojemanje prenaša v njihovo zavest. Kmalu, zelo kmalu bodo zrasli, takorekoč čez noč.

To novo dojemanje bo mnoge streznilo in presenetilo, vendar tudi navdihnilo in razsvetlilo, da bodo svoje razumevanje popolnoma prilagodili. To, kar imenujejo pomen in namen življenja, bo s tem dobilo novo vrednost. Njihova prepričanja in dejanja bosta prežemali večja resnost in večja radost, in jih vse skupaj postopoma vključili v nov družbeni red.

Ta čas ni več daleč. Veliki gospod se želi pojaviti in svetu nakloniti svojo javno priznano prisotnost. Ne bojte se. Nastaja nov svet, ki bo v enaki meri obnovil vero v pogum ljudi.

Tebi Stoyan pa zahvaljujem na lepih željah in na prispevkih s katerimi osveščaš ljudi, jih usmerjaš k treznejšemu razmišljanju. V vseh nas se bo morala prebuditi luč ljubezni, prav ta luč bo tista prava, najmočnejša, ki bo tako močno svetila, da bomo pričeli žeti sadove stvarstva, morali se bomo predvsem imeti radi in se ne deliti, kot to počnemo sedaj!

Za zaključek bi pa zaželel še ((( S R E Č N O 2016 ))) tebi in vsem, ki prispevate dobra dela za boljši jutri!
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-12-30 18:53:07 (Dec 30, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Iodine and Potassium Iodide

Iodine and Potassium Iodide

Val - Znanje - Portal za razvoj svijesti | Magnezijev klorid za zdravlje i pomlađivanje | Magnezija,

  MAGNEZIJEV KLORID, MINERALNI SPOJ DOBIVEN ISPARAVANJEM IZ MORSKE VODE, DRAGOCJEN JE ZBOG SVOJE SPOSOBNOSTI DA POTIČE ZDRAVLJE I VITALNOST, LIJEČI BROJNE BOLESTI, USPORAVA PROCES STARENJA I SUZBIJA INFEKCIJE Magnezij je upravo čudotvoran mineral po svom iscjeljujućem učinku na širok raspon bolesti, kao i po svojoj sposobnosti da podmladi ostarjelo tijelo.

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
NATO potresi z minsko eksplozivnimi sredstvi
Največji slovenski teroristi
Ne mara-keš-ki deklaraciji
Bližajo se županske volitve
False flag lažni strelski napadi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2019
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

2661.) kriv - jason pinter

Kategorija: Šport

Cena: 25 €

4691.) nomadi brez oaze  -  boris pahor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5885.) vidna tema - izpoved o depresiji - william styron

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 12.99 €

6455.) oj, hišica očetova - cilka dimec žerdin

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

6983.) luč fantastike - terry pratchett

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

https://www.naravni.si/blog/filtri-za-vodo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

dober dan,   ste v kakšni finančni krizi? ali vam je banka zavrnila posojilo? ali potrebujete posojilo? ne skrbite več, ker je podjetje, ki je tu, da vam pomaga, daje posojila tako posameznikom kot podjetjem od 2000 evrov in več, obrestna mera je dostopna. če vas zanima, se lahko s svojimi prošnjami obrnete na hopkinsonloan@outlook.com.   hvala.  

Kategorija: Storitve

Cena: 10 €

v kolikor igrate igre na srečo, spremljate športi in radi tudi stavite, imate sedaj možnost, da ob registraciji na spletni strani: https://www.betsonhand.com/sl/william-hill/william-hill-bonus/ prejmete tudi william hill bonus.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kakšna znaša pokritost lte 4g omrežja pri enem izmed večjih operaterjev v sloveniji. na njihovi spletni strani si lahko ogledate zemljevid: https://www.a1.si/omrezje/hitrost-interneta-4g-lte

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

https://www.naravni.si/tehnologija/filtri-za-vodo.html

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor razmišljate o nakupu kvalitetnega mobilnega telefona in zanj ne želite odšteti celega premoženja, je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy a7. zmogljiv telefon po ugodni ceni, ki vas bo zagotovo navdušil. več lahko najdete in preberete na naslovu: https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-a7-zlata

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

računalnik all in one envy velja za premium izdelek hp.  z top procesorjem in ločeno grafično kartico, nudi hitro in zmogljivo delovanje.  primeren tudi za zahtevne igerce!     

Kategorija: All-in-one računalniki

Cena: 1499 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj