Kdo je za zadnjim masakrom v Parizu?

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2015-11-14 ob 23:23:12

Ozadja svetovnih terorističnih napadov  podrobno proučujem že od 11. septembra 2001. Zelo malo je še ljudi, ki še verjamejo, da je za napadom na dvojčka bil "Obama" Bin Laden in njegova Al Kaida, še posebej zato, ker se je poleg nebotičnikov do temeljev zrušila tudi tako zvana stavba 7 v kateri je imela sedež CIA. Do sedaj ni bilo nobenih uradnih pojasnil, zakaj se je zrušila ta stavba. Po trditvah poznavalcev je bilo potrebno uničiti neke dokumente, ki naj bi hudo korupcijsko bremenile Donalda Ramsfielda. 

Podrobno sem spremljal tudi ozadja terorističnega napada v Madridu leta 2004 in v Londonu 2005, Bostonski bombni napad pred dvema letoma in pariškega Charlie Hebdo. Seveda sem pozorno spremljal tudi tega zadnjega v Parizu. Tudi ta ima kar preveč podobnosti s terorističnim napadom na Charlie Hebdo. Charlie Hebdo je pred napadom kupil Jacob Rorthschild, Bataclan koncertno dvorano pa je septembra letos prodal Rothschildov prijatelj zaradi strahu pred terorističnim napadom antisemitistov. 

Vsi ti teroristični napadi imajo kar nekaj skupnih imenovalcev in sicer;

1. Na prizorišču vedno najdejo nepoškodovane osebne dokumnete domnevnih teroristiv. Tudi tokrat v Parizu kot v vseh prejšnjih so jih našli. Ponarejen sirijski potni list terorista. (rotschildov mosad podpis)

2. V času vsakega terorističnega napada potekajo vojaško-policijske vaje pod vodstvom tajnih služb CIA, MI6, Mosad, itd prav tam, ali v okolici, kjer je bil izveden teroristični napad. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. 

3. Vsak teroristični napad se zgodi preden naj bi potekali kaki shodi, ali protesti proti klimatskim spremembam itd. Tudi tokrat v Parizu je bilo točno tako.

4. V ozadju se tajno sprejema korporacijski sporazum med EU in ZDA znan kot TTIP in TISA.

Kdor spremlja moja pisanja že lahko ve, da veliko let podrobno proučujem delovanje Iluminatov bančnih gangsterjev.

Nobeni konflikti, nobene vojne, nobeni teroristični napadi v svetu niso šli, niti ne grejo mimo njihove volje. Oni vse splanirajo v naprej. Vsak datum za terorističen napad, ali pričetek vojne je skrbno numerološko splaniran, tudi ta petek 13. november 2015 ni bil noben slučaj. Iluminati so vsi mahnjeni na numerologijo in tega niti ne skrivajo. Na youtube je dovolj videov, ki to potrjujejo. Numerolgija je njihov podpis pod vsak teroristični napad, pod vsako lokalno, ali svetovno vojno.

Ti ubogi muslimanski teroristi ne vejo, da so Rothschildovi plačanci, da delajo zgolj za svetovne bančne gangsterje.

Bančni gangsterji NWO pa imajo z ustvarjanjem terorističnih napadov veliko korist. Ne pozabimo, kaj je njihov končni cilj; 1.konstantno ustvarjati mednarodno zmedo, 2. z izrednimi razmerami ukinjati demokracijo, 3. uvesti diktaturo novega svetovnega reda NWO, 4. zmanjšati svetovno populacijo na pol milijarde njihovih sužnjev itd

V podkrepitev mojih navedb pa še nekaj dejstev; koncem meseca bo v Prizu potekala konferenca Združenih Narodov o klimatskih spremembah. Ker so bili pričakovani veliki prostesti proti zapraševanju neba, jih zdaj, ko so v Parizu izredne razmere ne bo, NWO pravljičarji pa nam bodo lahko še naprej veselo prodajali pravljice o segrevanju podnebja. 

Pred terorističnim napadom v Parizu so se sestali CIA direktor Brennan, direktor francoske tajne službe Bernard Bajolet, izraelski svetovalec za varnost Yacov Amidror v Washingtonu. Ni mi treba razlagati, da so vsi ti ljudje Rothschildove lutke.

https://www.youtube.com/watch?v=DxkInbEcEZ4

Torej, če, kako in kdaj naj bi potekala od banksterjev napovedana balkanska vojna bodo, ali so že odločili NWO banksterji gangsterji.

Zaplesti v vojno Srbe in Hrvate je pravi mačji kašelj, razstreliti tam kakšno javno prireditev, kjer se bo na sceni pojavil hrvaška, ali srbska osebna izkaznica "terorista" bo za njih dovolj, da se bo njihov ogenj sovraštva spet razvnel do neba.

Kot sem že napisal, sam bi v danih razmerah močno okrepil varovanje naše nuklearke.

Upajmo, da bomo voditelje balkanskih držav vsaj v zavesti prisilili, da ob morebitnem terorističnem napadu ne nasedajo več pastem NWO svetovnih bančnih gangsterjev in se takoj zavejo kako pomembno je, da se ponovno vojaško povežemo, če hočemo kot narodi preživeti.

Stoyan Svet  

Whistleblower Activist Exposes Covert Agenda Behind Geoengineered Global Climate Change | SOTN: Alte

Open Letter From Paris Climate Change Conference Participant Sounds The Alarm Upcoming Global Climate Change Agreement Ignores Geoengineering, Precursor To One World Government

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
rastko plohl
0
Nov 16, 2015
lp
#6
Stoyan Svet
1
Nov 15, 2015
odličen video, ki sem ga oravkar odkril, ki potrjuje vse moje navedbe;
https://www.youtube.com/watch?v=JV-Cc-Qxd5s

Paris Terror Attack False Flag Proof REVEALED - What You're NOT Being Told! - YouTube

Secret Pentagon Report Reveals US "Created" ISIS As A "Tool" To Overthrow Syria's President Assad - http://www.zerohedge
#5
Stoyan Svet
0
Nov 15, 2015
Peter Marinac imate prav, vemdar jih h zdravi pameti mi vsi vsaj v zavesti lahko prisilimo.
#4
Peter Marinac
5
Nov 15, 2015
Z vsem se strinjam, samo z zdravo pametjo balkanskih voditeljev pa ne. Na mestu voditeljev so samo, ker podpirajo tako početje. Če ga nebi, bi bili po kratkem postopku odstranjeni.
To je jasno, ko vidimo njihovo podporo raznim trgovinskim sporazumom, farmacevtski industriji, GSO, cerkvi....
#3
Stoyan Svet
10
Nov 15, 2015
seveda Vladislav zato tudi je vedno več protestov po vsem svetu,
ampak naša rothschildova medijska trobila tega ne smejo poročati.
Sploh ni več vprašanje, ali bo prišlo do preobrata na političnem in gospodarskem področju pri nas in v svetu, je samo še vprašanje časa.
Tovariši gospodje na oblasti, ki se zdaj počutijo v svojih koruptivno klientelističnih dejanjih tako udobno se kmalu to ne bodo več.
Neodgovornost do svojega lastnega ljudstva se jim bo vrnila kot bumerang.
#2
vladislav stres
8
Nov 15, 2015
Zopet HVALA Stojan.
Obstajajo pa tudi protisile.
KOALICIJA ZOPER VOJNO in zoper obračunavanju s silo samo po sebi.
GLAVO pa bomo morali začeti uporabljati za razmišljanje v povezavi z vrednotami, preko katerih tehtamo kaj je in kaj ni prav.
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-11-14 23:23:12 (Nov 14, 2015)
Starejša objava Novejša objava
2015 United Nations Climate Change Conference - Wikipedia, the free encyclopedia

The 2015 United Nations Climate Change Conference, COP 21 or CMP 11 will be held in Paris,[ 1] from November 30 to December 11.[ 2] It will be the 21st yearly session of the Conference of the Parties to the 1992 United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) and the 11th session of the Meeting of the Parties to the 1997 Kyoto Protocol.[ 3] The conference objective is to achieve a legally binding and universal agreement on climate, from all the nations of the world. Leadership of the negotiations is yet to be determined.

Whistleblower Activist Exposes Covert Agenda Behind Geoengineered Global Climate Change | SOTN: Alte

Open Letter From Paris Climate Change Conference Participant Sounds The Alarm Upcoming Global Climate Change Agreement Ignores Geoengineering, Precursor To One World Government

BOOM! CIA Director Met with French Security Chief and Mossad Before Paris Attacks - YouTube

www.undergroundworldnews.com CIA Director Brennan Met With French Secuity Chief Before Paris Attacks - Report | 13 Nov 2015 | The White House correspondent f...

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Bližajo se županske volitve
False flag lažni strelski napadi
NATO je v Sloveniji izvajal kibernetski napad
Cepiva programirana smrt
Cela Slovenija NATO baza
NATO Kemične bombe ubijajo naravo in nas
Do 18. maja NATO skalni sokol napada iz neba
NATO zračni teroristi
EU sodišče se glede cepljenja in cepiv prebuja
Borut Pahor bi moral biti odstavljen
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(27)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
CIA
(1)
Bush
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
IŠČI PO ARHIVU
November 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Oglasi

prodajem stan u centru trsta, udaljen oko 1,5 km od mora. na trećem spratu, bez lifta, renoviran (nove instalacije struje, vode, gasa, odvoda i grejanje) 78 m2 plus terasa, dnevna soba sa kuhinjom, 3 mae spavaće obe i kupatilo plus odvojen wc. stan je u vlasništvu, trenutno se izdaje za 600 evra mesečno- cena 115.000 evra. +393483732978 (viber, whatsapp) +381612582885 (viber, whatsapp) drazeta.mirjana@gmail.com

Kategorija: Italija

Cena: 115000 €

prav gotovo se vsi kadilci zavedate, da kajenje, škoduje vašemu zdravju? gotovo ste že tudi večkrat poskušali opustiti to škodljivo navado vendar brez uspeha? vam terapija po metodi kvantne medicine na sistemu scio lahko pomaga pri opustitvi kajenja? pravzaprav je že 30-minutna terapija učinkovita in to ne glede na število cigaret, ki jih dnevno pokadite! kako poteka terapija? vsaj dve uri pred terapijo ne smete kaditi, saj mora sistem izmeriti frekvenco organizma brez prisotnosti nikotina. med terapijo pokadite cigareto in ogorek odložite na napravo. sistem ponovno izmeri frekvenco in jo primerja z vrednostmi pred terapijo. z uporabo zahtevnih matematičnih algoritmov sistem izračuna povprečno krivuljo in jo posreduje organizmu prek posebnih elektrod. organizem dobi občutek, kot da bi pokadili sto cigaret, kar v kali zatre željo po ponovnem kajenju. program pomaga absorbirati nikotin iz pljuč, zmanjšuje stres in čisti žrelo. na terapijo prinesite eno cigareto in škatlico, ki jih najpogosteje kadite. terapija je popolnoma neboleča in brez tveganja za pojav neželenih stranskh učinkov. p.s.: ali ste vedeli, da vsebuje cigaretni dim preko 4.000 kemičnih spojin, vključujoč preko 50 znanih kancerogenih in metaboličnih strupov? razlog več da opustite škodljivo navado.

Kategorija: Storitve

Cena: 20 €

konopljina smola cbd je naravni izvleček cvetov industrijske konoplje z 20 % deležem kanabidiola (cbd) in je proizvedena s sodobno metodo ekstrakcije s superkritičnim ogljikovim dioksidom, ki ohrani širok spekter kanabinoidov, terpenov, flavonoidov in drugih blagodejnih učinkovin konoplje. to je ekološko vzgojena industrijska konoplja slovenskih pridelovalcev. ker je v njej širok spekter biološko aktivnih molekul, se učinki medsebojno dopolnjujejo in pomagajo pri obnavljanju uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema. kanabidiol ali cbd je najbolj zastopani kanabinoid v rastlini industrijske konoplje, mogoče pa ga je najti v vršičkih vseh sort konoplje. cvetovi konoplje so ročno pobrani in naravno posušeni. v primerjavi s thc je cbd popolnoma nepsihotropna komponenta, ki učinkuje predvsem na periferno živčevje in imunski sistem,  namesto na centralno živčevje, in ne povzroča omame. znanstvene študije kažejo na potencialno terapevtsko rabo kanabidiola (cbd) pri epilepsiji, multipli sklerozi, alzheimerjevi bolezni, shizofreniji, depresiji, tesnobi, psihični nestabilnosi, rakavih obolenjih, diabetesu, vnetnih obolenjih, čezmerni teži, ščitenju živčevja, bruhanju, hepatitsu, poškodbi jeter in možganov, sepsi, alergijah in astmi. na splošno lahko rečemo, da cbd pomaga pri obnovi uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema, fiziološkega sistema, ki ima velik vpliv na delovanje možganov in je vključen v vzpostavljanju in ohranjanju zdravja ljudi.

Kategorija: Lekarna

Cena: 74 €

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 30 ml

Kategorija: Lekarna

Cena: 15 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 500 m

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

vsak podjetnik si želi povečati prodajo. enostavna rešitev za ravno to je spletno oglaševanje. pri podjetju degriz d.o.o. nudimo kvalitetne storitve oglaševanja, od adwords - google oglaševanja, facebooka poslužujemo se pa tudi novih, kreativnih načinov oglaševanja.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

poskrbite za to, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno s pomočjo podjetja, ki vam nudi vzdrževanje spletnih strani po ugodnih cenah!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

izdelava spletnih strani je dandanes zahtevno delo. podjetje degriz ima s tem dolgoletne izkušnje in ustreže vašim željam.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kvalitetna in ugodna izdelava spletne trgovine pri podjetju degriz. z izdelavo spletnih trgovin se ukvarjajo že več let. preverite celotno ponudbo na strani degriz.net!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

nudim kvalitetno in strokovno poučevanje violine v ljubljani za različne nivoje znanja ter starosti!. način dela se prilagodi glede na vaše želje ter (morebitno) predznanje. prav tako lahko po želji pomagam tudi pri učenju teorije glasbe. pogoj je lasten inštrument, notni material priskrbim jaz. sem akademsko izobražena violinistka z več leti izkušenj v poučevanju. učne ure potekajo v šiški. za več informacij me konaktirajte na naveden e-mail.   <p rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "lucida="" sans="" unicode";="" font-size:="" 13px;="" text-align:="" justify;"=""> instrukcijevioline@yahoo.com

Kategorija: Inštrukcije - Umetnost

Cena: Pokličite za ceno

6719.) kobile  brazde prvega destletja - etnološka zbirka

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj