Obletnica terorističnega napada NATO-a

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2015-02-20 ob 09:14:16

Preživeli smo obletnico terorističnega napada NATO-a, ki nam je z žledom in poplavami v lanskem letu naredila več milijardno škodo. Seveda so naši politikanti veselo sprejeli za letošnje leto povsem enak plan vojaških vaj pri nas v istih časovnih razdobjih kot lani.

Tako smo že imeli v Postojni ta mesec čast videti zjutraj okoli 6 ure, kako po Postojni veselo tekajo ameriški vojaki, po lokalih pa v uniformah tudi hrvaške in italijanske vojake.

Sam proti njim nimam nič, so simpatični in prijetni fantje, ki se žal ne zavedajo smisla svojega življenja in tega, da svoja življenja izročajo v posest grabežljivi banksterskim norcem za katerih požrešnost bodo morali ubijati svoje brate in sestre in žrtvovati svoja življenja. 

Od 26 do 31 januarja smo tako kot lani imeli čast ponovno biti deležni tednov zračne podpore zapraševanja (uradno izvedba delovanja iz zračnih plovil). Vremenske razmere so v tem času bile na las podobne lanskim, temperature povsem podobne. Pihala je burja, oblaki so lepo potovali od juga proti severu, celo zelo droben sneg, ki je začel padati je bil podoben tistemu iz lanskega leta. Nad Slovenijo so se tako kot lani lepo v ciklonu zbirali oblaki, a hvalabogu jim tokrat ni uspelo. 

V torek 27. januarja torej med izvedbo delovanja zračnih sil me je ob pol štirih zjutraj zbudil precej nizkileteči avion nad Postojno. Zvok je bil podoben zvoku, ki ga oddajajo pilatusi. To me je res razjezilo zato sem še isti dan poklical na obrambno ministrstvo in zahteval odgovor. Za informacije o vojaških vajah je bila odgovorna neka gospa, ki mi je zagotovila, da med tem časom ni nad Postojno letel noben njihov avion. Pričakovano in podobno kot lani (To pa niso bili naši) Nato sem se obrnil še na kontrolo zračnega prometa, kjer daje tozadevne informacije gospa Katja Tratnik, ki me je tudi obvestila, da nad Postojno 27. januarja ni letel noben avion. Skratka, ni čudno, da je naša država v obliki kure, saj njene institucije očitno ne vejo kje se jih drži glava. Nihče nič ne ve, ali pa noče vedeti, če pa ve in ne daje, ali ne sme dajati informacij.

Tako se je lani po poplavah v Cerknici na predavanju hudo sprenevedal znani vremenar Branko Gregorčič. Zastavil sem mu nekaj neprijetnih vprašanj kot zakaj ne delajo analiz deževnice na kovine,  polimere, parazite in bakterije? Odgovoril mi je, da je to predrago??? No zdaj lahko vidimo, da so analize na kovine kljub temu delali, so jih pa skrivali pred javnostjo.

Iz njihove tabele (klikni povezavo) je jasno razvidno, kako se je lani v februarju med žledno katastrofo v snegu in deževnici povečevala koncentracija težkih in lahkih kovin, aluminija od 7ih na 152 mikrogramov, železa od 23,8 do 66,7 mikrogramov in barija od 0,4 do 6,4 mikrogramov. Za Branka kristalčka, kot ga ljubkovalno imenujejo komentatorji na FB je vse to slučajno, za nas, ki pa že leta gledamo v nebo in spremljamo vremenske pojave pa to ni slučajno. Žled in poplave so za nas bile in so teroristični napad NATO-a.

Barij in nano delci aluminija lahko pridejo v zrak samo skozi izpuste letal. O škodljivosti aluminija je bilo že dosti govora, pa naj namenim še par besed elementu barij. Barijev karbonat BaCO3, ali je mimogrede hud strup za podgane. Hud strup je tudi barijev klorid BaCl2. Barij v zraku hitro ionizira v oblake in povzroča odbijanje sončne svetlobe nazaj v vesolje in preprečuje zemlji, da bi se segrela. S tehniko potisni-potegni lahko zadržujejo nizke temperature pri tleh in prav to se je dogajalo pri žledni katastrofi.

Mimogrede smo izvedeli tudi, da NATO po letalskih operacijah v Siriji in Iraku neizkoriščene bombe odmetava kar v jadransko morje. Ni čudno, da ribiči potem najdejo ožgane ribe in druge morske živali. http://www.jutarnji.hr/nato-svoj-vojni-otpad-iskrcava-u-nas-jadran-/905680/ Z bombardiranjem morja vsekakor tudi pospešujejo izhlapevanje in ustvarjanje oblakov.

Ni druge; moramo se čimprej rešiti NATA sicer se bo NATO na naših področjih rešil nas prebivalcev Slovenije.

Stoyan Svet

NATO svoj vojni otpad iskrcava u naš Jadran! - Jutarnji.hr

Zone za vojni otpad prostiru se od Trsta, pa sve do juga, do Santa Maria di Leuce

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Vlatka Kozlovič
0
May 06, 2015
Stojči,

težko se držim devete ure, sicer pa je čas premakljiv,. a ne?

Bom po ta novem 2 x delala zaščite.

Do zdaj sem jih intenzivno 1x, le včasih, po potrebi 2x ali več, seveda.
#5
Stoyan Svet
0
May 04, 2015
oboje Vlado in eno in drugo ;)
#4
vladislav stres
2
May 04, 2015
PROSITI?
Bo treba kar ZAHTEVATI.
Naj SVET počisti z nesnago, ki se je nabrala v njem samem.
#3
Stoyan Svet
2
Feb 22, 2015
lp draga Vlatka,
jaz vsako jutro ob 9h zjutraj in ob 9h zvečer prosim za zaščito naše ljube domovine, za čisti zrak, čisto vodo in čisto zemljo, prosim za svoje zdravje in zdravje vseh naših dobromislečih in čutečih ljudi.

Prosim za popoln preobrat v politiki, za dokončen odhod vseh tistih, ki ne služijo skupnemu dobremu, prosim tudi za odhod naše države iz organizacije NATO, ker se predobro zavedam, da služijo satanistom banksterjem, ki s tiskanjem brezvrednega papirja imenovanega denar kupujejo vse, kar se kupiti da.

Hočejo ta planet samo za njih, ki pa jih je manj kot 1%. svetovnega prebivalstva.
Za njih smo vsi mi samo kolateralna škoda.
Žal so vsi naši politikanti njihovi hlapci.

Naše prošnje pa imajo veliko moč.
Mnogo večjo, kot si kdorkoli lahko predstavlja.
Z našo pozitivno zavestjo lahko premagamo vsako zlo.

Prosim vse pridružite se mi s prošnjami, vsak dan vsaj 5 do 10 minut zjutraj ob 9h in ob 9h zvečer, če je to mogoče.
Prošnje so lahko naglas, ali pa v mislih.
Ob času prošenj se vsedeš vzravnano na stol, roke položiš na stegna z dlanmi navzgor in kmalu boš lahko začutila tisto pozitivno energijo, ki nas vse podpira in zaradi katere smo vsi tu na tem planetu.
<3
lp
#2
Vlatka Kozlovič
0
Feb 22, 2015
Stojči,

kaj misliš, kaj nam je storiti?

Jaz poskušam delati zaščito, koliko mi uspeva ne vem, bi bilo pa fajn, da bi jo delali vsi.

#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-02-20 09:14:16 (Feb 20, 2015)
Starejša objava Novejša objava
undefined

NATO svoj vojni otpad iskrcava u naš Jadran! - Jutarnji.hr

Zone za vojni otpad prostiru se od Trsta, pa sve do juga, do Santa Maria di Leuce

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
NATO potresi z minsko eksplozivnimi sredstvi
Največji slovenski teroristi
Ne mara-keš-ki deklaraciji
Bližajo se županske volitve
False flag lažni strelski napadi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
April 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Oglasi

poker je ena izmed najbolj razširjenih in priljubljenih iger s kartami. v kolikor ste navdušeni nad pokrom ga lahko sedaj tudi igračte na bet at home poker - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-poker/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

nakup actavis prometazin s codeine vijoličnim kašeljnim sirupom ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ best of actavis prometazin. smo pristni dobavitelji visoko kakovostnih actavis promethazine s codeine purple cough syrup, phenergan s prometazinskim kodeinom. imamo tudi naslednje izdelke. hydrometh w / c sirup proti kašlju, actavis prometazin s kodeinom, vijolični sirup za kašelj, sirup za kašelj tussionex, sirup za kašelj guaifenesin z / c, mgp promet w / c sirup za kašelj, hi-tech promet w / codeine sirup za kašelj, correx sirup za kašelj, hydro tussin kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ specifikacija: vsak 5 ml vsebuje: prometazin hidroklorid 6,25 mg; kodein 10 mg fosfata. alkohol 7%. indikacija: zdravilo proti kašlju dozirna oblika: sirup veljavnost: 2yrs moč 200mg zdravilo: 1622-62-44 16 oz, 32oz, 4oz kontaktirajte nas kadarkoli in oddajte naročilo. minimalna količina naročila: 10 pint ali steklenic čas dostave. -24hrs kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijev cianid tako tablete kot prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ smo pravni proizvajalci in zanesljivi dobavitelji kalijevega cianida, ki je brezbarvna kristalinična spojina. naši kalijev cianid so znani po prodajalcih nakita in mnogih drugih zaradi svoje izjemne in izjemne visoke kakovosti in čistosti tudi lastnosti kemične pozlate in brušenja. naše pridobivanje zlata, organska sinteza in kupci galvanizacije nikoli niso nikoli drugje iskali, odkar so testirali naš izdelek. kalijev cianid je na voljo v obliki praška ali valjaste tablete. je anorganska spojina s formulo kcn. ta brezbarvna kristalinična spojina, podobna sladkorju, je zelo topna v vodi. večina kcn se uporablja pri pridobivanju zlata, organski sintezi in galvanizaciji. nudimo vam tri razrede po zelo zmernih stopnjah, kcn 90%, kcn 98% in kcn 99% .kontaktirajte nas za več podrobnosti. lahko tudi sprejmemo zelo majhno količino za laboratorijsko uporabo, kot na primer 50-1000 gramov. pozdravljamo vaše naročilo. nam pišite na e-naslov: (marekpharma1@gmail.com) kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

želite piti boljšo in obogateno vedno? potem je smiselno, da preverite katere pozitivne učinke vam prinaša živa voda - https://www.aktivni.si/dobro-pocutje/ziva-voda-skrbno-varovana-skrivnost-vrhunskih-sportnikov/ živa voda nastane s procesom ionizacije, pri tem pa nam je v pomoč ionizator vode.

Kategorija: Mali gospodinjski aparati

Cena: Pokličite za ceno

radi igrate športne stave? v sloveniji vam je na voljo tudi ena izmed večjih svetovnih stavnic bet at home. preizkusite svojo srečo in ob prvi registraciji prejmete bet at home bonus - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-bonus/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7734.) evropski roman - dušan pirjevec

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 19.99 €

6692.) filozofija umetnosti - hippolyte taine

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5440.) ime rože - umberto eco

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2215.) golobje in jastrebi - grazia deledda

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1520.) kritični spisi - josip stritar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5965.) grad iz peska - iris murdoch

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7171.) črni tulipan 1 in 2 - aleksander dumas

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj