Obletnica terorističnega napada NATO-a

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2015-02-20 ob 09:14:16

Preživeli smo obletnico terorističnega napada NATO-a, ki nam je z žledom in poplavami v lanskem letu naredila več milijardno škodo. Seveda so naši politikanti veselo sprejeli za letošnje leto povsem enak plan vojaških vaj pri nas v istih časovnih razdobjih kot lani.

Tako smo že imeli v Postojni ta mesec čast videti zjutraj okoli 6 ure, kako po Postojni veselo tekajo ameriški vojaki, po lokalih pa v uniformah tudi hrvaške in italijanske vojake.

Sam proti njim nimam nič, so simpatični in prijetni fantje, ki se žal ne zavedajo smisla svojega življenja in tega, da svoja življenja izročajo v posest grabežljivi banksterskim norcem za katerih požrešnost bodo morali ubijati svoje brate in sestre in žrtvovati svoja življenja. 

Od 26 do 31 januarja smo tako kot lani imeli čast ponovno biti deležni tednov zračne podpore zapraševanja (uradno izvedba delovanja iz zračnih plovil). Vremenske razmere so v tem času bile na las podobne lanskim, temperature povsem podobne. Pihala je burja, oblaki so lepo potovali od juga proti severu, celo zelo droben sneg, ki je začel padati je bil podoben tistemu iz lanskega leta. Nad Slovenijo so se tako kot lani lepo v ciklonu zbirali oblaki, a hvalabogu jim tokrat ni uspelo. 

V torek 27. januarja torej med izvedbo delovanja zračnih sil me je ob pol štirih zjutraj zbudil precej nizkileteči avion nad Postojno. Zvok je bil podoben zvoku, ki ga oddajajo pilatusi. To me je res razjezilo zato sem še isti dan poklical na obrambno ministrstvo in zahteval odgovor. Za informacije o vojaških vajah je bila odgovorna neka gospa, ki mi je zagotovila, da med tem časom ni nad Postojno letel noben njihov avion. Pričakovano in podobno kot lani (To pa niso bili naši) Nato sem se obrnil še na kontrolo zračnega prometa, kjer daje tozadevne informacije gospa Katja Tratnik, ki me je tudi obvestila, da nad Postojno 27. januarja ni letel noben avion. Skratka, ni čudno, da je naša država v obliki kure, saj njene institucije očitno ne vejo kje se jih drži glava. Nihče nič ne ve, ali pa noče vedeti, če pa ve in ne daje, ali ne sme dajati informacij.

Tako se je lani po poplavah v Cerknici na predavanju hudo sprenevedal znani vremenar Branko Gregorčič. Zastavil sem mu nekaj neprijetnih vprašanj kot zakaj ne delajo analiz deževnice na kovine,  polimere, parazite in bakterije? Odgovoril mi je, da je to predrago??? No zdaj lahko vidimo, da so analize na kovine kljub temu delali, so jih pa skrivali pred javnostjo.

Iz njihove tabele (klikni povezavo) je jasno razvidno, kako se je lani v februarju med žledno katastrofo v snegu in deževnici povečevala koncentracija težkih in lahkih kovin, aluminija od 7ih na 152 mikrogramov, železa od 23,8 do 66,7 mikrogramov in barija od 0,4 do 6,4 mikrogramov. Za Branka kristalčka, kot ga ljubkovalno imenujejo komentatorji na FB je vse to slučajno, za nas, ki pa že leta gledamo v nebo in spremljamo vremenske pojave pa to ni slučajno. Žled in poplave so za nas bile in so teroristični napad NATO-a.

Barij in nano delci aluminija lahko pridejo v zrak samo skozi izpuste letal. O škodljivosti aluminija je bilo že dosti govora, pa naj namenim še par besed elementu barij. Barijev karbonat BaCO3, ali je mimogrede hud strup za podgane. Hud strup je tudi barijev klorid BaCl2. Barij v zraku hitro ionizira v oblake in povzroča odbijanje sončne svetlobe nazaj v vesolje in preprečuje zemlji, da bi se segrela. S tehniko potisni-potegni lahko zadržujejo nizke temperature pri tleh in prav to se je dogajalo pri žledni katastrofi.

Mimogrede smo izvedeli tudi, da NATO po letalskih operacijah v Siriji in Iraku neizkoriščene bombe odmetava kar v jadransko morje. Ni čudno, da ribiči potem najdejo ožgane ribe in druge morske živali. http://www.jutarnji.hr/nato-svoj-vojni-otpad-iskrcava-u-nas-jadran-/905680/ Z bombardiranjem morja vsekakor tudi pospešujejo izhlapevanje in ustvarjanje oblakov.

Ni druge; moramo se čimprej rešiti NATA sicer se bo NATO na naših področjih rešil nas prebivalcev Slovenije.

Stoyan Svet

NATO svoj vojni otpad iskrcava u naš Jadran! - Jutarnji.hr

Zone za vojni otpad prostiru se od Trsta, pa sve do juga, do Santa Maria di Leuce

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Vlatka Kozlovič
0
May 06, 2015
Stojči,

težko se držim devete ure, sicer pa je čas premakljiv,. a ne?

Bom po ta novem 2 x delala zaščite.

Do zdaj sem jih intenzivno 1x, le včasih, po potrebi 2x ali več, seveda.
#5
Stoyan Svet
0
May 04, 2015
oboje Vlado in eno in drugo ;)
#4
vladislav stres
2
May 04, 2015
PROSITI?
Bo treba kar ZAHTEVATI.
Naj SVET počisti z nesnago, ki se je nabrala v njem samem.
#3
Stoyan Svet
2
Feb 22, 2015
lp draga Vlatka,
jaz vsako jutro ob 9h zjutraj in ob 9h zvečer prosim za zaščito naše ljube domovine, za čisti zrak, čisto vodo in čisto zemljo, prosim za svoje zdravje in zdravje vseh naših dobromislečih in čutečih ljudi.

Prosim za popoln preobrat v politiki, za dokončen odhod vseh tistih, ki ne služijo skupnemu dobremu, prosim tudi za odhod naše države iz organizacije NATO, ker se predobro zavedam, da služijo satanistom banksterjem, ki s tiskanjem brezvrednega papirja imenovanega denar kupujejo vse, kar se kupiti da.

Hočejo ta planet samo za njih, ki pa jih je manj kot 1%. svetovnega prebivalstva.
Za njih smo vsi mi samo kolateralna škoda.
Žal so vsi naši politikanti njihovi hlapci.

Naše prošnje pa imajo veliko moč.
Mnogo večjo, kot si kdorkoli lahko predstavlja.
Z našo pozitivno zavestjo lahko premagamo vsako zlo.

Prosim vse pridružite se mi s prošnjami, vsak dan vsaj 5 do 10 minut zjutraj ob 9h in ob 9h zvečer, če je to mogoče.
Prošnje so lahko naglas, ali pa v mislih.
Ob času prošenj se vsedeš vzravnano na stol, roke položiš na stegna z dlanmi navzgor in kmalu boš lahko začutila tisto pozitivno energijo, ki nas vse podpira in zaradi katere smo vsi tu na tem planetu.
<3
lp
#2
Vlatka Kozlovič
0
Feb 22, 2015
Stojči,

kaj misliš, kaj nam je storiti?

Jaz poskušam delati zaščito, koliko mi uspeva ne vem, bi bilo pa fajn, da bi jo delali vsi.

#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-02-20 09:14:16 (Feb 20, 2015)
Starejša objava Novejša objava
undefined

NATO svoj vojni otpad iskrcava u naš Jadran! - Jutarnji.hr

Zone za vojni otpad prostiru se od Trsta, pa sve do juga, do Santa Maria di Leuce

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
NATO potresi z minsko eksplozivnimi sredstvi
Največji slovenski teroristi
Ne mara-keš-ki deklaraciji
Bližajo se županske volitve
False flag lažni strelski napadi
NATO je v Sloveniji izvajal kibernetski napad
Cepiva programirana smrt
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(27)
Bog
(11)
NWO
(9)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
vera
(1)
arso
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
Bush
(1)
bit
(1)
FED
(1)
CIA
(1)
ecb
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

7216.) prešuštvo - darko žlebnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

6968.) vsega po dvoje - babette cole

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 19.99 €

dober kontroling je pomemben za vsako podjetje, saj pomaga določati in spremljati poslovne cilje. moje računovodstvo vam ponuja kakovosten kontroling in redno pomoč - https://www.moje-racunovodstvo.si/kontroling

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

probiotiki so prehransko dopolnilo, ki pomagajo uravnavati črevesno mikrofloro in učinkujejo tudi na prebavo. več o samih lastnostih probiotikov: https://www.malinca.si/probiotiki-v-kapsulah.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 24 €

pegasti badelj se uporablja predvsem kot dopolnilna prehrana za boljše delovanje in čiščenje jeter. uporabimo ga lahko pri izdelavi smutijev. več o njegovem pozitivnem učinku in delovanju : https://www.malinca.si/pegasti-badelj-semena-150g.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 7 €

estrihi ali storjni tlaki se uporabijo pri izravnavi tal, hkrati pa nudijo tudi požatno zaščito in poskrbijo za izolacijo zvoka. gre za zahtevna gradbena dela, zato je potrebno, da delo izvedejo strokovnjaki. več informacij: https://www.hotenjka.si/estrihi-strojni-tlaki

Kategorija: Gradbeni material

Cena: Pokličite za ceno

2250.) mitološki slovarček gričar bajt koren ud domen 1986

Kategorija: Znanost in tehnika

Cena: 9.99 €

5994.) reka mura v sloveniji - franc - franc

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

1374.) kresnikovanje - ivan mermolja

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15 €

6289.) zgodbe minulega leta - rudi čačinovič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7426.) kopitarjev zbornik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 25.99 €

7689.) norišnica - andrej e. skubic

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 15 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj