Malteški vitezi pogreb Slovenije

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2014-08-11 ob 12:50:42

Ko vidim, kako se v državnem zboru prisrčno po prostozidarsko rokujeta Borut Pahor in kaznjenec Ivan Janša

me spreleti misel: "Pa saj Slovenija res vsebolj postaja en sam pogrebni cirkus države od Malteških vitezov."

Od Kučana preko Šturma do Janše in vmes vsi vplivnejši politiki in gospodarstveniki  so člani te satanistične prostozidarske lože. Med njimi sta recimo tudi Šrot in Bavčar. Sploh ne dvomim, da je Malteški vitez tudi Miro Cerar mlajši, ker kdor ni član te satanistične prostozidarske združbe na visokih položajih v politiki in gospodarstvu sploh nima kaj iskati.

Da bo parodija še večja, vsi ti vrli bivši tovariši komunisti, borci za svobodo, enakost in bratstvo lepo spadajo pod RKC, kajti Malteški vitezi so izpostava Vatikana.

Prvotni namen prostozidarskih lož je bila cehovska medsebojna pomoč in humanitarne zadeve, kar pa se je sprevrglo v totalno nasprotje odkar so vse te satabistične združbe prišle pod upravo Vatikana. Zdaj je tako; Bolj si pohlepen, lažnjiv in koruptiven večjo imaš šanso, da postaneš član te "kvazi" elitne združbe.

Španska nadaljevanka Ivana Janše s katero nas vsi mediji že leta zasipavajo vsakodnevno je načrten konstrukt za zamegljevanje oči ljudstvu, da se v ozadju lažje veselo nekontrolirano prostozidarsko krade, da milijarde evrov davkoplačevalskega denarja skozi državne banke še naprej veselo romajo na privat račune prostozidarjev na eksotična otočja. Vse skupaj je res dobro režirana gledališka predstava, provizije in podkupnine za te predstave pa so seveda velike. 

Za satanistične prostozidarske združbe je značilno, da med njimi obstaja hierarhična lestvica v kateri morajo nižje kategorizirani ubogati ukaze višje kategoriziranih. Navidezni politični sovražniki so v prostozidarskih ložah topli prijatelji.

Vsekakor je najvišje kategoriziran malteški vitez pri nas Milan Kučan. Kako to vem? Tega upokojenca je pred dvema letoma obiskal sam predsednik združenih narodov Ban Ki Moon. Le zakaj bi predsednik Združenih narodov obiskal nekega upokojenega predsednika neke nepomembne bankrotirane žepne države? Evo zato.

Zdaj ti je morda lahko tudi jasno zakaj vsak novoizvoljeni predsednik naše države, ali vlade nemudoma leti v Vatikan na iniciacijo in blagoslov. Tudi Bratuškova je po izvolitvi nemudoma odletela tja.

Ker je vestno izpolnjevala ukaze gospodarjev ima velike šanse, da postane EU komisarka.

Zdaj ti je morda tudi jasno zakaj Miro Cerar zavlačuje z namišljenimi dogovori med strankami, ko pa vsi malo bolje obveščeni vemo, da so za vsemi strankami stojijo isti lobiji in isti malteški vitezi.

Zdaj ti je morda tudi jasno zakaj za bančne velekraje še ni nihče odgovarjal

Zdaj ti je morda tudi jasno zakaj se NATO kar naprej lahko izživlja nad nami v preizkušanju taktik vremenskega vojskovanja od vsakodnevnega kemičnega in biološkega zapraševanja neba, žledenja, potresov, povodenj in bioterorizma. državne institucije pristojne za kontrolo in ukrepanje pa veselo stojijo križem rok in nas prepričujejo, da so vse to naravni pojavi.

Slovenija bi se morala po Palestini že pred leti imenovati že Slovenistina. Tam Izraelci brez posledic že 45 let nekaznovano izvajajo genocid nad Palestinci, ki se ne smejo svobodno sprehajati po svoji zemlji, ampak njihova bivališča postajajo zapori, dokler jim jih ne razrušijo.

Tudi pri nas je 1200 hektarov zemlje med občinami Cerknica, Postojna, Pivka in Ilirska Bistrica. Lastniki teh travnikov, gozdov in polj so prebivalci teh občin in morajo za svoja zemljišča seveda plačevati davek, nimajo pa večino časa med letom pravice uporabljati svoja zemljišča, ker je tam vojaško vadbišče Poček in Bač do katerega je večino časa dostop žal vsem strogo prepovedan.

Seveda pa morajo lastniki zemljišč državi za svoja zemljišča veselo plačevati davek in za uničevanje njihove lastnine od vojske že vsa ta leta ne dobijo nobenega nadomestila. 

Zdaj ti je seveda lahko tudi jasno zakaj noben od slovenskih medijev ni obsodil izraelskega genocida nad Palestinci, zakaj naša država še naprej veselo prodaja vojaško opremo Izraelu in zakaj vlada v odhodu pod mizo tajno sprejema za ljudstvo pogubne zakone kot dovoljenje za uvedbo gensko spremenjenih semen in zakaj se predstavniki gospodarskega ministrstva tajno pogajajo z EU o uvedbi za ljudstvo pogubnega sporazuma TISA. 

Takole se rokujejo prostozidji malteški vitezi 

Tako kot je prikazano na zadnji sličici sta se v državnem zboru toplo rokovala Pahor in Janša, seveda pa tako rokovanje lahko najdete na veliko fotografijah naših vplivnih politikov in gospodarstvenikov. Oni so prostozidarske lutke katerim bi politično in gospodarsko delovanje v državnih ustanovah moralo biti strogo prepovedano. 

Več o naših prostozidarskih satanističnih združbah na tem naslovu; 

http://www.ujet.si/prostozidarske-loze-v-sloveniji-%E2%80%93-odkrita-tancica-plesa-v-maskah/ 

stopnje in redi;

http://sl.wikipedia.org/wiki/Prostozidarstvo 

Zbudi se,

ne bodi samo volilna ovca

je že skrajni čas ;)

Stoyan Svet 

vseeno tu objavljam še stopnje in rede:

Stopnje in redi oziroma nazivi v prostozidarstvu[uredi | uredi kodo]

Stopnje članov lože so odvisne od tega, v okviru katerega rituala je loža ustanovljena. V Evropi sta poznana dva: Stari in sprejeti prostozidarski škotski ritual (33 stopenj) in Francoski ritual, ki ima polovico manj stopenj. Stopnje po Škotskem ritualu so sledeče:

 1. Učenec/Vajenec
 2. Pomočnik
 3. Mojster
 4. Tajni Mojster
 5. Veliki Mojster
 6. Intimni Sekretar
 7. Starešina ali Sodnik
 8. Dobavitelji-Gradbeni
 9. Mojster Izbranec Deveterice
 10. Slavni Izbranec Petnajsterice
 11. Vzvišeni izbrani Vitez
 12. Veliki Mojster Arhitekt
 13. Vitez Kraljevskega Svoda
 14. Veliki Izbranec Svetega Svoda ali Vzvišeni Zidar
 15. Vitez Orienta ali Meča
 16. Princ Jeruzalema
 17. Vitez Vzhoda in Zahoda
 18. Vitez Rožnega Križa
 19. Veliki Prvosvečenik ali Vzvišeni Škot nebesnega Jeruzalema
 20. Prečastiti Veliki Mojster
 21. Noahit ali pruski Vitez
 22. Libana
 23. Šef Svetosti
 24. Princ Svetosti
 25. Vitez Neusmiljene Kače
 26. Škotsko Trojstvo ali Princ Zahvale
 27. Veliki Poveljnik Hrama/Templja
 28. Vitez Sonca
 29. Veliki Škot Svetega Andreja
 30. Veliki Izbranec Vitez Kadoš
 31. Veliki Inšpektor Inkvizitor Poveljnik
 32. Vzvišeni Princ Kraljevske Skrivnosti
 33. Suvereni Veliki Generalni Inšpektor
 34. Veliki Škotski Tajnik Svete Komunistične Partije Jeruzalema

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Komentar izbrisal Stoyan Svet
haapy yack
2
Aug 23, 2014
hoj
http://www.batr.org/totalitariancollectivism/092610.html
hojla

The New World Order Feudal Enslavement System

Totalitarian Collectivism from BREAKING ALL THE RULES. SARTRE Commentary on the American TC Saga.
#57
Komentar izbrisal Stoyan Svet
Božo žabjek
7
Aug 20, 2014
Kolikor vem, so naše tablete popustile 1945, ti pa jih od takrat direktno ali preko staršev jemlješ, da preživiš travme, ki jih poraženci nikoli ne prebolijo. Zato jim pamet vedno blokira!
#55
Stoyan Svet
4
Aug 20, 2014
malteški vritolez ne skrbi za nas,
tebi pa tabletke itak niso potrebne, niti ne bi delovale,
saj imaš glavo ves čas ve se kje ;)
#54
Komentar izbrisal Stoyan Svet
Božo žabjek
8
Aug 19, 2014
Ko pride Malteški vitez prvič v življenju do možnosti objaviti svoje puhlice nima jajčk, da bi to opravil z imenom in priimkom. Zato pa je toliko super bedarij v komentarjih. Kot bi bil strankarski lobist!
#52
Dajana Babič
4
Aug 19, 2014
Pilot pozabil ugasniti chemtrailse ob pristajanju.

http://worldtruth.tv/busted-pilot-forgets-to-turn-off-chemtrails-while-landing/
#51
Stoyan Svet
5
Aug 19, 2014
pihajoči vajenec a ti to pišeš malo o sebi?
#50
haapy yack
3
Aug 19, 2014
hojla
Jaz se sploh nimam namena s tabo prerekat. Na blog posredujem informacije. Kaj si me ne zanima. Sploh pa si se sam opredelil ane.
Evo tukaj dobiš vse informacije o Malteških vitezi, Majestiy Twelfe, CIA, NSA, Masoni, Iluminati, skrivnost znotraj skrivnosti, uboj Kennedyja, o zgradbah na Luni in Marsu, podzemnih mestih za izbrance, (si med njimi)
Joshua in Excalibur, manipulacija s Fatimo, Alternativa 1,2 in 3, finaciranje črnih projektov, antigravitacijska plovila, Jason, proces Orion...
Evo tukaj je kar veliko resnic. To da je človeštvo že v hudem zaostanku pa imaš prav.
@Ateist: Ne take najdem, da potem mal pihaš.
hoj

http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2014/05/behold-a-pale-horse-by-milton-william-cooper-1991-download-a-free-pdf-copy-now.html

EXOPOLITICS: Politics, Government, and Law in the Universe: "Behold A Pale Horse" by Milto

VANCOUVER, BC May 6, 2014 - Please feel free to download and freely distribute a pdf of Milton William Cooper's 1991 boo
#49
Mojster_Piha
2
Aug 19, 2014
ha ha .. 70 ljudi pozna resnico, happy yack ni med njimi - je rekel. Kako pa potem lahko rečeš da so tvoje trditve napram mojim ali od koga drugega pravilne? Veselko in Stoyan, vi2 še amaterja nista, sta samo amaterska vajenca z bujno domišljijo ki želita rešit svet. Žal se ne zavedata da sta ca 100 let prepozna :)
#48
Ateist
2
Aug 19, 2014
Ajoj veselko, ti verjameš v pravljice:

http://en.wikipedia.org/wiki/Out-of-place_artifact

Amater...

Out-of-place artifact - Wikipedia, the free encyclopedia

Out-of-place artifact (OOPArt) is a term coined by American naturalist and cryptozoologist Ivan T. Sanderson for an obje
#47
Mojster_Piha
3
Aug 19, 2014
Razlog zakaj se ne spuščam v besedne dialoge s teboj in ostalimi vsevedniki je ta, da to nima smisla. Čemu ti mene imenuješ prostozidar? Torej, ne verjamem tvojemu bluzenju in sem avtomatsko "njihov", ki v nasprotju s teboj želi vsem okoli sebe le slabo in gleda le na svojo rit? Ti si kaj? Mati Tereza, ene vrste Slovenski konfucij? Res si na ene vrste ego tripu. Predavaš o moralah, vrednotah, v eno pa pljuvaš po celem svetu in želiš vse slabo tistim kateri niso tvoji privrženci. Ne le da si na ego tripu, tudi ene vrste diktatorska duša je v tebi.
#46
haapy yack
3
Aug 19, 2014
hojla

http://blog.world-mysteries.com/science/top-10-unexplained-ancient-artifacts-fact-or-fiction/
hoj

Top 10 unexplained ancient artifacts – Fact or Fiction? — World Mysteries Blog

The Most Puzzling Ancient Artifacts Over the last few hundred years, many perplexing artifacts have been unearthed that
#45
Ateist
2
Aug 19, 2014
Veseli jakec, kaj pa ti veš o evoluciji? Hint - a okostja in fosili so lažni?
#44
Ateist
4
Aug 19, 2014
Tako kot si jo ti videl, a ne Stoyan?!..pametuješ o stvareh, ki jih od daleč nisi videl, kaj šele da bi jih razumel..Si tipični predstavnik slovenskega amaterizma in neprofesionalizma., no, pa saj nisi edini..veselko te mogoče še prekaša.
#43
Stoyan Svet
2
Aug 19, 2014
ateist tebi je itak jasno samo to, da ti nič ni jasno,
megla v glavi in vsepovsod drugje.
Če ne prej, ko boš umrl se ti bo končno zjasnilo. ;)
zagledal boš luč na koncu tunela.
#42
Ateist
4
Aug 18, 2014
Dejansko imata pa taglavna spiritualista (Stoyan, veselko) problem..oz več njih, ker tako suvereno za ostale nebeliverje trdita, da imajo problem(e)..

Pfff, narcizem non plus ultra..
#41
Stoyan Svet
5
Aug 17, 2014
pihajoči vajenec kdo bi tebe lahko razumel, verjetno še ti ne razumeš samega sebe, zato pa pišeš take oslarije. Raje napiši kaj o prostozidarskih ritualih skozi katere sišel in zakaj nisi nič doživel?
#40
haapy yack
4
Aug 17, 2014
hojla
@Mojster_Piha: To je tako kot evolucija. Eni so njeni pristaši in jim manjka vezni člen. Drugi so nasprotniki evolucije in jim prav tako manjka vezni člen o tem, da je bilo življenje prinešeno iz vesolja na naš planet.
Ljudi, ki res poznajo vso resnico na planet jih je mogoče kakih 70. Mene sigurn ni med njimi. Torej še naprej iščite resnico.
hoj
#39
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-08-11 12:50:42 (Aug 11, 2014)
Starejša objava Novejša objava
PROSTOZIDARSKE LOŽE V SLOVENIJI – Odkrita tančica plesa v maskah | Ujet.si

Prostozidarstvo - Wikipedija, prosta enciklopedija

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
NATO potresi z minsko eksplozivnimi sredstvi
Največji slovenski teroristi
Ne mara-keš-ki deklaraciji
Bližajo se županske volitve
False flag lažni strelski napadi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

bet365 poker vam je sedaj na voljo tudi preko slovenske spletne strani. vse kar je potrebno je to, da greste na spletno stran https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-poker/ kjer se lahko registirirate in potem lahko preizkusite svojo srečo s kartami.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če želite imeti telefon srednjega ranga, ki je zelo zmogljiv in ponuja skoraj vse kar imajo telefoni v premijskem razredu, potem je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy j6 - https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-j6-ds-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

veste, da se razlog za vaše zdravstvene težave pogosto skriva v vašem črevesju? pogosto se namreč zgodi, da se poruši ravnovesje dobrih bakterij in zato zbolimo. vendar pa obstaja možnost, da si črevesje hitro popravite, če v prehrano vključite probiotike. prevete, kako vam probiotiki lahko pomagajo.  

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: Pokličite za ceno

iphone x je eden izmed prvih pametnih telefonov, ki je ovit v zelo odporno steklo, ohišje pa je narejeno iz nerjavečega jekla. preverite lastnosti tega zmogljivega telefona- https://www.a1.si/telefoni/iphone-x-64-gb-siva

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

bet365 stave v živo so vam sedaj omogočene tudi v sloveniji in sicer se lahko brezplačno registrirate preko slovenski spletne strani: https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-stave-v-zivo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o tem, da bi okrepili mišice rok, pa vam je obisk fitnes centra odveč, ker morate čakati v vrsti za vadbo na vaši priljubljeni napravi? zakaj ne bi imeli boksarske vreče kar doma? za več informacij o tem, kje jo kupiti in kako jo namestiti, obiščite spletno stran fitnesshop.si.  

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

vam hitrost interneta na vašem mobilniku veliko pomeni, ker potrebujete hiter prenos podatkov za službene namene? potem je smislno, da se odločite za ponudnika a1, ki vam nudi najhitrejše omrežhe 4g/lte.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kupiti mobilne nakladalne ploščadi od proizvajalca ausbau. proizvajamo pod lastno blagovno znamko mobilne nakladalne ploščadi ausbau za evropski trg z upoštevanjem zahtevnih evropskih standardov. različna nosilnost (6, 8, 10, 12 in več ton) in nastavljanje (min 90cm, max 165cm). mobilne ploščadi, ki smo jih proizvajamo imajo široko vozno površino, kar omogoča, da nakladalnik udobno se zapelja čez našo mobilno ploščad v zabojnik oz. vagon. več o izdelku mobilna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.    

Kategorija: Industrijska oprema

Cena: 4999 €

izjemne mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe od proizvajalca različnih velikosti po naročilu. višina mobilne nakladalne rampe lahko nastavljate s hidravličnimi cilindri pod pritiskom, od 900 do 1.650 mm. prihranijo čas za nakladanje oz. razkladanje tovornega vozila oz. vagona. lahko se premika po vašem podjetju s pomočjo nameščenih avtomobilskih koles. mobilne nakladalne rampe ausbau lahko delajo ob vsakem vremenu. v več kot 10 letih smo dobavili mobilne nakladalne rampe v več kot 25 držav po svetu, vključno z evropskimi. več o mobilnih nakladalnih rampah na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. veliko nagnjeno območje, protizdrsna površina, prilagoditev višine (od 900 do 1.650 mm). prihrani vaš čas in denar med nakladanjem – razkladanjem različnega blaga. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe različnih velikosti po naročilu. več o izdelku mobilna nakladalna rampa ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

močna mobilna nakladalna ploščad ausbau. naša mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko precej prihrani čas za nakladanje in razkladanje tovora. proizvajamo modele z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko je izdelana nestandardnih dimenzij in za nestandardne namene. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. več o izdelku mobilna nakladalna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj