Članek
Koga voliti in ob 17ih poziv na protest
Objavljeno Jul 11, 2014

V vsaki politiki obstajajo predlagatelji iniciatorji, potrjevalci in izvajalci.

1. Kdo so predlagatelji, iniciatorji? Vsekakor interesni lobiji, člani tajnih lož,

imenovani strici iz ozadja, tisti, ki odločajo kdo bo v državno politiko prišel

in kdo ne. Eden od teh iniciatorjev centrov moči je vsekakor Kučanov štab.

Ker je Kučanu vodja poslanske skupine NSi Matej Tonin poleg ostalih poslancev omogočil nezakonito zvišanje penzije iz 2200 na 5500€ je vsekakor pričakovati,

da bo tudi stranka Nsi presegla volilni prag 4% in s svojimi poslanci uspešno taborila v parlamentu.

Skratka bolj so koruptivni kandidati strank za poslance, večje šanse imajo za to, da so izvoljeni v državni zbor.

  1. Potrjevalci. Potrjevalci so skrbno izbrani koruptivneži, berzhrbteničarji člani političnih strank, ki brezpogojno ubogajo ukaze iniciatorjev in se ne sprašujejo zakaj morajo glasovati tako, ali drugače. Seveda med njimi niso samo poslanci ampak tudi razni svetovalci, vodje raznih institutov za mešanje megle in visokih uradnikov v vladnih službah in ministrstvih. Tiste katere iniciatorji določijo za zmagovalce, ti zmagovalci tudi zares so. Za to če ne drugega poskrbi državna volilna komisija, ki recimo upošteva tudi kake neveljavne glasove itd.

  2. Izvajalci so tisti, ki slepo sledijo volji iniciatorjev in zakonom, kljub temu da je mnogo teh zakonov protiustavnih, ampak zakon je pač zakon predpisala ga je "država" in kot takega ga je treba spoštovati.

  3. Naj pri tem dodam, da vse kar ni v interesu in za dobrobit vseh državljanov in davkoplačevalcev je protidržavno. Vedi, da se za izrazom država skrivajo velike lopovščine. Izraz država jih lepo prikrije. Državna klepto-mafijska politika je v resnici protidržavna.

  4. Seveda izvajalci morajo spoštovati in se uklanjati iniciatorjem, kakor zapovejo tajne lože in politični štab včasih pri nas imenovan centralni komite ZKS.

  5. Že pred trema letoma je verjetno na pritisk EU-ja bil sprejet zakon o odvzemu premoženja pridobljenega na nezakonit način.

  6. Nobena politična stranka ni pokazala kakega večjega interesa po uveljavitvi tega zakona, niti se niso zganila sodišča. Šele zdaj se nekaj premika okoli Janševega premoženja. Vsem je znano, da je žlahta raznih politikantov v zadnjih 23 letih lepo obogatela, nihče pa jih ni vprašal od kod jim premoženje. Zakaj? Zato ker so nosilci parlamentarnih strank v korupcijske posle bili in so še vedno hudo vpleteni.

  7. Zato nobena parlamentarna stranka nima v programu povrnitev nakradenega premoženja tistih 75 milijard evrov na privat računih na eksotičnih otočjih. Še seznam lastnikov teh računov (čeprav mnogim znan) še ni bil nikjer objavljen, očitno iniciatorji tega ne dopustijo.

  8. Edina stranka, ki ima to v programu je; Enakopravni deželani naprej Slovenija, zato predlagam vsem; VOLITE TO STRANKO.

  9. Strici iz ozadja so ugotovili, da se je sicer dalo voline ovčice 24 let lepo nategovati z predvolilnimi obljubami in pravljicami za lahko noč otroci, vendar se to v nedogled pač ne da. Rezultati njihove politike so katastrofalni, saj so nas prehitele vse trasnzicijske države iz devetdesetih let.

  10. Lepo so si zamislili, da je edina možnost, da še obstanejo na oblasti to, da razpišejo volitve v dopustniškem času, ko bo volilna udeležba hudo slaba, 240 000 uslužbencev javnega sektorja pa bo pridno glasovalo tako kot jim je bilo naročeno.

  11. Stranko Enakopravni deželani naprej Slovenija vidim kot edino, ki je sposobna izpeljati lustracijo, ki je nujno potrebna takoj, da se rešimo državnega potopa imanovanega Slovenija.

  12. To stranko Enakoravni deželani naprej Slovenija vidim kot edino, ki je sposobna spremeniti ustavo, ki je zdaj navadno skropucalo.

  13. To stranko Enakoravni deželani naprej Slovenija vidim kot edino, ki bo sposbna spremeniti bistveni zakon, ki je dovoljeval korupcijo in klientelizem na državnem nivoju. Namreč v naši zakonodaji je tako, da mora država kriminalcu dokazati, da je pridobil premoženje na nezakonit način, v sosednjih državah pa je tako, da morajo kriminalci dokazati, da so do premoženja prišli ma zakonit način.

  14. Kako je možno, da je narko kralj Tošič bil na sodišču oproščen, hkrati pa je lastnik pol lokalov v stari Ljubljani, pa se ob to ne obregne nobena od parlamentarnih strank?

  15. Kapiš?

  16. Zato dragi moji vas državljani dobre volje vse pozivam, ki vam je že vrh galve klepto-mafije, ki hočete lustracijo, konec korupcije in klientelizma, konec mafijskih lobijev, da to po oddaji glasu na predčasnih  volitvah javno izrazite v Ljubljani ob 17 uri na kongresnem trgu, v ostalih občinah pa prav tako ob isti uri pred upravnimi enotami.

  17. Zavedaj se misli mahatme Gandija, ki je rekel; "Ti si ta sprememba, ki jo pričakuješ od drugih."

  18. Brez tebe se lahko zgodi vse, s tabo samo tisto, kar hočeš ti

  19. Verujem v popoln preobrat v dobro v korist vseh državljanov Slovenije.

  20. Stoyan Svet