Država praznuje svoj pogreb

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2014-06-25 ob 11:55:34

Gledam te zveneče naslove politikantov bivših tovarišev, ki zanosno blebetajo iz govorniških odrov, lažejo sebi in vsem nam o uspešnosti države in naši lepi prihodnosti.

Najprej moramo ugotoviti, da brez državljanov ni države.

Dejstvo je, da smo v devetdesetih letih bili najbolj bogata EU tranzicijska država.

Dejstvo je pa tudi, da smo po poročanju tujih medijev zdaj najbolj skorumpirana država na svetu.

Mafijci v tujih medijih pravijo, da je Slovenija pravi raj za njih.

Dejstvo je, da naših politikantov to nič ne moti. Oni so celo ponosni na to.

Triindvajset let nam na proslavah z govorniških odrov lažejo o naši uspešnosti.

Dejstvo je, da je na privat računih naših državljanov na eksotičnih otočjih 75 milijard evrov,

vendar to naših vrlih bivših tovarišev politikantov nič ne moti, saj v svojih bleščečih govorih tega nihče nikoli ne omenja, morda zato, ker imajo tam tudi oni svoj račun?

Dejstvo je, da imamo en kup državnih ustanov, ki bi morali preganjati vse vrste kriminala, od policije, sodstva, davkarije, računskega sodišča itd pa ga ne in to samo zato, ker so vanj vpleteni "naši"

Dejstvo je, da smo verjetno edina EU država v kateri so nosilci oblasti povezani z velikimi preprodajalci drog. Spomnimo se na sramotno oprostitev narko kralja Tošiča, ki se je pojavil v častni loži med Jankovičem in Bratuškovo na nogometni tekmi med Slovenijo in Islandijo.

Ko sem enega policista vprašal zakaj ne preganjajo znanih lokalnih preprodajalcev drog mi je odgovoril, da ga to ne briga, briga ga samo to, da je še služba.

Pozneje se je izkazalo, da je bil eden glavnih organizatojev razpečevanja drog v Postojni kar višji policijski inšpektor. Ker je mrežo dilerjev razširil tudi na Hrvaško so ga dobili, sicer ga zagotovo ne bi. Poznavalci zanj pravijo, da je samo majhna riba in da drogeraška trgovina sega v sam vrh slovenske politike.

Po forumih se že dalj časa piše, da so na urgenci kliničnega centra večkrat na "čiščenje" zaradi predoziranja s kokainom sprejeli Boruta Pahorja. Tisti, ki ga pobliže poznajo pa ga prav zaradi tega naslavljajo z znanim drogeraškim Pohar, namesto Pahor. 

Med ljudmi, ki so blizu dogajanju v državnem zboru se širijo govorice, da je tudi vsaj pol poslancev kokainskih odvisnikov.

Ali potem še koga čudi, da nam že ves čas ti politikanti prodajajo pravljice za lahko noč otroci o uspešnosti naše države?

Dejstvo je, da brez državljanov ni države in dejstvo je, da nas več kot 60% živi na robu revščine,

Dejstvo je, da so nas kriminalni politikanti zadolžili vsakega državljana že za 35000€.

Dejstvo je, da so ti politikanti, ki nam lažejo s političnih govornic vzpostavili tako zakonodajo, ki je omogočila lopovom izčrpavanje podjetij v množične stečaje in poceni razprodaje.

Dejstvo je, da je to veleizdaja za katero bi v neki demokratični državi taki politikanti bili že zdavnaj za zapahi.

Dejstvo je, da so poslanci s spremembo ustave tretjega člena o podreditvi mednarodnim finančnim institucijam spremenili državo v banana državo.

Dejstvo je, da je Slovenija postala poligon NATOa za vremensko vojskovanje

Dejstvo je, da se je korupcija, podkupnine in provizije razrasla v vse pore državnih institucij.

Dejstvo je, da je v državnih institucijah polno nesposobnih ljudi, ki so jim službo zrihtali njihovi sorodniki in prijatelji na položajih.

Eklatantni primer tega je bivša SDS poslanka Koren Gomboceva, sestrična žene Ivana Janše ki je s ponarejenim spričevalom v državnem zboru vedrila in oblačila kake pol leta. Za svojo goljufijo je dobila samo simbolično kazen je pa med tem lepo "zaslužila" kakih 15000€ davkoplačevalskega denarja.

V medijih smo lahko prebrali, da ima bivši predsednik SD Igor Lukšič en kup svojih sorodnikov in prijateljev na ministrstvu za šolstvo. Prijatelju Pikalu je zrihtal oziroma v imenu davkoplačevalcev poklonil kar milijon štiristo tisoč evrov za neko diplomo iz domoljubja.

Seveda je takih in podobnih zadev, kjer se nosilci javnih funkcij že 23 let delajo norca iz davkoplačevalskega denarja kolikor hočeš, pa seveda nikome ništa, če so to strankarski "naši"

Drnovškova mantra Kosu glede KPK "naj se dela kot da se dela vendar tako, da bo ja čim manj narejeno" se je lepo razpasla v vse državne ustanove še posebej sodstvo, kjer imamo v EU največ sodnikov na prebivalca, pa tudi največje sodne zaostanke.

Ko sem bil letos prvič v življenju prisoten na okrajnem sodišču v Kranju v kazenski zadevi proti mojemu prijatelju Radetu Staniču sem se na lasten oči in ušesa prepričal, na kako nizek nivo sta se spustili sodnica in tožilka in se vprašal, kako je možno, da se ti dve državni uslužbenki v imenu ljudstva lahko tako lažeta in zavajata. Kaj res uslužbenec, ki ima trajni mandat lahko počne kar se mu zahoče?

Dejstvo je, da se skozi državne banke na veliko krade in pere mafijski denar. Samo NLB smo davkoplačevalci dokapitalizirali z 12 milijardami evrov.

Dejstvo je, da nihče od teh uprav NLB banke zaradi teh bančnih kraj in dajanj kreditov na plave oči ni nikoli odgovarjal.

Dejstvo je, da v ustavi lepo piše, da smo socialna država, socialna pomoč pa sploh ni nobena pomoč, ampak kredit, katerega bodo odplačevali zanamci.

Dejstvo je, da to ne moti nobene državne ustanove, niti kakega ustavnega sodišča, nasprotno iz občinskih stanovanj mečejo ljudi, ki ne morejo plačevati položnic.

Dragi politaknti, bodite ponosni na uničnje države,

jaz bom ponosen šele takrat, ko boste vsi vi,

ki ste bili na položajih zadnjih 24 let za zapahi.

Stoyan Svet

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Zlobni
0
Jun 26, 2014
Pred odhodom na meditiranje je prišepnil g.Pahorju , da pozna njegove skrivnosti, tako se bodo stvari odvijale postopno, da ne bo prevelikega dvoma v pravno državo, bla bla bla
#10
Franc Jazbinsek
2
Jun 26, 2014
Veliko argumentiranega je bilo za prebrati in pretresljivega, kako organizirana lopovščina vedno bolj osiromašuje slovenske državljane. Upajmo, da se čas vsebolj bliža, ko bodo vsi, ki so sledili kriminalnimi dejanji resnično prišli enega dneva skozi takrat pa pravo sodstvo v zapahe!
#9
Andreja
2
Jun 26, 2014
Zaprtje enega izmed tranzicijskih lopovov je ljudem dala upanje, da obstaja pravna država, ki bo zmogla počistiti nesnago, ter kradljivce spravila za zapahe.
Naslednji bo Janković. Ali bodo mediji tudi pri njem delali enako napako - objavljali njegove čvekarije in pritiske podrepnikov na sodno vejo?

Škoda, škoda, škoda. Očitno bomo morali iti res do dna, dobiti po kepi od Evrope, pocrkati, in šele potem dojeti, kaj se nam dogaja??
#8
Ana Kos
2
Jun 25, 2014
Ne v zapore. Tisti, ki delajo narobe, pa niso nevarni okolici, naj vendar delajo! Je veliko del, kjer so lahko zelo koristni - in še samospoštovanje si (lahko) pridobijo ...
#7
Stoyan Svet
2
Jun 25, 2014
jokajočih zombijev ja,
kmalu pa tudi brez dežele,
če se ljudstvo ne bo prebudilo.
#6
Zlobni
2
Jun 25, 2014
Pogledal sem nekaj kadrov žalnega spominjanja na TV.
Za zjokat, nič optimizma in veselega vriskanja ter ljudskega rajanja.

Postajamo dežela jokajočih Zombijev ali kaj ??
#5
gigante
1
Jun 25, 2014
Svoboda Janši!!!
#4
Stoyan Svet
4
Jun 25, 2014
hvala Janez najprej jim vse pobrat, stroške za zapor naj si gospodje plačajo kar sami, delovni tabori so dobra ideja,
#3
Janez
1
Jun 25, 2014
Aja, pa ne si želet, da grejo vsi v zapor. Bodo večji srošek kot prenzionisti :) Predlagam delovne tabore :)
#2
Janez
0
Jun 25, 2014
To si odlično napisal, škoda da te niso včeraj povabili za govorca na proslavi :)

ps. daj pa ven par osebnih stvari, to ne zanima nikogar, razen tebe
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-06-25 11:55:34 (Jun 25, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
NATO potresi z minsko eksplozivnimi sredstvi
Največji slovenski teroristi
Ne mara-keš-ki deklaraciji
Bližajo se županske volitve
False flag lažni strelski napadi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
April 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Oglasi

nudim inštrukcije programiranja, za naslednje programske jezike: c#, c++, c, java, kotlin, swift, xml, vb, html, css.. android, ios git, svn,.. naučim vas lahko tudi dela z določenimi programi: microsoft office word, excel, powerpoint 2008 in naprej microsoft sql (2005, 2008)  eclipse microsoft visual studio 2018 android studio eclipse in ostali.. cena po dogovoru, več info na 040 396 781  

Kategorija: Inštrukcije - Naravoslovje

Cena: 1 €

davčna blagajna je postala obvezna oprema vsakega podjetnika že dobra 3 leta. naprava deluje na vseh tablicah in večini androin moblinih telefonov. pri nas vam je na voljo že za 10,90 +ddv. več: https://www.a1.si/poslovni/davcna-blagajna

Kategorija: Oprema in dodatki

Cena: Pokličite za ceno

v ponudbi že lahko najdete najnovejše samsungove telefon serije 10. med njimi tudi samsung galaxy s10e https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s10e-128-gb-crna in samsung galaxy s10  https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s10-128-gb-crna , ki vas bosta zagotovo očarala. za cene preverite spletno stran.

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

poker je ena izmed najbolj razširjenih in priljubljenih iger s kartami. v kolikor ste navdušeni nad pokrom ga lahko sedaj tudi igračte na bet at home poker - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-poker/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

nakup actavis prometazin s codeine vijoličnim kašeljnim sirupom ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ best of actavis prometazin. smo pristni dobavitelji visoko kakovostnih actavis promethazine s codeine purple cough syrup, phenergan s prometazinskim kodeinom. imamo tudi naslednje izdelke. hydrometh w / c sirup proti kašlju, actavis prometazin s kodeinom, vijolični sirup za kašelj, sirup za kašelj tussionex, sirup za kašelj guaifenesin z / c, mgp promet w / c sirup za kašelj, hi-tech promet w / codeine sirup za kašelj, correx sirup za kašelj, hydro tussin kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ specifikacija: vsak 5 ml vsebuje: prometazin hidroklorid 6,25 mg; kodein 10 mg fosfata. alkohol 7%. indikacija: zdravilo proti kašlju dozirna oblika: sirup veljavnost: 2yrs moč 200mg zdravilo: 1622-62-44 16 oz, 32oz, 4oz kontaktirajte nas kadarkoli in oddajte naročilo. minimalna količina naročila: 10 pint ali steklenic čas dostave. -24hrs kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijev cianid tako tablete kot prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ smo pravni proizvajalci in zanesljivi dobavitelji kalijevega cianida, ki je brezbarvna kristalinična spojina. naši kalijev cianid so znani po prodajalcih nakita in mnogih drugih zaradi svoje izjemne in izjemne visoke kakovosti in čistosti tudi lastnosti kemične pozlate in brušenja. naše pridobivanje zlata, organska sinteza in kupci galvanizacije nikoli niso nikoli drugje iskali, odkar so testirali naš izdelek. kalijev cianid je na voljo v obliki praška ali valjaste tablete. je anorganska spojina s formulo kcn. ta brezbarvna kristalinična spojina, podobna sladkorju, je zelo topna v vodi. večina kcn se uporablja pri pridobivanju zlata, organski sintezi in galvanizaciji. nudimo vam tri razrede po zelo zmernih stopnjah, kcn 90%, kcn 98% in kcn 99% .kontaktirajte nas za več podrobnosti. lahko tudi sprejmemo zelo majhno količino za laboratorijsko uporabo, kot na primer 50-1000 gramov. pozdravljamo vaše naročilo. nam pišite na e-naslov: (marekpharma1@gmail.com) kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

želite piti boljšo in obogateno vedno? potem je smiselno, da preverite katere pozitivne učinke vam prinaša živa voda - https://www.aktivni.si/dobro-pocutje/ziva-voda-skrbno-varovana-skrivnost-vrhunskih-sportnikov/ živa voda nastane s procesom ionizacije, pri tem pa nam je v pomoč ionizator vode.

Kategorija: Mali gospodinjski aparati

Cena: Pokličite za ceno

radi igrate športne stave? v sloveniji vam je na voljo tudi ena izmed večjih svetovnih stavnic bet at home. preizkusite svojo srečo in ob prvi registraciji prejmete bet at home bonus - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-bonus/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7734.) evropski roman - dušan pirjevec

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 19.99 €

6692.) filozofija umetnosti - hippolyte taine

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5440.) ime rože - umberto eco

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2215.) golobje in jastrebi - grazia deledda

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj