Članek
Kaj storiti? Še lahko zmagamo na volitvah
Objavljeno Jun 16, 2014

Veliko vas ozaveščenih volilcev je ignoriralo volitve za EU poslance in prav je tako.

Samo s 17% udeležbo smo političnim strankam pokazali, da jih imamo vrh glave dovolj.

Zdaj so na hitro umaknili najbolj skorumpirane politike iz vrhov strank in nas skušajo z novimi starimi obrazi prepeljati žejne čez vodo.

Malo jih že grabi panika, kajti tudi ti novi stari politikanti so bili vpleteni v razne korupcijske rabote, ali pa ne znajo pojasniti od kje jim kaka nepremičnina.

Seveda se je izkazalo, da so vsi predsedniki političnih strank materialno pravi reveži, na predvolilnih omizjih pa so nam spet prodajali pravljice za lahkonoč otroci.

Vsi veljaki parlamentarnih strank so seveda odločno za boj proti korupciji, ni jih pa nič sram, da niso doslej nič konkretnega storili, da se ne bi stotine milijard evrov pretakale na privat račune na eksotičnih otočjih.

Ni jih nič sram, da smo glede korupcije prva država na svetu.

Ni jih nič sram, da so 23 let sprejemali zakone, ki so omogočali velekrajo

Ni jih nič sram, da je vlada celo poslovala s slovenskimi podjetji, ki imajo sedež na eksotičnih otočjih v izogib plačevanju davkov v lastni državi.

Ni jih nič sram, da so poslanci parlamentarnih strank soglasno spremenili ustavo in praktično ukinili referendum.

Ni jih nič sram, da so parlamentarne stranke družno in nezakonito Kučanu dvignile penzijo iz 2300 na 5500€.

Ni jih nič sram, da so razprodali vse, kar se je razprodati v tej državi dalo.

Ni jih nič sram, da so vsakega od nas zadolžili že za 35000€.

Ni jih nič sram, da so sluge farmacevtskih lobijev, ki z obveznim cepljenjem zastruplajo naše otroke,

Ni jih nič sram, da so sluge NATA, ki se z zapraševanjem našega neba in sodobnim vremenskim vojskovanjem tuje vojske izživljajo nad nami.

Ni jih nič sram, da so sodišča sluge politični mafiji in da na prostost puščajo največje mafijaše.

Ni jih nič sram, da skozi banke že več kot 20 let perejo mafijski denar in da veselo izginjajo ne ve se kam milijarde evrov za kar nihče nikoli ne odgovarja.

Ni jih nič sram, da nam skozi medije že več kot dvajset let lažejo in nam prodajajo nebuloze.

Če bi bil jaz na njihovem mestu, bi se od sramu pogreznil v zemljo, oni pa nam iz TV ekranov gledajo v oči in vsakodnevno veselo lažejo. Oni niso nič krivi in se ne čutijo odgovorne za kriminmalno stanje države.

Spomnim se preden je leta 2004 SDS prevzela oblast kako je barbara brezigar kot državna tožilka govorila kako bodo obračunali s kriminalom belih ovratnikov, seveda ni storila absolutno nič, korupcija se je za vladavine SDS povzpela do neba. Ivan Janša pa je ponavljal mantro; "Tako je delal tudi Rop"

Tudi Virantova državljanska Lista je obljubljala boj proti korupciji izkazalo pa se je, da jih je toplo veselilo, da so lahko bili zraven ko se je na veliko kradlo.

Povsem jasno je, da so nove stranke Mira Cerarja, Šoltesa, Bratuškove in vse stare parlamentarne stranke gnila jajca, ki bodo samo nadaljevala kriminalno politiko do totalnega razkroja države.

Vse nove stranke so medijsko popolnoma blokirane, na njihove tiskovne konference ne pride noben režimski novinar v upanju, da bi vse ostalo tako kot je bilo do sedaj.

Stare kontinuitne režimske partijce grabi strah pa sestavljajo svet modrecev, se vrtijo okoli ustavnega sodišča, da bi ja vse bilo, kot je za njih bilo prelepo.

Torej kaj storiti?

Pozivam vse zainteresirane in člane manjših strank, da se pridružimo stranki Humana Slovenija in skupaj naredimo kandidatno listo in naredimo končno konec tej skorumpirani mafijski politiki.

Lepim;

ZADEVA: Pojasnilo Volilcu/ volilki kako nam oddati Podpis podpore POŠLJI NAPREJ, Deli naprej po e-mail, na FaceBook in ostale medije in osebne znance in neznance!

ZADEVA: stranki- HUMANA SLOVENIJA in ENAKIH MOŽNOSTI ter SOS Gibanje SOS - Sočutnost, Odgovornost, Solidarnost -gremo v skupni nastop na Volitve za DZ-parlament 2014 - Potrebujemo tvoj podpis- in tebe kot kandidata/tko za poslance! Akcija mora biti speljana do 17.6.2014!

Spoštovani/na,
Stranki HUMANA SLOVENIJA in Enakopravnih možnosti - ter gibanje SOS (Sočutnost, odgovornost, solidarnst) se bomo skupno udeležili Volitev v DZ 2014, zato potrebujemo tudi tvoj "Podpis podpore Volilca" za vložitev kandidature na Volitvah v DZ-parlament 2014. Te podpise zahteva zakon oz. država, da sploh lahko vložimo kandidaturo in se tako borimo skupaj z vami in za vas. V 8 Volilnih Enotah po Sloveniji- to so tudi UE-Upravne Enote po Sloveniji ( LJ, CE, MB, NM, KP, Kranj itd..) moramo v vsaki Volilni Enoti link je tu
http://sl.wikipedia.org/wiki/Volilne_enote_v_Sloveniji zbrati vsaj 50 podpisov od ljudi, ki stanujejo tam, oz. 100 podpisov, neglede na njihov sedež bivanja. To je 8 x 100 podpisov in tudi predlagati 88 kandidatov/tk v DZ.
Kako lahko oddaš podpis-nam v podporo?
1. Klikni in Snemi obrazec. na tem linku: 
http://www.dvk-rs.si/files/files/PV-DZ01.pdf in si ga natisni-sprintaj (če nimaš printerja, dobiš ta Obrazec tudi brezplačno na tvoji UE-Upravni enoti)
2. Izpolni obrazec- z velikimi tiskanimi črkami (datum volitev je 13. 7. 2014)- podpis pusti prazen, ker ga podpišeš tam na UE! 
3. Odnesi ga na najbližjo Upravno enoto, kjer ti podpis potrdijo-overijo. Potrditev je brezplačna- potrebuješ tvoj osebni dokument.
4.Potrjen obrazec dostavi naši listi kandidatov HUMANA Slovenija- Enakopravnih možnosti- SOS
Potrditev podpisa je možno opraviti na katerikoli Upravni enoti v Sloveniji, ne glede na vaše stalno prebivališče!

Potrjene-overjene obrazce nam ČIMPREJ pošljite po pošti:

HUMANA SLOVENIJA
Rogaška cesta 36 
2250 Ptuj

Hvala!

Podpisovanje obrazcev traja do 17. junija 2014, v skrajni sili tudi do 18 junija, ko moramo ta zadnji dan oddati podpise in celotno kandidaturo do 24 ure na UE po vsej Sloveniji!