Članek
Tvoj dom ruševina
Objavljeno Apr 22, 2014

Kot sem napovedal med februarsko žledno katastrofo in NATO vajo OGENJ na Počeku z ameriškimi inštruktorji in dva tedna kasneje POVODENJ imamo ob današnjem obisku 800 ameriških vojakov v Postojni ob dnevu Zemlje ob 11 uri en krasen potres 5 stopnje po mercalijevi lestvici s potresnim žariščem točno na Počeku. Slučajno je točno ob tem času bil nad Počekom en močno črn oblak "Branka Kristalčka", kot ga imenujejo dobri poznavalci. Ne spomnim se kdaj se je blok v Postojni tako močno zatresel kot tokrat, ob "prijetnem" pokanju in bobnenju. Stanovalci so zelo hitro zapustili svoja stanovanja. Zanimivo včeraj pa en manjši potresek z žariščem blizu Nato letališča Cerklje pri Krškem. Pred kratkim smo imeli kar štiri potrese z žariščem v bližini Ribnice. Ko sem prijatelja poznavalca vprašal čemu ravno Ribnica, je bil njegov odgovor kratek; zaprto območje Gotenica. Za telebajske na agenciji ARSO so seveda ti potresi naravni pojavi na katerega človek nima nobenega vpliva. Kako le bi, če za njih geoingeniring služi zgolj izboljšanju vremena.  Nato sile pod ameriškim nadzorom lepo skrbijo, da nam v Sloveniji ni dolgčas.

Le kaj zanimivega nam pripravljajo ameriški prijatelji z NATA na začetku junija ko bo finale vseh teh pripravljalnih NATO vaj? 

Kako se s HAARP  antenami ustvarja potrese si poglej na tem kratkem videu. Gre za ELF frekvence, ki jih proizvajata oba vojaška radarja eden je na Ljubljanskem vrhu nad Vrhniko, drugi pa nad Mariborom na Pohorju. Seveda pa tak potres lahko proizvede tudi kaka HAARP antena izven naše države. Za HAARP potrese je značilno, da se sprožajo na globini od enega do dveh kilometrov, naravni potresi se običajno sprožajo na večjih globinah. Zanimivo ta potres na vojaškem vadišču Poček je bil na globini 1,6 km.

 

http://www.zurnal24.si/ameriski-lovci-nas-bodo-preletavali-clanek-227460      

http://www.zurnal24.si/v-sloveniji-tisoc-ameriskih-vojakov-clanek-230623

http://www.zurnal24.si/potres-v-blizini-pivke-clanek-230640