Slovenija samo še poligon vremenskega bojevanja

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2014-04-02 ob 09:38:51

Letalske vaje Nata z naslovom Ogenj se veselo nadaljujejo.

Prejšnji teden so nas Natova letala zapraševala v nizkem letu, kar kakih 200 metrov nad naseljem Kremenca nad Postojno. http://www.slovenskenovice.si/novice/bralci-porocajo/foto-ameriski-letali-f-16-zmotili-postojncane

Po pravljičarjih iz vladne agencije ARSO je spet šlo za tvorjenje kristalčkov izpušnih plinov letal. Občanka, ki se je zaradi tega pritožila na MORS je dobila odgovor; „ja to pa niso bila naša letala.“

Včeraj 31. marca pa je tudi Ljubljana bila ponovno deležna obilnega zapraševanja, čeprav na flight radarju24 ni bilo nad Slovenijo videti niti oblačka, ljubljančani niste kaj dosti videli sonca. Program depopulacije slovenskega naroda se veselo nadaljuje.

Finale NATOvih sil AGOS, ki nad nami od februarja vadi vajo Ogenj bo na začetku junija.

Če kdo še ni videl posnetka o vremenskih vojnah si ga lahko ogleda tule;

Doslej smo na začetku februarja doživeli kemični žled, čez en teden povodenj na Planini, s kakšnimi kemikalijami so nas nad Postojno blagoslavljali prejšnji teden še ne vemo, vemo le to, da gre pri tej vaji za sodelovanje vojaškega računalniškega centra na zemlji povezanega z radarji HAARP, sateliti in letalskimi kemičnimi oblaki.

Torej kaj za finale Nato vaje Ogenj lahko pričakujemo na začetku junija?

Veliko gozdnih požarov? Potres?, izbruh kake epidemije?, ali pa kar kombinacijo vseh treh?

Nekateri ste mi očitali, da sem sovražno nastrojen proti ZDA. To še zdaleč ni res.

Na FB imam kar par sto američanov za prijatelje, med njimi tudi našega ameriškega ambasadorja Josepha Musomelija, ki me je lani celo povabil k njemu na kavo.

Seveda sem povabilo veselo sprejel.

 1. Najprej moraš vedeti, da ZDA, ali USA niso več to, kar so nekoč bile. Zdaj bi se morale imenovati UCOA (United Corporation of America)

  Dokaz, da je temu res tako je ameriški kongres, ki je pred par leti z veliko večino sprejel zakon po katerem nihče pod nobenim pogojem, nikoli ne sme in ne more tožiti korporacijo Monsanto zaradi česarkoli. To korporacijo mnogi že upravičeno imenujejo Mon Satan. Lastniki te korporacije, ki je med drugim med drugo svetovno vojno Nemcem prodajala plin za koncentracijaska taborišča so največji banksterji in bogataši med njimi je tudi Bill Gates. Korporaciji Monsanto je dovoljeno imeti tudi privatno vojsko Blackwater, ki ima več tisoč pripadnikov. V njej je še največ bivših vojakov, ki so veselo morili v Afganistanu, Iraku, Libiji in na drugih bojiščih. Zanimivo je, da se redno pojavljajo ob raznih terorističnih napadih kot recimo Bostonski maraton. Naj mimogrede omenim, da je tudi FED, ki izdaja dolarje v privatnih rokah banksterjev Rockfellerjev in Rothschildov.

  CIA, FBI, NSA, NASA, NATO itd so v službi teh korporacij. Počnejo vse kar jim je naročeno za prosperiteto teh korporacij pa naj gre za nafto, ali opij. Talibani so v Afganistanu prodajo opija spravili na nulo, odkar so tam NATO sile trgovina z opijem spet zelo lepo cveti. Proizvodnja se je dvignila za par tisoč procentov.

 2. Združeni Narodi ali UN bi se prav tako morale imenovati UCOMO (United Corporation of Monsanto) saj so sprejeli vse zakonske predloge za katere jih je podkupil Monsanto.

 3. EU bi se morala imenovati RUC (Rothschild United Colony) Evropska komisija in EU parlament sta veselo zaradi podkupovanja sprejela en kup zakonov, ki so v korist raznim korporacijam kot Monsantu in v škodo nas državljanom Evrope. Pravzaprav EU parlament ni sprejel niti enega samega zakona, ki bi bil v korist nas državljanov Evrope. Naj omenim, da te telebajske v EU parlamentu in komisiji lepo finančno zalaga IMF, ki pa je kot je znano v privat lasti Rothschildov. Oni so tisti, ki imajo nadzor nad tiskanjem evrov.

 4. Pred par leti sem na internetu naletel na članek v katerem so bile navedene narodne banke katerih lastnik je Rothschild. Seveda je med njimi bila tudi Slovenija.

 5. Slovenija je Rothschildova kolonija. Katerikoli naši levi, ali desni oblastniki so žal samo njegove lutke. Izvrševati morajo vse, kar jim je od Rothschildovega IMF (mednarodni denarni sklad) naročeno.

 6. Eden od bivših predsednikov slovenske vlade je z IMF-jem (Rothschildi) podpisal sramotno in izdajalsko pogodbo, ki vsebuje 111 členov. V tej pogodbi se strinja, da bo vlada prodala IMF-ju ključna državna sredstva in infrastrukturo kot, vodo, elektriko, železnice, avtoceste itd Vlada se v tej pogodbi tudi strinja, da bo storila take ekonomske korake, ki bodo uničujoči za ljudstvo slovenske države. V kolikor vlada ne bi sledila tem korakom, bi bila takoj odrezana od izvoza/uvoza in izposojanja denarja na mednarodnem trgu. To informacijo je posredoval Joe Stiglitz bivši predsewdnik svetovne banke.

 7. Zdaj veste zakaj Bratuškova v imenu nas davkoplačevalcev najema posojila po najvišjih možnih obrestnih merah in zakaj si po objavah v medijih IMF kadarkoli lahko od Slovenije izposodi milijardo evrov. Gre za programiran bankrot države.

 8. Zdaj tudi veste zakaj je Slovenija NATOV poligon za vremensko bojevanje.

Stoyan Svet

https://www.youtube.com/watch?v=Q5sC4dkO2f0

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
haapy yack
3
May 18, 2014
H.A.R.P. Balkan teh dni.
http://www.youtube.com/watch?v=TPRp9iYEVig

HAARP Balkan 15.05.2014. - YouTube

HAARP se počeo igrati na Balkanu. POPLAVE u Srbiji do sada su odnijele pet života. Premijer Aleksandar Vučić je objavio
#95
ponosni
2
May 03, 2014
@ happy jack
Tudi dobromisleči ljudje se kdaj zmotijo. To ne pomeni, da niso po drugi strani velikokrat na sledi resnice.
Bolje to, kot načrtno laganje preko mainstream medijev.
#94
haapy yack
2
Apr 30, 2014
https://www.youtube.com/watch?v=BlTeqBwf2Ic

Pilot Forgets to Turn Off Chemtrails! (Debunked) - YouTube

Another viral YouTube video purporting to show a pilot forgetting to turn off chemtrails as a plane comes in to land is
#93
ponosni
2
Apr 29, 2014
anonimnost je postala strateška prednost, v svetu nenehnega zastraševanja.
#92
haapy yack
3
Apr 28, 2014

Anonimno pismo grupe časnika iz sjedišta NATO pakta u Bruxellesu skupini G -7
****************************************
Poštovana gospodo! Obraćaju vam se suradnici jedinice koja se bavi pitanjima strateškog planiranja, iz sjedišta NATO pakta u Bruxellesu. Svi mi imamo borbeno iskustvo u različitim regijama svijeta koje nam dopušta da izjavimo sljedeće.

Još nismo vidjeli tako nekompetentnih i kratkovidnih političara po pitanju vojne strategije, kao što ste vi uz rukovodstva G-sedmi Svi vaši postupci u odnosu prema Rusiji, posebno u ukrajinskoj krizi, dovešće do potpunog podrivanja vojnih mogućnosti bloka, a kasnije i do njenog kolapsa.

Pod rukovodstvom Predsjednika SAD Baraka Obame koji je pobrkao svjetsku političku arenu s košarkaškim terenom, vi iz dana u dan pravite nove pogreške. Sudeći po vašim postupcima, vi možete igrati samo ulogu sitnih provokatora, zbog čijih će djelovanja patiti čitavi narodi. Htjeli bi da svoje mišljenje potkrijepite sljedećom argumentacijom.

1. Nas ne interesira kako ste vi vodili pregovore s Moskvom o Europskoj proturaketnoj obrani (PRO). Nas interesira ta činjenica da je u rezultatu tih pregovora Moskva na našim granicama razmjestila raketne komplekse "Iskander".

Vi očito ne znate da će te rakete potpuno neutralizirati ne samo raketne bacače PRO, nego i ostala čvorišta naredbene uprave u Europi. Poslije njihovog udara, kompletna NATO armija pretvorit se u stado ovaca. Ne preostaje nam ništa drugo nego da vam čestitamo na tom neospornom vojno-strateškom uspjehu.

2. Još čudnije nam izgleda vaše zastrašivanje Moskve putem patroliranja "Fantoma" po njenim jugo-zapadnim granicama. Vi očito ne znate da su naši "Fantomi" nemoćni pred ruskim PVO sustavima S -300 i S-400.

Prema informacijama koje stižu do nas, u Generalštabu Rusije je poboljšano raspoloženje i tamo se smiju mnogo više nego ranije. Rusi mogu eliminirati naše patrole jednim pritiskom prsta na gumb "Start". Da li je potrebno demonstrirati takvu dječju naivnost u "pokazivanjem mišića".

3. Mi ne razumijemo svrhu slanja ratnih brodova u Crno more. Da li to želite pokazati da ste u tim vodama gazde? No, rezultat toga je bilo to što je Moskva predislocirala na Krim puk strateških raketnih nosača "Backfire" koji će staviti pod potpunu kontrolu ne samo akvatorij Crnog mora, nego se mogu pojaviti u bilo kojoj točki Europe.

Radi vaše informacije, obavještavamo vas da nije razrađena protiv ove za nove krstareće rakete H -32 u ovim avionima. Sada je višestruko porastao stupanj potencijalne prijetnje za naše strukture na kontinentu i u susjednim regijama. Još jednom, primite naše iskrene čestitke.

4. Vi podržavate i naoružavate režim u Kijevu, koji je u vojnom smislu onesposobljen. Taj režim ne može dobiti ni jedan rat, ni veliki ni mali. Da li vama uopće pada na pamet misao da će njihova propast biti još jedna propast vaših marioneta i da će to nanijeti udar vašem ugledu?

Izgledalo nam je da ste svi vi poslije intervencije u Afganistanu morali nešto naučiti. Ali, po svoj prilici, u vašem slučaju se to nije dogodilo.

Jer u sadašnjim svjetskim okolnostima, samo najbeznadežnije budale mogu izabrati Putina kao objekt napada i gubiti od njega sve runde, jednu za drugom.

Gospodo, imate vi u svijetu važnijeg posla, nego što je to potezanje konopca s Rusijom na svoju štetu.

Ispričavam se što se nismo potpisali ispod ovog pisma. Uvjerili smo se da je u posljednje vrijeme sloboda govora u našim zemljama postala čista fikcija. Zbog toga našu želju da nastavimo s radom i izrazimo svoje stavove, iznosimo u formi obraćanja bez potpisa.

Grupa starijih časnika u sjedištu NATO pakta. Brisel, 2014/4/20. godine.

(Dmitrij Sedov, Fond Strateške Kulture) - (vestinet)

Bogati će se Promjeniti Samo Kad Budu Primorani ! | New World Order | Croatia

Podaci pokazuju da se u svim velikim gospodarstvima, unatoč krizi, bogata manjina i dalje bogati na štetu siromašne veći
#91
haapy yack
2
Apr 24, 2014
HAARP upravo nad Turskom

http://www.sat24.com/de/tu

Wetter Satellitenbilder Turkei, Niederschlag, Temperaturen, Blitze und Gewitter, Sonne

Wetter Satellitenbilder Turkei, Niederschlag, Temperaturen, Blitze und Gewitter, Sonne und Satellitenbilder über England
#90
ponosni
2
Apr 24, 2014
Prečudovito, Pindar, tako všeč mi je, če se lahko koga bojim ;)
#89
Pindar
4
Apr 23, 2014
Ponosni, če boš lepil neumnosti in zavajal ljudi, tudi ti ne boš dobil pudinga za večerjo. Ko se boš ti začel zavedati, se bodo tudi ostali, nisi njihov vodja, tudi ne pastir. Če ne boš upošteval našega opozorila, bo potrebna penetracija..to pa verjetno veš, kaj pomeni?

Svetujemo ti pa, da se usmeriš v iskanje bistva, bistva 10, 8..ko boš to dosegel, bo bistvo 20,11 lažje dojemljivo, prej ne.

Sicer ti pa kupimo letalsko karto za bermudski trikotnik, na naše stroške.
#88
ponosni
2
Apr 22, 2014
Izpostavljam iz tega videa: KRITIČNA MASA LJUDI SE MORA ZAČETI ZAVEDATI PROBLEMA!
Slovenija je res omenjena.
https://www.youtube.com/watch?v=Vj3ndhCJmKw#t=141

No Real Weather Left! GeoEngineering Threatens the World! - YouTube

Explosive discussion of No Real Weather Left! Dr Rima Truth Reports: Guest - Dane Wigginton of GeoEngineering Watch
#87
ponosni
2
Apr 22, 2014
@Šumadinac
Pravim, da so tendence poi preganjanju, tudi na zahodu:
http://www.infowars.com/london-mayor-calls-for-state-to-take-children-based-on-parents-political-beliefs/
#86
Stoyan Svet
4
Apr 18, 2014
in potem svizec zavije čokolado v aluminijevo folijo ;)
#85
Pindar
9
Apr 17, 2014
Škrati so naši ujetniki..če mi ne odločimo drugače, nihče ne more mimo naših misli in namer. Če boste širili neresnice o nas in našem delu, bo potrebna penetracija..to pa ponavadi peče.
#84
Stoyan Svet
4
Apr 17, 2014
škrat, ki Vidu stiska + sem jaz
#83
Vid Dobnikar
6
Apr 17, 2014
Šumadinac ti se kar norčuj iz teh bitij. Nekega dne ti moda vzame sapo:)

#82
Šumadinac
10
Apr 16, 2014
Vid, mislim, da ti je škrat stisnil plus..al je bil vilin? tolk so hitri, da sploh ne vidiš..

Drugače pa ja, sem vladar iluminatijev in škrate koristimo za kopanje zlata in pridelovanje piva. Vilinke..uh uh, kolk so pa to lepa (in ustrežljiva) bitja..če bi le vedel, Vid..bi se ti manj bliskalo v glavi.
#81
Vid Dobnikar
5
Apr 16, 2014
Šumadinac si ti morda prostozidar ali kak malteški vitez v službi svetovnih illuminatov, ker skušaš ves čas zadeve speljati na stran, da je vsaka stvar bedarija, neresnična in zavajanje ljudi? Nekam čudni negiraš zadeve, protidokazov pa nimaš. Če jih imaš postrezi z njimi!!!

Si kdaj govoril z ljudmi, ki lahko še vidijo škrate? Kaj se dogaja na energetskem nivoju nihče od nas ne more občutiti v popolnosti, to bi lahko le, če bi imel združena višji in fizični jaz. Glede škratov in vil pa to niso pojave iz Illuminatske fabrike Walt Disney, ki so tebi verjetno znane.

Nihče od nas ne ve, kdo vse živi še na tem planetu poleg nas, ker vibrira na drugih frekvencah od nas in teh bitij naši možgani ne morejo zaznati.

Če nekdo nekaj trdi, da bi lahko bilo ali obstajajo in drugi nima protidokaza, da to ne obstaja se takšno izpostavljanje kritika jemlje enako verodostojno kot trditev prvega. Torej, kdo ima prav? Oba ali nihče ali tisti, ki najde dokaz?

Sicer pa, kako pa veš, da nam škrati ne pomagajo? Po podatkih bralca akaše so zadolženi za vse zeleno na planetu, torej na energetskem nivoju skrbijo tudi za tvojo špinačo, ki raste na vrtu, da jo ti daš v usta:)
#80
Šumadinac
10
Apr 15, 2014
Vid, zakaj pa škratov ne prosite za pomoč..škrati so baje močnejša bitja kot pa satanisti, pa tudi brez posledic prebavljajo GSO....sam ne vem, če se razumejo z nlpjevci? Vilini pa baje vse peljejo scat, tudi škrate..je to res?
#79
Vid Dobnikar
5
Apr 15, 2014
Area 51: The Frantic Caller (Ex-Area 51 Worker Claims Alien Extermination Of Mankind)

Mogoče zadeva ni tako ne resnična? Kdo je celo prekinil satelitsko zvezo?

http://www.youtube.com/watch?v=0ZDzWIG7x_4

P.S. Ne poslušajte Frantic caller calls back ker je zadeva dokazano bila
podtaknjena s strani CIA/NSA. Glas dokazano ni isti, če prav zveni podobno, samo da bi deskriditirali prvi klic.

Area 51: The Frantic Caller (Ex-Area 51 Worker Claims Alien Extermination Of Mankind) - YouTube

In 1997, syndicated talk show host Art Bell, received a frantic call from a man claiming to have worked in area 51. An i
#78
Vid Dobnikar
5
Apr 15, 2014
Prosim vse ljudi, da pomagate širiti zavest o geoinženiringu in chemtrailsih, če veste da plankton proizvede 50% vsega kisika na Zemlji in da je 50% planktona umrlo zaradi geoinženiringa/Fukušime, potem smo zares v zelo slabem položaju. Drevesa umirajo po svetu in to prihaja tudi k nam. GSO imajo potencial iztrebiti vse življenje na Zemlji. Tisti, ki to počnejo so satanisti, degenerirani umi in umsko vodeni od ne zemeljskih entitet. Le s širjenjem zavesti o teh nevarnostih lahko kaj spremenimo, torej ne se prepirati in kregati, s tem ne bomo prišli nikamor.

http://www.youtube.com/watch?v=SHP7QMyHQ5w

Jeff Rense & Dane Wigington The 6th Great Extinction - YouTube

Jeff Rense & Dane Wigington The 6th Great Extinction videos.. Please click here to subscribe to my channel.. Clip from D
#77
Frice Frace
2
Apr 14, 2014
@Vid Dobnikar
Povedano vse. Hvala!
#76
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-04-02 09:38:51 (Apr 02, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
NATO potresi z minsko eksplozivnimi sredstvi
Največji slovenski teroristi
Ne mara-keš-ki deklaraciji
Bližajo se županske volitve
False flag lažni strelski napadi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2019
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

7529.) knjiga sodnega dne 1 , 2 , 3 - connie willis

Kategorija: Posel in ekonomija

Cena: 29.99 €

7477.) na stranskem tiru - minka krvina

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7159.)  jezikovna vadnica - kopčavar, izdana leta 1971

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

6585.) abeceda ekonomije - dr. france černe

Kategorija: Humanistika

Cena: 9.99 €

3386.) žaluzija - alain robbe - grillet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

ste posameznik ali institucija, ki jo potrebujete za povečanje kapitala. brez skrbi, dajem vam na razpolago zanesljive kratkoročne in dolgoročne kapitalske sklade z nizko stopnjo 3%. če ste resni in resnično potrebujete, nas za več informacij kontaktirajte.   e-pošta: henrybenette@outlook.fr   whatsapp: +33644687693

Kategorija: Delo

Cena: 2000 €

ste posameznik ali institucija, ki jo potrebujete za povečanje kapitala. brez skrbi, dajem vam na razpolago zanesljive kratkoročne in dolgoročne kapitalske sklade z nizko stopnjo 3%. če ste resni in resnično potrebujete, nas za več informacij kontaktirajte.   e-pošta: henrybenette@outlook.fr   whatsapp: +33644687693

Kategorija: Osebna vozila

Cena: 2000 €

2661.) kriv - jason pinter

Kategorija: Šport

Cena: 25 €

4691.) nomadi brez oaze  -  boris pahor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5885.) vidna tema - izpoved o depresiji - william styron

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 12.99 €

6455.) oj, hišica očetova - cilka dimec žerdin

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

6983.) luč fantastike - terry pratchett

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj