Članek
Slovenija samo še poligon vremenskega bojevanja
Objavljeno Apr 02, 2014

Letalske vaje Nata z naslovom Ogenj se veselo nadaljujejo.

Prejšnji teden so nas Natova letala zapraševala v nizkem letu, kar kakih 200 metrov nad naseljem Kremenca nad Postojno. http://www.slovenskenovice.si/novice/bralci-porocajo/foto-ameriski-letali-f-16-zmotili-postojncane

Po pravljičarjih iz vladne agencije ARSO je spet šlo za tvorjenje kristalčkov izpušnih plinov letal. Občanka, ki se je zaradi tega pritožila na MORS je dobila odgovor; „ja to pa niso bila naša letala.“

Včeraj 31. marca pa je tudi Ljubljana bila ponovno deležna obilnega zapraševanja, čeprav na flight radarju24 ni bilo nad Slovenijo videti niti oblačka, ljubljančani niste kaj dosti videli sonca. Program depopulacije slovenskega naroda se veselo nadaljuje.

Finale NATOvih sil AGOS, ki nad nami od februarja vadi vajo Ogenj bo na začetku junija.

Če kdo še ni videl posnetka o vremenskih vojnah si ga lahko ogleda tule;

Doslej smo na začetku februarja doživeli kemični žled, čez en teden povodenj na Planini, s kakšnimi kemikalijami so nas nad Postojno blagoslavljali prejšnji teden še ne vemo, vemo le to, da gre pri tej vaji za sodelovanje vojaškega računalniškega centra na zemlji povezanega z radarji HAARP, sateliti in letalskimi kemičnimi oblaki.

Torej kaj za finale Nato vaje Ogenj lahko pričakujemo na začetku junija?

Veliko gozdnih požarov? Potres?, izbruh kake epidemije?, ali pa kar kombinacijo vseh treh?

Nekateri ste mi očitali, da sem sovražno nastrojen proti ZDA. To še zdaleč ni res.

Na FB imam kar par sto američanov za prijatelje, med njimi tudi našega ameriškega ambasadorja Josepha Musomelija, ki me je lani celo povabil k njemu na kavo.

Seveda sem povabilo veselo sprejel.

  1. Najprej moraš vedeti, da ZDA, ali USA niso več to, kar so nekoč bile. Zdaj bi se morale imenovati UCOA (United Corporation of America)

    Dokaz, da je temu res tako je ameriški kongres, ki je pred par leti z veliko večino sprejel zakon po katerem nihče pod nobenim pogojem, nikoli ne sme in ne more tožiti korporacijo Monsanto zaradi česarkoli. To korporacijo mnogi že upravičeno imenujejo Mon Satan. Lastniki te korporacije, ki je med drugim med drugo svetovno vojno Nemcem prodajala plin za koncentracijaska taborišča so največji banksterji in bogataši med njimi je tudi Bill Gates. Korporaciji Monsanto je dovoljeno imeti tudi privatno vojsko Blackwater, ki ima več tisoč pripadnikov. V njej je še največ bivših vojakov, ki so veselo morili v Afganistanu, Iraku, Libiji in na drugih bojiščih. Zanimivo je, da se redno pojavljajo ob raznih terorističnih napadih kot recimo Bostonski maraton. Naj mimogrede omenim, da je tudi FED, ki izdaja dolarje v privatnih rokah banksterjev Rockfellerjev in Rothschildov.

    CIA, FBI, NSA, NASA, NATO itd so v službi teh korporacij. Počnejo vse kar jim je naročeno za prosperiteto teh korporacij pa naj gre za nafto, ali opij. Talibani so v Afganistanu prodajo opija spravili na nulo, odkar so tam NATO sile trgovina z opijem spet zelo lepo cveti. Proizvodnja se je dvignila za par tisoč procentov.

  2. Združeni Narodi ali UN bi se prav tako morale imenovati UCOMO (United Corporation of Monsanto) saj so sprejeli vse zakonske predloge za katere jih je podkupil Monsanto.

  3. EU bi se morala imenovati RUC (Rothschild United Colony) Evropska komisija in EU parlament sta veselo zaradi podkupovanja sprejela en kup zakonov, ki so v korist raznim korporacijam kot Monsantu in v škodo nas državljanom Evrope. Pravzaprav EU parlament ni sprejel niti enega samega zakona, ki bi bil v korist nas državljanov Evrope. Naj omenim, da te telebajske v EU parlamentu in komisiji lepo finančno zalaga IMF, ki pa je kot je znano v privat lasti Rothschildov. Oni so tisti, ki imajo nadzor nad tiskanjem evrov.

  4. Pred par leti sem na internetu naletel na članek v katerem so bile navedene narodne banke katerih lastnik je Rothschild. Seveda je med njimi bila tudi Slovenija.

  5. Slovenija je Rothschildova kolonija. Katerikoli naši levi, ali desni oblastniki so žal samo njegove lutke. Izvrševati morajo vse, kar jim je od Rothschildovega IMF (mednarodni denarni sklad) naročeno.

  6. Eden od bivših predsednikov slovenske vlade je z IMF-jem (Rothschildi) podpisal sramotno in izdajalsko pogodbo, ki vsebuje 111 členov. V tej pogodbi se strinja, da bo vlada prodala IMF-ju ključna državna sredstva in infrastrukturo kot, vodo, elektriko, železnice, avtoceste itd Vlada se v tej pogodbi tudi strinja, da bo storila take ekonomske korake, ki bodo uničujoči za ljudstvo slovenske države. V kolikor vlada ne bi sledila tem korakom, bi bila takoj odrezana od izvoza/uvoza in izposojanja denarja na mednarodnem trgu. To informacijo je posredoval Joe Stiglitz bivši predsewdnik svetovne banke.

  7. Zdaj veste zakaj Bratuškova v imenu nas davkoplačevalcev najema posojila po najvišjih možnih obrestnih merah in zakaj si po objavah v medijih IMF kadarkoli lahko od Slovenije izposodi milijardo evrov. Gre za programiran bankrot države.

  8. Zdaj tudi veste zakaj je Slovenija NATOV poligon za vremensko bojevanje.

Stoyan Svet

https://www.youtube.com/watch?v=Q5sC4dkO2f0