Vladne agencije za dezinformiranje in depopulacijo Slovenije

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2014-03-24 ob 12:56:13

Vabim te, da si danes ob 20 uri ogledaš prvi prispevek TEDNIKA z naslovom; "Kdo ureja vreme?"

 1. Pred par leti je prijatelj iz Kopra ugotovil, da voda iz vodovoda smrdi in je nekako čudne barve in okusa. Vodo je dal na analizo v zavod za zdravstveno varstvo v Kopru. Sporočili so mu, da je voda oporečna in neprimerna za pitje. Ko jim je pojasnil, da je to voda iz pipe so mu sporočili, da so se zmotili in da je voda neoporečna in primerna za pitje.

 2. Pred leti se je v ljubljanski vodi pojavil hud in rakotvoren pesticid atrazin, ki je presegal dovoljen odstotek za 100% Je vlada naročila kake filtre za odpravo te nadloge? Ne za nas butalce je samo spremenila predpis tako da je prekoračena količina atrazina v vodi kar naenkrat postala zdrava.

 3. Ne samo, da nas Natova in civilna letala kar naprej zaprašujejo z rakotvornimi kovinami kot aluminij, stroncij, kadmij, (kar vsak lahko vidi če se ob lepem vremenu ozre v nebo) ampak nas s tonami aluminija, ki ga že več let sipajo v naše vodovode zastrupljajo oblastniki tudi po tej poti. Ko sem skrbnike lokalnega vodovoda vprašal zakaj to počno, so pojasnili, da zato, da se ob UV filtraciji uniči več bakterij.

 4. Mi telebajski, ki mislimo, da oblastniki delajo za našo korist sploh ne vemo kakšne vse kemikalije nam stresajo v vodovode. Ne dvomimo, da je po naročilu oblastnikov v naši pitni vodi tudi fluorid.

 5. Ko sem na lokalnem postojnskem vodovodu vprašal, ali so ob žledni katastrofi delali analizo vode so mi odgovorili, da ne. Ko sem jih vprašal kdaj so zadnjič delali analizo vode so mi odgovorili, da lani za Božič. Naj omenim; vsi vodovodi so javni zavodi, ljudje, ki delajo v njih so plačani iz davkoplačevalskega denarja in oni so dolžni civilnim iniciativam posredovati podatke. Pozivam vas, dragi prijatelji zahtevajte podatke in analize vode, ki jo pijete od svojih lokalnih vodovodov. Oni so vam te podatke dolžni dati.

 6. Kljub temu pa so na postojnskem vodovodu odkrili v pitni vodi dva neobičajna huda zajedalca o katerih sem pisal v prejšnjih člankih. Ker takih zajedalcev v vodi prej še ni bilo niso vedeli kakšne bodo zdravstvene posledice na ljudi, ki so pili kontaminirano vodo. Seveda tudi niso vedeli od kod sta ta dva parazita prišla. Mi to vemo. Prišla sta z neba s polimernimi vlakni, ki so jih na nas spuščala Natova in civilna letala.

 7. Lani se je pri nas pojavila bakterija ožig aktinidije Pseudomonas syrindae. Ta bakterija izvira iz Japonske. Vedno manj je telebajskov, ki verjamejo, da je to bakterijo k nam prinesel veter. Vseveč ljudi ve, da so jo na nas po naročilu uničevalcev Slovenije spustila Natova in civilna letala. Kaj je tako posebnega glede te bakterije? Ob zmrzali se z njeno pomočjo ledeni kristalčki lažje zažrejo v notranjost vrhov dreves, jih polomijo kar kasneje pripomore k izsuševanju dreves.

  
							vir: http://www.furs.si/
 8. Lani poleti nas je veliko poleti opazilo, da je v zraku zelo malo, ali nič mrčesa. Še par let nazaj, sem moral vetrobransko steklo avtomobila zaradi žuželk, ki so se zmazale na steklu čistiti vsak dan. Lani mi tega sploh ni bilo potrebno, ker mrčesa enostavno ni bilo.

 9. Dragi moji, če se je kdo vprašal, kaj pa če nas Natova letala zaprašujejo tudi s pesticidi je odgovor vsekakor DA. Vsako leto redno spremljam prihode in odhode lastovk saj imajo več gnezd na naši hiši. Še pred dvema letoma so lastovke odletele na jug sredi septembra, lani že prvega avgusta. Ni bilo dovolj insektov s katerimi se prehranjujejo.

Seveda pa je v državnem zboru glavna tema udbovci in arhivi, glavna tema vlade pa zaščita "tekovin prihvatizacije" tistih 75 milijard evrov na privat računih na eksotičnih otočjih. Ajde dragi politikanti ali začnite delati za ljudstvo, ali pa spokajte že na smetišče zgodovine. Ne rabimo ljudi, ki v službo hodijo samo zato, da ob koncu meseca dobijo plačo. Stoyan Svet

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
ponosni
0
May 16, 2014
@ happy jack
Iz tvojega linka, video, izgleda da bodo razmontirali HAARP na Aljaski, predno jih čiso razkrinkamo. So si rekli, če pa že v Sloveniji vsi govorijo o tem, pol boljše da nehamo in gremo bolj underground, a ne? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=j3-c1dhQ8A0

Defense Hearing: Defense Research and Innovation (HAARP Segment) - YouTube

Senator Murkowski asks questions about the impending dismantling of the HAARP facility in Alaska. Basically the defense
#63
haapy yack
0
May 16, 2014
http://www.zengardner.com/air-force-admits-weather-control-via-haarp-new-tech/
#62
ponosni
0
Apr 22, 2014
Neizvoljeni ljudje v evropski komisiji, parlament s svojimi predlogi vred pa je bolj kot ne samo za okras. Tako je stanje že danes. Evropa je vladana s strani neo-nacistov. Na žalost. In Rusi vidijo vse to in ne želijo da kdor koli v Ukrajini, še posebej pa ruski Ukrajinci, mora prenašati tak teror.
#61
haapy yack
0
Apr 08, 2014
hojla
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2014/01/22/uzdizanje-novog-babilona-europska-unija-priprema-javnost-na-stvaranje-jedne-velike-super-drzave/
jebat zalego!
hojla

UZDIZANJE NOVOG BABILONA: Europska unija priprema javnost na stvaranje jedne velike 'Super držav

Najavljena super europska država zapravo je najava novog Babilona koji je kao tak prorokovan u Ivanovoj knjizi otkrivenj
#60
sdsggsdg
0
Apr 06, 2014
http://www.weathermodification.com/index.php

WEATHER MODIFICATION: cloud seeding, atmospheric services - Weather Modification, Inc.

Now, more than ever, the worldwide need for solutions to atmospheric necessities such as water resource management and e
#59
Šumadinac
7
Apr 02, 2014
ponosni, jaz te ne napadam, nimam razlogov za to in tudi nisem tak po naravi..pač, izmenjujemo mnenja, that's it.

in premalo me poznaš (in jaz tebe) da lahko trdiš , da sem na kakšni plačilni listi tistih, po katerih npr ti pljuvaš oz si skeptičen do njihovega dela. namreč, tudi jaz sem, do vlade (oz več njih po vsem svetu), različnih "dobrodelnih" organizacijah, družbenemu sistemu, gospodarskemu in finančnemu sistemu, izobraževalnemu sistemu, verskim organizacijam,pa še bi se našlo stvari, ki zbujajo dvom v meni glede njihovega delovanja in bistva. vendar pa pri tem razmišljam bolj logično, kot pa čustveno.
#58
ponosni
3
Apr 02, 2014
teorija zarote (skovanka vladne dezinformacije) => beri => zarotna dejstva (termin svobodnih zgodovinarjev, svobodnih - pravih novinarjev, svobodnih raziskovalcev)

P.S. Mogoče se bom preimenoval v "svobodni"
#57
ponosni
3
Apr 02, 2014
@Šumadinac
Ne veš kako živimo in ne bom tega razlagal. Ni se mi treba braniti pred tvojimi napadi. Nehal bom prilivati ogenj, sva pač enostavnoi različna.
Poleg chemtrailov me zanima še vse kaj drugega, zelo napačno si me predstavljaš.
Skeptičen je treba biti predvsem do vlad, ki so se v zgodovini med drugim dokazale kot največji iztrebljevalec človeških življenj. Vlade so vedno imele pod seboj ovčje ponižne in nevedne ljudi. Tudi to dejstvo zgodovina potrjuje. V svoji svobodi govora lahko zato poljubno uporabvimo izraz "ovca", te besede fašističen režim zaenkrat še ni prepovedal.
Sizifovo delo je biti skeptičen do tistih, ki so skeptični do vlade, do vojske... Oziroma če si skeptičen do skeptičnih, pljuvaš v lastno skledo, ustvarjaš slabše razmere za lastne potomce.
Če si pa del vlade, potem drži da kdor visoko leta, nizko pade.

https://en.wikipedia.org/wiki/Democide

Democide - Wikipedia, the free encyclopedia

Note: Varies by jurisdiction
#56
Šumadinac
3
Apr 01, 2014
ponosni, prav protagonisti teorij zarot ste tisti, ki ostale skeptike imenujete ovce/plačanci/zaslepljenci/nevedneži/"name it", ker ne verjamejo vašim teorijam oz so skeptični do njih, sami pa v večini samo ponavljate nekaj, kar ni nič novega in to počnete iz stolov/kavčev preko weba..še na ceste se vam ne da iti, živite kot vsi ostali "nevedneži", uporabljate vse dobrine "fejkanega" sistema..skratka - ste v večini primerov kontradiktorni samim sebi..

pa kot sem že napisal - vsak ima pravico verjeti v karkoli in svobodno izražati mnenje, debate o različnih zadevah so dobrodošle (seveda, tudi o kemtrejlih), tako da ni potrebno biti ogrožen. tebe in ostale skrbijo kemtrejli, mene kakšna druga zadeva in "life goes on"..
#55
ponosni
3
Apr 01, 2014
en link sem pozabil prilepiti: http://letsrollforums.com/dispelling-internet-disinformation-tactics-t30527.html?s=903744451c172a485d6dc216d15ea889&t=30527
;)

Dispelling Internet Disinformation Tactics-Debunking The Debunkers - Let's Roll Forums

Dispelling Internet Disinformation Tactics-Debunking The Debunkers The Town Cryer - Discussion, Intro's...
#54
ponosni
4
Apr 01, 2014
@Šumadinac
Tisti tvoj link mladosnikovega mnenja o chemtrailih je eno naivno poskušanje dajanja odraslega imidža.
Da bi termoelektrarne ali veter ki potegne iz Sahare ali puščave Gobi v zadnjih nekaj letih toliko več aluminija v ozračje poslali, ne verjamem.

Če vtipkaš v startpage.com "aluminium oxide in atmosphere", dobiš v glavnem potrjevanja zarote s chemtraili.
Na linku: http://www.viewzone.com/chemtrails.html
lahko beremo:

Lab tests show chemtrails contain aluminum!

In 2008, samples around California's Lake Shasta and the Pit River Arm tributary were tested in a State Certified Lab following weeks of fly-overs and chemtrails. The results of the water samples showed 4,610,000 parts per million of aluminum -- 4610 times the maximum contaminant level! [6]

At another pond, filled with filtered water and confirmed to contain "0" aluminum, test revealed 375,000 parts per million of aluminum (375 times the maximum contaminant level) after only 18 months exposure to the aerial spraying.

The usually pristine snow pack from the Ski Bowl area of Mt. Shasta showed 61,000 parts per million of aluminum!

Jaz ne verjamem, da je to samo produkt industrijske revolucije. Mislim, da je aluminijev oksid (mol. masa 102), ki je težji od zraka (povpr. mol. masa 28), zelo težko v velikih koncentracijah v dežju, snegu ali neokrnjenih jezerih, brez da damo veljavo zaroti.

Statistike se ne da "debunkati".


Vtipkaj "mick west liar"
Med številnimi linki je tudi tale:

lahko beremo: ...It’s like a mass Stockholm Syndrome in which their limited intellects are easily held hostage by their disinformation captors, and they’ve fallen “in love” with Mick We$t and his band of marauding minions. These victims of mass brainwashing also exhibit the common trait among trolls, of refusing to examine credible, verifiable, REAL data (such as several scholarly documents that can be found through this link:http://scholar.google.com/scholar?q=geoengineering+modeling+studies&hl=en&as; _sdt=0&as_vis=1&oi=scholart&sa=X&ei=e-q_UcHDCMjPiwLk4YEY&ved=0CC0QgQMwAA).
Sadly, people’s refusal to examine any data beyond the disinformation sites, means success for the disinformation campaign. Getting the public to do their bidding, not only meets the goal of “divide and conquer” in the battle to pit us against each other, it keeps us distracted, engaged in their fictitious debate, and prevents us from focusing on the fact that heavy metals such as aluminum, barium, and strontium, and other toxic chemicals such assulphuric acid, and silver iodide, are being sprayed into our air supply globally for the purpose of Weather Modification and Climate Engineering. In this war on awareness, the truth becomes irrelevant, and the sleepwalkers, happy to remain blissfully ignorant, are proud to belong to the band of trolls that have, ironically, convinced them that we are the “ignorant” ones, and that they are the geniuses that have all the answers...

Vsak dan sem bolj prepričan, da gre res za taktike dezinformiranja.
Vsak dan sem bolj prepričan, da CHEMTRAILI RES OBSTAJAJO.

Chemtrails: The Real Reason

An examination of the real reasons for chemtrails and contrails.
#53
Šumadinac
4
Apr 01, 2014
a dej mato, no, a imaš težave z branjem al kaj? in od kje tebi da sem užaljen? zaradi tvojih očitkov? bruahahaha, prej vesel kot pa užaljen, sploh glede tvojega znanja o predmetni tematiki.

hint - preberi prvi stavek v mojem postu, poslanim pred tvojo ugotovitvijo. oz predno stegneš jezik, ga pomoči v možgane.


Kako je aluminij prišel v deževnico? preprosto mato, aluminij je nakopičen v zemeljski skorji kot mineral (aluminijev oksid) in je npr tudi sestavni del pepela, ki ostane s kurjenjem premoga.ko neka elektrarna kuri premog, hkrati v ozračje spušča ogromno dima in v tem dimu je tudi aluminij oz aluminijev oksid..katerega veter razpiha daleč daleč naokoli.

Potem imaš aluminij (kot mineral) v pesku puščav Sahara in Gobi (kot dve največji puščavi na svetu), skupaj z elementom silicij.

Sem ti odgovoril Mato na nekaj, kar tebi ni uspelo skupaj spacati??

Kako vem (oz veš), da so informacije na netu 100%..ja, dragi mato, z analizo in analitičnim pristopom, pa seveda je potrebno imeti neko znanje iz področja, ki ga analiziraš. In najbolj smešno pri tvojem očitku je dejstvo, da prav vi kemtrejl/celotna duša/repitili/iluminati beliverji popate informacije, kot sveto resnico, sploh tiste iz youtuba..kakšnega resnega (znanstvenega) gradiva pa kar ne najdete oz se ga izogibate kot maška vroče kaše..le zakaj, ker bi bili v trenutku demantirani in bi izpadli amaterji, jabčki po domače?
#52
mato
3
Apr 01, 2014
@Šumadinac

A si zdaj užaljen skeptikbeliver (antikemtrejl beliver, kemtrejlskeptik ali kakorkoli hočeš imenovati, meni je vseeno, pač tvoja izbira).

Odgovoril sem ti že na tvoje eno in isto vprašanje, preveri si še enkrat vse poste nazaj...

"a po tvoje sem plačan, ker ne verjamem vašim pravljicam?"
Kje sem tole v kakšnem postu napisal, pametnjakovič?

In še to, ne mi tu ponovno spet lepit linke, raje napiši tvoje MNENJE (ne pa direktno iz linka), v kakšni obliki je aluminij v deževnici in KAKO še enkrat KAKO je do tega prišlo, bo šlo?

In še nekaj, kako si lahko tako prepričan, da je neki info na internetu, ki si jih nalimal, po tvojem res 100% resnično prav kot pa drugi info?

Pa lep pozdrav :-)
#51
Šumadinac
3
Apr 01, 2014
aja mato in ostali, aluminij v deževnici je v obliki oksida oz aluminijev oksid..vam ni ratalo tega poiskati na netu?


še 1x - aluminij je eden od najpogostejših elementov na Zemlji, predlagam, da si malo preberete spodnje gradivo pa potem pametujete o aluminiju in njegovem učinku na okolje in na vse živo.

In nihče od resnih znanstvenikov ni nikoli rekel, da alumijija ne bi smelo biti v deževnici,ne vem, od kje vam ta informacija (ki je zelo zavajujoča), da je aluminij v deževnici nekaj čudnega, nenormalnega?!


http://www.lenntech.com/periodic/water/aluminium/aluminum-and-water.htm

http://www.atsdr.cdc.gov/toxprofiles/tp22-c6.pdf

http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Aluminium_oxide

http://www.thetipsbank.com/aluminum-queries.html#.UzpvylcWdt4


pa uspešno branje!

Aluminum (Al) and water

Aluminum and water: reaction mechanisms, environmental impact and health effects
#50
Šumadinac
1
Apr 01, 2014
in mato, ali sem skeptik ali beliver, oboje ne gre skupaj..lahko sem antikemtrejl beliver ali pa kemtrejlskeptik..štekaš?
#49
Šumadinac
5
Apr 01, 2014
@mato - jaz tebi postavim vprašanje in ti mi odgovoriš z vprašanjem??!

a po tvoje sem plačan, ker ne verjamem vašim pravljicam? ker vaši "dokazi" to niso, se ponavljate, popate 10 in več let star informacije, ki so bile že razkrite, niste sposobni debate na nivoju, torej če objavite neko informacijo kot resnico in vam jaz (oz kdo drug) pripopa povezavo, kjer je ta vaša resnica demantirana, si vi ne vzamete niti 1min časa, da preverite in da vsi skupaj nadaljujemo debato. Vi kemtrejl/celotna duša/illuminati/reptili beliverji ste kot teenagerji, tupite tupite svoje in niste sposobni neke resne debate..zakaj? ker nimate dovolj znanja o stvareh, o katerih pišete, pa še slabo jih razumete (zakone fizike, narave, kemijo in biologijo)..in sploh ne preverjate tistega, kar objavite in ko se vas stisne v kot, začnete z dušami in ljubeznijo in tralala - hopsasa.


@ponosni

pa demantiraj ti mick westa, če lahko..so on in njegovi kompanjoni malo bolj resni kot vi, so kontaktirali vse te vaše protagoniste - dane-a wigingtona, kristen meghan, pernilo hagberg in še nekaj njih in vsi so "klecnili" oz se je izkazalo, da je čisto preveč lažnega PRa okoli njih.

http://www.brandonsun.com/opinion/blogs/grant-hamilton/Theres-no-such-thing-as-chemtrails-243802791.html?thx=y


@Vid

illuminatiji imajo svoje spletne strani in registre, tako da se lahko preveri, kdo vse je med njimi. in to niso neki super duper ljudje ampak smrtniki kot si ti in jaz.

pa nekaj mi ne gre v račun pri tvojih razlagah - tako nekako pravljično, otroško pišeš, namreč kako ti ne boš med temi 90 procenti, mi lahko 1x kot odrasla oseba poveš, kako boš to naredil (se mogoče skril od zemljo)? A imaš kakšen transparent za pred parlament in za na ulico ali samo abjuzate internet in socialna omrežja za širjenje vaših blodenj, đabe varianta iz kavča? c c c , resnično nekaj ne štima pri vas, kemtrejlbeliverjih.

There's no such thing as chemtrails - Brandon Sun

My first exposure to the madness of the "chemtrails" movement came in a vacation a few yea... - Grant's Tomb - Brandon S
#48
Vid Dobnikar
3
Apr 01, 2014
Šumadinac ti kar čakaj, da boš med 90% jaz ne bom. Če se bo več ljudi uprlo Illuminatom, bo zadeva končana, če bodo ljudje samo čakali pa ne bo. Treba je spremeniti zavest ljudi in s tem percepcijo, nevarni so samo tisti, ki delajo za Illuminate in se pustijo dobro plačati za genocid, nemni pa tisti, ki ne dojemajo in vse okronajo za zaroto.

Več ne bom komentiral, ker je škoda besed. Bi pa človek lahko posumil, da si ti Šumadinac tu s čistim namenom spodkopavanja dobrega dela ljudi, ki se borimo proti vsemu temu. Veliko takih ljudi je plačanih, da po raznih forumih pišejo ravno kontra ali ustrezne bedarije, da zmedejo ljudi. Sem jih razkrinkal v zadnjih letih že kar nekaj in potem so odnehali.
#47
ponosni
3
Mar 31, 2014
No, pa smo spet tam. En in edini MICK WEST! Nič narcisoidnosti, brilijanten um, zdravorazumske razlage, da ga vsak navaden človek razume!!! 6 milijard petsto tisoč teh, ki verjamejo v chemtraile - na en mah!!!
#46
mato
4
Mar 31, 2014
@Šumadinac

Skeptikbeliver, ne mi tu spet lepit linke, raje napiši tvoje mnenje, v kakšni obliki je aluminij v deževnici in KAKO je do tega prišlo?
#45
Šumadinac
5
Mar 31, 2014
ej mato, nisi ti ravno pameten, kljub količini besed..

http://www.kemijskovaren.si/files/nano_knjiga.pdf


in mato, aluminij v deževnici ni nič novega ali spornega. izobrazi se, ne živimo več v srednjem veku:

https://www.metabunk.org/threads/debunked-rainwater-samples-from-alachua-county-florida-test-positive-for-aluminum.313/


#44
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-03-24 12:56:13 (Mar 24, 2014)
Starejša objava Novejša objava
Pseudomonas syringae pv. actinidae - obvestila

ZADNJE OBJAVE
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
NATO potresi z minsko eksplozivnimi sredstvi
Največji slovenski teroristi
Ne mara-keš-ki deklaraciji
Bližajo se županske volitve
False flag lažni strelski napadi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2019
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

2661.) kriv - jason pinter

Kategorija: Šport

Cena: 25 €

4691.) nomadi brez oaze  -  boris pahor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5885.) vidna tema - izpoved o depresiji - william styron

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 12.99 €

6455.) oj, hišica očetova - cilka dimec žerdin

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

6983.) luč fantastike - terry pratchett

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

https://www.naravni.si/blog/filtri-za-vodo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

dober dan,   ste v kakšni finančni krizi? ali vam je banka zavrnila posojilo? ali potrebujete posojilo? ne skrbite več, ker je podjetje, ki je tu, da vam pomaga, daje posojila tako posameznikom kot podjetjem od 2000 evrov in več, obrestna mera je dostopna. če vas zanima, se lahko s svojimi prošnjami obrnete na hopkinsonloan@outlook.com.   hvala.  

Kategorija: Storitve

Cena: 10 €

v kolikor igrate igre na srečo, spremljate športi in radi tudi stavite, imate sedaj možnost, da ob registraciji na spletni strani: https://www.betsonhand.com/sl/william-hill/william-hill-bonus/ prejmete tudi william hill bonus.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kakšna znaša pokritost lte 4g omrežja pri enem izmed večjih operaterjev v sloveniji. na njihovi spletni strani si lahko ogledate zemljevid: https://www.a1.si/omrezje/hitrost-interneta-4g-lte

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

https://www.naravni.si/tehnologija/filtri-za-vodo.html

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor razmišljate o nakupu kvalitetnega mobilnega telefona in zanj ne želite odšteti celega premoženja, je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy a7. zmogljiv telefon po ugodni ceni, ki vas bo zagotovo navdušil. več lahko najdete in preberete na naslovu: https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-a7-zlata

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

računalnik all in one envy velja za premium izdelek hp.  z top procesorjem in ločeno grafično kartico, nudi hitro in zmogljivo delovanje.  primeren tudi za zahtevne igerce!     

Kategorija: All-in-one računalniki

Cena: 1499 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj