Članek
Natova letala nas zaprašujejo kot norci
Objavljeno Mar 21, 2014

V ponedeljek 24. marca bo zvečer na sporedu tednik, ki bo vseboval tudi posnetek o kemičnem zapraševanju, ki smo ga posneli v Postojni. Vabim te, da si ga ogledaš, če ne utegneš pa ga poglej na spletu. Naslov prispevka je; Vremenske vojne.

Danes je na vremenskem satelitu nad Postojno spet lepo vreme, NATOVA letala pa že od ranega jutra zaprašujejo kot norci. Zrak je tako zasičen s kemičnim prahom, da draži sluznico v nosu in grlu, v daljavo pa se komaj kaj vidi par kilometrov.

Čeprav sem že nekajkrat napisal naj še enkrat; Naša vlada s pristojnimi ministrstvi, kot kmetijsko pod katerim je agencija ARSO in MORS, ki je odgovorno za potek NATO vaj v Sloveniji aktivno sodeluje v genocidu in ekocidu, ki se izvaja nad nami.

Naj še enkrat na kratko strnemo potek dogodkov.

1. Prav med časom najhujše žledne katastrofe med 2. in 8 februarjem ki je polomila drevje od Postojne do Ljubljane je na Počeku potekala NATO vaja bombardiranja in raketiranja pod imenom ogenj. Sodeloval je NATO AGOS oziroma AGS. Sodelovala so tudi štiri ameriška letala F16. Vaja je potekala pod nadzorom ameriških inštruktorjev.

2. Vaja NATA je potekala tudi med časom največje povodnje med 14. in 19. februarjem. Na NATO strani je razvidno, da je taka vaja vodena iz računalniškega centra pri kateri sodelujejo letala, radarji in sateliti.

3. Medtem, ko je bilo v Kopru in Ilirski Bistrici 8° C smo imeli v Postojni -3 in je padal dež. V Kopru je sijalo sonce, nad Postojno se je vilo stotine chemtrailov od zahoda proti vzhodu.

4. Da je žledna katastrofa posledica NATO raketiranja in bombardiranja je razvidno po tem, da že en meter ko se spustiš po avtocesti od Razdrtega proti morju ni polomljeno niti eno samo drevo, isto tako v Knežaku, samo par metrov čez hrib ni polomljeno niti eno samo drevo.

5. Med žledno katastrofo je v Pivki in Postojni smrdelo po plastiki v oblakih pa se je pojavljala zelena svetloba. Po podatkih ameriških vremenarskih strokovnjakov zelena svetloba med oblaki predstavlja plin metan, ki ohlaja ozračje, smrad po plastiki pa polimerna vlakna. Podobne žledne katastrofe kot v Postojni so imeli letos tudi v ZDA. Tudi pri njih so se lomila drevesa in električni drogovi.

6. Zaradi kemičnega dežja, ki je padal med katastrofo so tiste, ki niso bili zaščiteni pekle oči in nas je bolela glava.

7. V Postojnskem vodovodu sta se nenadoma pojavila dva huda in neobičajna parazita, zaradi česar nismo smeli piti te vode, niti se umivati z njo. Sploh ne dvomimo, da smo ta dva huda parazita dobili kot pošiljko iz zraka.

8. Da je žledna katastrofa posledica vaje NATA je razvidno tudi iz zraka, kjer se točno vidi od kje do kje so polomljena drevesa.

9. Kljub temu, da smo prebivalci Postojne in Pivke zbrali dovolj podpisov za referendum o zaprtju Počeka, obrambni minister Hojs pravi, da o tem lahko le sanjamo.

10. Imamo še en razlog zakaj je NATO izvedel to kemično vajo s katero so nam uničili večino gozda veliko električnih drogov in električno omrežje železnic. Namreč NATO na Počeku širi področje svojega delovanja. Za raketiranja in bombardiranja pa je bolj primerno goličavje, kot gozd.

11. Še en faktor je tu moteč; Mi prebivalci teh krajev smo moteči. Seveda je naši vladi bruseljskim slugam do nas toliko kot do lanskega snega. Oni dajejo vadbišče na Počeku v najem tudi tujim vojskam, ki tu pri nas lahko eksperimentirajo kolikor hočejo. Provizije so pač več vredne kot zdravje ljudi. 

https://www.dnevnik.si/slovenija/primorsk/na-postojnskem-jezni-zaradi-vojaske-ignorance

12. Žledna katastrofa pa se ni zgodila samo v Postojni. Dogaja se vsako leto kje drugje in postaja stalnica uničevanja. Lani je v tem času žledna katastrofa potekala v Vipavski dolini, uničenih je bilo na tisoče cvetočih breskovih dreves, žledna kastrofa pa je bila lani februarja tudi na obali kjer je pomrznilo na tisoče oljk.

13. Če misliš, da naslednje leto žledne katastrofe pri nas ne bo se žal hudo motiš. Mogoče bo takrat kje na dolenjskem, štajerskem, ali dolenjskem, lahko pa kar povsod.

14. Zaradi hudega zapraševanja z nano delci aluminija, stroncija, barija se tudi pri nas vsako leto za več deset odstotkov zvišuje obolevnost demence, kožnega raka, morgelonove bolezni in downovega sindroma.

15. Uživaj dokler še lahko.

Stoyan Svet