Svoboden človek

Objavil/a Srečko Prislan, dne 2019-08-31 ob 08:57:49

Svobode ni brez neposredne demokracije!

Le politično aktiven človek lahko postane tudi svoboden človek!

Ja spoštovana tovarišija, nobeno jamranje, stokanje in jokanje ali bentenje ne pomaga, zato pa imamo neposredno demokracijo in nov družbeni sistem!

Pa sploh veste, da nobeno skrivanje in palamudenje kaj bi bilo če bi bilo, ne daje nobenih rezultatov!

Stvari in odločitve je potrebno vzeti v svoje roke in odgovornost prevzeti na svoja ramena!  

To omogoča le neposredna demokracija ali Bio-humanizem, ki od vsakega človeka zahteva osebno odgovornost, ne pa fb palamudenje do onemoglosti! 

Nov družbeni sistem zahteva organizacijo odgovornih ljudi, ne pa reveže ali strahopetce, ki jokajo in stokajo, kot Kalimero! 

Kdo izmed vas pa je pripravljen sodelovati pri organizaciji neposredne demokracije?! 

Ali sploh veste, da se le  organizirana skupnost z neposredno demokracijo lahko upre in odpravi vse te anomalije, kriminal, korupcijo in druge zločine v škodo delovnih in poštenih ljudi! 

Problem je zelo enostaven - preveč je strahopetcev in hinavcev ter premalo odločnih in sposobnih ljudi, ki imajo svoj ponos in odgovoren odnos do sebe in skupnosti - primarno do svojih najdražjih, ki zaradi neaktivnosti ter neodgovornih hinavskih revežev in strahopetcev, le ti trpijo in bodo še večji reveži! 

Dokler boste s svojo politično pasivnostjo dopuščali razredno družbo ste sokrivi za vse slabo kar se v Sloveniji dogaja, kajti vsak človek ima dve možnosti ali se upre slabemu staremu ali pa sodeluje in podpre novo boljše! 

Le reveži in strahopetci jamrajo in jokajo, ker si nekaj dobrega in koristnega storiti ne upajo!!! 

Če želite kakršnokoli pozitivno spremembo, si boste morali najprej odgovoriti - KDO ali KAJ sem, oz. ste reva ali človek, ki ima svojo glavo, ponos in ime, da o svoji usodi, tudi sam odloča! 

Le organizirana skupnost se lahko upre organizirani mafiji na oblasti! 

Direktna ali neposredna demokracija pomeni oblast ljudstva, ne pa organizirane mafije, kot jo imamo v obstoječem družbenem sistemu! 

Potrebna bo sprememba v vaših glavah, seveda, če ni prazna, da boste dojeli kje je vaše mesto! 

Brez samokritike - ni in me bo nobene spremembe, ampak le umiranje na obroke ter poniževanje od tistih, ki kradejo in uživajo na naš račun! 

Če je v vas kaj poguma, ponosa, znanja in sposobnosti, potem ne boste le jokali in kritizirali, ampak se aktivno vključili v organizirano skupnost neposredne demokracije! 

Za novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!!!  

 "OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!" 

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
7
Srečko Prislan
0
Nov 10, 2019
"Kultura in izobraževanje je prava pot do sreče in uspeha, kdor tega ne upošteva in sprejema, ni problema, saj najbolj kaznuje samega sebe!"
#7
Srečko Prislan
0
Nov 08, 2019
https://www.youtube.com/watch?v=-Mv1SgRcRbk&list=RDx5AIpRrXnG8&index=2
#6
Srečko Prislan
0
Nov 03, 2019
Spostovani!

Vsak človek je unikum ali enkraten in edini, ker ga je življenje od rojstva do današnjih dni naredilo takšnega, kot je, zato se ljudje med sabo razlikujemo!

Vsaka stvar, ki jo razumeš je preprosta in če je ne razumeš je lahko nerešljiv problem. In ker smo si ljudje različni imamo tudi različne sposobnosti dojemanja vseh stvari ali pojmov.

Nekdo lahko prav za to reši določen problem in drugi ga ne more, ker nima teh sposobnosti!

Imamo pa ljudje, kot bitja genetske zasnove, ki nam omogočajo, da lahko določene sposobnosti tudi pridobimo.

Tako se lahko naučimo množico opravil, kot je govoriti, pisati,....,itd...itd, in z razvojem teh sposobnosti stvari in pojme skozi življenje tudi spoznavamo in jih razumemo ter lahko uporabljamo za vsakdanja opravila ali naše življenje!

Se opravičujem, to so sicer preproste stvari, za človeka, ki se s tem ukvarja in nerešljive ali dojemljive za nekoga, ki jih prvič vidi in sliši!

Zato preprost primer: "Nekdo, ki prvič vidi klavir, ne ve kaj bi z njim počel ali čemu služi, a tisti, ki z njim vsak dan igra, lahko zaigra vsako melodijo, ki se jo je naučil!"

In ker smo ljudje bitja iste naravne vrste, smo si podobni in zato lahko jaz tebe naučim tisto kar vem in znam ter ti mene vse tisto, kar ti veš in znaš!

Vsaka stvar je preprosta, če jo spoznaš in razumeš, zato je tako tudi za nov družbeni sistem Bio-humanizem, ko ga spoznaš, sprejmeš in se po njem ravnaš!

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!
#5
Srečko Prislan
0
Nov 02, 2019
Žal ali na srečo spoštovani prijatelji, ste le statisti in bolj ali manj kritični presojevalci obstoječega družbenega sistema, vendar premalo samokritični, da bi se zavedali svoje pasivne vloge s katero le vzdržujete obstoječi družben sistem in sami sebe določate za žrtev.

Kdor ne želi biti žrtev se temu, kar ga postavlja v vlogo žrtve, mora zavestno upreti. Ta upor pa preprosto pomeni, da se morate iz pasivne vloge vi spremeniti v aktivno vlogo svojega statusa in storiti to kar lahko, da vi postanete drugačni sami do sebe in skupnosti v kateri živite!

Ste se kdaj vprašali, zakaj ste takšni kot ste in zakaj mislite in delate to kar mislite in delate!

Če bi poznali vrednote novega družbenega sistema Bio-humanizma bi vaš odgovor imeli na dlani, ker pa sami sebi dopuščate in sprejemate vlogo žrtve obstoječega sistema, tega odgovora nikoli ne boste imeli, dokler se vi sami ne spremenite.

Še enkrat vas ponavljam in spodbujam, da sami sebi postavite vprašanje:

"Kdo ali kaj sem in zakaj mislim in delam to, kar mislim in delam!"

Lahko vam zaupam dejstvo in spoznanje iz vrednot in naravnih zakonitostih življenja, na katerih temelji nov družben sistem Bio-humanizem, določa narava sama brez človeške pameti!

"POSLEDICA nikoli ni sama po sebi, ampak je vedno produkt ali rezultat VZROKA !!!"

In v čem je bistvo ali največje bogastvo novega družbenega sistema Bio-humanizma!

Nov družben sistem ali nov sistem pozitivnih vrednot človeka za življenje vseh v skupnosti, ki si želijo postati svoboden človek in živeti v novi skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Če je to tudi vaša iskrena želja je to odvisno, le od vas!

Zakaj?

Vsakdo, ki spozna nove vrednote življenja ali družben sistem Bio-humanizem, ni ZA ali PROTI socializmu, niti obstoječemu kapitalizmu ali kateri-koli drugim znanim družbenim sistemov (in človeku) iz zgodovine človeštva, temveč za nov in boljši ter bolj pravičen družben sistem ali novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Vsako družbeno skupnost tvorijo ljudje in po naravnih zakonih je ta skupnost takšna, kakršni so ljudje:

To pomeni, da, če si iskreno želite živeti v boljši skupnost, potem po naravnih zakonih, morate vi postati fizično sestavina te nove skupnosti ali sprejeti boljše vrednote in postati boljši človek (vzrok in posledica), zato se morate in boste spremenili na boljše Vi ter ne čakati na druge!!!

Modrosti iz ljudskih pregovorov, na katerih je grajen Bio-humanizem, veljajo vsak trenutek in eden takšnih pravi:

"Vsak človek je svoje sreče kovač!" in to pomeni,

da ste primarno Vi tisti, ki lahko na boljše spreminjate sebe (če sprejemate novo in boljše in zavrača staro in slabo) in s tem tudi novo skupnost v kateri si želite živeti!!!

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!
#4
Srečko Prislan
0
Oct 27, 2019
Sreča je preprosto dosegljiva vsakemu človeku, če sprejme pozitivno energijo, ki jo človek pozna pod pojmom LJUBEZEN, za svojo kraljestvo življenja!

https://www.youtube.com/watch?v=IV2Zric2H-I

Happiness Is So Simple - YouTube

Happiness Is So Simple … Astrovibes や 悪 圧Abonnieren 32.330 Kommentare 480.422 Mal geteilt 139.871 Gefällt mir Weitere Re
#3
Srečko Prislan
0
Oct 09, 2019
https://www.youtube.com/watch?v=N5RIfTn5WU0

One Moment In Time - Dana Winner (live) - English-Vietnamese lyrics - YouTube

One Moment In Time by Dana Winner (live) Vietnamese translation and timing by DungLayout This clip using video from Mans
#2
Srečko Prislan
0
Aug 31, 2019
Ne bi bilo slabo, ko bi moralno in intelektualno zreli ljudje v Sloveniji prenehali z ocenjevanjem kaj je in kaj bi bilo, če bi bilo, ampak pričeli s tistim kar lahko in to je mobilizacija kreativnih ustvarjalnih potencialov ter njihovo povezovanje in sodelovanje na novi paradigmi ali družbenem sistemu neposredne demokracije Bio-humanizmu!

Ponosen človek ni zaradi samohvale ali nacionalne pripadnosti, temveč zaradi pozitivnih rezultatov, ki se manifestirajo, kot posledica pozitivno moralno-etičnih vrednot, ki predstavljajo trdno voljo, pogum in znanje ustvarjati splošno dobro za zadovoljstvo in srečo vsakega človeka.

Srečen in zadovoljen človek je le tisti, ki si zastavi napredne cilje razvoja, aktivira vse svoje ustvarjalne potenciale ter dosega rezultate v skladu splošnimi potrebami po sobivanju in zdravemu življenju.

Ponos človeka ni posledica genov ali nekaj kar človek lahko izgubi, temveč izraz notranjega zadovoljstvo izpolnitve načrtovanih ciljev in pričakovanih rezultatov, da lahko z dvignjeno glavo hodi po svoji življenjski poti.

Če želimo biti ponosen narod, potem moramo najprej najti svojo pravo pot, ki nam bo omogočala učinkovit razvoj na vseh področjih družbeno-ekonomskega ali gospodarskega razvoja in posledično ustrezno spoštovanje širšega družbenega okolja v katerem živimo!

V bivših skupnih državah nismo nič izgubili, ampak nasprotno ogromno pridobili, kajti izgublja vedno tisti, ki ne ceni pozitivnih moralno etičnih vrednot na katerih temelji sodobna svobodna skupnost. To pa ne predstavlja parlamentarna demokracija, ampak neposredna demokracija, ki smo jo pričeli graditi v bivši državi.

Prav za to nov družben sistem Bio-humanizem temelji na soupravljanju, ki je osnova vsake prave demokracije in temu ustrezno je potrebno tudi uveljavljati ustrezen družbeni sistem moralno-etičnih vrednot, ki je nadgradnja bivšega samoupravljanja.

Klasična parlamentarna demokracija vzdržuje razredno družbo, ki blokira razvoj neposredne ali prave demokracije v korist vseh ljudi ter sistemsko diskriminira ter načrtno diskvalificira s silo in nasilje drugače misleče ter v temelju blokira pozitivni razvoj zavesti človeka!

Brez razvoja zavesti človeka ali družbenega razvoja, pa ni in ne bo nobenega napredka v sožitju človeka s sočlovekom in naravnim okoljem, kar je pogoj za splošni napredek vseh in tudi utrjevanje samozavest in ponosa, ki je posledica razvoja ustvarjalnih sposobnost vsakega človeka in naroda.

Z novim družbenim sistemom Bio-humanizmom gradimo novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!
#1
Srečko Prislan
Srečko Prislan
Objavil/a 2019-08-31 08:57:49 (Aug 31, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Sodelovanje
Zaupanje
Skupni cilj
Biti boljši!
Novo, ni staro
Bitje ni stroj
Novo in boljše
Razvoj zavesti
Svoboden človek
Revež in gospod
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
November 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Oglasi

če vas zanima, kje lahko prespite v okolici bohinjskega jezera, je najbolje, da preberete ta članek: camping bohinj - https://www.altitude-activities.com/all-you-need-to-know-about-camping-bohinj.  

Kategorija: Počitnice

Cena: Pokličite za ceno

iphone, running ios 13. earpods with lightning connector. lightning to usb cable. 5w usb power adapter. documentation.   contact name: henry gustavo email: h.gustavo@outlook.com gmail: henrygustavo209@gmail.com skype: enquiry-musicalstore whatsapp: +1(825) 994-3253    

Kategorija: IP telefoni

Cena: 1000 €

potrebujete novo odejo za vašo posteljo? na minu: https://minu.si/collections/odeje so vam na voljo različne prešite odeje, rjuhe in moderne posteljnine. preverite njihovo ponudbo še danes.  

Kategorija: Spanje

Cena: Pokličite za ceno

6582.) matematičnestrture ii

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3845.) hrepenenje ostane

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5645.) kravica katra

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 14.99 €

2390.) spolost skozi stoletje

Kategorija: Zdravje

Cena: 9.99 €

2701.) veiki ljudje abli svet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 10 €

varnost pri delu na delovnem mestu in z njim povezane storitve. obiščite našo spletno stran in preverite kaj vse potrebujete za varno delo, ki ga opravljate.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

konopljina semena lahko uporabljamo kot samostojno živilo, saj vsebuje veliko beljakovin. lahko pa jih uporabimo kot dodatek pri solatah, juhah ali pa pri peki kruha. več info: https://be-hempy.si/izdelek/oluscena-konopljina-semena/

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 9 €

7747.) zlati faraon

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 10 €

6321.) vdovec

Kategorija: Leposlovje

Cena: 25.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj