Članek
Napaka je v glavi!
Objavljeno Apr 03, 2019

Zakaj se potapljamo v lastnem gnoju!

 Napak je v naši človeški glavi, zato ker ne upoštevamo naravnih zakonov življenja.

Na splošno, ki vsak trenutek drži je dejstvo, da je vsako bitje, pa tudi človek, produkt časa in prostora v katerem živi!

To je naravna zakonitost, ki ji nihče ne more spremeniti, ji ubežati ali se ji izogniti, zato imamo v naši glavi eno hudo napako, da večina živi na preteklosti (ali izkušnjah in drugih informacijah v naši podzavesti) ne pa na realnosti ali sedanjosti, ki je temelj za prihodnost.

Večina si domišlja, da bodo drugi reševali njihove težave ali probleme, oz. da so drugi krivi za vse njihove tegobe.

Prav tako se večina ravna vedno bolj refleksno, kot žival, ne pa da imamo glavo s katero lahko načrtujemo svoje spremembe in napredek ter posledično tudi svoje dejanja in ravnanje s katerim soustvarja pogoje za svoje življenje!

To bo mogoče še le v novem družbenem sistemu Bio-humanizma!

In kje je za to težava?

Večina očitno ne pozna ali ne upošteva star ljudski pregovor: "Bolj drek mešaš, bolj smrdi in z njim tudi ti!"

Vsak dan spremljam obnašanje ljudi na fb in vidim, kako je za večino pomembno da gloda kosti, pa ni važno ali je na tej kosti sploh še kaj mesa, važno je da se gloda (ali prežvekuje)! Večina le jamra, kritizira in zmerja vse povprek, kot da še sama ni sredi tega dreka, ki ga non stop meša in se sprašuje, "od kod hudiča tako smrdi!" 

Seveda nihče ne vidi sebe in poti iz tega dreka, ker je iz otroštva naučena, da posluša zgodbice iz preteklosti, ne pa da uporablja glavo za ustvarjalno razmišljanje in sodelovanje!

In kaj to pomeni: "Da je napaka v vaši človeški glavi!" in dokler je ne najdete vam pač ni pomoči!

Prvi korak za pravo pot je torej v vaši glavi - ne sosedovi ali celo v Ameriki ali Afriki!

Ni dovolj, da se pogledate v ogledalo in vidite svojo podobo, ampak morate pogledati v svojo dušo! Najprej pa se vprašajte ali je mogoče spremeniti svoje življenje in ali ste pripravljeni za spremembe!

Zakaj?

Zato, ker spremembo potrebujete "VI" - in nihče drug!!!

Še le takrat boste lahko stopili na pravo pot SPREMEMB za vašo lepšo in boljšo prihodnost! Še le takrat boste namreč upoštevali naravne zakone, ki vam brez vaše glave omogočajo človeka vredno življenje!

Brez Bio-humanizma vam to ne bo uspelo, kajti brez njega ne upoštevate naravnih zakonov, ker vas zavaja vaša glava (z napako) in boste zato še najprej živeli s svojem svetu iluzije in vsakdanjih predsodkov, ki ne upoštevajo osnovnega zakona za vaše trenutno stanje: " VZROK in POSLEDICA!"

Pomoč poišči pri SOČLOVEKU ne - BARABI !!!

 

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!! 

 

Prijatelj pravi, če ne gremo v akcijo (proteste, peticije,... ali...) nas bodo zbrisali! Moj odgovor! Po naravnih zakonih nas ne morejo izbrisati, ker bi v tem primeru neslavno pocrkali (bili brez hrane), kajti živijo na naš račun in ko ubiješ zadnjega konja, ki vleče, si tem izgubil zadnjo možnost, da živiš na tuj račun! Res je, potrebno se je povezati, vendar za takšno dejanje potrebujemo ali moramo izpolniti dva osnovna pogoja in sicer : 1. Prvo se naučiti kulturno komunicirati (čeprav imamo različne poglede in rešitve) in 2. Poiskati skupne rešitve in določiti skupne cilje. Še le, ko upoštevamo in izpolnjujemo oba pogoja smo pripravljeni za sodelovanje in akcijo, ki bo uspešna za vse. Večina si želi z glavo skozi zid in se potem vprašuje zakaj jih boli glav! Ko spoznano naravne zakone življenja (ali nov družben sistem, ki upošteva naravne zakone in pozitivne vrednote) in se po njih ravnamo smo na pravi poti! Vse ostalo je strel v prazno ali samomor, kjer zaradi svoje kratke pameti uničujemo ali uničimo sami sebe! Namesto, da se borimo proti nekomu (obstoječem sistemu ali strukturi na oblasti) je potrebno vso našo znanje in energijo usmeriti v novo in boljše pri katerem staro in slabo ne potrebujemo (star sistem in strukturo, ki vzdržuje obstoječi sistem) ! https://www.youtube.com/watch?v=2Nk7ONCYDWo&sns=fb&fbclid=IwAR2_KESv0c51YiqPCBiNtlk9HYaZOgJBwsLT4RpMjZAJXSorjX3GHW6jXwY