Članek
Jutri je nov dan
Objavljeno Oct 07, 2018

Jutri je nov dan s "SONCEM OBSIJAN"!

Želiš doživeti in živeti ter uživati življenje!

Potem upoštevaj misel starega modreca, ki pravi:

"Umri za preteklost, da boš lahko zaživel svobodno in srečno življenje"!

Ja spoštovane tovarišice in tovariši, gospe in gospodje, dragi prijatelji, ko se boste nehali ukvarjati z starim in slabim boste verjetne imeli tudi kaj časa za novo in boljše. In to novo in boljše je nov družbeni sistem Bio-humanizem!

V novem družbenem sistemu postanejo stari družbeni sistemi in tudi institucije, kot sta cerkev in država, le vsebina muzejske zbirke o zgodovini človeka in človeške skupnosti!

Še le, ko boste opustili staro in sprejeli novo se boste pričeli obnašati in živeti drugače predvsem pa živeli za sedanjost in prihodnost, ki sta za naše življenje najbolj pomembni!

Če želite živeti v novi skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi, potem ne jokajte in stokajte za lanskim snegom in se raje pripravite na nov jutrišnje dan in tega je z novim družbenim sistemom vredno doživeti in živeti!

Če hočete kaj več vedeti o novem družbenem sistemu si poiščite informacije in razmišljate o jutrišnjem dnevu, ki je pred vami, kajti včerajšnji se nikoli več ne vrne!

Za lepši danes in jutri pa vam predlagam ogled videa, da boste začutili kaj vam prinaša jutri z novim družbenim sistemom.

Stari modrec pravi:

"Umri za preteklost, da boš lahko svobodno zaživel sedanjost in doživel prihodnost"!

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!