Članek
Prekarstvo zločin
Objavljeno Sep 28, 2018

Prekarstvo in Bio-humanizem

Produkt kapitalizma, ki duhovno uničuje človeka ali delovne in poštene ljudi !!!

Ja spoštovani, kdaj boste dojeli, da je prekartstvo in podobne oblike obnašanja in ravnanja s katerim se manipulira, izkorišča, ponižuje in žali poštenega in delovnega človeka produkt obstoječega nemoralnega, škodljivega in zločinskega družbenega sistema, zato je razno jamranje, peticije in protestiranje, le kaplja v morje za zabavo politikov in tistih, ki živijo od dela poštenega in delovnega človeka!

Glas proti zlorabam, ki so sestavina obstoječega družbenega sistema, je le jokanjem in stokanje ali kričanje izgubljenega človeka v puščavi, da se pristojni ali privilegiran lahko o tem pogovarjajo, debatirajo in opozarjajo javnost kako so pomembni in zato potrebni da iščejo ustrezne rešitve s katerimi bi še bolj promovirali sebe in ne pa reševali osnovne človeške in družbene probleme, ki uničujejo človeka in življenje na zemlji!

S prekartstvo se ne soočamo, temveč ga doživljamo vsak trenutek in vse povsod, zato ga je potrebno takoj odpraviti, ne pa o njem debatirati, jokati ali izvajati strokovne študije ali celo simpozije za akademski blagor, kot zanimivo temo za znanstveno prežvekovanje produktov obstoječega zločinskega sistema.

Najbolj elegantna in učinkovita ter edino prava rešitev za vse je menjava obstoječega sistema z boljšim in bolj humanim družbenim sistemom s katerim se sistemsko odpravijo takšne nebuloze in zagotovi delovnemu in poštenemu človeku tisto mesto, ki mu v demokratični in humani družbeni skupnosti tudi pripada.

Zakaj?

Zato ker je prava, le neposredna demokracija (ali oblast ljudstva, v kateri vsakdo participira ali sodeluje po svojih zmožnostih pri razvoju nove družbene skupnosti) ne pa da je žrtev zločinskega sistema in samozvanih oblastnikov, ki si prisvajajo pravico odločati o osnovnih pogojih življenja vseh.

"To je z novim družbenim sistemom Bio-humanizmom naravna pravica in dolžnost vsakega člana družbene skupnosti, zato ni dovolj podpirati kakšnega pobudnika ali predlagatelja dobrega predloga, ki je v korist poštenih in delovnih ljudi, temveč omogočiti razvojni proces vsem v neposredni demokraciji, da lahko tvorno sodelujemo in uživamo sadove svojega dela vsi !!!"

V obstoječem družbenem sistemu so delovni ljudje sistemska žrtev ali koletaralna škoda kapitala oz. nebodiga-treba samozvanih oblastnikov ali lastnikov privatnega premoženja in njihovih podrepnikov v službi kapitala oz. plačanih politikov, ki zastopajo interese privilegiranega razreda in ta izkorišča in živi na račun poštenega in delovnega človeka!

To so razlogi za učinkovite družbene spremembe (nov družben sistem) ne pa jamranje in stokanje ter akademsko in politično ustvarjanje in reševanje nepotrebnih družbenih problemov delovnih in ustvarjalnih ljudi!

V Bio-humanizmu je prekarstvo "nedopustno in kaznivo dejanje", zato nesprejemljivo za sodobno in humano družbo ali novo družbeno skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!!!

 OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!

Zakaj je prekariat in prekarno delo zločin si oglejte na linku (spodaj)! https://podcrto.si/prekarno-delo-skodljivo-za-delavce-in-postene-delodajalce/

Spoštovani! Prekariat nekateri opredeljujejo za sovražnika, ki to ni, ampak je produkt obstoječega kapitalističnega družbenega sistema, zato ga je potrebno ukiniti ali odpraviti, saj povzroča nepopravljivo škodo razvoju zdrave in humane družbene skupnosti (uničuje pozitivne moralne vrednote človeka)!!! Dokler ne boste tega spoznali, boste vedno imeli opravka z mlini na veter ali nove in nove oblike izkoriščanja poštenih in delovnih ljudi, kajti ti so vedno le žrtev izkoriščevalskega družbenega sistema, katerega geneza ali bistvo je "legalizirana kraja in izkoriščanje delovnih ljudi" oz. človeka po človeku! ;)